Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Rukajärventie 45

850-990 €/Wk, Rukajärvi, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 10378. Rukajärventie 45a,
93830, Rukatunturi.
4 rooms,
64 m²
8 beds
3 bedrooms
Building year 2008
Content

Cottage in Kuusamo, Ruka, Rukajärventie 45; location on top of a hill, spacious views of the lake and forest. Nice place in the landscapes of Pyhävaara and Pyhäjärvi.

64m2 cottage, dining / living room, 2 bedrooms, toilet / washroom and small sleeping loft. Works well for 4 and closely for 6 (loft with 2 mattresses). The cottage was renovated in 2008, including tile floor in all rooms, underfloor heating.
Amenities: stove, oven, microwave, dishwasher, washing machine, electric sauna, TV, radio / cd player, good utensils for cooking and dining. Small fireplace, firewood without restriction included in the rent. Electric grill for outdoor use. The terrace is furnished with dining table and chairs for 6.

In addition, a separate sleeping barn for 2: in the yard there is a barn with two frame mattress beds, electric heating.
The barn's facilities are included in the rent during the summer season June-September, during the winter season if you need additional accommodation in addition to the cottage; the rent for the fence is 70 eur / day.

Final cleaning is included in the rent. Minimum rent time is 3 days.
Linen: bring your own linen or order from the cottage forwarder.

In the winter season, the Ruka-Kuusamo ski trails next to the cottage, about 5 km to the Ruka slopes, the ski bus also takes you to the Ruka slopes and Kuusamo, where the distance is about 20 km.

In the summer season there are good hiking trails, the nearest is Pyhävaara which you can reach along the path directly from the yard. The starting point of Karhunkierros in Ruka is 6 km away, Oulanka and Riisitunturi National Parks are about a 30-minute drive away. Pyhäjärvi beach 200m with swimming possibilities. You can also fish in Pyhäjärvi. Rowing boat, kayak or mountain bike rental from local service providers.

Contact information Titi Joutseno tel. +358403400441, titi.joutseno@admisol.fi

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
14345789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
11.02.2023 - 05.04.2023150-990
06.04.2023 - 10.04.2023170-990
Cleaning price included in the price, Sheets/person 18 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 4 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Neighbor: 0.4 km
 • Ravintolat : 4 km
 • Helsinki: 817 km
 • Rovaniemi: 192 km
 • Oulu: 236 km
 • Kuopio: 435 km
 • Joensuu: 475 km
 • Vaasa: 552 km
 • Jyväskylä: 572 km
 • Lappeenranta: 707 km
 • Lahti: 716 km
 • Tampere: 721 km
 • Turku: 880 km
Reviews (16 pcs)
Sijainti oli mielestäni täysi kymppi. Koiraihmisinä tarvitsemme paikan josta helppo lähteä lenkille, ja missä mielellään oma rauha. Toinen mikä tärkeää, on se että kohde on kuitenkin suhteellisen...
Sijainti oli mielestäni täysi kymppi. Koiraihmisinä tarvitsemme paikan josta helppo lähteä lenkille, ja missä mielellään oma rauha. Toinen mikä tärkeää, on se että kohde on kuitenkin suhteellisen lähellä rinteitä. Tässä toteutui molemmat 5/5. Latu oli heti mökin vieressä, veden äärelle oli parin minuutin kävelymatka, päätie heti vieressä. Kulkeminen vaivatonta ja oma piharauha oli lapselle mieleen. Mökissä varustelu oli varsin riittävä ja toimiva. Ihme jos emme tule uudelleen.
Read more »
Miska Vornanen - Visited in January2021
Cottage owner's reply 19.01.2021
Kiitos palautteesta😊. Tervetuloa uudelleen! T. Titi
Ihanan siisti pieni, mutta tilava mökki hyvällä sijainnilla. Kivasti pääsi autolla kulkemaan ympäri ämpäri Rukaa ja lähi seudun muitakin luonnonpuitoja. Hossaan ajeltiin yhtenä päivänä ja...
Ihanan siisti pieni, mutta tilava mökki hyvällä sijainnilla. Kivasti pääsi autolla kulkemaan ympäri ämpäri Rukaa ja lähi seudun muitakin luonnonpuitoja. Hossaan ajeltiin yhtenä päivänä ja Riisitunturillakin käytiin. Kivasti pääsi myös suoraan luontoon ja latupohjille suoraan mökiltä mikä on iso plussa. Mökin varustelut oli A-luokkaiset ja mitään ei kyllä puuttunut. Omistajalta saatiin tosi hyvät ohjeet ja lisä ohjeita löytyi mökistä jos niille oli tarvetta. Uimarannalle oli lyhyt matka ja uimaan pääsi ihan saunastakin piipahtamaan. Vieressä kulkeva Rukajärventie kuului mökkiin jonkin verran, mutta meitä se ei häirinnyt.
Read more »
Niina Aho - Visited in September2021
Cottage owner's reply 11.10.2021
Kiitokset palautteesta! Kiva kun viihdyitte! Tervetuloa toistekin👍😊
Olen viettänyt mökissä lomia sekä hiihto- että vaelluskaudella. Ladulle pääsee suoraan mökin pihasta, Pyhävaaran laavu on kätevän matkan päässä. Patikointi ja marjastus onnistuu myös suoraan mökiltä....
Olen viettänyt mökissä lomia sekä hiihto- että vaelluskaudella. Ladulle pääsee suoraan mökin pihasta, Pyhävaaran laavu on kätevän matkan päässä. Patikointi ja marjastus onnistuu myös suoraan mökiltä. Mökin varustus on hyvää tasoa ja tilat mainiot 3-4 henkilölle ja aitan kanssa vaikka 6 henkilölle. Loppusiivous palveluna on hyvä ja helpottaa kotiin lähtöä.
Read more »
Katja R. - Visited in February2020
Cottage owner's reply 17.06.2020
Kiitokset kommenteista ja tervetuloa uudelleen! T. Titi
Olen viettänyt monta rentouttavaa lomaa tässä mökissä. Mökki on helppojen yhteyksien päässä, hyvien ulkoilumahdollisuuksien, marja- ja sienimetsien ympäröimä, paljon mahdollisuuksia erilaiseen...
Olen viettänyt monta rentouttavaa lomaa tässä mökissä. Mökki on helppojen yhteyksien päässä, hyvien ulkoilumahdollisuuksien, marja- ja sienimetsien ympäröimä, paljon mahdollisuuksia erilaiseen harrastamiseen kuten melontaan lähistöllä ja Rukan tarjonta pienen ajomatkan päässä. Mökki on aina ollut erittäin siisti ja se on hyvin varusteltu helppoon lomailuun. Suosittelen lämpimästi!
Read more »
Eija M - Visited in August2019
Cottage owner's reply 17.06.2020
Kiitokset kommenteista ja tervetuloa uudelleen! T. Titi
Sijainti oli hyvä,latu vieressä ja koirien kannalta hyvällä paikalla.Mökki oli kaikkinensa hyvä,varustus,siisteys ja laadukas,eipä jääty mitään kaipaamaan. Täytyy vielä mainita,että enpä ole...
Sijainti oli hyvä,latu vieressä ja koirien kannalta hyvällä paikalla.Mökki oli kaikkinensa hyvä,varustus,siisteys ja laadukas,eipä jääty mitään kaipaamaan.
Täytyy vielä mainita,että enpä ole aikaisemmin törmännyt mökkiin jossa oli kaikki ohjeet koottu asiallisesti kansioon.Varaaminen sujui helposti ja plussana vielä että lähetit tietoja mitä lähialueella voi touhuta.
Read more »
Seija Ahvenjärvi - Visited in April2022
Cottage owner's reply 18.04.2022
Mukava kuulla, että viihdyitte👍🏻😊. Tervetuloa joskus uudelleen!
T. Titi
Loistavalla sijainnilla oleva erittäin siisti ja meidän viiden hengen perheelle hyvin sopiva mökki. Kaikki sujui hienosti varauksesta loman päättymiseen ja omistajalta sai selkeät ohjeet mökin osalta...
Loistavalla sijainnilla oleva erittäin siisti ja meidän viiden hengen perheelle hyvin sopiva mökki. Kaikki sujui hienosti varauksesta loman päättymiseen ja omistajalta sai selkeät ohjeet mökin osalta ja myös lomavinkit. Mökissä on kaikki tarpeellinen ja ladulle pääsee ihan mökin vierestä. Suosittelen lämpimästi.
Read more »
Kaisa L - Visited in February2022
Mökki on erittäin kodikas ja viehättävä. Saunassa hyvät löylyt ja hetivalmis kiuas, joka oli kiva kun pääsi saunomaan samantien ulkoilun jälkeen. Keittiö oli hyvin varusteltu eli oli tosi kiva...
Mökki on erittäin kodikas ja viehättävä. Saunassa hyvät löylyt ja hetivalmis kiuas, joka oli kiva kun pääsi saunomaan samantien ulkoilun jälkeen. Keittiö oli hyvin varusteltu eli oli tosi kiva laittaa ruokaa.. Sopii hyvin yhdelle perheelle. Hiihtolatu lähti heti talon takaa ja pihamaa turvallinen leikkipaikka lapsille. Rinteeseen pääsi helposti autolla alle 5 km. Oli kiva loma. Voin suositella mökkiä.
Read more »
Tarja Puotila - Visited in February2022
Cottage owner's reply 02.03.2022
Kiitokset, mukava kuulla että viihdyitte. Tervetuloa toistekin! t. Titi
helposti kotiuduttu !
Pertti Makkonen - Visited in August2021
Todella siisti ja hyvin varusteltu mökki sopivan lähellä Rukaa. Kesällä polku (talvella hiihtolatu) menee vain noin 20 metrin päästä mökistä, mitä pitkin pääsee Rukalle, ja käsittääkseni Kuusamoon...
Todella siisti ja hyvin varusteltu mökki sopivan lähellä Rukaa. Kesällä polku (talvella hiihtolatu) menee vain noin 20 metrin päästä mökistä, mitä pitkin pääsee Rukalle, ja käsittääkseni Kuusamoon asti jos lähtee sinne suuntaan.
Mökistä löytyi kaikenlaisiin tarpeisiin välineitä. Kaikkiin laitteisiin löytyi kansiosta lajiteltuna käyttöohjeet ja hyvin selkeät ohjeet kuinka toimia.

Oikein oiva mökki siis lähellä nähtävyyksiä ja palveluita.

Erityismaininta:
- Omistaja toimitti sähköpostiin myös omat vinkkinsä lähellä olevista nähtävyyksistä ja kohteista, joista varsinkin Pyhävaaran huippu oli aivan ehdoton suosikkimme. Sinne ei ohjeita/opasteita muualta tainnut edes löytyä.
- Kommunikointi ja viestintä omistajan kanssa erittäin sujuvaa.

Huomioitavaa:
- Rukajärventie on aivan vieressä, eli ohi ajavien autojen melu saattaa häiritä toisinaan jos kaipaa rauhallisia hetkiä pihalla.
- Mökillä sähkögrilli, itse grillaamisesta nauttivana se ei oikein lämmittänyt, vaikka Weberin grilli onkin.
- Rukan Salen vieressä olevalla jätepisteellä ei ole muovin keräystä, eli jos muovijätteet aikoo eritellä niin ne joutuu viemään Kuusamon Prismalle asti.
Read more »
Juuso - Visited in August2021
Cottage owner's reply 09.08.2021
Paljon kiitoksia palautteesta🙏🏻😊. Tervetuloa toistekin! T. Titi
Mökki oli todella tunnelmallinen ja hyvin varusteltu. Sijainti sopi meidän tarpeisiin täydellisesti. Vahva suositus mökistä ja itse tulemme varmasti uudestaan
Jarno H - Visited in July2021
Cottage owner's reply 19.07.2021
Kiitokset palautteesta! Kiva kuulla että viihdyitte ja tervetuloa toistekin! T. Titi
Mökki sijaitsi mukavasti omassa rauhassa, mutta silti lähellä palveluita. Varustelu oli todella kattava ja laadukas. Tilaa oli riittävästi 5 hlö:n perheelle. Tyylikkäästi sisustettu ja kodikas mökki....
Mökki sijaitsi mukavasti omassa rauhassa, mutta silti lähellä palveluita. Varustelu oli todella kattava ja laadukas. Tilaa oli riittävästi 5 hlö:n perheelle. Tyylikkäästi sisustettu ja kodikas mökki. Lattialämmitys oli todella miellyttävä ja takasta sai tarvittaessa lisälämpöa ja tunnelmaa.
Read more »
Tanja - Visited in February2021
Cottage owner's reply 22.02.2021
Kiitokset palautteesta! Tervetuloa joskus uudelleen😊👍 t. Titi
Hyvällä majoitus kapasiteetilla oleva erittäin rauhaisa mökki, hieman sivummalla ja hyvä niin
Toni - Visited in October2020
Cottage owner's reply 24.10.2020
Kiitokset kommnenteista ja tervetuloa toistekin! T. Titi
Mökki on todella siisti, stailisti sisustettu ja varustettu. - Piha-aitta tilava ja aivan ihana paikka nukkua. Mökin makuutilat alhaalla ahtaita, mutta vuoteet ja vuodevaatteet erinomaisen mukavat. -...
Mökki on todella siisti, stailisti sisustettu ja varustettu. - Piha-aitta tilava ja aivan ihana paikka nukkua. Mökin makuutilat alhaalla ahtaita, mutta vuoteet ja vuodevaatteet erinomaisen mukavat. - Varusteille hyvin säilytystilaa. - Mökki aivan vilkasliikenteisen tien vieressä, joten liikenteen melu kuuluu ulkoterasilla. Sisälle melu ei kuulu. - Selkeät ohjeet mökin käyttöön. - Vuokranantaja ystävällinen ja avulias.
Read more »
Päivi Yli-Hallila - Visited in September2020
Cottage owner's reply 27.09.2020
Kiitos palautteesta👍😊 ja tervetuloa uudelleen joskus toiste! T. Titi
Oikein kiva ja siisti mökki. Erinomainen varustelu ja kaikki mukavuudet. Ainoastaan lähellä näkyvään uimarantaan kaipaisi selkeämpää polkua mökiltä ’metsän’ halki. Tullaan toistekin :)
Suvi - Visited in July2020
Cottage owner's reply 27.09.2020
Kiitos palautteesta 👍😊ja tervetuloa uudelleen! T. Titi
Ihanan viihtyisä mökki! Kuvat eivät antaneet oikeutta mökin todelliselle kodikkuudelle, kauniille sisustukselle ja pieneen tilaan mahdutetulle hyvälle varustetasolle. Oivallisesta saunasta...
Ihanan viihtyisä mökki! Kuvat eivät antaneet oikeutta mökin todelliselle kodikkuudelle, kauniille sisustukselle ja pieneen tilaan mahdutetulle hyvälle varustetasolle. Oivallisesta saunasta erityismaininta! Viihdyimme hyvin ja mökiltä oli helppo liikkua eri puolille kesäistä Kuusamoa. Ainoana pienenä miinuksena oli se, että tie oli vähän turhankin lähellä mökkiä (noin 50 m maastokartan mukaan), mutta onneksi tie oli aika hiljainen ja naapurit kaukana.
Read more »
Susanna - Visited in July2020
Cottage owner's reply 27.09.2020
Kiitos palautteesta 👍😊 ja tervetuloa toistekin! T. Titi
Erittäin viihtyisä mökki pienelle porukalle. Suosittelen!
Nina - Visited in March2020
Cottage owner's reply 11.07.2020
Kiitokset kommenteista ja tervetuloa uudelleen! t. Titi
Contact

Member since 3 years
Kuusamo.
Best time to contact: Milloin vain
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Rukanhehku

  Rukanhehku
  130 m², 12 beds, 2 bedroom

  950-1 950 €/Wk
 • Rukajärvi, Ruka

  Rukajärvi, Ruka
  135 m², 8 beds, 3 bedroom

  895-950 €/Wk
 • Soukkelomukka 6

  Soukkelomukka 6
  65 m², 6 beds, 3 bedroom

  480 €/Wk
 • Ropenkelo

  Ropenkelo
  74.50 m², 7 beds, 2 bedroom

  390-950 €/Wk
 • Kelomökki Rukanseutu C1

  Kelomökki Rukanseutu C1
  65 m², 8 beds, 2 bedroom

  390-1 050 €/Wk
 • Rinnesiepot

  Rinnesiepot
  48 m², 6 beds, 1 bedroom

  450-800 €/Wk
 • Kallentupa

  Kallentupa
  59 m², 6 beds, 1 bedroom

  480-680 €/Wk
 • Aihki-Naatippa C1

  Aihki-Naatippa C1
  86 m², 8 beds, 2 bedroom

  450-1 200 €/Wk
 • Aihki-Naatippa C2

  Aihki-Naatippa C2
  86 m², 8 beds, 2 bedroom

  550-1 500 €/Wk
 • Rukajärvi 1

  Rukajärvi 1
  70 m², 4 beds, 2 bedroom

  690-1 090 €/Wk
Most viewed
 • Siniranta

  Siniranta
  52 m², 6 beds, 2 bedroom

  370-890 €/Wk
 • Seitsemän Savua 6

  Seitsemän Savua 6
  57 m², 6 beds, 2 bedroom

  290-1 300 €/Wk
 • Rukankuulto

  Rukankuulto
  52 m², 5 beds, 1 bedroom

  300-1 050 €/Wk
 • Villa 1

  Villa 1
  90 m², 8 beds, 2 bedroom

  795 €/Wk
 • Peukaloinen

  Peukaloinen
  97 m², 8 beds, 4 bedroom

  550-1 700 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Rukajärventie 45

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.