Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Napakettu

580-1 750 €/Wk, Äkäslompolo,Kesänkijärvi, Kolari, Lappi Cottage-ID 9966. Kutsintie 5,
95970, Äkäslompolo. Website »
3 rooms,
88 m²
7 beds
1 bedrooms
Building year 2019
Content

A new, environmentally friendly chalet next to the national park border (just few hundred meters) in Ylläs area in Finnish Lapland. Hiking path, prepared skiing and MTB tracks are just on the doorstep. The chalet is suitable for a family with children. The chalet uses green energy (geothermal energy and green electricity) and it's sustainably built.
For the outdoor activities we can provide e.g. two pairs of snowshoes, two pairs OAC snow shoes, a Fjellpulken Turpulk for one child, toboggans, Old Town Discovery canoe etc. There is also a carport and storage building where you can have e.g your bicycles. In the service room is equipment for ski waxing.

More information (e.g. cancellation policy): www.ecochalet.fi

An environmentally conscious option!

PS: If you would like to have a larger but similar accommodation in Äkäslompolo, please look at our Napakettu chalet https://www.nettimokki.com/kolari/6456

PPS: If you would like to have a hut at the lake in the middle of the Etelä-Konnevesi national park, please look at Kalasääski-hut https://www.nettimokki.com/rautalampi/12291

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
18.02.2023 - 10.03.2023--1520
11.03.2023 - 14.04.2023--1630
Cleaning price included in the price, Sheets/person 25 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 3 km
 • Bus-stop: 2.5 km
 • Airport: 51 km
 • Railway station: 40 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.1 km
 • Helsinki: 966 km
 • Rovaniemi: 176 km
 • Oulu: 359 km
 • Kuopio: 644 km
 • Vaasa: 678 km
 • Jyväskylä: 698 km
 • Joensuu: 724 km
 • Tampere: 848 km
 • Lahti: 865 km
Reviews (21 pcs)
Aivan ihana, uusi mökki! Tilaa ja petipaikkoja (2+5) löytyy isommallekin porukalle, vessoja molemmissa kerroksissa, tiski-ja pyykkikoneet sekä kuivauskaappi arkea helpottamaan. Mökkiin on satsattu...
Aivan ihana, uusi mökki! Tilaa ja petipaikkoja (2+5) löytyy isommallekin porukalle, vessoja molemmissa kerroksissa, tiski-ja pyykkikoneet sekä kuivauskaappi arkea helpottamaan. Mökkiin on satsattu viimeisen päälle; eteinen on supertoimiva isommallekin sakille, kun kampetta on paljon, kaikki astiat, vuodevaatteet, kalusteet yms.ovat laadukkaita ja kestäviä. Suksienhuoltotila oli aivan vimosen päälle, vaikkei sitä elokuussa itse tarvittukaan. Aivan kaikki löytyi, paitsi viinipullon avaaja ;) Ekologisuus ja pitkä käyttöikä oli huomioitu erinomaisesti. Iso plussa erittäin hyvin suunnitellusta jätekatoksesta, jossa kierrättäminen onnistuu helposti; kaikelle on paikkansa.

Napakettu sijaitsee loistopaikalla. Patikka-, hiihto-ja pyöräilyreitit lähtevät tontin rajalta. Autoa et välttämättä tarvi lainkaan. Rinteisiin on kohtuullinen matka. Alue on ns."pussin perällä", joten on todella rauhallinen.

Yhteydenpito omistajien kanssa oli sujuvaa ja luontevaa. Koimme itsemme todella tervetulleiksi. Kiitos Heini ja Kalle!

Lämmin suositus tästä mökistä! Me ainakin tulemme uudelleen. Niin paljon tykättiin. :)
Read more »
Marja P. - Visited in August2020
Cottage owner's reply 18.08.2020
Kiitos mukavasta palautteesta! Ja rohkaisevaa, että jätekatostakaan ei tullut viime reissulla turhaan ährättyä...
Kolmas kerta reilun vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee paljon. Supersiisti, laadukas mökki. Kaikki tarvittava ja paljon ylikin löytyy! Sijainti meille täysi 10. Omistajien kanssa yhteydenpito...
Kolmas kerta reilun vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee paljon.

Supersiisti, laadukas mökki. Kaikki tarvittava ja paljon ylikin löytyy! Sijainti meille täysi 10. Omistajien kanssa yhteydenpito on ollut aina erinomaista.

Ykkösvaihtoehtomme Äkäslompolossa! 👍
Read more »
Marja P. - Visited in October2021
Siisti ja rauhallinen mökki. Huippuvarustelut niin keittiössä kuin suksihuollossa ja retkitarvikkeissakin
Kati Happonen - Visited in April2021
Täällä viihdyttiin jo toista kertaa. Hyvin varusteltu, kaikin puolin toimiva mökki. Hyvin tilaa seitsemällekin hengelle. Kivat latureitit lähtee heti nurkan takaa.
MJ - Visited in March2021
Mökki sijainniltaan (varsinkin jos hiihtää tai harrastaa lumikenkäilyä/liukulumikenkäilyä) ja varusteiltaan loistava. Positiivista, että ahkio ja lumikengät kuuluvat hintaan (ja toki kanootti ja...
Mökki sijainniltaan (varsinkin jos hiihtää tai harrastaa lumikenkäilyä/liukulumikenkäilyä) ja varusteiltaan loistava.
Positiivista, että ahkio ja lumikengät kuuluvat hintaan (ja toki kanootti ja pyörät jos vierailee kesällä). Isommallakin porukalla mökki tuntuu tilavalta.
Tulemme jatkossakin vuokraamaan kyseistä mökkiä, kun ylläkselle saavumme.

Yhteyden pito varaajaan sujuvaa ja nopeaa.
Read more »
Tero V - Visited in February2021
Olimme tässä mökissä jo toistamiseen ja varmasti heti uudestaan, kun tulee mahdollisuus. Mökillä on kaikki tarvittava loman viettoon, hyvin varusteltu keittiö, paljon erilaisia harrastevälineitä ja...
Olimme tässä mökissä jo toistamiseen ja varmasti heti uudestaan, kun tulee mahdollisuus. Mökillä on kaikki tarvittava loman viettoon, hyvin varusteltu keittiö, paljon erilaisia harrastevälineitä ja etätöiden tekemiseenkin on varauduttu, on autokatos autolle, sähköautolatausmahdollisuus, saunassa on hyvät löylyt, ihania erillisiä makuusoppeja makuuhuoneen lisäksi ym.. Tämä uudehko yksittäinen mökki sijaitsee omassa rauhassaan aivan latuverkoston vieressä ja maastoon pääsee suoraan ovelta ja ikkunoista näkyy luonto. Mökki sijaitsee noin parin kilometrin päässä kaupoilta, se matka tuli käveltyäkin useamman kerran. Suosittelemme.
Read more »
Eila - Visited in December2022
Mökki lähellä luontoa ja palvelutkin pienen matkan päässä. Retkeilyreittejä lähtee lähes ovelta. Vaikka naapurit ovat lähellä, niin silti mökillä saa olla omassa rauhassaan. Mökin varustelu...
Mökki lähellä luontoa ja palvelutkin pienen matkan päässä. Retkeilyreittejä lähtee lähes ovelta. Vaikka naapurit ovat lähellä, niin silti mökillä saa olla omassa rauhassaan. Mökin varustelu erinomainen, urheiluvarusteita moneen eri harrastukseen! Tällä mökillä sai todella nauttia rauhasta ja luonnosta!
Read more »
Suvi Lindh - Visited in October2022
Loistava mökki hyvällä paikalla aivan retkireittien vierellä. Mukava oli viikko kävellä ja pyöräillä Ylläksen alueen hyväkuntoisilla poluilla. Säät olivat sumuiset, mutta puhdasta ilmaa ja happea riitti.
Markku Rissanen - Visited in September2022
Mökki sijaitsee todella hyvällä rauhallisellla paikalla jonka vierestä lähtee monta kävely/pyöräily reittiä. Upea kesänkinjärvi vieressä jossa kävimme melomassa mökin varustuksiin kuuluvalla...
Mökki sijaitsee todella hyvällä rauhallisellla paikalla jonka vierestä lähtee monta kävely/pyöräily reittiä. Upea kesänkinjärvi vieressä jossa kävimme melomassa mökin varustuksiin kuuluvalla kanootilla. Myöskin maastopyörät jotka kuuluivat vuokraan palveli hienosti meitä .

Mökki on tunnelmallinen ja täydellinen paikka rentoutumiseen. Mökin rakentamisesta oli hieno tarina kerrottu ja se oli tehty sydämmellä ja taidolla joka lisäsi omalla tavalla upeaa tunnelmaa. Saunassa oli hyvät löylyt.

Pieni miinus tulee alakerran sänkystä joka sai selän kipeytymään koska petari oli todella ohut ja patja kova. Ratkaisimme ongelman hakemalla yläkerrasta lisäpetarit jolloin selkä kiitti ja uni alkoi maistumaan. Myöskin katossa oleva liiketunnistin meinasi käydä hermoille kun se jatkuvasti piippasi, mutta pieniä juttuja jotka ei lomaan vaikuttanut isommin :)

Iso suositus mökistä ja myöskin omistajan kanssa yhteyden pito toimii upeasti.
Read more »
Jari Konsi - Visited in September2022
Erittäin hyvällä sijainnilla siisti mökki jossa poikkeuksellisen hyvä varustelutaso.
Piia - Visited in July2022
Todella upea ja erittäin hyvin varusteltu mökki hyvällä sijainnilla, Äkäslompolon ladut menee vierestä ja laskettelurinteille lyhyt matka.
Antti - Visited in April2022
Toista kertaa napaketussa ja ei tälläkään kertaa pettänyt. Harrastevälineiden tarjonta lisääntynyt. Sijainniltaan sopii lapsiperheelle ja hiihdosta pitäville. Lyhyt matka laduille ja palveluiden...
Toista kertaa napaketussa ja ei tälläkään kertaa pettänyt.
Harrastevälineiden tarjonta lisääntynyt.
Sijainniltaan sopii lapsiperheelle ja hiihdosta pitäville.
Lyhyt matka laduille ja palveluiden ääreen. Silti rauhallisella paikalla.

Viestittely vuokraajan kanssa sujuvaa ja nopeaa.
Read more »
Tero - Visited in February2022
Ihan huippu tukikohta ulkoilmaihmisille ja lapsiperheelle rauhallisella sijainnillaan. Mökin varustelu ja sisustus yksityiskohtia myöten laadukas ja harkittu, ja kuitenkin kotoisa. Varastohuoneen...
Ihan huippu tukikohta ulkoilmaihmisille ja lapsiperheelle rauhallisella sijainnillaan. Mökin varustelu ja sisustus yksityiskohtia myöten laadukas ja harkittu, ja kuitenkin kotoisa. Varastohuoneen varustelu suksihuoltomahdollisuuksineen ja lainattavine varusteineen erinomainen, ei ole toista mökkiä vastaavilla harrastusvälineillä tullut vielä vastaan, vaikka paljon on pohjoisen mökkejä kierretty! Sijainti loistava ja tasaiset ladut lasten kanssa hiihdeltäväksi ihan vieressä. Yhteydenpito omistajan kanssa sujuvaa ja nopeaa. Tämä mökki pidetään mielessä kun Ylläksen seudulle tulevaisuudessa suunnataan.
Read more »
Minna - Visited in December2021
Hyvä uusi mökki erinomaisesti varustettu. Hyväkuntoinen ja lämmin vaikka kova pakkanen alkuviikosta
Juha Puhakka - Visited in December2021
Uusi, täysin varusteltu mökki, jossa kivat yläkerran makuutilat ja kaikki tarvittava löytyi. Rauhallinen sijainti, kuitenkin käveltävissä Äkäslompolon keskustaan. Latuverkoston vieressä. Tätä voi...
Uusi, täysin varusteltu mökki, jossa kivat yläkerran makuutilat ja kaikki tarvittava löytyi. Rauhallinen sijainti, kuitenkin käveltävissä Äkäslompolon keskustaan. Latuverkoston vieressä. Tätä voi suositella täydellä sydämellä ja varmasti varaamme itsekin uudelleen.
Read more »
Eila - Visited in December2021
Kaikki toimi hienosti, ei mitään moitittavaa
Mauno - Visited in August2021
Loistavalla sijainnilla oleva erittäin hyvätasoinen mökki. Vietimme (2 aikuista) aktiivisen lomaviikon päiväpatikoiden, pyöräillen ja ulkoilusta nauttien. Mökiltä oli helppo lähteä mihin tahansa...
Loistavalla sijainnilla oleva erittäin hyvätasoinen mökki.
Vietimme (2 aikuista) aktiivisen lomaviikon päiväpatikoiden, pyöräillen ja ulkoilusta nauttien. Mökiltä oli helppo lähteä mihin tahansa aktiviteettiin ja illalla palata rentoutumaan saunan lämpöön (mahtava kiuas!)
Isompikin porukka pystyy mökkeilemään Napaketussa loistavasti, vuodepaikkoja ja mm. astioita löytyy reilusti. Samoin mökin kaksi vessaa on silloin iso plussa.
Naapurimökit on sijoitettu niin, että terassillakin pystyi olemaan aivan omassa rauhassa.
Meiltä vahva suositus tälle mökille!
Read more »
Anne - Visited in July2021
Olimme jo toista kertaa vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee jo paljon, että palasimme uudelleen näinkin pian, sillä Napakettu on meidän nelihenkiselle luonnossa viihtyvälle, mutta mökillä...
Olimme jo toista kertaa vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee jo paljon, että palasimme uudelleen näinkin pian, sillä Napakettu on meidän nelihenkiselle luonnossa viihtyvälle, mutta mökillä erinomaista varustetasoa ja rauhallista ympäristöä arvostavalle perheellemme täydellinen tukikohta lomalle! Lämmin suositus, kun etsit uudehkoa, täysin varusteltua mökkiä kansallispuiston kupeesta.
Read more »
Marja P. - Visited in June2021
Napakettu on kauttaaltaan kattavasti ja laadukkaasti varusteltu mökki - lumikengistä ja potkukelkoista sekä nopeasta nettiyhteydestä erityismaininta :-) Sijainti on erinomainen - rauhallinen,...
Napakettu on kauttaaltaan kattavasti ja laadukkaasti varusteltu mökki - lumikengistä ja potkukelkoista sekä nopeasta nettiyhteydestä erityismaininta :-)

Sijainti on erinomainen - rauhallinen, ulkoilureittien ja hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. Palveluihinkaan ei ole pitkä matka!

Yhteydenpito omistajan kanssa oli helppoa ja mutkatonta. Vietimme mökillä hienot 1.5 viikkoa joulun alla. Ehdottomasti suosittelemme mökkiä ja tulemme myös itse uudelleen!
Read more »
Sami J - Visited in December2020
Hyvin varustettu mökki ja hyvällä paikalla, rauhallinen ympäristö. Kaikki tarpeellinen löytyi, astiasto, petivaatteet ja kalustus erinomaiset. Saunassa hyvät löylyt ja mökin ilmanlaatu erityismaininnan arvoinen.
Kaisa - Visited in September2020
Siisti, uutuuttaan hohtava mökki hyvällä sijainnilla ladun varressa. Varustelusta löytyi kaikki tarpeellinen. Majoituimme 7 hengen voimin ja hyvin mahduimme. Kaikille löytyi sopivat makuusopet,...
Siisti, uutuuttaan hohtava mökki hyvällä sijainnilla ladun varressa. Varustelusta löytyi kaikki tarpeellinen. Majoituimme 7 hengen voimin ja hyvin mahduimme. Kaikille löytyi sopivat makuusopet, vessa- & pesuhuonetilat olivat riittävät, keittiön pöytä tilava ja keittiöstä löytyi kattava välineistö ja riittävä astiasto myös isolle porukalle. Suksille oli omat säilytystelineensä, suksienhoitotila keräsi suksenhuoltajilta kiitosta ja eteisessäkin oli riittävästi naulakkotilaa.
Read more »
Maiju Juntunen - Visited in March2020
Contact

Member since 8 years
Kolari.
Best time to contact: 9-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • SKISTAR-lomahuoneisto

  SKISTAR-lomahuoneisto
  62 m², 4 beds, 2 bedroom

  550-950 €/Wk
 • Lähiylläs

  Lähiylläs
  49 m², 6 beds, 1 bedroom

  400-895 €/Wk
 • Lumoukko

  Lumoukko
  53 m², 6 beds, 2 bedroom

  350-830 €/Wk
 • Villa Tupas

  Villa Tupas
  65 m², 6 beds, 1 bedroom

  490-1 240 €/Wk
 • Chalet Kesänki

  Chalet Kesänki
  100 m², 8 beds, 2 bedroom

  1 500-2 250 €/Wk
 • Villa Kontio C

  Villa Kontio C
  58 m², 6 beds, 1 bedroom

  600-1 050 €/Wk
 • Villa Kontio

  Villa Kontio
  54 m², 6 beds, 2 bedroom

  750-990 €/Wk
 • Villa Kontio A

  Villa Kontio A
  58 m², 6 beds, 1 bedroom

  650-980 €/Wk
 • Kuulas

  Kuulas
  60 m², 6 beds, 1 bedroom

  615-1 525 €/Wk
 • Nilikaltio 903

  Nilikaltio 903
  37 m², 4 beds, 1 bedroom

  390-640 €/Wk
Most viewed
 • Inarin Kelomökki

  Inarin Kelomökki
  30 m², 3 beds, 1 bedroom

  450 €/Wk
 • Jontka

  Jontka
  66 m², 8 beds, 1 bedroom

  600-1 400 €/Wk
 • HIMOKSEN TÄHTI A

  HIMOKSEN TÄHTI A
  65 m², 6 beds, 3 bedroom

  950 €/Wk
 • Koskikara

  Koskikara
  121 m², 12 beds, 4 bedroom

  820-2 690 €/Wk
 • Tahko31

  Tahko31
  56 m², 6 beds, 2 bedroom

  600 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Napakettu

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.