Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Rainiolahti

680 €/Wk, HIRVENSALMI, Hirvensalmi, Etelä-Savo Cottage-ID 11188. 52550, HIRVENSALMI.
4 rooms,
125 m²
8 beds
3 bedrooms
Building year 1995
Content

Hirsimökki Hirvensalmella

Hyvän kokoinen mökki Puulajärven välittömässä läheisyydessä. Mökissä 3 makuuhuonetta ja parvella nukkuvat ketterät nuorukaiset tai notkeat keski-ikäiset :)  Parvella kaksi sänkyä vierekkäin jotka saa myös erikseen. Kahdessa makuuhuoneessa 180cm parisängyt jotka tarvittaessa saa myös erikseen. Yhdessä makuuhuoneessa 105cm ja moottorisänky. Huoneessa myös nosto kahva/tuki. Lähinnä huone tarkoitettu liikuntarajoitteisille. Keittiössä kaikki välineet ja koneet mitä kotonakin. Talo on inva ystävällinen niiltä osin että talossa on hissi ulkona että pyörätuolilla pääsee sisään.  Kynnyksetön huoneiden välissä ja isot oviaukot. Saunassa saa pois istuimen/penkin jotta saa pesutuolin mahtumaan saunaan. Autolla pääsee niin talon eteen kuin taakse. Pihalla myös puuvaja ja autotalli. Pihan etupuoli vielä vähän vaiheessa. Tarkoittaen sitä että piha on lähinnä tasoitettu sorakenttä tällä hetkellä, mutta sieltä löytyy palju:) Rantaan 150m,missä laituri ja uimaportaat. Rannassa myös mökkiin kuuluva soutuvene missä pieni perämoottori. Hinnat ja saatavuus
Kesäisin ja sesonkiaikaan viikkovuokra 770€ Sopimalla voi mahdollisesti varata ns. "pidemmän viikonlopun". Paljun ja veneen käyttö kuuluu hintaan! 

Read more »
Availability calendar
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 6 km
 • Helsinki: 224 km
 • Jyväskylä: 111 km
 • Lappeenranta: 116 km
 • Lahti: 126 km
 • Kuopio: 182 km
 • Joensuu: 229 km
 • Tampere: 254 km
 • Turku: 360 km
 • Vaasa: 381 km
 • Oulu: 448 km
 • Rovaniemi: 652 km
Reviews (2 pcs)
Mökki oli kuuden henkilön seurueellemme (4 aikuista, 2 lasta) juuri sopiva. Mökin varustelu oli täydellinen, mitään ei puuttunut. Pihassa oleva palju oli kaikkien mieleen eikä lapsia meinannut saada...
Mökki oli kuuden henkilön seurueellemme (4 aikuista, 2 lasta) juuri sopiva. Mökin varustelu oli täydellinen, mitään ei puuttunut. Pihassa oleva palju oli kaikkien mieleen eikä lapsia meinannut saada sieltä pois. Ranta oli ihan sopivan matkan päässä. Yhteydenpito vuokraajaan oli vaivatonta ja kohtelu ystävällistä. Suosittelen.
Read more »
Anne - Visited in August2022
Kiva mökki, riittävästi tilaa isommallekin porukalle. Paljusta ja veneen käyttöoikeudesta plussaa! Yhteydenpito vuokraajaan nopeaa.
Soile - Visited in July2022
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.