Map

Napakettu

580-1 630 €/Wk, Äkäslompolo/Kesänkijärvi, Kolari, Lappi Cottage-ID 9966. Kutsintie 5,
95970, Äkäslompolo. Website »
3 rooms,
88 m²
7 beds
1 bedrooms
Building year 2019
Content

A new, environmentally friendly chalet next to the national park border (just few hundred meters) in Ylläs area in Finnish Lapland. Hiking path, prepared skiing and MTB tracks are just on the doorstep. The chalet is suitable for a family with children. The chalet uses green energy (geothermal energy and green electricity) and it's sustainably built.
For the outdoor activities we can provide e.g. two pairs of snowshoes, two pairs OAC snow shoes, a Fjellpulken Turpulk for one child, toboggans, Old Town Discovery canoe etc. There is also a carport and storage building where you can have e.g your bicycles. In the service room is equipment for ski waxing.

More information (e.g. cancellation policy): www.ecochalet.fi

An environmentally conscious option!

Read more »
Availability calendar
 
July 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2627282930123
2745678910
2811121314151617
2918192021222324
30252627282930
311234567
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
05.06.2022 - 26.08.2022200440750
Cleaning price included in the price, Sheets/person 25 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 3 km
 • Bus-stop: 2.5 km
 • Airport: 51 km
 • Railway station: 40 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.1 km
 • Helsinki: 966 km
 • Rovaniemi: 176 km
 • Oulu: 359 km
 • Kuopio: 644 km
 • Vaasa: 678 km
 • Jyväskylä: 698 km
 • Joensuu: 724 km
 • Tampere: 848 km
 • Lahti: 865 km
Reviews (16 pcs)
Aivan ihana, uusi mökki! Tilaa ja petipaikkoja (2+5) löytyy isommallekin porukalle, vessoja molemmissa kerroksissa, tiski-ja pyykkikoneet sekä kuivauskaappi arkea helpottamaan. Mökkiin on satsattu...
Aivan ihana, uusi mökki! Tilaa ja petipaikkoja (2+5) löytyy isommallekin porukalle, vessoja molemmissa kerroksissa, tiski-ja pyykkikoneet sekä kuivauskaappi arkea helpottamaan. Mökkiin on satsattu viimeisen päälle; eteinen on supertoimiva isommallekin sakille, kun kampetta on paljon, kaikki astiat, vuodevaatteet, kalusteet yms.ovat laadukkaita ja kestäviä. Suksienhuoltotila oli aivan vimosen päälle, vaikkei sitä elokuussa itse tarvittukaan. Aivan kaikki löytyi, paitsi viinipullon avaaja ;) Ekologisuus ja pitkä käyttöikä oli huomioitu erinomaisesti. Iso plussa erittäin hyvin suunnitellusta jätekatoksesta, jossa kierrättäminen onnistuu helposti; kaikelle on paikkansa.

Napakettu sijaitsee loistopaikalla. Patikka-, hiihto-ja pyöräilyreitit lähtevät tontin rajalta. Autoa et välttämättä tarvi lainkaan. Rinteisiin on kohtuullinen matka. Alue on ns."pussin perällä", joten on todella rauhallinen.

Yhteydenpito omistajien kanssa oli sujuvaa ja luontevaa. Koimme itsemme todella tervetulleiksi. Kiitos Heini ja Kalle!

Lämmin suositus tästä mökistä! Me ainakin tulemme uudelleen. Niin paljon tykättiin. :)
Read more »
Marja P. - Visited in August2020
Cottage owner's reply 18.08.2020
Kiitos mukavasta palautteesta! Ja rohkaisevaa, että jätekatostakaan ei tullut viime reissulla turhaan ährättyä...
Siisti ja rauhallinen mökki. Huippuvarustelut niin keittiössä kuin suksihuollossa ja retkitarvikkeissakin
Kati Happonen - Visited in April2021
Täällä viihdyttiin jo toista kertaa. Hyvin varusteltu, kaikin puolin toimiva mökki. Hyvin tilaa seitsemällekin hengelle. Kivat latureitit lähtee heti nurkan takaa.
MJ - Visited in March2021
Mökki sijainniltaan (varsinkin jos hiihtää tai harrastaa lumikenkäilyä/liukulumikenkäilyä) ja varusteiltaan loistava. Positiivista, että ahkio ja lumikengät kuuluvat hintaan (ja toki kanootti ja...
Mökki sijainniltaan (varsinkin jos hiihtää tai harrastaa lumikenkäilyä/liukulumikenkäilyä) ja varusteiltaan loistava.
Positiivista, että ahkio ja lumikengät kuuluvat hintaan (ja toki kanootti ja pyörät jos vierailee kesällä). Isommallakin porukalla mökki tuntuu tilavalta.
Tulemme jatkossakin vuokraamaan kyseistä mökkiä, kun ylläkselle saavumme.

Yhteyden pito varaajaan sujuvaa ja nopeaa.
Read more »
Tero V - Visited in February2021
Todella upea ja erittäin hyvin varusteltu mökki hyvällä sijainnilla, Äkäslompolon ladut menee vierestä ja laskettelurinteille lyhyt matka.
Antti - Visited in April2022
Toista kertaa napaketussa ja ei tälläkään kertaa pettänyt. Harrastevälineiden tarjonta lisääntynyt. Sijainniltaan sopii lapsiperheelle ja hiihdosta pitäville. Lyhyt matka laduille ja palveluiden...
Toista kertaa napaketussa ja ei tälläkään kertaa pettänyt.
Harrastevälineiden tarjonta lisääntynyt.
Sijainniltaan sopii lapsiperheelle ja hiihdosta pitäville.
Lyhyt matka laduille ja palveluiden ääreen. Silti rauhallisella paikalla.

Viestittely vuokraajan kanssa sujuvaa ja nopeaa.
Read more »
Tero - Visited in February2022
Ihan huippu tukikohta ulkoilmaihmisille ja lapsiperheelle rauhallisella sijainnillaan. Mökin varustelu ja sisustus yksityiskohtia myöten laadukas ja harkittu, ja kuitenkin kotoisa. Varastohuoneen...
Ihan huippu tukikohta ulkoilmaihmisille ja lapsiperheelle rauhallisella sijainnillaan. Mökin varustelu ja sisustus yksityiskohtia myöten laadukas ja harkittu, ja kuitenkin kotoisa. Varastohuoneen varustelu suksihuoltomahdollisuuksineen ja lainattavine varusteineen erinomainen, ei ole toista mökkiä vastaavilla harrastusvälineillä tullut vielä vastaan, vaikka paljon on pohjoisen mökkejä kierretty! Sijainti loistava ja tasaiset ladut lasten kanssa hiihdeltäväksi ihan vieressä. Yhteydenpito omistajan kanssa sujuvaa ja nopeaa. Tämä mökki pidetään mielessä kun Ylläksen seudulle tulevaisuudessa suunnataan.
Read more »
Minna - Visited in December2021
Hyvä uusi mökki erinomaisesti varustettu. Hyväkuntoinen ja lämmin vaikka kova pakkanen alkuviikosta
Juha Puhakka - Visited in December2021
Uusi, täysin varusteltu mökki, jossa kivat yläkerran makuutilat ja kaikki tarvittava löytyi. Rauhallinen sijainti, kuitenkin käveltävissä Äkäslompolon keskustaan. Latuverkoston vieressä. Tätä voi...
Uusi, täysin varusteltu mökki, jossa kivat yläkerran makuutilat ja kaikki tarvittava löytyi. Rauhallinen sijainti, kuitenkin käveltävissä Äkäslompolon keskustaan. Latuverkoston vieressä. Tätä voi suositella täydellä sydämellä ja varmasti varaamme itsekin uudelleen.
Read more »
Eila - Visited in December2021
Kolmas kerta reilun vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee paljon. Supersiisti, laadukas mökki. Kaikki tarvittava ja paljon ylikin löytyy! Sijainti meille täysi 10. Omistajien kanssa yhteydenpito...
Kolmas kerta reilun vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee paljon.

Supersiisti, laadukas mökki. Kaikki tarvittava ja paljon ylikin löytyy! Sijainti meille täysi 10. Omistajien kanssa yhteydenpito on ollut aina erinomaista.

Ykkösvaihtoehtomme Äkäslompolossa! 👍
Read more »
Marja P. - Visited in October2021
Kaikki toimi hienosti, ei mitään moitittavaa
Mauno - Visited in August2021
Loistavalla sijainnilla oleva erittäin hyvätasoinen mökki. Vietimme (2 aikuista) aktiivisen lomaviikon päiväpatikoiden, pyöräillen ja ulkoilusta nauttien. Mökiltä oli helppo lähteä mihin tahansa...
Loistavalla sijainnilla oleva erittäin hyvätasoinen mökki.
Vietimme (2 aikuista) aktiivisen lomaviikon päiväpatikoiden, pyöräillen ja ulkoilusta nauttien. Mökiltä oli helppo lähteä mihin tahansa aktiviteettiin ja illalla palata rentoutumaan saunan lämpöön (mahtava kiuas!)
Isompikin porukka pystyy mökkeilemään Napaketussa loistavasti, vuodepaikkoja ja mm. astioita löytyy reilusti. Samoin mökin kaksi vessaa on silloin iso plussa.
Naapurimökit on sijoitettu niin, että terassillakin pystyi olemaan aivan omassa rauhassa.
Meiltä vahva suositus tälle mökille!
Read more »
Anne - Visited in July2021
Olimme jo toista kertaa vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee jo paljon, että palasimme uudelleen näinkin pian, sillä Napakettu on meidän nelihenkiselle luonnossa viihtyvälle, mutta mökillä...
Olimme jo toista kertaa vuoden sisään Napaketussa. Se kertonee jo paljon, että palasimme uudelleen näinkin pian, sillä Napakettu on meidän nelihenkiselle luonnossa viihtyvälle, mutta mökillä erinomaista varustetasoa ja rauhallista ympäristöä arvostavalle perheellemme täydellinen tukikohta lomalle! Lämmin suositus, kun etsit uudehkoa, täysin varusteltua mökkiä kansallispuiston kupeesta.
Read more »
Marja P. - Visited in June2021
Napakettu on kauttaaltaan kattavasti ja laadukkaasti varusteltu mökki - lumikengistä ja potkukelkoista sekä nopeasta nettiyhteydestä erityismaininta :-) Sijainti on erinomainen - rauhallinen,...
Napakettu on kauttaaltaan kattavasti ja laadukkaasti varusteltu mökki - lumikengistä ja potkukelkoista sekä nopeasta nettiyhteydestä erityismaininta :-)

Sijainti on erinomainen - rauhallinen, ulkoilureittien ja hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. Palveluihinkaan ei ole pitkä matka!

Yhteydenpito omistajan kanssa oli helppoa ja mutkatonta. Vietimme mökillä hienot 1.5 viikkoa joulun alla. Ehdottomasti suosittelemme mökkiä ja tulemme myös itse uudelleen!
Read more »
Sami J - Visited in December2020
Hyvin varustettu mökki ja hyvällä paikalla, rauhallinen ympäristö. Kaikki tarpeellinen löytyi, astiasto, petivaatteet ja kalustus erinomaiset. Saunassa hyvät löylyt ja mökin ilmanlaatu erityismaininnan arvoinen.
Kaisa - Visited in September2020
Siisti, uutuuttaan hohtava mökki hyvällä sijainnilla ladun varressa. Varustelusta löytyi kaikki tarpeellinen. Majoituimme 7 hengen voimin ja hyvin mahduimme. Kaikille löytyi sopivat makuusopet,...
Siisti, uutuuttaan hohtava mökki hyvällä sijainnilla ladun varressa. Varustelusta löytyi kaikki tarpeellinen. Majoituimme 7 hengen voimin ja hyvin mahduimme. Kaikille löytyi sopivat makuusopet, vessa- & pesuhuonetilat olivat riittävät, keittiön pöytä tilava ja keittiöstä löytyi kattava välineistö ja riittävä astiasto myös isolle porukalle. Suksille oli omat säilytystelineensä, suksienhoitotila keräsi suksenhuoltajilta kiitosta ja eteisessäkin oli riittävästi naulakkotilaa.
Read more »
Maiju Juntunen - Visited in March2020
Contact

Member since 7 years
Kolari.
Tel.
Best time to contact: 9-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • SKISTAR-lomahuoneisto

  SKISTAR-lomahuoneisto
  62 m², 4 beds, 2 bedroom

  550-950 €/Wk
 • Kelohuvila Ilvinki

  Kelohuvila Ilvinki
  75 m², 9 beds, 2 bedroom

  700-1 300 €/Wk
 • Lähiylläs

  Lähiylläs
  49 m², 6 beds, 1 bedroom

  390-870 €/Wk
 • Lumoukko

  Lumoukko
  53 m², 6 beds, 2 bedroom

  350-790 €/Wk
 • Villa Tupas

  Villa Tupas
  65 m², 6 beds, 1 bedroom

  440-1 190 €/Wk
 • Villa Kontio C

  Villa Kontio C
  58 m², 6 beds, 1 bedroom

  580-990 €/Wk
 • Villa Kontio

  Villa Kontio
  54 m², 6 beds, 2 bedroom

  700-980 €/Wk
 • Villa Kontio A

  Villa Kontio A
  58 m², 6 beds, 1 bedroom

  650-980 €/Wk
 • Nilikaltio 903

  Nilikaltio 903
  37 m², 4 beds, 1 bedroom

  390-620 €/Wk
 • Nilikaltio

  Nilikaltio
  36 m², 4 beds

  295-595 €/Wk
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Napakettu

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.