Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Pieni Äkäskelo

550-1 470 €/Wk, Kaulavaara, Kolari, Lappi Cottage-ID 7286. Telkkäkuja 6B,
95970, Äkäslompolo. Website »
4 rooms,
90 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2015
Content

Small Äkäskelo is Christmas 2015 graduate of 90m2 luxurious log cabin in Kaulavaara Äkäslompolo (Ylläs Lapland), next to the illuminated ski trails. The open-plan loft with good facilities for stay. Accommodation options for up to 8 people (recommended for 6): 2x bedroom + loft for 4 beds, 2x toilet, sauna, two showers, separate dressing room from which exit to the wooded back yard, storage jäkäläkivitakka, home entertainment (Blu-Ray, bluetooth). In the summer natural pond approx. 50 m from the terrace of the cottage (pond shared with the other cottage). Cottage warms up with geothermal heating. Specialized Mountain Bike Fatboy available! No pets.

Our cottages in Nettimökki
Iso Äkäskelo (Äkäslompolo) https://www.nettimokki.com/6273
Äkäspirtti (Äkäslompolo) https://www.nettimokki.com/3629
Eki-Ylläs (Äkäslompolo) https://www.nettimokki.com/7800

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
25.02.2023 - 03.03.2023--1300
04.03.2023 - 10.03.2023--1350
12.03.2023 - 01.04.2023--1450
02.04.2023 - 06.04.2023170--
07.04.2023 - 09.04.202380200550
Cleaning 100 €, Sheets/person 21 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 1.7 km
 • Bus-stop: 1 km
 • Airport: 60 km
 • Railway station: 40 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.03 km
 • ravintola: 1 km
 • Helsinki: 961 km
 • Rovaniemi: 176 km
 • Oulu: 355 km
 • Kuopio: 639 km
 • Vaasa: 673 km
 • Jyväskylä: 694 km
 • Joensuu: 724 km
 • Tampere: 846 km
Reviews (22 pcs)
Hieno uusi mökki ja hyvin varusteltu.
Aki Palsanmäki - Visited in December2016
Hieno mökki loistavalla paikalla, mutta.. Ylläpito tuntuu olevan vähän niin ja näin, mentaliteetilla "rahaahan se tahkoaa vaikkei niin tarkkaan asioista huolehdittaisikaan". Edellisen asukkaan sotkut...
Hieno mökki loistavalla paikalla, mutta.. Ylläpito tuntuu olevan vähän niin ja näin, mentaliteetilla "rahaahan se tahkoaa vaikkei niin tarkkaan asioista huolehdittaisikaan". Edellisen asukkaan sotkut odottivat meitä mökissä, ja osa varusteista oli hajonnut tai puuttui kokonaan (esim. löylykauha ja astianpesuaine, vaikka tiskaus on vielä erikseen mainittu loppusiivousohjeessa). Vähän jäi sellainen kuva, ettei tarvitse kauheasti välittää mistään, kun ei sanktioita kuitenkaan tule. Mökin käyttöön ei ole ohjetta, joten kaikesta pitää soittaa vuokraajalle. Siellä täällä on viimeistelyn puutetta, mutta se ei haittaa asumista, toisin kuin esim. viemärin haju wc:ssä.

Jos mökki olisi tarkastettu ennen vierailuamme ja mökkiin olisi tuotu kaikki tarvittavat välineet ohjeineen, olisi loppuarvosana toisenlainen. Edellisen asukkaan perseilystä pitäisi kärsiä kyseisen asukkaan itse, eikä seuraavan asukkaan. Sesongin ulkopuolella rahalle sai silti kohtuullisen vastineen, mutta sesonkihinnoilla olisi kyllä suoraan sanottuna ottanut päähän ja huolella.
Read more »
Reiska - Visited in January2021
Sijaitsee hyvällä paikalla, hyvin tilaa, säilytystilaa ehkä saisi olla hieman enemmän. Kota/grillauspaikka olisi hyvä olla, olisi varmasti käyttöä. Sauna ja pesutilat hyvät, makuuhuoneet riittävän...
Sijaitsee hyvällä paikalla, hyvin tilaa, säilytystilaa ehkä saisi olla hieman enemmän. Kota/grillauspaikka olisi hyvä olla, olisi varmasti käyttöä. Sauna ja pesutilat hyvät, makuuhuoneet riittävän tilavia. Suosittelen lämpimästi.
Read more »
Arvo Liimatta - Visited in September2021
Sinänsä kiva mökki hyvällä sijainnilla. Kahdelle - neljälle hengelle riittävästi tilaa. Isommalla porukalla alkaisi olla liian tiivis tunnelma, johtuen oleskelutilan pienuudesta.Irrallisia johtoja...
Sinänsä kiva mökki hyvällä sijainnilla. Kahdelle - neljälle hengelle riittävästi tilaa. Isommalla porukalla alkaisi olla liian tiivis tunnelma, johtuen oleskelutilan pienuudesta.Irrallisia johtoja roikkuu siellä täällä, muutenkin hieman keskeneräinen tunnelma. Sauna kiva, mutta jo kahden hengen miehityksellä meinaa löyly loppua kesken.
Read more »
Tuomo Rokka - Visited in December2019
Hyvä tilava mökki hyvällä paikalla. Hiukan viimeistelytyöt vielä kesken, mutta josko nekin korjaantuu ajan kanssa omistajan toimesta.
Janne Somero - Visited in March2017
Varaus ilmoituksessa pitäisi olla tarkemmin mitä maksaa jos siivoaa itse tai jos vuokranantaja siivoaa.
Anja Suominen - Visited in September2016
Cottage owner's reply 22.01.2017
Hei! Kiitos kommentista, ihan hyvä huomio. Mutta tähän ilmoitukseen en oikein suoranaisesti voi vaikuttaa. Mökkiin joko kuuluu siivous hintaan tai ei, mikä säädetään Nettimökin asetuksista. Ts. tällainen korjausehdotus pitänee delegoida sivuston ylläpitäjälle.
Mainio mökki, ladulle lähes pihalta ja kauppakin kävelymatkan päässä. Jotain pieniä asioita voisia laittaa kuntoon, sitten olisi täyden 5 tähden paikka. Varustelukin täysin riittävä, kaappi-...
Mainio mökki, ladulle lähes pihalta ja kauppakin kävelymatkan päässä.
Jotain pieniä asioita voisia laittaa kuntoon, sitten olisi täyden 5 tähden paikka.
Varustelukin täysin riittävä, kaappi- /säilytystilaa saisi säilytysratkaisuja muuttamalla helposti lisää. Tämä helpottaisi oleskelua.
Read more »
JP - Visited in February2023
Peruskiva mökki,hieman siisteystasossa olisi ollut toivomisen varaa. Sijainti hyvä ja iso plussa potkukelkalle ja fatbikeille.
Anne-Mari Rajala - Visited in March2022
Hienolla paikalla päättyvän tien päässä kaulavaarassa oleva tontti ja kelorunkoinen mökki. Ihan perus siisti mökki, jossa paljon asioita on jäänyt kesken. Tontilla on pihatyöt täysin kesken ja...
Hienolla paikalla päättyvän tien päässä kaulavaarassa oleva tontti ja kelorunkoinen mökki. Ihan perus siisti mökki, jossa paljon asioita on jäänyt kesken. Tontilla on pihatyöt täysin kesken ja takapihalla on rakennusaikainen varasto maisemana. Samalla tontilla sijaitsee kaksi muutakin mökkiä, joiden kanssa asioita on tarkoitus jakaa ja tämä on hyvä huomioda. Pulahduslammen käyttö ei oikein ole mielekästä kun kahden muun mökin pihan läpi sinne tulisi hipsiä.

Myös itse mökki on sekä keskeneräinen, että melkoisen kulunut. Eniten ihmetytti keskeneräiset sähkötyöt ja roikkuvat johdot siellä täällä. Muilta osin käyttö näkyy, asioita on rikki ja kulunut siellä täällä. Ehkä se näinkin tuottaa vuokraajalle riittävän hyvin.

Siisteydessä olisi toivottavaa, ilmeisesti pitkälti mennään vuokralaisten siivouksella eteenpäin ilman tarkistuksia. Siivoamista varten ilmeisesti tarkoitus, että siivousaineet jokainen hankkii itselleen. Suosittelen ottamaan loppusiivouksen mukaan.

Mökki sopii yhdelle perheelle tai maks 4 aikuiselle. Yhteinen oleskelutila löytyy ainoastaan ruokapöydän ympäriltä, lisäksi on 2hlö sohva samassa tilassa. Sesonkiaikaan hinta on posketon, kun vertaa mitä muuta samalla rahalla kaulavaarassa on tarjolla, sesongin ulkopuolella hinta vastaa kokemusta.
Read more »
Teme - Visited in June2021
Cottage owner's reply 11.08.2022
En tiedä, mikä tähän kommenttiin on kirvoittanut. "Myös itse mökki on sekä keskeneräinen, että melkoisen kulunut. Eniten ihmetytti keskeneräiset sähkötyöt ja roikkuvat johdot siellä täällä. Muilta osin käyttö näkyy, asioita on rikki ja kulunut siellä täällä." Kulunut mökki?? Johtoja siellä täällä. Silloin oli parissa kohtaa seinässä roikkui johtoja (12V), jotka eivät olleet kytketty mihinkään. Nyt ne ovat koteloitu. OK, johtojen sekamelska on yläkerran TV:n ja AV-laitteiden takana. ASioita rikki, näitä ei ole yksilöity, mitkä ovat rikki? Ja tontilla ei ole rakennusaikaisia telineitä ollut moneen aikaan. Maisemointi tehty 5v. sitten. Vaikea asioita korjata, jos ei tiedä, mitä korjaa.. Mutta, kokemus ja mielipide ovat varmasti aitoja ja todella harmi, että mökki antoi tällaisen vaikutelman :-(
Highly recommend this cottage! Great location, spacious living area, met and exceeded our expectations. The owner was very accommodating to our arrival and departure times. The rental price is well worth the value.
Dennis - Visited in January2021
Hyvällä paikalla sijaitseva mökki. Varustelutaso tosi hyvä. Fatbike-pyörät erittäin mukava plussa. Mökki oli siivottu huonosti.
Minna - Visited in September2020
Kiva mökki hyvällä paikalla. Varaus toimi helposti ja luotettavasti. Moderni varustelu, mutta saunan suunnittelu oli lauteiden korkeuden suhteen epäonnistunut.
Marjo Tipuri - Visited in February2020
Mökki oli yllättävän tilava, siisti, hyvin varusteltu, sekä sopivan rauhallisella paikalla. Mökin omistajan sai helposti kiinni sähköpostitse ja hänen kanssaan oli muutenkin helppoa asioida.
Veera - Visited in April2019
Hyvät tilat vähän isommallekin joukolle. Kaunis ja selkeä sisustus.sijaitsi rauhallisesti hienossa maisemassa ja latureitti oli aivan lähellä.
Irene Wichmann - Visited in December2018
Mökki on viihtyisä, toimiva ja tilava. Mökki sijaitsee rauhallisella alueella, mutta on lähellä kauppakeskusta.
Petri Iittiläinen - Visited in July2018
Olimme erittäin tyytyväisiä.
Timo Jukka Teräs - Visited in March2018
Rauhallisella paikalla, takapiha rajoittuu metsään, siisti ja hieno mökki jossa olisi viihtynyt paljon kauemminkin. Mökin sisustus hyvä ja siistiä, tilava sauna. Kaikinpuolin sellainen mökki jonka...
Rauhallisella paikalla, takapiha rajoittuu metsään, siisti ja hieno mökki jossa olisi viihtynyt paljon kauemminkin.
Mökin sisustus hyvä ja siistiä, tilava sauna.
Kaikinpuolin sellainen mökki jonka varaa varmasti uudelleen jos mahdollisuus tulee.

Palvelut kohtalaisen lähellä, latua menee kävelymatkan päässä.
Read more »
Jani Kannisto - Visited in December2017
Upea mökki hyvällä paikalla. Vuokranantajaan saa hyvin yhteyden tarvittaessa ja homma toimii. Iso plussa siitä että saunaan pääsee helposti myös pyörätuolissa istuvat. Käytän mielelläni tätä mökkiä...
Upea mökki hyvällä paikalla. Vuokranantajaan saa hyvin yhteyden tarvittaessa ja homma toimii. Iso plussa siitä että saunaan pääsee helposti myös pyörätuolissa istuvat. Käytän mielelläni tätä mökkiä tulevaisuudessakin loma tai työmatkoillani Kolarissa.
Read more »
Joni 17.07.2017
Varsin hyvin varusteltu uusi kelomökki rauhallisella sijainnilla, mutta kuitenkin palvelut ja reitit lähellä. Fatbiket myös plussaa. Viihdyimme oikein hyvin ja tulemme mielellämme uudelleen :)
Mira T - Visited in July2017
Hyvin varusteltu, siisti mökki rauhallisella paikalla tien päässä. Kahdeksankin ihmistä majoittui mukavasti. Suksienhoitotila varusteluineen erinomainen.
Katja - Visited in March2017
Mökki oli hyväkuntoinen ja moderni. Saunassa oli hyvä rentoutua ja sijainti hyvä, lähellä palveluja mutta kuitenkin rauhallisella paikalla. Mahtuisi isommankin porukan kanssa majoittumaan.
Tiina Hämäläinen - Visited in October2016
Viihtyisä, kodikas mökki. Sopi erinomaisesti viiden hengen viikonlopun majoitukseen. Säilytystilaa melko vähän, mutta se ei haitannut lyhyellä vierailulla.
Anna - Visited in October2016
Contact

Member since 17 years
Kolari.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Eki-Ylläs

  Eki-Ylläs
  85 m², 8 beds, 3 bedroom

  500-1 300 €/Wk
 • Iso Äkäskelo

  Iso Äkäskelo
  120 m², 12 beds, 4 bedroom

  790-2 700 €/Wk
 • Ämmäkkä

  Ämmäkkä
  80 m², 8 beds, 2 bedroom

  600-1 250 €/Wk
 • Äkäsmetso 12A

  Äkäsmetso 12A
  45 m², 6 beds, 1 bedroom

  350-850 €/Wk
 • MAAHISENMAJA/MAAHISENTIE

  MAAHISENMAJA/MAAHISENTIE
  54 m², 5 beds, 1 bedroom

  500-1 000 €/Wk
 • Lapinkulta 2

  Lapinkulta 2
  50 m², 5 beds, 1 bedroom

  700-1 200 €/Wk
 • Koppelonkulma 2

  Koppelonkulma 2
  70 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Koppelonkulma 1

  Koppelonkulma 1
  70 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Koppelonkulma 3

  Koppelonkulma 3
  70 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Koppelopari 1

  Koppelopari 1
  80 m², 8 beds, 2 bedroom

  1 250-1 300 €/Wk
Most viewed
 • Siniranta

  Siniranta
  52 m², 6 beds, 2 bedroom

  370-890 €/Wk
 • Seitsemän Savua 6

  Seitsemän Savua 6
  57 m², 6 beds, 2 bedroom

  290-1 300 €/Wk
 • Rukankuulto

  Rukankuulto
  52 m², 5 beds, 1 bedroom

  300-1 050 €/Wk
 • Villa 1

  Villa 1
  90 m², 8 beds, 2 bedroom

  795 €/Wk
 • Peukaloinen

  Peukaloinen
  97 m², 8 beds, 4 bedroom

  550-1 700 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Pieni Äkäskelo

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.