Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Kesämaja

590 €/Wk, Kangasniemi, Kangasniemi, Etelä-Savo Cottage-ID 6960. Rasaniementie 82,
51200, Kangasniemi.
3 rooms,
75 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 1997
Own lakeshore
(Mallos)
Content

Kangasniemellä Mallosjärven rannalla 75 m² mökki. Alakerrassa olohuone/keittiö, 2 mh, suihku/wc. Parvella vuodepaikat 2 + 2 ja tilava terassi.
Aivan rannan tuntumassa puulämmitteinen sauna ja saunatupa, jossa vuodepaikkoja kaksi.
Huvimaja. Maakellari. Sähkögrilli.
Sähköistetty aittarakennus, jossa vuodepaikat kahdelle.

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Not available
Available

Check availability from landlord

Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 9 km
 • Helsinki: 253 km
 • Jyväskylä: 71 km
 • Kuopio: 130 km
 • Lahti: 153 km
 • Lappeenranta: 167 km
 • Joensuu: 202 km
 • Tampere: 225 km
 • Vaasa: 342 km
 • Oulu: 381 km
 • Turku: 388 km
 • Rovaniemi: 584 km
Reviews (19 pcs)
Mökki oli erittäin siisti ja varustelutasoltaan erinomainen. Vuokraajan kanssa kaikki meni kuten sovittiin ja yhteydenpito sujui erinomaisesti esim. sähkökatkon ja pikkukysymysten suhteen. Hyvä...
Mökki oli erittäin siisti ja varustelutasoltaan erinomainen. Vuokraajan kanssa kaikki meni kuten sovittiin ja yhteydenpito sujui erinomaisesti esim. sähkökatkon ja pikkukysymysten suhteen.

Hyvä rantasauna jossa uusi terassi josta järveä katsellen oli mukavaa viettää kesäiltaa.

Mökillä perusaktiviteettejä, tikkataulu, sulkis, mölkky, kroketti.

Grillikota pelasti sateisina iltoina.

Kaikenkaikkiaan erinomainen kesämaja.
Read more »
Toni Espoosta - Visited in June2016
Mökki oli todella hyvä, saunassa sai hyvät löylyt. Pienenä miinuksena oli grillikatoksen tulisijan toimimattomuus. Mökkiä varatessa haimme paikkaa jossa on rauhaa ja mahdollista irtaantua arjesta, mikä toteutui täysin.
terttu - Visited in June2015
Cottage owner's reply 06.07.2015
Kiitos kivasta palautteesta. Nyt voimme myös todeta, että grillikatoksen tulisijasta savu pakenee piippua myöten ulos - eli saimme sen toimimaan.
Todella rauhallinen paikka. Hyvin siivottu mökki, kaikki turha roina puuttui:)Petivaatteet puhtaan oloisia. Rantasaunalla saunomista ja uintia, soutelua, lapset kalastivat, lähimetsästä haimme...
Todella rauhallinen paikka. Hyvin siivottu mökki, kaikki turha roina puuttui:)Petivaatteet puhtaan oloisia. Rantasaunalla saunomista ja uintia, soutelua, lapset kalastivat, lähimetsästä haimme mustikoita ja teimme pari piirakkaa.
Read more »
Tarja - Visited in July2015
Luonnosta ja rauhallisuudesta pitävälle mahtava paikka. Kaikki toimi niin kuin luvattiin ja varustetaso oli "ykkösluokkaa". Syksyllä villasukat olivat tarpeen.
Satu Hölttä - Visited in September2022
Olemme käyneet tässä mökissä jo useamman kerran ja on ihankuin kotiinsa tulisi.
Kodikas, siisti ja hyvin varusteltu. Uudistuksia tehty vuosien varrella mm saunassa ja saunarakennuksen terassilla katto.
Liisa Flink - Visited in August2022
Siisti ja viihtyisä mökki josta löytyi kaikki tarvittava. Viehättävä pihapiiri jossa pystyy hyvin pelaamaan erilaisia ulkopelejä. Meidän suosikki oli Mölkky. Rantasaunassa sai makoisat löylyt ja...
Siisti ja viihtyisä mökki josta löytyi kaikki tarvittava. Viehättävä pihapiiri jossa pystyy hyvin pelaamaan erilaisia ulkopelejä. Meidän suosikki oli Mölkky.
Rantasaunassa sai makoisat löylyt ja uimaan pääsi suoraan saunasta kirkasvetiseen Mallosjärveen.
Rauhallisella paikalla, ei suoraa näköyhteyttä naapurimökille.
Voin lämpimästi suositella mökkiä muillekin lomalaisille!
Read more »
Merja D. - Visited in August2022
Todella hyvä mökki
Toivo Manninen - Visited in July2022
Kesämaja on ollut perheeni vuokrakohde jo useampana kesänä. Mökki on sijainniltaan ja varusteluiltaan erinomainen; yhteydenpito vuokraisäntään on toiminut mainiosti. Suosittelen lämpimästi tätä kohdetta!
Tuula - Visited in July2022
Toista kertaa tällä mökillä.
Siistiä, hyvä varustelu, uiminen mukavaa, kirkas vesi, hyvä ranta.
Jaana Ukkonen - Visited in September2020
Vuokraaminen helppoa. Kommunikointi omistajan kanssa mutkatonta.
Varasimme saman tien kesäksi 2121
Eila Ruponen - Visited in August2020
Mökki oli kauniilla paikalla ja Kangasniemen keskustaan ei ole pitkä matka autolla. Vuokraaja on erittäin luotettava ja kaikki saatiin sovittua helposti ja nopeasti. Kaasugrilli puuttui, mutta...
Mökki oli kauniilla paikalla ja Kangasniemen keskustaan ei ole pitkä matka autolla.

Vuokraaja on erittäin luotettava ja kaikki saatiin sovittua helposti ja nopeasti.

Kaasugrilli puuttui, mutta sähkögrillillä ja muurikkapannulla onnistui grillaaminen hyvin.
Read more »
Nina H. - Visited in June2020
Siisti ja monipuolinen mökki koko lapsiperheen tarpeisiin. Useampi nukkumapaikka ja tilaa suuremmallekkin porukalle. Sauna pieni mutta hyvä ja saunamökki ihanan perinteinen. Kalaisa järvi ja...
Siisti ja monipuolinen mökki koko lapsiperheen tarpeisiin. Useampi nukkumapaikka ja tilaa suuremmallekkin porukalle. Sauna pieni mutta hyvä ja saunamökki ihanan perinteinen. Kalaisa järvi ja rauhallinen seutu. Vuokraaja asiallinen ja hyvin tavoitettavissa, kaikki sujui mainiosti.
Read more »
Päivi - Visited in May2020
Mökki sijaitsi sopivan matkan päässä keskustan kaupoista ja lähikaupungeista. Kangasniemellä oli paljon kesätapahtumia, joihin kannatti tutustua. Mökki oli hyvin varusteltu, paljon astioita ja...
Mökki sijaitsi sopivan matkan päässä keskustan kaupoista ja lähikaupungeista. Kangasniemellä oli paljon kesätapahtumia, joihin kannatti tutustua. Mökki oli hyvin varusteltu, paljon astioita ja lapsille tekemistä. Erityisen hyvä oli se, että mökissä oli kaksi makuuhuonetta. Saunassa sai makoisat löylyt. Järvi oli puhdasvetinen ja ranta oli lapsiystävällinen. Vuokraisin mökin mielelläni uudelleen. Asiointi isäntäväen kanssa toimi erinomaisesti.
Read more »
Tuula - Visited in July2019
Mökki on hyväkuntoinen, kalaisan järven rannalla. Sauna , grillikota ym rakennukset siistejä. Mökissä paljon astioita ja säilytystilaa kaapeissa omille ruokatarvikkeille, laskutilaa keittiössä,...
Mökki on hyväkuntoinen, kalaisan järven rannalla. Sauna , grillikota ym rakennukset siistejä.
Mökissä paljon astioita ja säilytystilaa kaapeissa omille ruokatarvikkeille, laskutilaa keittiössä, joten ruokahuolto toimi.
Uusi laituri ja ranta, helppo mennä uimaan ja lasten touhuta.
Kaikki toimi hyvin, ei moittimista, tulemme ensi vuonna uudestaan.
Read more »
Liisa Flink - Visited in June2019
Hyvä siisti mökki, täydellinen keittiövarustus.
Hyvä sauna ja uimaranta. Kaikki toimi !
Tarja Pälviö - Visited in July2018
Ihanalla paikalla oleva kesänvietto paikka.Mökki ja sauna ovat todella siistit ja mukavat. Ihan huippu paikka,suosittelen!
Eve - Visited in August2017
Erittäin siisti, hyvässä kunnossa ja kauniilla paikalla oleva mökki. Asiointi omistajan kanssa toimi hienosti.
Kivinen Anu - Visited in August2017
Mökin varaaminen ja yhteydenpito omistajan kanssa mutkatonta ja luotettavaa. Mökin sijainti loistava omassa rauhassa, mutta kuitenki kauppa löytyi lyhyen ajomatkan päästä samloin Mikkeli ja Jyväskylä...
Mökin varaaminen ja yhteydenpito omistajan kanssa mutkatonta ja luotettavaa. Mökin sijainti loistava omassa rauhassa, mutta kuitenki kauppa löytyi lyhyen ajomatkan päästä samloin Mikkeli ja Jyväskylä kohtuullisen ajomatkan päässä.

Mökki siisti ja varustelu hyvä. Varsinkin keittiösä paljon astioita. Osa tosin oli likaisia joten jouduimme niitä ennen käyttöä pesemään.

Erityisen hyvä oli rantasauna, jossa saunoimme parikin kertaa päivässä ja laituri josta pääsi helposti uimaan. Aktiviteetteja mökiltä löytyi hyvinpihapelien muodssa ja ruoan valmistaminen grillikodassa onnistui ongelmitta. Pieni savu kuului asiaan :)
Read more »
Mirka - Visited in August2017
Mökki oli erittäin siisti ja mielestämme hyvin varusteltu, varsinkin keittiövarustelu oli täydellinen. Asiointi vuokranantajan kanssa oli mutkatonta ja hyvin toimivaa. Saunan lämmittäminen oli...
Mökki oli erittäin siisti ja mielestämme hyvin varusteltu, varsinkin keittiövarustelu oli täydellinen. Asiointi vuokranantajan kanssa oli mutkatonta ja hyvin toimivaa. Saunan lämmittäminen oli taitolaji; joka kerta tuli liian kuuma, johtui osaksi varmaankin hieman omintakeisesta vesisäiliöstä jossa ei ollut kantta. Terassi saunan edessä oli erinomainen vilvoittelu- ja ajanviettopaikka. Meillä oli ongelma grillikatoksen kanssa; tulimme erittäin vahvasti "savustetuiksi" ainoan kerran kun yritimme siellä grillata. Grillasimme monet kerrat sen jälkeen kaupan grillihiilillä - ei ongelmia eikä savua! Uudella katiskalla saimme monet pikkukalat ja murkkuikäiset nauttivat hiljaisella järvellä soutelusta ja onkimisesta.
Read more »
Anttilat - Visited in July2016
Contact

Member since 7 years
Kangasniemi.
Best time to contact: 10-21
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kesämaja

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 7 years
Kangasniemi. Best time to contact: 10-21

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.