Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Kervilä

950 €/Wk, Juva, Juva, Etelä-Savo Cottage-ID 8568. Kerviläntie 218,
51900, Risulahti.
6 rooms,
170 m²
14 beds
4 bedrooms
Building year 1948
Own lakeshore
(Vääräjärvi)
Content

TODELLA VÄHÄN VASTAAVIA TARJOLLA
KERVILÄ -juhlapyhät eri hinnat ( 500-1500 )
Kartanotyyppinen maatilakiinteistö, joka muutettu lomalaisen tarpeisiin. Kaikilla mukavuuksilla, nukkumapaikkoja talvisin n13 ( 4 parivuodetta + muut ) kesällä hieman enemmän (n15) koska toinen talo vieressä.
Rantasauna kävelymatkan päässä (180m) jossa todella kirkas vesi, ja oma rauha. Saunasta järveen 5 m -laiturinpäässä vettä 130cm kova pohja
Iso holvikellari ,kylmätila ei lopu kesken isolta porukaltakaan kesäisin.
Kalavedet vieressä, vene käytössä
Täysin oma rauha koko pihapiirissä
Saimaalle jossa veneenlaskupaikka 7 km
Pihapiiri kaunis ja lämmin
Erittäin hyvät ulkoilu mahdollisuudet. Hasamäki laskettelurinne 25 km, valaistu latu 5 km.
Mahdollista myös viikonloput
Lapsivarustus / pyörätuolille soveltuva lomakohde .
Viikkohinnat talvisin 600/kesä 950/per henk isot ryhmät , sisältää molemmat talot ,
ajankohdasta riippuen/sopimuksen mukaan...
---katso varauskalenteri

Paikka jossa hyvä mahdollisuus hiljentyä...
Paikka on Juva (38km) ja Puumala (20km)
Soita ja kysy lisätietoja Timppa +358505272486

Read more »
Availability calendar
 
December 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
4828293012
49
50
51
52
01
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
28.11.2022 - 08.01.2023--950
Cleaning 150 €, Sheets/person 15 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 20 km
 • Neighbor: 1.5 km
 • Ravintola Sahanlahti: 10 km
 • Tanssilava Pistohiekka: 8 km
 • Puumala : 20 km
 • Suojelukohde luonnonmetsä : 1.5 km
 • Helsinki: 294 km
 • Lappeenranta: 118 km
 • Kuopio: 162 km
 • Jyväskylä: 181 km
 • Lahti: 194 km
 • Joensuu: 209 km
 • Tampere: 321 km
 • Turku: 429 km
 • Oulu: 448 km
Reviews (15 pcs)
Mahtava paikka, rauhallinen, kauniit maisemat. Iso talo jossa viihdyimme hyvin isolla porukalla (viisi aikuista ja neljä lasta).
Alexey - Visited in December2018
Todella ihana paikka! Ehdottomasti suosittelen kaiken ikäisille ja myös lapsiperheille. Todella kauniit maisemat ja vieläpä tilat olivat juuri täydelliset. Me viihdyttiin tuolla isolla porukalla eikä...
Todella ihana paikka! Ehdottomasti suosittelen kaiken ikäisille ja myös lapsiperheille. Todella kauniit maisemat ja vieläpä tilat olivat juuri täydelliset. Me viihdyttiin tuolla isolla porukalla eikä ollut yhtään ahdasta. Kaiken kauneuden keskellä, isäntäväkikin oli todella mukavia kun kävivät meitä moikkaamassa. Lämmöllä suosittelen kaikille! :)
Read more »
Laura - Visited in June2018
Olimme 15hengen porukalla toistavuotta peräkkäin viettämässä Juhannusta. Puitteet oli taas mainiot ja kaasugrilli oli hyvä lisä👍 rauhallinen paikka,missä saa myös olla äänekkäästi. Naapureita ei ole...
Olimme 15hengen porukalla toistavuotta peräkkäin viettämässä Juhannusta. Puitteet oli taas mainiot ja kaasugrilli oli hyvä lisä👍 rauhallinen paikka,missä saa myös olla äänekkäästi. Naapureita ei ole ihan lähellä,hyvä rantasauna/ranta. Hyviä ulkopelejä oli myös. Mölkkyä vähän kaivattiin.
Read more »
HKI poppoo - Visited in June2020
Kervilä on entinen maalaistalo pihapiireineen aivan omassa rauhassaan ja josta löytyy vanhanajan tunnelmaa. Paikka on retriittimäisen hiljainen, kaukana kaikesta, mutta kuitenkin suht läheltä löytyy...
Kervilä on entinen maalaistalo pihapiireineen aivan omassa rauhassaan ja josta löytyy vanhanajan tunnelmaa. Paikka on retriittimäisen hiljainen, kaukana kaikesta, mutta kuitenkin suht läheltä löytyy monenlaista nähtävää. Rantasauna on erillään pihapiiristä pienen, idyllisen Vääräjärven rannalla, joten saunarauha oli taattu isonkin porukan kanssa. Järven vesi oli uskomattoman puhdasta ja lämmintäkin. Rantasauna on Vääräjärven pitkässä, kapeassa lahdessa. Lahden rantoja reunusti lumpeet ja ulpukat täydessä kukassaan, joten tunnelma oli kuin sadusta.

Nukkumapaikkoja talosta löytyy paljon, mutta yksityisyyttä ei voi kovin isolle porukalle taata. Alakerran tuvassa on ilmalämpöpumppu, joka takaa sopivan sisälämpötilan alakerrassa säällä kuin säällä. Yläkerta sen sijaan voi olla kesäkuumalla todella tukala nukkumapaikka.

Lähimmät ruokakaupat, joissa oli ihan monipuolinen tavaravalikoima, löytyvät Puumalasta (n. 20 km). Mökissä on kaksi reilunkokoista jääkaappia, korkea pakastinkaappi ja erillinen maa-/holvikellari (lähinnä juomille), joten ruokakaupassa ei tarvinnut käydä kovinkaan usein isollekaan porukalle.

Kervilä ympäristöineen tarjosi meille monenlaista nähtävää ja koettavaa:
luonnonnähtävyyksiä (Loketon onkalo, Tupavuoren luola), kalastusta läheisessä Sielunen -järvessä, uintia Vääräjärvessä, auringonottoa ja uintia (Pistohiekalla), ruokailua upouudessa Ravintola Pistohiekassa, retkeilyä luontopoluilla ja retkiruokailua mm. Norppapolun laavulla (esteetön laavu lähellä Puumalan keskustaa), lossimatka ja käynti Liehtalanniemen museotilalla, tanssia Pistohiekan tanssilavalla, yms.

Tie perille Kervilään on viimeiset 10 kilometriä mäkistä, mutkaista ja suht kapeaa hiekkatietä, joten pyöräilyä lähiympäristössä voi suositella vain rohkeille ja kovakuntoisille. (Saimaan viralliset pyöräilyreitit eivät mene Kervilän ohi.)
Read more »
SJ - Visited in July2022
Aivan ihana paikka lomanviettoon maaseudusta, luonnosta ja hiljaisuudesta nauttiville. Lähistöltä löytyy kuitenkin myös monenlaisia tapahtumia ja paikkoja, joissa vierailla. Rantasauna ja uiminen...
Aivan ihana paikka lomanviettoon maaseudusta, luonnosta ja hiljaisuudesta nauttiville. Lähistöltä löytyy kuitenkin myös monenlaisia tapahtumia ja paikkoja, joissa vierailla. Rantasauna ja uiminen pienessä lämminvetisessä järvessä kuuluvat myös tämän lomakohteen parhaisiin puoliin. Mustikka-aikaan marjaan pääsee suoraan rantasaunalta. Suosittelen!
Read more »
Outi - Visited in July2022
Todella tunnelmallinen miljöö, paikka sopii sekä pienemmän porukan rentoon oleskeluun kuin myös isommalle seurueelle. Pihapiirissä mahtuu hyvin puuhaamaan kaikkea. Aivan ihana rantasauna lyhyen...
Todella tunnelmallinen miljöö, paikka sopii sekä pienemmän porukan rentoon oleskeluun kuin myös isommalle seurueelle. Pihapiirissä mahtuu hyvin puuhaamaan kaikkea. Aivan ihana rantasauna lyhyen kävelymatkan päässä. Suosittelen lämpimästi!
Read more »
Masa - Visited in June2022
Kuvankaunis ja viihtyisä maalaismiljöö. Iso piha, jossa onnistuvat monenlaiset pelit ja leikit. Rantasaunalla viihtyy mielellään monta tuntia. Mökissä poikkeuksellisen hyvät varustelut, nukkumapaikat...
Kuvankaunis ja viihtyisä maalaismiljöö. Iso piha, jossa onnistuvat monenlaiset pelit ja leikit. Rantasaunalla viihtyy mielellään monta tuntia. Mökissä poikkeuksellisen hyvät varustelut, nukkumapaikat riittävät isommallekin porukalle.

Kiitos mahdollisuudesta viettää täällä viikonloppu! Kunpa viikonloput kestäisivät joskus pidempään.
Read more »
Maija - Visited in June2022
Kiva, rauhallinen lomapaikka.
Rt - Visited in August2021
Lomailimme ensimmäistä kertaa kauniissa maalaismiljöössä Kervilässä ja paikka oli aivan ihana! Pihapiiri oli todella kaunis ja tilava ja saunaranta erinomainen. Paikka on oivallinen myös...
Lomailimme ensimmäistä kertaa kauniissa maalaismiljöössä Kervilässä ja paikka oli aivan ihana! Pihapiiri oli todella kaunis ja tilava ja saunaranta erinomainen. Paikka on oivallinen myös marjastajalle ja sienestäjälle. Talosta löytyvät kaikki mukavuudet, esimerkiksi astianpesukone, pyykinpesukone ja kattava ruuanlaitto- ja astiavarustus. Kervilässä saa lomailla täysin omassa rauhassa. Viihtyisään kesäkaupunkiin Puumalaan on lyhyt ajomatka.
Read more »
Outi - Visited in July2021
Oltiin viettämässä juhannusta ja hyvin mahtui 20 henkeä nukkumaan. Oli taas ihana paikka ja aina kiva ja helppo mennä. Pihalla tilaa pelailla yms,järvi ehdoton plussa!
HKI poppoo - Visited in June2021
Todella rauhallinen paikka luonnon keskellä, hermo lepää! Mainiot löylyt rantasaunassa eikä koirasta löytynyt yhtään punkkia koko viikon aikana. Meidän porukka olisi kaivannut toista vessaa ja tikkaita laiturin päähän.
Hippo perheineen - Visited in July2021
Vietimme ystäväryhmän jokakesäistä tapaamista Kervilässä. Paikka soveltui todella hyvin 8 hengen ryhmällemme. Ihana rauha ja kauneus ympärillä, oli aivan yksityistä luksusta. Aamulla kävelimme...
Vietimme ystäväryhmän jokakesäistä tapaamista Kervilässä. Paikka soveltui todella hyvin 8 hengen ryhmällemme. Ihana rauha ja kauneus ympärillä, oli aivan yksityistä luksusta. Aamulla kävelimme kaikessa rauhassa uimaan ja illalla ihanasti auringon laskiessa sama reissu uudelleen. Viikko oli todella kuuma, mutta uiminen ja ison pirtin ilmalämpöpumppu viilensivät kivasti. Keittiöstä löytyi kaikki tarpeellinen ja kaasugrilli oli ahkerassa käytössä. Kervilästä huristelimme tutustumaan mm. Astuvansalmen kalliomaalauksiin, Raijan Aittaan, Sahalahteen, Sulkavan Vekarasalmeen ja Vilkaharjuun. Kävimme myös melomassa Oravanpesillä ja teellä Vehmaan kartanossa. Suosittelemme näitä kaikkia kohteita ja tietysti Kervilää! Iso kiitos Timpalle vielä kerran neuvoista, kun yksi autoistamme koki rengasrikon.
Read more »
'Paratiisilaiset' - Visited in July2021
Eteläsavolaista maaseudun idylliä monimuotoisine majoituspaikkoineen. Suuressa pirtissä on mukava viettää yhteistä aikaa, ja pihapiirissä on tilaa harrastaa joutenoloa ja pelata pelejä. Puugrilli...
Eteläsavolaista maaseudun idylliä monimuotoisine majoituspaikkoineen. Suuressa pirtissä on mukava viettää yhteistä aikaa, ja pihapiirissä on tilaa harrastaa joutenoloa ja pelata pelejä.

Puugrilli on hyvä, mutta saisi olla suurempi.

"Erämaalammen rannalla tunnelmallisessa puulämmitteisessä saunassa saa leppoisat löylyt - kullekin makunsa mukaan.

Sauna on kuitenkin päärakennuksesta niin kaukana - noin 200 metriä - että yhdessäolo kärsii, koska porukan pitää jakautua kahteen paikkaan. Toivottavaa olisi, että saunan yhteyteen saataisiin istumaryhmä grilleineen, jolloin järven rannalla sujuisi saunominen ja sapuskan valmistaminen yhdessä ollen.

Kaikkineen Kervilässä on mainiot ulkoilumahdollisuudet, sikäli kuin suomalainen sää antaa myöten.
Read more »
Sirpa - Visited in July2020
Pihapiiri loistava.Varjopaikkakin löytyi aina jostain rakennusten kupeesta ja aitan terassilta, kun oli helleviikko lomaillessa. Erittäin hyvä pihapeleille. Sopii hyvin suuremmallekin porukalle,...
Pihapiiri loistava.Varjopaikkakin löytyi aina jostain rakennusten kupeesta ja aitan terassilta, kun oli helleviikko lomaillessa. Erittäin hyvä pihapeleille.
Sopii hyvin suuremmallekin porukalle, joka ei ole "hienohelma", vaan tyytyy maalaismiljööseen ja nauttii luonnosta peltojen keskellä.
Suosittelen !
Read more »
"Kaapo kavereineen" - Visited in June2020
Todella mahtava paikka viettää laatuaikaa täysin omassa rauhassa
Nuoret 06.02.2019
Contact

Member since 5 years
Juva.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Villa-Ansa

  Villa-Ansa
  160 m², 13 beds, 6 bedroom

  1 200-3 300 €/Wk
 • Kaijanranta

  Kaijanranta
  76 m², 6 beds

  770 €/Wk
 • Design Villa Saimaa

  Design Villa Saimaa
  90 m², 6 beds, 2 bedroom

  900 €/Wk
 • Rantamökki Mäyrä

  Rantamökki Mäyrä
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-850 €/Wk
 • Rantamökki Myyrä

  Rantamökki Myyrä
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-850 €/Wk
 • Rantamökki Majava

  Rantamökki Majava
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-850 €/Wk
 • Maisemamökki Metso

  Maisemamökki Metso
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700 €/Wk
 • Kurppa

  Kurppa
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-900 €/Wk
 • Kurki

  Kurki
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-900 €/Wk
 • Koskelo

  Koskelo
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-800 €/Wk
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kervilä

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 5 years
Juva.

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.