Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

VILLA RESORT MERITÄHTI

3 000 €/Wk, Hiekkasärkät marinan ranta, Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 8846. Dyynikylä 11 B,
85100, Kalajoki.
5 rooms,
145 m²
12 beds
4 bedrooms
Building year 2023
Content

Tulossa vuokraukseen kaksi vastaavaa huoneistoa kesällä 2023 pysy kuulolla.

Huoneisto on kalajoen laadukkain lomahuoneisto kaikilla mittareilla joka suhtessa. -->Tämä lähtökohta tulevalle sisustukselle / varustukselle.

Read more »
Availability calendar
 
October 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
39262728293012
403456789
4110111213141516
4217181920212223
4324252627282930
4431123456
Not available
Available

Check availability from landlord

Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 1 km
 • Bus-stop: 0.3 km
 • Airport: 140 km
 • Parking: 0.01 km
 • Railway station: 50 km
 • Neighbor: 0.02 km
 • Hotelli/Ravintola: 0.3 km
 • Hiekka uimaranta: 0.01 km
 • Kylpylä ,seikailualue pakka: 1 km
 • Vene satama: 0.2 km
 • Helsinki: 540 km
 • Oulu: 141 km
 • Vaasa: 182 km
 • Jyväskylä: 289 km
 • Kuopio: 289 km
Reviews (9 pcs)
Hieno maisema mökistä. Pärjäsimme hienosti 6 aikuisen seurueella. Hyvä astiasto. Kaikki tarpeellinen löytyi. Naapureista ei kuulunut mitään, ilmeisesti hyvä äänieritys. Tullaan uudestaan pyöräilemään. Kiitos.
Hanne Keinänen - Visited in September2018
Upea paikka. Aivan kaikki mitä tarvittiin.

KIITOS:
Sari Salman - Visited in December2019
Hienolla näköalalla varustettu hyväkuntoinen asunto. Eipä mitään moitittavaa keksi, etenkin kun asunto on juuri remontoitu. Ainoa miinus pyöräilijälle että kova homma polkea lenkin jälkeen ylös :)...
Hienolla näköalalla varustettu hyväkuntoinen asunto. Eipä mitään moitittavaa keksi, etenkin kun asunto on juuri remontoitu. Ainoa miinus pyöräilijälle että kova homma polkea lenkin jälkeen ylös :) Tosin takakautta pääsee loivempaakin reittiä suoraan luontokeskukselle.
Varauskuviot hoituu joustavsti ja luotettavsti omistajan kanssa.
Read more »
Jukka - Visited in August2019
Varaus onnistui sujuvasti nettimökistä. Ohjeet ja lasku tuli tunnissa. Avaimet helposti. Mökissä kaikki tarpeellinen. Oli onnistunut loma.

Kiitos isännälle.
Sari Palola - Visited in January2019
Hyvät oli puitteet arjesta irtaantumiseen ja revontuletkin sattui kohdilleen. Pulkkamäet alkoi jossain vaiheessa viikkoa 5 vuotiaalle olemaan kuulemma tylsiä, hotellilta alaspäin menevä "pyörätie"...
Hyvät oli puitteet arjesta irtaantumiseen ja revontuletkin sattui kohdilleen. Pulkkamäet alkoi jossain vaiheessa viikkoa 5 vuotiaalle olemaan kuulemma tylsiä, hotellilta alaspäin menevä "pyörätie" oli senverran hurja että sitä laskettiin sitten loppu viikko. :)
Read more »
Tomi Annala - Visited in January2022
LOISTAVA lomapaikka pariskunnalle. Taidamme tulla uudestaan ;)
Saara Marjamaa - Visited in January2020
Hyvä ja toimiva kokonaisuus. Useammalle kuin kahdelle ihmiselle voi olla hieman ahdasta, ellei sitten tiivis tunnelma ole niin väliksi. Pariskunnille ihan mainio setti yöpymiseen liikunnalliselle...
Hyvä ja toimiva kokonaisuus. Useammalle kuin kahdelle ihmiselle voi olla hieman ahdasta, ellei sitten tiivis tunnelma ole niin väliksi. Pariskunnille ihan mainio setti yöpymiseen liikunnalliselle lomalle.

Huoneiston vuokraajalta erinomaista asiakaspalvelua. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiin niin huoneistosta kuin Syötteen palveluistakin vuokraamista suunnitellessa. Vuokrasopimus sisältää todella kattavat ohjeet vuokra-ajalle niin huoneiston käyttöön kuin loppusiivoukseen liittyvistä asioista. Epäselvyyksiä ei näiltä osin jää. Vuokraaja on myös hyvin tavoitettavissa ja vastaa mielellään kysymyksiin/auttaa tarvittaessa. Vuokrasopimus sisälsi kattavan esittelyn mm. Syötteen ulkoilureiteistä ja nähtävyyksistä. Huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla Iso-Syötteen huipulla. Helpot siirtymät aktiviteetteihin. Plussaa autokatoksesta. Vuokrauksen hinta oli kohdallaan.

Keittiö on varusteltu hyvin ja ruoanlaitto onnistuu helposti, koska kaikki perustarvikkeet ja laitteet löytyy. Jääkaappiin mahtuuu hyvin ainakin kahden ihmisen ruoat ja juomat usealle päivälle. Pakastimeen saa retkiä varten kylmäkallet jäähtymään. Liesi, uuni ja tiskari ovat nykyaikaiset.

Huoneisto on perussiistissä kunnossa kalusteiltaan ja pinnoiltaan. Sauna ja ph toimivat myös hyvin. Jäähdytin ja kattotuuletin ovat kesällä todella hyvä ja toimiva lisä. Ilman niitä parvella olisi todella kuuma nukkua.

Ainoa miinus wc- ja talouspaperin vähyydestä. Vuokrasopparista ei käynyt ilmi että aloituspakkaus sisältää vain 1rl sekä talous- että wc-paperia. Eivät riitä mitenkään 2 ihmiselle 4 vuorokaudelle. Kävimme ostamassa itse lisää paperia. Uutta aloituspakkausta ei tarvinnut jättää asiasta kysyttyämme.

Parven parisänky on todella pehmeä. Toimii pehmeästä patjasta pitäville, ei kahdelle jämäkämpää patjaa kaipaavalle. Liinavaatteet ja pyyhkeet tuli vuokraajalta mukavasti sopimuksen mukaisesti ja niitä oli riittävästi.
Read more »
Saila O - Visited in July2022
Kaikki ok. Lomalaista on tosiaan ajateltu. Tavataan taas.
Ville A - Visited in June2021
Kaikki mitä kaipasin. Ehdoton suosittelu.
Satu - Visited in July2022
Contact

Member since 16 years
Kalajoki.
Tel.
Best time to contact: 7-22 Soittele kerron mielelläni lisää.On 7 mökkiä.Esitä aika.Esitän vapaan mökin
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

VILLA RESORT MERITÄHTI

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.