Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Puolikuu 5 A 6

600-1 150 €/Wk, Levi, Kittilä, Lappi Cottage-ID 5290. Alakuuntie 5 a 6,
99130, Sirkka.
4 rooms,
80 m²
7 beds
3 bedrooms
Building year 2003
Content

Cleaning included to all minimum 7 days reservations.
Peaceful apartment close to the longest pists. Short walk to the pistes 8 and 10. Almost ski-in from the route between pists 10 and 8. All necessary equipment and hot place and sauna. 3 bedrooms. For 6 adults, but there are beds for 8 people so that with kids head count can be 7-8. Also PS3 with lot of games. Internet wifi 100 mb. Netflix.

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
18.02.2023 - 31.03.2023--1150
01.04.2023 - 06.04.2023150--
07.04.2023 - 09.04.202380300600
Cleaning 100 €, Sheets/person 20 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 2 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Airport: 6 km
 • Etelärinteet SOUTH: 0.5 km
 • Levikeskus: 4 km
 • Gondolirinteet: 2 km
 • Länsirinteet WEST: 0.5 km
 • Helsinki: 975 km
 • Rovaniemi: 164 km
 • Oulu: 369 km
 • Kuopio: 653 km
 • Vaasa: 687 km
 • Jyväskylä: 708 km
 • Joensuu: 713 km
 • Tampere: 859 km
Reviews (10 pcs)
kaikki mitä oli luvattu, piti paikkansa, ja mökki oli siisti, toki käytön jälkiä näkyi, mikä selvää kun jo 2005 rakennettu. pieni pettymys oli, ettei rinteistä päässyt laskemaan mökille...
kaikki mitä oli luvattu, piti paikkansa, ja mökki oli siisti, toki käytön jälkiä näkyi, mikä selvää kun jo 2005 rakennettu. pieni pettymys oli, ettei rinteistä päässyt laskemaan mökille turvallisesti, vaikka kuvauksesta sen käsityksen sai. rauhallinen sijainti ja naapurusto takasi hyvät, pitkät unet.
Read more »
Minna Heininen - Visited in April2021
Vietimme vuoden vaihteen aikana lomamme Levin Puolikuussa. Yleisilmeeltään erittäin siisti mökki, jossa kaikki tarvittava pidemmällekin lomalle. Sisääntulokerroksessa oli kuivauskaapilla...
Vietimme vuoden vaihteen aikana lomamme Levin Puolikuussa. Yleisilmeeltään erittäin siisti mökki, jossa kaikki tarvittava pidemmällekin lomalle.

Sisääntulokerroksessa oli kuivauskaapilla varustetun tuulikaappi-eteisen lisäksi pesuhuone, sauna sekä olohuone ja avokeittiö. Makuuhuoneet (3 kpl) sekä toinen wc-kylpyhuone olivat yläkerrassa.

Keittiöstä löytyi kattava astiasto ja muutenkin kaikki tarvittava tarjoiluun ja ruoanlaittoon. Ruokapöydän ympäristö oli pöydän pitkillä sivuilla hieman ahtaan oloinen, mikä kannattaa ottaa huomioon isolukuisemman perheen ruokailun kannalta. Meille tämä ei ollut ongelma.

Olohuoneen takka oli hieno ja tuotti ihanasti lisälämpöä pakkaspäiville. Makuuhuoneessa sängyt olivat siistit, vaikka oma väkemme pitääkin hieman jämäkämmistä patjoista ja tyynyistä.

Ulkovarastossa oli suksitelineen ja takkapuiden lisäksi muutama pulkka.

Yleisesti huomasi, että mökistä on pidetty hyvää huolta. Myös yhteydenpito isännän kanssa sujui vaivattomasti, vastaukset kysymyksiin saatiin ripeästi soittamalla tai tekstivestillä.

Sijainti on Levitunturin rauhallisella Etelärinteiden puolella, linnuntietä noin puolen kilometrin päässä South Pointin hiihtohisseistä. Kokenut freestyle-laskija löytää varmaankin suoran laskureitin mökin lähettyviltä moottorikelkkareittejä tai teiden pientaria pitkin South Pointiin ja mainitulta siirtymäreitiltä takaisin mökille, mutta ”sunnuntailaskijan” tai lapsiperheellisen kannattaa varautua kulkemaan rinteille joko kävellen tai autolla.

Kaiken kaikkiaan lomareissu Levin Puolikuussa oli kaikin puolin positiivinen, sillä Levin ennätyslumiset maisemat ja loistokunnossa olleet rinteet takasivat mieleenpainuvan lomakokemuksen!
Read more »
Sami - Visited in December2019
Ensimmäinen positiivinen vaikutus: vasta avaimet noudettu ja matkalla huoneistolle, niin isäntä soittaa ja tarkastaa että kaikki on kunnossa. Puolikuu 5 talo tuttu jo aiemmasta vierailusta eli...
Ensimmäinen positiivinen vaikutus: vasta avaimet noudettu ja matkalla huoneistolle, niin isäntä soittaa ja tarkastaa että kaikki on kunnossa. Puolikuu 5 talo tuttu jo aiemmasta vierailusta eli toimiva ja erittäin hiljainen. Tämä huoneisto on tilava ja hyvin varusteltu. Mm. ruoan laitto onnistuu hyvin!
Huoneistolta pääsee suksilla laskemaan etelärinteelle ja etsimällä löytää laskureitin rinteistä huoneistolle.
Read more »
Sami Sillstén - Visited in February2016
Rauhallinen sijainti lähellä etelärinteitä. Siirtymät mahdollisia suksilla, mutta pienempien kanssa auto tarpeen. Mökillä on kaikki ja kaikkea, mitä normaalisti tarvitaan. Vuoraaja on kyllä...
Rauhallinen sijainti lähellä etelärinteitä. Siirtymät mahdollisia suksilla, mutta pienempien kanssa auto tarpeen.
Mökillä on kaikki ja kaikkea, mitä normaalisti tarvitaan.

Vuoraaja on kyllä erityisen luotettava, asiallinen ja yhteydenpito toimii.
Read more »
Miska - Visited in February2023
Kiitos tosi hyvästä lomasta. Yhteydenpito oli helppoa ja luontevaa. Asunto oli siisti ja vastasi hyvin siitä annettua kuvausta / tietoa.
Hiihtoladulle pääsi vain autolla, mikä ei ollut suuri vaiva.
Tapio Kuronen - Visited in March2021
Hyvin varusteltu huoneisto, jossa oli kaikki tarpeellinen. Erinomaisella paikalla, pyöräteitä ei tosin ollut, joten koiran lenkkeilyttäminen piti tehdä autotien laitoja pitkin. Miellyttävä isäntä,...
Hyvin varusteltu huoneisto, jossa oli kaikki tarpeellinen. Erinomaisella paikalla, pyöräteitä ei tosin ollut, joten koiran lenkkeilyttäminen piti tehdä autotien laitoja pitkin.
Miellyttävä isäntä, joka huolehti, että avain löytyy ja asiat toimii. Häneen sai hyvin tarvittaessa yhteyden.
Read more »
Aino - Visited in December2020
Mökin vuokraaja on asiallisin, mitä on kohdalle sattunut. Mökki myös siisti ja kattavasti varusteltu!
Samuöi Taipale - Visited in March2020
Luotettava ja varma vuokrauskohde. Huoneisto oli erittäin siistissä kunnossa, ja kaikki tarpeellinen löytyi lapsiperheen tarpeisiin. Helpot etelärinteet lähellä, lyhyt kävely/laskumatka suoraan...
Luotettava ja varma vuokrauskohde. Huoneisto oli erittäin siistissä kunnossa, ja kaikki tarpeellinen löytyi lapsiperheen tarpeisiin. Helpot etelärinteet lähellä, lyhyt kävely/laskumatka suoraan rinteeseen. Rauhallinen ympäristö.
Read more »
Heidi - Visited in December2019
Hyvä sijainti vain pienen matkan päässä lapsiystävällisistä eteläpuolen rinteistä. Laskettelusuksilla pääsee laskemaan kätevästi hisseille, lumilaudan kanssa joutui vähän matkaa kävelemään. Rinteiltä...
Hyvä sijainti vain pienen matkan päässä lapsiystävällisistä eteläpuolen rinteistä. Laskettelusuksilla pääsee laskemaan kätevästi hisseille, lumilaudan kanssa joutui vähän matkaa kävelemään. Rinteiltä pääsee laskemaan suoraan mökin lähelle. Voisimme hyvinkin harkita tätä kohdetta myös seuraavalle lomareissulle.

Mökin omistajalle kiitokset loistavasta asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta.
Read more »
Ville - Visited in March2018
Loistava sijainti Etelärinteiden tuntumassa. Etenkin lapsiperheille suosittelen. Muutama satametriä rinteisiin ja ladulle.
Siisti asunto, hyvä varustelu... ei voi kuin suositella!
Pasi Vainio - Visited in February2017
Contact

Member since 15 years
Kittilä.
Best time to contact: 8-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Puolikuu 5 A 6

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 15 years
Kittilä. Best time to contact: 8-20

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.