Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Saukonkoto

700-1 100 €/Wk, Ruka, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 4986. Saukkotie 20A,
93825, Rukatunturi.
3 rooms,
85 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2010
Content

Mökki koostuu alakerrassa sijaitsevista kahdesta makuuhuoneesta, oleskelutilasta jonka yhteydessä keittiö ja ruokailu tila sekä tietysti pesutiloista saunoineen. Yläkerran parvelta löytyy kaksi nukkumatilaa.

Keittiön varustelusta löytyy jääkaappi – pakastin, keraaminen liesi sekä uuni. Lisäksi löytyy erilaisia pienkoneita; kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mehulinko yms. Astiastosta löytyy perusastioiden lisäksi mm. viinilaseja ja snapsilaseja.
Eteisen yhteydessä on erillinen wc ja eteisestä löytyy riittävästi säilytys tilaa kaikille ulkovaatteille ja jalkineille. Myös kuivauskaappi on sijoitettu eteiseen.

Kylpytiloihin mentäessä on kodinhoito tila, josta löytyvät siivoustarvikkeet, kaappitilaa, saunan virtakytkin sekä pyykinpesukone. Pesutilojen yhteydessä on toinen wc. Saunasta löydät tilavat lauteet sekä rentouttavan ledivalaistuksen.
Makuuhuoneissa reilusti säilytys tilaa vaatteille. Molemmissa makuuhuoneissa on parivuoteet (160 cm). Vuoteissa tulee käyttää liinavaatteita.
Parvelle johtavat portaat ovat melko jyrkät ja vaativat varovaisuutta, tukevat ja hyvät kaiteet ovat portaiden molemmin puolin. Portaiden yläpäässä on portti ja yläkerta onkin rakennettu niin, että se on turvallinen myös perheen pienimmille. Parven molemmat päädyt toimivat makuutiloina. Toisesta päädystä löytyy 160 cm pari vuode ja toisessa päässä on kaksi erillistä 80 cm vuodetta, jotka voi toki myös yhdistää yhdeksi. Parven toisen päädyn tilan yhteydessä tv:n katselu tila josta löytyy PS3-pelikonsoli, muutamine peleineen.
Lisä nukkuma paikkoja tarvitseville on varattu mökille muutama patja, sekä muutama ylimääräinen tyyny ja täkki. Myös yläkerrasta löytyy pientä säilytys tilaa vaatteille.

Lemmikkien oleskelu sängyillä ja sohvilla ei ole sallittu. Vuokralainen vastaa lemmikkinsä mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Mökin ulkoa löydät autokatoksen, joista oikean puoleinen paikka on varattu mökkimme käyttäjälle. Autokatoksen jatkeena olevista varastoista löydät mm. puita takkaan ja toisessa varastossa on mahdollisuus mm. voidella sukset.

Vaihtopäivä mökillä on Lauantai.

Mökin pieni polku ja autokatoksen edustan lumityöt jää vuokralaisen hoidettavaksi, niitä ei ole paljoa!

Mökillä tulee käyttää omia liinavaatteita (lakanat sekä pyyhkeet) sekä wc ja talous papereita. Myös mökin loppusiivous kuuluu vuokralaiselle! Mikäli mökillä joudutaan tekemään ylimääräinen siivous on vuokralainen velvollinen sen maksamaan. Vuokralainen on myös vastuussa rikotusta tai sotketusta omaisuudesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Read more »
Availability calendar
 
January 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
522627282930311
012345678
029101112131415
0316171819202122
0423242526272829
05302345
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
17.12.2022 - 07.01.2023--1300
08.01.2023 - 05.02.2023--850
Cleaning 100 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 1.2 km
 • Airport: 30 km
 • Bus-stop: 1 km
 • Ruka kävelykylä: 3 km
 • SkiBus: 0.4 km
 • HolidayClub Kuusamon Tropiikki: 22 km
 • Helsinki: 829 km
 • Rovaniemi: 203 km
 • Oulu: 241 km
 • Kuopio: 440 km
 • Joensuu: 480 km
 • Vaasa: 557 km
 • Jyväskylä: 579 km
 • Lappeenranta: 712 km
 • Lahti: 729 km
Reviews (32 pcs)
Siisti, tilava ja viihtyisä mökki kätevällä paikalla. Meitä oli 3 aikuista, 4 lasta ja 2 koiraa ja hyvin mahduimme. Mökissä kaikki tarvittava ja mukava tunnelma. Saunassa todella hyvät löylyt!...
Siisti, tilava ja viihtyisä mökki kätevällä paikalla. Meitä oli 3 aikuista, 4 lasta ja 2 koiraa ja hyvin mahduimme. Mökissä kaikki tarvittava ja mukava tunnelma. Saunassa todella hyvät löylyt! Kaikki yhteydenpito ja asioista sopiminen omistajan kanssa helppoa.
Read more »
Perhe Vantaalta - Visited in February2016
Hyvällä paikalla ja sopivan iso mökki.
Merja Karjalainen - Visited in October2015
Mökki, josta löytyy kaikki tarvittava onnistuneeseen lomailuun. Avarat tilat ja loistava sijainti pienen lammen rannalla rauhallisella alueella. Tämä saa suosittelumme.
Minna - Visited in August2016
Ihastuttava ja siisti mökki hyvällä sijainnilla. Kaikki sujui todella hyvin vuokraajan kanssa. Suosittelemme!
Jaana Mamia - Visited in December2015
Kaikki tarvittava löytyi. Hyvä ja rauhallinen sijainti. Sopivan lähellä kaikkia palveluita.
Juha Mustalahti - Visited in April2022
Mökki täytti odotukset ja oli kaikin puolin hyvä. Mökissä oli hyvä varustus keittiössä. Hyvä ja tilava sauna. Parvelle mahtui hyvin lapset nukkumaan ja tykkäsivät viettää siellä aikaa. Autolla...
Mökki täytti odotukset ja oli kaikin puolin hyvä. Mökissä oli hyvä varustus keittiössä. Hyvä ja tilava sauna. Parvelle mahtui hyvin lapset nukkumaan ja tykkäsivät viettää siellä aikaa. Autolla rinteeseen muutamassa minuutissa ja kauppa alle kahden kilometrin päässä.
Read more »
Kahden perheen porukka. - Visited in February2022
Oikein toimiva, siisti ja hyvin varusteltu mökki. Plussaa keittiön varustuksesta mm. Induktio liesi. Laskettelu- ja hiihtovarusteille hyvät tilat ja sängyt hyvät nukkua. Ladulle hiukan pitkä matka,...
Oikein toimiva, siisti ja hyvin varusteltu mökki. Plussaa keittiön varustuksesta mm. Induktio liesi. Laskettelu- ja hiihtovarusteille hyvät tilat ja sängyt hyvät nukkua. Ladulle hiukan pitkä matka, mutta muutoin loistosijainti. Suosittelen!
Read more »
Päivi J - Visited in January2022
Hieno mökki hyvällä sijainnilla 👍
Markus Sairanen - Visited in September2021
Taas ollaan tyytyväisiä kaikkeen. Palaamme taas.
Minna - Visited in July2021
Upea mökki, varustetaso kattava. Mökki lähellä kauppaa. Rauhallinen sijainti, lammen rannalla. Hyvät vaellusreitit Rukan lähettyvillä.
Marja Kärkkäinen - Visited in July2021
Vakio mökkimme Rukalla jo monta vuotta. Ja uutta lomaa jo odotellaan. Kahta en vaihda, Ruka ja Saukonkoto.
MMS - Visited in June2021
Erinomainen mökki 🙂
Oula - Visited in March2021
Todella hyvin varusteltu. Menimme omalla autolla rinteille vaikka lähellä oli myös SkiBussin pysäkki. Vahva suositus!
Jyrki - Visited in February2021
Tässä kohteessa saa rahoilleen vastinetta.
Todella hyvin varusteltu mökki josta pidetään huolta.
Meidän luotto kohde majoittumiseen Rukan lomilla.
Vuokranantajan kanssa asiointi sujuu todella nopsasti ja luotettavasti.
Minna - Visited in January2021
Suosittelen!👍👍
Jari Hagman - Visited in September2020
Mökissä on hyvä varustelu ja tilaa isommallekin porukalle. Yläkertaan menevät portaat ovat jyrkät. Mökki on hyvällä paikalla, vain pienen kävelymatkan päässä S-marketista. Suosittelen. Olemme...
Mökissä on hyvä varustelu ja tilaa isommallekin porukalle. Yläkertaan menevät portaat ovat jyrkät. Mökki on hyvällä paikalla, vain pienen kävelymatkan päässä S-marketista. Suosittelen. Olemme vierailleet tässä mökissä useampana vuotena ja aivan varmasti tulemme uudelleen.
Read more »
Merja Karjalainen - Visited in July2020
Paras mökki sijainniltaan ja varustelultaan Rukan lomailuun.
Minna - Visited in February2020
Mökki oli jo mennessä ulkoapäin silmää miellyttävä. Ulko-ovella valosarja tuikki tervetuloa toivotuksen. Avaimen saaminen oven vierestä on hyvä ratkaisu (sen sijaan että haet ja palautat sen jollekin...
Mökki oli jo mennessä ulkoapäin silmää miellyttävä. Ulko-ovella valosarja tuikki tervetuloa toivotuksen. Avaimen saaminen oven vierestä on hyvä ratkaisu (sen sijaan että haet ja palautat sen jollekin muulle henkilölle).
Hyvä tuoksu sisälle mennessä, erittäin puhdas.
Sisätilat myös ilahduttivat visuaalisesti, kauniisti sisustettu. Hyvät makuutilat ja hyvät ja puhtaat sängyt. Puhtaat ja puhtailta tuoksuvat petivaatteet.
Hyvä varustelu keittiössä, paljon erilaisia laseja ja kuppeja, kattiloita ja uunivuokia.
Sauna oikein hyvä - on sellainen "heittolöyly", nautimme joka ilta saunasta ja vilvoittelimme terassilla katsellen lumista maisemaa. Nautinto sekin, kun lunta ei Turussa ole tänä vuonna näkynyt.

Varaaminen ja yhteydenpito vuokranantajan kanssa helppoa,
Ihanaa kun voi ottaa myös loppusiivouksen.
Varmasti pidämme mielessämme tämän mökin - voisi olla kiva tulla uudelleen keväällä tai syksylläkin.
Read more »
Huisku-täti - Visited in January2020
Ties monettako kertaa majoituinkaan tähän mökkiin, se kertoo jo paljon. Eli loisto majoitus lähellä kaikkea. Saunassa ihan älyttömän hyvät löylyt, paras sähkösauna jossa olen istunut. Täälä tuntee...
Ties monettako kertaa majoituinkaan tähän mökkiin, se kertoo jo paljon. Eli loisto majoitus lähellä kaikkea. Saunassa ihan älyttömän hyvät löylyt, paras sähkösauna jossa olen istunut. Täälä tuntee olevansa lomalla. Vuokranantajan kanssa asiointi sujuu nopeasti ja vaivattomasti.
Read more »
Minna Sjögren - Visited in July2019
Siisti ja tilava mökki rauhallisella paikalla. Suosittelen.
Miia Pautamo - Visited in February2019
Edelleen viihtyisä mökki, johon palaamme varmaan vielä jatkossakin. Mökissä on kaikki tarpeellinen ja vuokraus on onnistunut hyvin joustavasti.
Merja Karjalainen - Visited in August2018
Siisti, tilava mökki hyvällä paikalla, josta on helppo lähteä kesäisin päiväretkille. Lempeät löylyt tarjoava sauna kruunaa illan ja huippu hyviin sänkyihin on mukava nukahtaa. Vuokranantajan kanssa...
Siisti, tilava mökki hyvällä paikalla, josta on helppo lähteä kesäisin päiväretkille. Lempeät löylyt tarjoava sauna kruunaa illan ja huippu hyviin sänkyihin on mukava nukahtaa. Vuokranantajan kanssa sujuu kaikki asiointi mukavasti ja helposti. Huolta pidetään vuokraajista. Tälle 10+
Read more »
Minna - Visited in June2018
Hieno mökki ja palvelut lähellä.
Pete - Visited in October2017
Hyvä mökki isommallekin perheelle. Yläkerran tiloihin menevät portaat ovat aika jyrkät "kananaskelportaat", mutta varoivaisesti kulkien eivät nekään ole ongelma. Keittiön varustelu on täydellinen,...
Hyvä mökki isommallekin perheelle. Yläkerran tiloihin menevät portaat ovat aika jyrkät "kananaskelportaat", mutta varoivaisesti kulkien eivät nekään ole ongelma. Keittiön varustelu on täydellinen, kaikki tarvittava löytyy. Ja uusi astianpesukone on hiljaisista hiljaisin. Ulkona oleva kota on vain lähimökkien isäntäperheiden käytössä. S-market kävelymatkan päässä.
Read more »
Merja Karjalainen - Visited in October2017
Mökki oli varustelultaan erinomainen. Mökin sijainti oli ihanteellinen, lähellä Rukan keskustaa muttei kuitenkaan liian lähellä. Hieman ehkä piha-alue vaatisi pientä piristystä. Mökin vuokraajan...
Mökki oli varustelultaan erinomainen. Mökin sijainti oli ihanteellinen, lähellä Rukan keskustaa muttei kuitenkaan liian lähellä. Hieman ehkä piha-alue vaatisi pientä piristystä. Mökin vuokraajan kanssa asiointi oli vaivatonta ja kaikki sujui moitteettomasti.
Read more »
Sanna - Visited in July2017
Toistamiseen vuokrasimme tämän kohteen. Aivan loistava kohde kesälomailuun. Isolla terassilla voi nauttia auringosta ja katsella lammella viihtyviä joutsenia, uintiretkellä olevaa saukkoa ja...
Toistamiseen vuokrasimme tämän kohteen. Aivan loistava kohde kesälomailuun. Isolla terassilla voi nauttia auringosta ja katsella lammella viihtyviä joutsenia, uintiretkellä olevaa saukkoa ja porojakin näkee ohikulku matkalla. Vuokranantajan kanssa kaikki sujuu mutkattomasti ja joustavasti. Mökki loistokuntoinen ja loisto sijainti. Sauna mitä parhain. Tulemme kyllä taas uudelleen.
Read more »
Minna - Visited in July2017
Mökki on ihan ok.
Mökki on entuudestaan minulle tuttu paikka.
Vuokraaminen on mukavan helppoa.
Hintataso on ihan kohtuullinen, tottakai halvempikin saa olla.
Jouko Valo - Visited in April2017
Erittäin viihtyisiä, siisti ja hyväkuntoinen mökki lammen rannalla. Yläkertaan johtavat portaa ovat jyrkät, joten se ei välttämättä sovellu aivan perheen pienille lapsille. Alakerrassa on 2...
Erittäin viihtyisiä, siisti ja hyväkuntoinen mökki lammen rannalla. Yläkertaan johtavat portaa ovat jyrkät, joten se ei välttämättä sovellu aivan perheen pienille lapsille. Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, joten vähintään neljä henkilöä voi majoittautua alakertaan.
Read more »
Sakari Lind - Visited in February2017
Suosittelen lämpimästi kaikille, erittäin siisti ja toimiva mökki mukavalla ja rauhallisella sijainnilla. Paras sähkösauna missä olen ollut.
Mika Hyrkäs - Visited in February2017
Siisti mökki ja hyvällä paikalla. Ehdottomasti sama mökki vuokralle kun seuraavan kerran ollaan Rukalla.
Rukan kävijä - Visited in February2017
Erittäin kotoisa mökki. Hyvästi astioita ja sängyt + petivaatteet hyvät. Todellakin jyrkät portaat yläkertaan. Onneksi lapset mahtuivat alakertaan nukkumaan, päivisin kyllä viettivät aikaa...
Erittäin kotoisa mökki. Hyvästi astioita ja sängyt + petivaatteet hyvät. Todellakin jyrkät portaat yläkertaan. Onneksi lapset mahtuivat alakertaan nukkumaan, päivisin kyllä viettivät aikaa yläkerrassakin, itse en sinne tohtinut kiivetä.

Meitä ennen vuokralaiset eivät olleet siivonneet jälkiään ohjeiden mukaisesti, joten jouduttiin siivoushommiin kun mentiin. (Lattiat + keittiö. Leivänpaahdinta ja vedenkeitintä en putsannut, kun emme niitä käyttäneetkään.)

Sauna ja pesuhuone kaipaisivat kunnon pesua. Loput onkin vuoraajista kiinni.

Kyllä tätä voin suositella!
Read more »
Nina Mankinen - Visited in December2016
Tavallisen perheen käyttöön kaikki tarvittava löytyy. Sijainti on tosi hyvä, rauhallinen, mutta tarpeeksi lähellä hiihtolatuja, kelkkareittiä ym. Ja kauppakin kävelymatkan päässä. Olemme olleet jo...
Tavallisen perheen käyttöön kaikki tarvittava löytyy. Sijainti on tosi hyvä, rauhallinen, mutta tarpeeksi lähellä hiihtolatuja, kelkkareittiä ym. Ja kauppakin kävelymatkan päässä. Olemme olleet jo useamman kerran samassa mökissä ja tulemme uudelleen.
Read more »
Merja Karjalainen - Visited in October2016
Contact

Member since 14 years
Kuusamo.
Best time to contact: 16-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Saukkopari A

  Saukkopari A
  90 m², 8 beds, 2 bedroom

  600-1 300 €/Wk
 • Aurinkotörmä

  Aurinkotörmä
  114 m², 7 beds, 3 bedroom

  850-2 100 €/Wk
 • Aihkinpesä

  Aihkinpesä
  94 m², 7 beds, 3 bedroom

  850-1 950 €/Wk
 • Saukonmaja 9A

  Saukonmaja 9A
  68 m², 6 beds, 2 bedroom

  400-1 600 €/Wk
 • Saukonmaja

  Saukonmaja
  68.50 m², 6 beds, 2 bedroom

  550-1 000 €/Wk
 • Rukankarhu

  Rukankarhu
  103 m², 8 beds, 2 bedroom

  1 225-1 820 €/Wk
 • Rukan Riemu B

  Rukan Riemu B
  75 m², 7 beds, 3 bedroom

  1 190-1 490 €/Wk
 • RUKA TUNTURIN TÄHTI

  RUKA TUNTURIN TÄHTI
  90 m², 10 beds, 4 bedroom

  580-1 360 €/Wk
 • Cottage

  Cottage
  80 m², 6 beds, 2 bedroom

  500-1 150 €/Wk
 • Saukkotupa

  Saukkotupa
  65 m², 6 beds, 1 bedroom

  500-1 100 €/Wk
Most viewed
 • JUOLUKKA

  JUOLUKKA
  87 m², 8 beds, 3 bedroom

  660-1 200 €/Wk
 • Jaakonkolo B

  Jaakonkolo B
  44 m², 5 beds, 1 bedroom

  129-790 €/Wk
 • Lännentie 16

  Lännentie 16
  106 m², 8 beds, 3 bedroom

  1 000-2 000 €/Wk
 • Villa 2

  Villa 2
  115 m², 10 beds, 3 bedroom

  825 €/Wk
 • KIELA 3

  KIELA 3
  80 m², 8 beds, 2 bedroom

  950-2 250 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Saukonkoto

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 14 years
Kuusamo. Best time to contact: 16-20

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.