Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Koskikara

820-2 690 €/Wk, Äkäslompolo, Peltotieva, Kolari, Lappi Cottage-ID 6456. Kuruntie 25,
95970, Äkäslompolo. Website »
6 rooms,
121 m²
12 beds
4 bedrooms
Building year 2014
Content

A large, environmentally friendly chalet next to lit prepared skiing tracks in Ylläs area in Finnish Lapland. The chalet is ideal e.g. for two families with children.

The chalet uses green energy (geothermal energy and green electricity) and it's sustainably built. The building has A-energy classification.

The chalet can be reached also by using public transportation. The location of the chalet enables cross country skiing right from the backyard but also downhill skiing, shopping, restaurants and many summer activities are attainable without using an own car.

For the outdoor activities we can provide e.g. two pairs of snowshoes, two kicksleds, a Fjellpulken Turpulk for one child, toboggans, avalanche safety equipment, GPS etc.

There is also a service building which comprises a carport and a ski service room with forced ventilation to remove the ski wax stink. In the service room is equipment for ski waxing and mountain bike maintenance.

More information (e.g. calcellation policy): www.ecochalet.fi

An environmentally conscious option!

Read more »
Availability calendar
 
January 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
522627282930311
012345678
029101112131415
0316171819202122
0423242526272829
053012345
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
24.12.2022 - 31.12.2022--2550
01.01.2023 - 06.01.2023--1500
07.01.2023 - 27.01.2023--1190
28.01.2023 - 17.02.2023--1700
Cleaning price included in the price, Sheets/person 25 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 1 km
 • Bus-stop: 0.4 km
 • Airport: 50 km
 • Railway station: 40 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.03 km
 • Valaistu konelatu: 0.1 km
 • Frisbee-golf: 0.2 km
 • Helsinki: 961 km
 • Rovaniemi: 175 km
 • Oulu: 355 km
 • Kuopio: 639 km
 • Vaasa: 673 km
 • Jyväskylä: 693 km
 • Joensuu: 723 km
Reviews (26 pcs)
Loistava mökki loistavalla paikalla. kuvat eivät anna kovin hyvin kuvaa mökin hyvästä varustelutasosta. Meillä oli mukana 11 hyvin eri ikäistä matkalaista. Jokaiselle löytyi oma soppi. äänieristys...
Loistava mökki loistavalla paikalla. kuvat eivät anna kovin hyvin kuvaa mökin hyvästä varustelutasosta. Meillä oli mukana 11 hyvin eri ikäistä matkalaista. Jokaiselle löytyi oma soppi. äänieristys oli poikkeavan hyvä, eikä pikkuisen yöitku tai vävyn kova kuorsaus kuulunut toiseen huoneeseen. Ensimmäisen kerran pitkän mökkihistorian aikana todella löytyi luvatut kunnolliset ja reilunkokoiset ruuanlaittovälineet, jopa kunnolliset veitset. Hella ja muut kodinkoneet olivat laadukkaita. Hella oli myös hyvin turvallinen, vaikka pienin matkalainen harjoitteli kävelyä päällä olevaa uunia vasten. Kaikesta näki, että mökki oli itselle rakkaudella tehty. plussaa meidän sakille oli myös yleelliset 3 vessaa. Meille miinukseena oli yläkertaan sijoittu televisio ja äänekkästi kurlaava vessan viemäri.Jos vielä ylläkselle tällä porukalla menemme ei tarvitse mökkiä etsiä, vaan se on tämä
Read more »
Leena - Visited in March2015
Cottage owner's reply 04.03.2018
2016: Kurlaava vessan viemäri saatiin äänettömäksi erinäisten kokeilujen jälkeen viime talvena tai ainakaan ei kurlaushavaintoja ole tullut. Erinäisiä muitakin parannuksia on omien ja asiakkaiden havaintojen perusteella tehty mm. suksihuoltotilaan, joten mökki on luullaksemme vieläkin sopivampi liikkuvalle perheelle.

Nyt (3/2018) on toinen TV myös alakerrassa.
Hieno mökki, joka soveltuu hyvin lapsiperheiden tarpeisiin.
Saara - Visited in March2016
Hyvä hinta ajankohtaa nähden! Tilaa oli isollekin porukalle ja kolme vessaa ei monestakaan mökistä löydy! Huippulöytö hyvällä sijainnilla! Suosittelen!
Laura Valkama - Visited in January2021
Mökki on hyvin suunniteltu ja varusteltu sekä hiihtäjän kannalta erinomaisella paikalla, valolatu menee aivan vierestä. Mökki on tarkoitettu maksimissaan 11 henkilölle ja astiasto ruuanlaitto...
Mökki on hyvin suunniteltu ja varusteltu sekä hiihtäjän kannalta erinomaisella paikalla, valolatu menee aivan vierestä.
Mökki on tarkoitettu maksimissaan 11 henkilölle ja astiasto ruuanlaitto välineineen on kattava tällaiselle henkilömäärälle joka on harvinaista näissä isommissa mökeissä.
Monasti astiasto on kyllä riittävä mutta sitten on vain esim. pari puolentoista litran kattilaa ja yksi pieni narrmuuntunut ja pilattu paistinpannu ja joku pieni uunivuoka niin tee siinä sitten sapuskaa isolle porukalle.
Isojen astioiden tiskaaminen käy myös kätevästi kun on kaksi isoa tiskiallasta keittiössä, tämäkin on unohdettu useimmista mökeistä.
Kaksi vaatteiden kuivauskaappia on myös hyvä ja keittiössä iso, pitkä pöytä jonka ääreen mahtuu hyvin koko porukka.
Erinomaiset voitelutilat välineineen.
Vuokraajien kanssa sai kaikki asiat hoidettua joustavasti ja nopeasti.
Read more »
Ari Hellman - Visited in December2017
Juuri sellainen mökki hyvällä paikalla mitä luvattiin ja 3 vessaa oli kyllä luksusta sekä että pääsi laduille suoraan mökin pihasta ja sijainti hyvä sekä kaikin puolin upea mökki ja kiva saunasta...
Juuri sellainen mökki hyvällä paikalla mitä luvattiin ja 3 vessaa oli kyllä luksusta sekä että pääsi laduille suoraan mökin pihasta ja sijainti hyvä sekä kaikin puolin upea mökki ja kiva saunasta pääsi vilvoittelemaan ja hankeen helposti👍Suosittelen lämmöllä mökkiä , lumikengät oli kiva lisä ja kerran pääsin potkukelkkailemaankin kiitos omistajille varmasti tulemme uudelleen jos tarvitsee isoa mökkiä
Read more »
Jutta Selänpää - Visited in April2021
Todella hyvä,tilava mökki, hyvällä paikalla. Hyvin varusteltu, ulkovaatteiden kuivauskaappi ansaitsee lisäpisteet. Lyhyt matka ladulle,rinteeseen,kauppaan...
Kimmo Linden - Visited in March2021
Upea paikka! Mökissä oli kaikki selvästi mietittyä ja kohdallaan, se oli avara ja riittävän iso meidän 11-henkiselle seurueellemme (5 aikuista, 5 lasta ja vauva). Mökki tuntui samanaikaisesti sekä...
Upea paikka! Mökissä oli kaikki selvästi mietittyä ja kohdallaan, se oli avara ja riittävän iso meidän 11-henkiselle seurueellemme (5 aikuista, 5 lasta ja vauva). Mökki tuntui samanaikaisesti sekä uudelta että kodikkaalta.

Sijainti oli mainio; rauhallinen mutta lähellä palveluja, ja valaistulle ladulle oli reitti suoraan pihasta. Oli hauska kokeilla myös ahkiota ja lumikenkiä!

Myös yhteydenpito sujui oikein hyvin ja saimme apua heti jos sitä kaipasimme.
Viihdyimme siis erinomaisesti, kiitos vielä Heini hienosta lomasta!
Read more »
Sakari - Visited in January2021
Erittäin siisti, iso tilava mökki hyvällä paikalla hyvin varusteltuna latujen lähellä ja kävelymatkan päässä palveluista kuitenkin omassa rauhassa niin että luonto näkyi ikkunoista. Revontuletkin...
Erittäin siisti, iso tilava mökki hyvällä paikalla hyvin varusteltuna latujen lähellä ja kävelymatkan päässä palveluista kuitenkin omassa rauhassa niin että luonto näkyi ikkunoista. Revontuletkin näkyi isosta ikkunasta sisältä katsellen. Omistajaan sai helposti ja nopeasti yhteyden. Tätä mökkiä voi suositella hyvillä mielin onnistuneen loman jälkeen ja tulla toiste itsekin.
Read more »
Eila Viisainen - Visited in November2020
Mökki oli mitä mainioin suurelle porukalle. Meitä oli 12 henkeä ja tilaa oli riittävästi. WC-tilat oli myös mitoitettu suurelle porukalle. Laduille pääsi hyvin vaivattomasti. Suksihuolto oli...
Mökki oli mitä mainioin suurelle porukalle. Meitä oli 12 henkeä ja tilaa oli riittävästi. WC-tilat oli myös mitoitettu suurelle porukalle. Laduille pääsi hyvin vaivattomasti. Suksihuolto oli suunniteltu myös hyvin. Astioita oli riittävästi suurelle porukalle. Pieni haaste oli siinä, että meitä oli kuusi pariskuntaa ja makuuhuoneista kaksi oli suunniteltu 3 hengelle. Pienillä omilla järjestelyillä saatiin "omat" tilat kailille pariskunnille. Voin lämpimästi suositella Koskikaraa suurellekin porukalle.
Read more »
Maija Huovinen - Visited in December2019
Hinta laatusuhde kohdallaan.
Paula Takala - Visited in September2021
Vietimme mökissä viikon neljän aikuisen ja kahden pienen lapsen kanssa. Tilaa oli hyvin kaikille ja mökin varustelu oli oikein hyvä. Sijainti lähellä Äkäslompolon keskustaa sopi meille hyvin. Mökki...
Vietimme mökissä viikon neljän aikuisen ja kahden pienen lapsen kanssa. Tilaa oli hyvin kaikille ja mökin varustelu oli oikein hyvä. Sijainti lähellä Äkäslompolon keskustaa sopi meille hyvin. Mökki oli keskivertoa siistimpi. Yhteydenpito vuokraajiin sujui hyvin.
Read more »
Iitu M - Visited in August2021
Hyvin varusteltu mökki kävelyetäisyydellä Jounin kaupan palveluista. Laduille pääsee takapihalta.
Saara Lehtonen - Visited in March2017
Hyvä mökki ja kaikki toimi kuten luvattu. Suksivarasto ja huoltotila mainio, verrattuna monesta mökistä löytyvään ahtaaseen kopperoon. Jos kaikki 11 petipaikkaa olisi käytössä, voisivat olohuone,...
Hyvä mökki ja kaikki toimi kuten luvattu. Suksivarasto ja huoltotila mainio, verrattuna monesta mökistä löytyvään ahtaaseen kopperoon.

Jos kaikki 11 petipaikkaa olisi käytössä, voisivat olohuone, eteinen ja keittiökin alkaa tuntua ahtaalta. Vähän pienemmällä porukalla tilat toimivat hyvin.
Read more »
hiihtelijä - Visited in April2016
Olemme vierailleet kohteessa vuodesta 2017 saakka joka vuosi, pääsääntöisesti kesällä ja kerran talvella. Paikka on loistava isonkin seurueen lomailuun ja sijainti erinomainen. Maastopyörät saa...
Olemme vierailleet kohteessa vuodesta 2017 saakka joka vuosi, pääsääntöisesti kesällä ja kerran talvella. Paikka on loistava isonkin seurueen lomailuun ja sijainti erinomainen. Maastopyörät saa lukkojen taakse säilöön ja pyörän pesupaikka iso plussa.
Read more »
Tuomas Pitkänen - Visited in July2022
Siisti mökki hyvällä paikalla. Mökin sijoittelu tontin perälle tehty järkevästi. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu rauhoittava männikkömaisema. Laadukkaat ja hyvin toimivat kodinkoneet. Kaikki...
Siisti mökki hyvällä paikalla. Mökin sijoittelu tontin perälle tehty järkevästi. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu rauhoittava männikkömaisema. Laadukkaat ja hyvin toimivat kodinkoneet. Kaikki tarpeelliset ruuanlaittovälineet löytyy. Erittäin hyvä ilmastointi. Yhteydenpito omistajien kanssa sujui erittäin hyvin. Suosittelen.
Read more »
Tarja - Visited in March2022
Erittäin viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki. Kokonaisuus toimi todella hyvin 9 hengen seurueelle. Ladut lähtivät käytännössä takapihalta ja Jounin kaupalle oli kävelymatka. Koskikara on ehdottomasti...
Erittäin viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki. Kokonaisuus toimi todella hyvin 9 hengen seurueelle. Ladut lähtivät käytännössä takapihalta ja Jounin kaupalle oli kävelymatka. Koskikara on ehdottomasti ensimmäisenä mielessä seuraavaa Ylläs-reissua varattaessa.
Read more »
Joppe - Visited in February2022
Hyvä mökki isollekin porukalle. Neljä makuuhuonetta, kolme vessaa ja kaksi kuivauskaappia olikin tarpeen kahdeksalle aikuiselle (4 pariskuntaa) ja kahdelle pikkulapselle. Myös varustelu oli hyvä....
Hyvä mökki isollekin porukalle. Neljä makuuhuonetta, kolme vessaa ja kaksi kuivauskaappia olikin tarpeen kahdeksalle aikuiselle (4 pariskuntaa) ja kahdelle pikkulapselle. Myös varustelu oli hyvä. Omistajan kanssa oli joustavaa ja miellyttävää hoitaa asioita niin etukäteen kuin myös loman aikana.
Read more »
Raili Järvinen - Visited in February2022
Would rent it imidiateli again, was nice, clean and good organized.
Alessandro Fornara - Visited in January2022
Erittäin toimivasti varusteltu siisti mökki keskeisellä alueella. Ei voi kuin suositella.
Kirsi - Visited in July2020
Hyvin mahtui ja tilat oli toimivat useankin lapsen kanssa.
Helena Melkas - Visited in June2020
Usean makuhuoneen iso siisti mökki, jossa voisi majoittua toistekin!
Kaitsu - Visited in May2020
Lämmin suositus! Tulen varmasti vuokraamaan uudestaankin tätä raikasta ja hyvinvarusteltua mökkiä. Kaikinpuolin erittäin miellyttävä taas kerran!
Alli Rimpiläinen - Visited in November2019
Hyvin varusteltu ja tasokas mökki hiihdon harrastajille keskeisellä sijainnilla. Hyvä suksien huoltotila.
Jari P - Visited in March2019
4 aik. ja 4 lapselle täydellinen valinta! Varustelu huippuluokkaa, kirsikkana kakun päällä huippuvarusteltu suksien huoltokoppi. Meidän ryhmälle täydellinen valinta!
Juice - Visited in February2019
suosittelen ehdottomasti! viihtyisä mökki lähellä latuja ja kauppaa, kaunis rauhallinen näkymä luontoon. mahdottoman hyvä suksienvoitelutila.
Tiina - Visited in April2017
Parasta sijainti, säilytystilat, lämmin suksivarasto, helppous, valoisuus, mökin ja erityusesti keittiön varustelutaso. Paras mökki, missä ollaan oltu. Kaikista huoneista myös kivat näkymät. Sopii...
Parasta sijainti, säilytystilat, lämmin suksivarasto, helppous, valoisuus, mökin ja erityusesti keittiön varustelutaso. Paras mökki, missä ollaan oltu. Kaikista huoneista myös kivat näkymät. Sopii hyvin useamman perheen mökiksi. Kuvista ei ihan saanut käsitystä, että yläkerran makuuhuoneeseen mahtuu niin moni nukkumaan. Yläkerran aulatila taas on nukkujille aika avonainen tila.
Read more »
lapsiperhe - Visited in February2017
Contact

Member since 8 years
Kolari.
Best time to contact: 9-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Santukka

  Santukka
  50 m², 5 beds, 2 bedroom

  400-990 €/Wk
 • Kullankallis

  Kullankallis
  152 m², 10 beds, 3 bedroom

  1 140-2 440 €/Wk
 • Lyly

  Lyly
  46 m², 4 beds, 1 bedroom

  577 €/Wk
 • Lähikaltio

  Lähikaltio
  43 m², 4 beds, 1 bedroom

  500 €/Wk
 • Huoneisto Ylläksen ytimessä

  Huoneisto Ylläksen ytimessä
  43 m², 6 beds

  400 €/Wk
 • Lähikaltio 317

  Lähikaltio 317
  43 m², 4 beds

  330-690 €/Wk
 • Koppelonkulma 2

  Koppelonkulma 2
  70 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Koppelonkulma 1

  Koppelonkulma 1
  70 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Koppelonkulma 3

  Koppelonkulma 3
  70 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Visseri

  Visseri
  156 m², 12 beds, 2 bedroom

  900-1 950 €/Wk
Most viewed
 • Rukajärventie 45

  Rukajärventie 45
  64 m², 8 beds, 3 bedroom

  850-990 €/Wk
 • Teerentupa

  Teerentupa
  76 m², 8 beds, 2 bedroom

  650-1 300 €/Wk
 • Villa Väinölä

  Villa Väinölä
  200 m², 16 beds, 5 bedroom

  1 600-4 900 €/Wk
 • Kuolpuna

  Kuolpuna
  100 m², 10 beds, 3 bedroom

  780-1 400 €/Wk
 • Ulkoporeamme Mökki 4

  Ulkoporeamme Mökki 4
  120 m², 12 beds, 4 bedroom

  750-1 800 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Koskikara

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.