Map

ILVESTUPA

450-1 050 €/Wk, Ruka / Salmikangas, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 10854. Salmilammintie 8 G2,
93830, Rukatunturi.
3 rooms,
62 m²
6 beds
1 bedrooms
Building year 1990
Content

ILVESTUPA
Romantic wood built apartment (log house) in Western Ruka area, 62m2 (49 m2 + 13 m2) - built in 1990. Apartment has been renovated and all furniture has been just renewed 02/2021.

Livingroom (sofa with double bed system), separate kitchen, one bedroom (double bed, can be separated), sauna, bathroom, toilet, terrace. There is a double bed on the loft (plus 4 mattresses with pillows and blankets. Apartment is recommended for 4-6 person.

A small lake next to the building. Skiing route 100 m, Ruka slopes 2,5 km, Ski-bus stop 300 m, shop (food, petrol, liquor) 2 km, snowscooters 3 km, Ruka village (restaurants, spa, massage, shops, souveniers, bowling) 3 km.

In the apartment you can find TV, DVD and CD players, free WiFi, dishwasher, oven, micro oven, coffee machine, water heater, washing machine, drying cabinet for clothes, hairdryer, cooking equipment, dining set for 8 people, baby-chair, baby bed. Fireplace and wood for that. Allergy free, pets not allowed.

Car parking with the power socket next to the main door free of charge.

If you want to book this apartment, please give a call or send an e-mail to the owner Jarmo Rajala:

jarmo.k.rajala@outlook.com
Tel +358 400 847 837

Welcome!

Read more »
Availability calendar
 
August 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
311234567
328910
33
34
35
36
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
08.05.2022 - 09.09.2022--450
10.09.2022 - 01.10.2022--750
Cleaning 90 - 100 €, Sheets/person 20 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 2.4 km
 • Bus-stop: 0.3 km
 • Airport: 26 km
 • Parking: 0.05 km
 • Lähin rinnehissi: 2.5 km
 • Karhunkierros: 20 km
 • Rukan kylä: 3 km
 • Ski-bussipysäkki: 0.3 km
 • Helsinki: 806 km
 • Rovaniemi: 192 km
 • Oulu: 217 km
 • Kuopio: 416 km
 • Joensuu: 456 km
 • Vaasa: 533 km
 • Jyväskylä: 554 km
Reviews (12 pcs)
Hyvällä paikalla, parin kilometrin päässä kaupoista ja helppo liikkua autolla ja jalankin. Rauhallinen alue. Todella siisti ja hyvin varusteltu mökki. Suosittelen. Ainoa miinus että yläkertaan...
Hyvällä paikalla, parin kilometrin päässä kaupoista ja helppo liikkua autolla ja jalankin. Rauhallinen alue. Todella siisti ja hyvin varusteltu mökki. Suosittelen. Ainoa miinus että yläkertaan jyrkkä nousu joten hyväkuntoinen pitää olla kiipeäjän. Mutta alakerrassa hyvin nukkumapaikat neljälle.
Read more »
Hanna - Visited in March2021
Cottage owner's reply 01.09.2021
Yläkerran parveen menevät uudet portaat on nyt rakennettu ja niistä tuli erittäin hyvät ja turvalliset. Voit nähdä portaat Ilvestuvan esittelykuvassa.
Aivan ihana mökki ja niin kivasti koristeltu Joulua varten. Myös puhtain mökki aikoihin, missä olen ollut ja puhtausalan kouluttajana arvostan sitä suuresti. Täällä olisi viihtynyt pidempäänkin.
M.K. - Visited in December2021
Cottage owner's reply 11.01.2022
Kiitos! Ilvestupa on allergiaystävällinen majoituspaikka ja pidämme hyvää huolta siisteydestä.
Hienosti varusteltu kelohuoneisto lähellä palveluja. Etätyöskentelyn wifi-yhteydet toimivat moiteetta. Hyvät retkeilykohteet lähellä, mm. Kiutaköngäs ja Konttainen koettu ja hyviksi todettu. Ja kuten...
Hienosti varusteltu kelohuoneisto lähellä palveluja. Etätyöskentelyn wifi-yhteydet toimivat moiteetta. Hyvät retkeilykohteet lähellä, mm. Kiutaköngäs ja Konttainen koettu ja hyviksi todettu. Ja kuten luvattiin, huoneisto on tunnelmallinen ja varsinkin pidimme kelosaunasta. Hyvin hoidetut ladut kulkevat vierestä ja rinteeseenkin on vain 5min automatka. Voin suositela Ilvestupaa lämpimästi!
Read more »
Maija - Visited in April2021
Mukava, tunnelmallinen kelohuoneisto, jonka varustelu oli täydellinen. Keittiöstä löytyi kaikki mahdollinen kodintekniikka ja huoneiston kalustus oli uusittu juuri. Rauhallinen alue ja lähin...
Mukava, tunnelmallinen kelohuoneisto, jonka varustelu oli täydellinen. Keittiöstä löytyi kaikki mahdollinen kodintekniikka ja huoneiston kalustus oli uusittu juuri. Rauhallinen alue ja lähin hiihtolatu kulki viereisen lammen jäällä. Kiva kelosauna ja suihkuhuone. Huoneistosta ja terassilta hieno näkymä lammelle. Kaupat ja palvelut 2km päässä. Suosittelen!
Read more »
Liisa - Visited in March2021
Kaunis kiitos omistajille, että saimme viettää ihanan lomaviikon tässä ihanan viihtyisässä ja tunnelmallisessa mökissä Ilvestuvan maskotti Iita seuranamme. Ihana yllätys oli tervetulotoivotus...
Kaunis kiitos omistajille, että saimme viettää ihanan lomaviikon tässä ihanan viihtyisässä ja tunnelmallisessa mökissä Ilvestuvan maskotti Iita seuranamme. Ihana yllätys oli tervetulotoivotus jääkaapissa. Nautimme kovasti saunan lempeistä löylyistä. Maisemat ikkunasta ovat upeat lammelle, jossa hiihtelimme. Rukalta löytyy mahtavia latuja vaikka kuinka paljon.
Read more »
AKL - Visited in April2022
Ihanan kotoisa mökki ja hyvät ladut hiihdellä. Kaikkea tarpeellista löytyi ja tilaa oli ruhtinaallisesti. Tunsimme itsemme tervetulleiksi! Hieno loma ja tällä jaksaa taas pitkään! Kiitos paljon!
E.V. - Visited in March2022
Siisti ja hieno kelohuoneisto, jonka varustelu oli todella hyvä. Ilvestuvasta löytyi mausteita, kahvia, teetä, shampoot ja hoitoaineet sekä kaikki ruoanvalmistukseen tarvittavat välineet. Jopa...
Siisti ja hieno kelohuoneisto, jonka varustelu oli todella hyvä. Ilvestuvasta löytyi mausteita, kahvia, teetä, shampoot ja hoitoaineet sekä kaikki ruoanvalmistukseen tarvittavat välineet. Jopa leivinpaperia ja foliotakin löytyi keittiön kaapeista. Rauhallinen ympäristö ja kaikki kuitenkin lähellä. Konehoidettu latu kulkee aivan huoneiston takaa Salmilammen jäällä. Viihdyimme hyvin ja voin suositella muillekin!
Read more »
Marjaana - Visited in February2022
Aivan upea mökki. Kaikki tarpeellinen löytyi, helpot ja selkeät ohjeet käytännön asioihin. Kodikas ja hieno sisustus. Mökki tarjosi mahtavalle lomalle upeat puitteet. Ja mahtavat vuokranantajat,...
Aivan upea mökki. Kaikki tarpeellinen löytyi, helpot ja selkeät ohjeet käytännön asioihin. Kodikas ja hieno sisustus. Mökki tarjosi mahtavalle lomalle upeat puitteet. Ja mahtavat vuokranantajat, saivat meidät tuntemaan itsemme erittäin tervetulleiksi. Kiitos!
Read more »
R&T - Visited in January2022
Cottage owner's reply 31.01.2022
Kiitos, mukavaa että viihdyitte!
Lämpimät suosittelut tälle mökille. Mökki on siisti ja kauniisti sisustettu. Mökistä löytyy kaikki tarvittava ja ulos takapihalle avautuu kaunis näkymä. Makuuhuoneen parisängystä saa kaksi erillistä...
Lämpimät suosittelut tälle mökille. Mökki on siisti ja kauniisti sisustettu. Mökistä löytyy kaikki tarvittava ja ulos takapihalle avautuu kaunis näkymä. Makuuhuoneen parisängystä saa kaksi erillistä sänkyä, mikä oli kiva juttu, kun lomaili ystävän kanssa. Parvi on aika matala, mutta lapset ainakin mahtuu sinne hyvin. Yhteys vuokraajien kanssa oli erittäin hyvin toimivaa. Menisin ehdottomasti uudestaankin!
Read more »
Hannele - Visited in October2021
Suosittelen tätä kohdetta!
Hannele - Visited in October2021
Kelon antamaa tunnelmaa, mahtavat löylyt ja lämmintä takkatulta. Juuri sitä mitä kaipaa reippaan ulkoilun jälkeen. Tosi siisti ja hyvin varusteltu huoneisto lähellä palveluja. Voin suositella!
Jari-Pekka - Visited in August2021
Hieno perinteinen kelohuoneisto, jossa sielu lepää. Erittäin hyvä varustelu ja paikat vimosen päälle kunnossa. Hyvät yhteydet palveluihin, vaellusreiteille ja kalastuspaikoille. Totesimme juuri...
Hieno perinteinen kelohuoneisto, jossa sielu lepää. Erittäin hyvä varustelu ja paikat vimosen päälle kunnossa. Hyvät yhteydet palveluihin, vaellusreiteille ja kalastuspaikoille. Totesimme juuri asennetut parveen menevät portaat toimiviksi ja turvallisiksi. Voin suositella lämpimästi tätä kodikasta kelopesää.
Read more »
Matti - Visited in August2021
Contact

Member since 5 years
Kuusamo.
Tel.
Best time to contact: klo 9-21
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • Himos Huili

  Himos Huili
  64 m², 8 beds, 2 bedroom

  777 €/Wk
 • Veljesranta

  Veljesranta
  50 m², 6 beds, 2 bedroom

  560 €/Wk
 • Rokuan Tähti

  Rokuan Tähti
  362 m², 20 beds, 10 bedroom

  2 100 €/Wk
 • Villa Marja

  Villa Marja
  83 m², 8 beds, 2 bedroom

  790-2 800 €/Wk
 • Villa Loimukettu

  Villa Loimukettu
  120 m², 10 beds, 5 bedroom

  890-3 490 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

ILVESTUPA

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 5 years
Kuusamo.
Tel.
Best time to contact: klo 9-21

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.