Map

Iso-Hile

780-1 375 €/Wk, Saariselkä, Inari, Lappi Cottage-ID 9354. Naavatie 14,
99830, Saariselkä. Website »
4 rooms,
100 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2019
Content

2019/01 opened Polarhouse Taiga 117 cottage in Laanipalo, Saariselkä would like to see you. The cottage has good connections to skiing tracks during winter time and walking paths during summer time. Southern direction connects to park and there is Saariselkä - Laanila biking/hiking road next to property. The cottage is also approved for permanent residents and it is very energy efficient. Your carbon footprint is fraction of many other options on the market.

The cottage has two bedrooms. The other has narrow twin bed and other two beds. Rooms have been connected by walking closed. Open kitchen accommodates eights diners. Downstairs also have 2 x WC, one separate toilet and one within bathroom.
Large cross house loft contains two beds at both ends. Sleeping areas have been connected by upstairs living room with large TV. Inside sofa there is a temporary bed. Upper end of stairs has child gate.

Separate open garage has block heater connection with two sockets and clocks and locked space for your equipment. Storage room is cold, it has infrared heating though.

Main building has:
- 7 beds, including one narrow twin.
- Spare bed
- Free internet
- 55" ja 40" TV, 1 x Blue-Ray/DVD
- Potta (kid´s toilet)
- Child chair
- Kids sledge x2
- Ice Sledge x 2 (potkukelkka)
- Ski waxing iron and table
- Coffee machine, micro wave, toaster, water heater, iron, hair dryer, Fridge/freezer, dish washing machine, washing machine, cloth dryer, induction top, oven and everything for 8 diners.

The rent is max 1350/week depending on season.

The rent includes: Cleaning service after your stay, bed linings and towels, fire wood, kitchen and toilet papers, dish and washing machine detergent and hand soap. Highly like that there are also coffee filters, Al-folio, oven papers, plastic wrapper etc. available.

Pets are not allowed

The best you can reach me through: SMS or what´s up or nettimokki reservation (email) functionality.

Yes, I can speak English.

More photos: https://photos.app.goo.gl/NWRYtRMt5GRFKFiRA
Skibus: https://www.inarisaariselka.fi/skibus/
Cross-Country: https://saariselka.com/aktiviteetit/treklife/hiihto/latuinfo/

Read more »
Availability calendar
 
July 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2627282930123
27
2814151617
2918192021222324
3025262728293031
311234567
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
27.06.2022 - 07.08.2022--780
Cleaning and sheets included in the price.
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 2.3 km
 • Bus-stop: 1 km
 • Airport: 25 km
 • Railway station: 260 km
 • Neighbor: 0.1 km
 • Ski-Bus: 0.35 km
 • Helsinki: 1066 km
 • Rovaniemi: 255 km
 • Oulu: 460 km
 • Kuopio: 744 km
 • Vaasa: 778 km
 • Jyväskylä: 798 km
 • Joensuu: 804 km
 • Tampere: 948 km
 • Lahti: 965 km
Reviews (5 pcs)
Olimme 4 hengen perheellä 9 päivää Iso-Hileessä. Vuokrasimme auton ja kävimme ahkerasti laduilla sekä Saariselän rinteissä. Mökki on aivan uusi ja kaikki toimi hienosti. Kelit vaihtelivat -25-+3...
Olimme 4 hengen perheellä 9 päivää Iso-Hileessä. Vuokrasimme auton ja kävimme ahkerasti laduilla sekä Saariselän rinteissä. Mökki on aivan uusi ja kaikki toimi hienosti. Kelit vaihtelivat -25-+3 välillä ja mökki säätyi hienosti vaihteleviin lämpötiloihin. Meitä mielytti tilojen avaruus, valoisuus ja siisteys. Pyykinpesu/kuivatus oli kätevästi avarassa KHH/suihkuhuoneessa. Supermiellyttävä lattialammitys kaikkialla. Yläkerran parvella isot tilat ja jätti-TV oleiluun ja nukkumiseen 4 hengelle. Autokatos ja erillinen infra-lämmitettävä suksihuoltotila toimi hienosti. Sijainti mielestämme super: sopivasti rauhassa hälinästä, mutta silti suht. lähellä kaikkia palveluja. Ladulle pääsi (200m) hyvästä kohtaa latuverkostoa, jolloin reittejä oli useaan suuntaan ja mukavalla lähietäisyydellä kotaa/kahvilaa tarjolla lapsia hiihdätettäessä :) Lapsille pulkkamäki (aurattu kävely-baana) ihan vieressä. Oikein hyvä kohde. Avulias & ystävällinen palvelu vuokraisännän suunnasta :) Taidamme tulla uudestaan.
Read more »
Sami Arhomaa - Visited in February2019
Cottage owner's reply 04.03.2019
Kiitos :) Juuri teidän loman jälkeen sain vielä paikalle kaksi potkukelkkaa - ensi vuonna sitten niillä "tuhatta ja sataa" mäkeä alas, huh. Kiitoksia myös lisä pulkista, en unohda !
Olimme isolla 9 hengen porukalla kyseisessä mökissä ja puitteet olivat todella hyvät. Uudehko mökki, joka näkyi kunnossa ja oli hyvin siistiä. Tilaa oli riittävästi. Mökin varustelusta erityisesti...
Olimme isolla 9 hengen porukalla kyseisessä mökissä ja puitteet olivat todella hyvät. Uudehko mökki, joka näkyi kunnossa ja oli hyvin siistiä. Tilaa oli riittävästi. Mökin varustelusta erityisesti plussaa. Sai lähteä reissuun vähän vähemmällä tavaramäärällä. Myös sijainti oli optimaalinen harrastamisen suhteen. Todettiin, että hyvin todennäköinen mökki, jos Saariselälle eksyy seuraavan kerran. Ainut miinus oli, että portaat yläkertaan liukkaat, koska ei ole liukuesteitä. Meinasi käydä pahasti, vaikka yritimme olla varovaisia. Muuten ei mitään pahaa sanottavaa ja reissu onnistui hyvin.
Read more »
Tyytyväiset majoittujat - Visited in December2020
Cottage owner's reply 18.12.2020
Kiitos, kiitos.

- Portaissa on aina hyvä olla tarkkana nuorempien ja vanhempien, liukuesteen virkaa toimittaa poikittain jyrsityt urat porraslankuissa.
Olimme Iso-Hileessä tammikuussa kahden pienen lapsen kanssa. Mökki oli meille täydellinen! Mökki on erinomaisesti varusteltu ja kaikki toimi. Mistään ei ollut puutetta. Ehdottomasti parhaiten...
Olimme Iso-Hileessä tammikuussa kahden pienen lapsen kanssa. Mökki oli meille täydellinen! Mökki on erinomaisesti varusteltu ja kaikki toimi. Mistään ei ollut puutetta. Ehdottomasti parhaiten siivottu mökki mitä olen nähnyt, iso kiitos siitä! Sijainti on erinomainen myös: rauhallinen, ladut vieressä, mutta kuitenkin lähellä Saariselän keskustaa. Paljon iloa toivat myös potkukelkat, liukurit ja pulkat! Mukava omistaja, jonka kanssa asiointi oli helppoa. Muistelemme usein revontulien katselua mökin pihassa. Tulemme ehdottomasti uudelleen!
Read more »
Toni Nurminen - Visited in January2022
Cottage owner's reply 01.04.2022
Kiitos - Kiitos myös tarkoista lumitöistä aurauksen avuksi.
Meillä oli mahtava viikko Saariselällä Iso-Hileessä, ensimmäinen visiitti ja oli oikein onnistunut. Mökki on mahtava, tosi siisti, tilava, tunnelmallinen ja hyvin varusteltu. Meitä oli kuusi (kaksi...
Meillä oli mahtava viikko Saariselällä Iso-Hileessä, ensimmäinen visiitti ja oli oikein onnistunut. Mökki on mahtava, tosi siisti, tilava, tunnelmallinen ja hyvin varusteltu. Meitä oli kuusi (kaksi lasta) ja hyvin mahtui nukkumaan. Etäisyyttä Saariselän rinteisiin ei ole autolla paljon, testattiin myös lähellä olevat hiihtoladut ja luistelukaukalo. Tullaan varmasti vielä uudestaan!
Read more »
Mira - Visited in February2022
Cottage owner's reply 19.02.2022
Kiitos ja mukava että varmistelit muutaman asian ennen alkua.
Olimme Saariselällä kesäkuun alussa perheen kanssa viikon verran etätöissä sekä patikoinnista ja pyöräilystä nauttien. Erittäin siisti ja kaikin puolin hyvin varusteltu mökki rauhallisella...
Olimme Saariselällä kesäkuun alussa perheen kanssa viikon verran etätöissä sekä patikoinnista ja pyöräilystä nauttien. Erittäin siisti ja kaikin puolin hyvin varusteltu mökki rauhallisella sijainnilla. Erityisplussana tilava keittiö, monta makuutilaa, sänkyihin valmiiksi pedatut lakanat, kaasugrilli, iso pyykkikone ja yläkerran iso tv. Ulkoilureitit lähellä. Netti toimii hyvin . Sujuva yhteydenpito omistajan kanssa.
Read more »
Kiitos hyvästä mökistä! - Visited in June2021
Cottage owner's reply 21.06.2021
Kiitos :)
Contact

Member since 3 years
Inari.
Tel.
Tel.
Best time to contact: 18:00-21:00
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Skaidi I

  Skaidi I
  102 m², 6 beds, 2 bedroom

  795-1 490 €/Wk
 • Luppojäkälä

  Luppojäkälä
  74 m², 5 beds, 1 bedroom

  475-970 €/Wk
 • Riekonpesä

  Riekonpesä
  74 m², 7 beds, 1 bedroom

  445-970 €/Wk
 • Skaidi II

  Skaidi II
  89 m², 6 beds, 2 bedroom

  490-1 190 €/Wk
 • Guolbba

  Guolbba
  89 m², 6 beds, 2 bedroom

  490-1 190 €/Wk
 • Naavakolo

  Naavakolo
  62 m², 6 beds, 1 bedroom

  400-780 €/Wk
 • Raahenmaja

  Raahenmaja
  240 m², 23 beds, 8 bedroom

  Not priced
 • Vahtamapää

  Vahtamapää
  47 m², 5 beds, 1 bedroom

  600 €/Wk
 • Kulta A

  Kulta A
  100 m², 6 beds, 4 bedroom

  1 610 €/Wk
 • Kulta B

  Kulta B
  100 m², 6 beds, 2 bedroom

  1 400 €/Wk
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Iso-Hile

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 3 years
Inari.
Tel.
Tel.
Best time to contact: 18:00-21:00

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.