Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Kuolpuna

780-1 400 €/Wk, Raattama, Enontekiö, Lappi Cottage-ID 1946. Kuolpunantie126,
99340, Raattama.
4 rooms,
100 m²
10 beds
3 bedrooms
Building year 1989
Content

PALLAKSEN MAHTAVISSA TUNTURIMAISEMISSA latujen ja luontopolkujen varressa, viihtyisä ja tunnelmallinen kelohuvila. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö ja erillinen wc. Saunaosaston yhteydessä on toinen wc. Yläkerrassa on parvi, joka on verhoilla jaettu kolmeen osaan. Vuoteista viisi on alakerrassa (+ vauvan sänky) ja kuusi yläkerrassa. Vuoteiden lisäksi on viisi varapatjaa. Alakerran toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa kerrossänky, jonka alavuoteen saa levitettyä myös parisängyksi. Mökki ikkunasta avautuu upea näkymä Hetta-Pallas-tuntureille. Pihasta pääsee suoraan laduille sekä luontopoluille. Huvila on erittäin hyvin varusteltu, mm. astioita ja keittiövälineitä on runsaasti isommallekkin porukalle. Terassilla on uusi muurikan sähkögrilli, jossa voi helposti grillata erilaisia ruokia tai paistaa vaikka muurinpohjalettuja. Mittava sisätilan remontti on tehty muutama vuosi sitten. Paikka soveltuu loistavasti talvella hiihtäjille ja kesällä luonnossa liikkujille ja vaeltajille. Hinnat ovat max. neljälle henkilölle. Lisähenkilöistä veloitamme 40€/hlö /viikko. Vuokralaisten käytössä on kahdet laadukkaat lumikengät ja sauvat. Raattama (jossa kyläkauppa) 7km, Pallas 35km, Levi 60 km, Ylläs 90 km ja Hetta 60km.
Katso myös toinen huvila Ylläksellä https://www.nettimokki.com/kolari/11462

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
18.02.2023 - 03.03.2023--1100
04.03.2023 - 31.03.2023--1300
01.04.2023 - 09.04.2023--1400
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 7 km
 • Airport: 70 km
 • Railway station: 135 km
 • Pallas: 35 km
 • Levi: 60 km
 • Ylläs: 90 km
 • Helsinki: 1049 km
 • Rovaniemi: 243 km
 • Oulu: 443 km
 • Kuopio: 728 km
 • Vaasa: 762 km
 • Jyväskylä: 781 km
 • Joensuu: 791 km
 • Tampere: 931 km
 • Lahti: 949 km
Reviews (22 pcs)
Spent a great week here with friends in February. The cabin was in great shape and really well equipped (the sauna is fantastic!), the surroundings are very calm and peaceful and the scenery is really beautiful. Excellent!
Antti Torvikoski - Visited in February2017
Jos toivoo lomalta rauhaa ja hyviä ulkoilumaastoja ja kauniita maisemia niin tämä mökki täyttää kaikki ne toiveet. Mökki tilava, hyvin varusteltu ja kaikenpuolin täydellinen. Saunassa voi lämmittää...
Jos toivoo lomalta rauhaa ja hyviä ulkoilumaastoja ja kauniita maisemia niin tämä mökki täyttää kaikki ne toiveet. Mökki tilava, hyvin varusteltu ja kaikenpuolin täydellinen. Saunassa voi lämmittää joko sähkö- tai puukiukaan, ihan omien mieltymysten mukaan. Kylän kaupasta löytää perustarvikkeet hyvin (mm. maito ja makkarat todella tuoreita), eikä Muonioon ole pitkä matka jos jotain muuta tarvitsee. Voimme suositella lämpimästi.
Read more »
Taiton - Visited in July2016
Cottage owner's reply 08.08.2016
Koska käytämme mökkiä itsekin, tulee se tarkistettua säännöllisesti ja puutteet korjattua. Kiitos palautteesta.:)
Upealla paikalla ja aivan omassa rauhassa oleva mökki jossa voi kuunnella hiljaisuutta. Hienot tunturi maisemat. Tosi siisti ja hyvin varusteltu, ei puutu mitään. Mahtava viikko oli viettää näissä maisemissa.
maarit lehtonen - Visited in July2018
Mökki mahtavan upealla paikalla tunturi jonon vieressä. Väriloisto upea joka innosti ulkoilemaan hyvässä maastossa josta porukan jalkavaivainenkin kiittää.
Mökin varustelutaso on hyvä ja siisteydestä ei voi valittaa.
Sirpa - Visited in September2021
Viihtyisä mökki kauniilla paikalla. Parasta mökissä oli puusaunan loistavat löylyt ja mahdollisuus käydä lammessa pulahtamassa. Mökki oli hyvin varusteltu ja erittäin siisti.
Päivi - Visited in August2021
Mökki sijaitsee täydellisellä paikalla tunturiretkiin. Parin kilometrin säteellä useita hienoja tuntureita tutustumista varten. Iltapäivät/auringonlasku on hyvä viettää nuotiopaikalla, missä...
Mökki sijaitsee täydellisellä paikalla tunturiretkiin. Parin kilometrin säteellä useita hienoja tuntureita tutustumista varten.

Iltapäivät/auringonlasku on hyvä viettää nuotiopaikalla, missä grilli.

Naapurista voi ostaa poro tuotteita ja tuoretta kalaa.

Erittäin siisti, tilava ja hyvin varusteltu mökki.

Kiitos paljon, tulemme uudestaan !
Read more »
Tuomas 19.04.2021
Cottage owner's reply 20.04.2021
Loistavaa, kun viihdyitte. Lämpimästi tervetuloa uudelleen!
Kohde on hyvä ja paikka rauhallinen. Mökin varustetaso ja kunto on erinomainen ja kaikki toimi sovitun mukaisesti. Läheltä löytyi hyvä latuverkosto ja pienen ajomatkan päässä oli lisää hyväkuntoisia...
Kohde on hyvä ja paikka rauhallinen. Mökin varustetaso ja kunto on erinomainen ja kaikki toimi sovitun mukaisesti. Läheltä löytyi hyvä latuverkosto ja pienen ajomatkan päässä oli lisää hyväkuntoisia latuja, joten hiihtämiseen olivat puitteet kunnossa,
Read more »
juhani salin - Visited in March2021
Rauhallisella paikalla sijaitseva mökki. Maisemat upeat suoraan tunturiin. Mökki hyvin varusteltu.
Teija S - Visited in July2020
Vietettiin joulu aivan upeassa maisemassa ja ihanan rauhallisessa paikassa. Mökki oli mitä upein joulunviettoon, täydellinen. Kaikki oli koristeltu valmiiksi😊 sai aloittaa rauhallisesti viikon lomailun.
Sanna Helin 15.04.2020
Aivan ihana ja kotoisa mökki parhaalla maisemapaikalla, tänne on palattava aina uudestaan. Omaa rauhaa, tilaa ja luontoa arvostavalle loistovalinta. Mökin varustelu todella monipuolinen ja kaikkea...
Aivan ihana ja kotoisa mökki parhaalla maisemapaikalla, tänne on palattava aina uudestaan. Omaa rauhaa, tilaa ja luontoa arvostavalle loistovalinta. Mökin varustelu todella monipuolinen ja kaikkea löytyy, lapsivarustus myös kunnossa. Mahtavat ulkoilumaastot alkaa heti pihasta, lumettomaan aikaan jäkäläkangasta ja suomaastoa, eikä kansallispuiston polutkaan kaukana, talvella latuverkosto kävelymatkan päässä.
Read more »
Minna - Visited in September2019
Syksyn ruskamatkalle erinomainen tukikohta. Olohuoneen ikkunan maisemat parhaat mitä olen Lapin mökeistä saanut ihailla. Puusaunan hyvät löylyt ja mahdollisuus pulahtaa raikkaassa lammessa saunasta...
Syksyn ruskamatkalle erinomainen tukikohta. Olohuoneen ikkunan maisemat parhaat mitä olen Lapin mökeistä saanut ihailla. Puusaunan hyvät löylyt ja mahdollisuus pulahtaa raikkaassa lammessa saunasta olivat iso plussa. Suuri hieno ruokapöytä johon kaksi perhettä mahtuu mukavasti yhdessä syömään. Kivat maastopyöräilymaastot heti pihasta. Maininnan arvoinen seikka olivat jyrkät portaat parvelle joten ihan pienille lapsille parven käyttö on hieman hankalaa. Portaissa oli onneksi hyvät portit molemmissa päissä. Vuokranantajan yhteydenpito oli hyvää ja ripeää.
Read more »
Osmo tolvanen - Visited in September2018
Cottage owner's reply 08.10.2018
Kiitos:)
Erinomaisesti varusteltu, kaunis mökki keskellä Lapin metsää, vieressä kaunis suolampi ja näköalana tunturijono. Lähellä on pari mökkiä, joissa ei tosin nyt ollut ketään. Pientä siisteysongelmaa oli...
Erinomaisesti varusteltu, kaunis mökki keskellä Lapin metsää, vieressä kaunis suolampi ja näköalana tunturijono. Lähellä on pari mökkiä, joissa ei tosin nyt ollut ketään. Pientä siisteysongelmaa oli tullessamme, mutta muuten olimme täysin ihastuneita mökkiin. Aivan huippu!
Read more »
Anne - Visited in June2018
Cottage owner's reply 11.07.2018
Olipa harmi, kun siisteydessä oli sanottavaa. Olemme siisteyden suhteen todella tarkkoja.
Erittäin rauhallinen ja viihtyisä paikka. Upeat näköalat tunturiin. Vietimme unohtumattoman loman kansallispuiston kupeessa retkeillen.
Jaakko - Visited in August2017
Mahtava paikka kansallispuiston kyljessä. Retkeilymaastot alkavat heti ovelta. Ainakin toukokuun lopussa ihanan rauhallinen sijainti ja erämaan hiljaisuus läsnä. Mökki täydellisesti varustettu ja...
Mahtava paikka kansallispuiston kyljessä. Retkeilymaastot alkavat heti ovelta. Ainakin toukokuun lopussa ihanan rauhallinen sijainti ja erämaan hiljaisuus läsnä. Mökki täydellisesti varustettu ja sopii hienosti tukikohdaksi esim. päiväpatikointeJa ajatellen. Suosittelen !
Read more »
Timo Huttunen - Visited in May2017
Cottage owner's reply 05.06.2017
Mukava, kun viihdyitte!
Ihana talo, mieletön maisema, kaikki tosi hyvin, mutta edellisten nelijalkaisten asukkaiden jälkiä oli aika paljon ja koska edellisestä ihmiskäyttäjästä oli ilmeisesti aikaa, viemärit olivat...
Ihana talo, mieletön maisema, kaikki tosi hyvin, mutta edellisten nelijalkaisten asukkaiden jälkiä oli aika paljon ja koska edellisestä ihmiskäyttäjästä oli ilmeisesti aikaa, viemärit olivat kuivuneet. Nuo pienet ongelmat ratkesivat kuitenkin helposti. Miellä oli tosi hyvä viikko! Itikoitakaan ei vielä ollut, lintuja sen sijaan valtavasti.
Read more »
Leena K. - Visited in May2022
Spent a week here in late march for the second time. The cabin is well equipped, and located near great xc ski trails. A cozy base for arctic exploration!
mikko - Visited in March2022
Cottage owner's reply 12.04.2022
Loistavaa! Tervetuloa uudelleen!
Pidimme loma -asunnosta kovasti. Se oli erittäin viihtyisä ja alun perin sisustettu. Laitteet olivat erinomaisia ja suunniteltu monille ihmisille. Sijainti on erittäin kaunis, aivan Pallastunturin...
Pidimme loma -asunnosta kovasti. Se oli erittäin viihtyisä ja alun perin sisustettu. Laitteet olivat erinomaisia ja suunniteltu monille ihmisille. Sijainti on erittäin kaunis, aivan Pallastunturin kansallispuiston vieressä. Sinulla oli upea näköala pienelle järvelle ja vuorille. Ostosmahdollisuudet ovat vain Raattamassa.
Read more »
Hans-Heinrich Wendland - Visited in October2021
Hieno mökki, ihanat maisemat rauhaa rakastavalle
Lauri - Visited in April2021
Tämä paikka oli meidän makuun ja tarpeisiin täydellinen!
Jarmo Väisänen - Visited in December2020
Ett naturskönt område med lugn och ro. Bra utrustad stuga.
Nära till naturen, långt till allt annat :) Rekommenderas till vinteraktiviteter
https://www.tunturi-lappi.fi
Georg - Visited in September2019
Hieno huvila hienolla paikalla! Tulemme varmasti toistekin! Suurkiitokset!
vuontisjärvi tiina - Visited in January2019
Hieno mökki, erinomainen sijainti rauhallista ja luonnonläheistä lomailua arvostavalle.
Jusa - Visited in July2018
Contact

Member since 15 years
Enontekiö.
Best time to contact: 8-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Siula

  Siula
  60 m², 4 beds, 2 bedroom

  640-820 €/Wk
 • Villa Gaissa

  Villa Gaissa
  121 m², 10 beds, 4 bedroom

  Not priced
 • Villa Biegga

  Villa Biegga
  92 m², 8 beds, 2 bedroom

  Not priced
 • Hommalinna B

  Hommalinna B
  47 m², 6 beds, 1 bedroom

  540-750 €/Wk
 • Hommalinna A

  Hommalinna A
  47 m², 6 beds, 1 bedroom

  540-750 €/Wk
 • Pallaskieppi

  Pallaskieppi
  60 m², 6 beds, 1 bedroom

  Not priced
 • Tieppanen

  Tieppanen
  142 m², 10 beds, 2 bedroom

  700-1 050 €/Wk
 • Rinneranta

  Rinneranta
  50 m², 4 beds

  490 €/Wk
 • Kurkivuoma

  Kurkivuoma
  32 m², 2 beds

  425 €/Wk
 • Villa Lumi Olos

  Villa Lumi Olos
  220 m², 8 beds, 3 bedroom

  3 800 €/Wk
Most viewed
 • Rukankuulto

  Rukankuulto
  52 m², 5 beds, 1 bedroom

  300-1 050 €/Wk
 • Villa 1

  Villa 1
  90 m², 8 beds, 2 bedroom

  795 €/Wk
 • Peukaloinen

  Peukaloinen
  97 m², 8 beds, 4 bedroom

  550-1 700 €/Wk
 • Karhunvartijan Kartano A1

  Karhunvartijan Kartano A1
  47 m², 4 beds, 1 bedroom

  350-590 €/Wk
 • Koivula

  Koivula
  90 m², 6 beds, 2 bedroom

  749 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kuolpuna

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 15 years
Enontekiö. Best time to contact: 8-20

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.