Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Kinospolku 3

450-2 500 €/Wk, Ruka, vuosseli, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 5922. Kinospolku 3,
93825, Ruka. Website »
3 rooms,
100 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2008
Content

Tunnelmallinen loma-asunto 8 hengelle Vuosselissa, puistoon rajoittuvalla kulmatontilla. 100m2 + parvi 30m2, 2mh ,parvella sängyt neljälle. Valaistu hiihtolatu lähtee mökin välittömästä läheisyydestä, laskettelurinteisiin n. 800m, skibussi 100 m. Kohteessa käytettävissä, 2 potkukelkkaa, 2 pulkkaa, 2 liukuria, kahdet lumikengät, blu-ray kotiteatterijärjestelmä sekä playstation 3.
Tästä kohde kun et tyydy tavanomaiseen!!
Varauskalenteri ajantasalla aina ! Hinnan kyseiselle ajanjaksolle löydät kalenterin alla olevasta hinnastosta tai tee varaus kohdasta .

Minimi varausaika 3 vrk
Viikkovaraukset, vaihtopäivä lauantai !
Poikkeuksena joulu ja uusivuosi, aloitus ja lopetuspäivät vielä valittavissa!Katso varausehdot www.mokittaako.fi/varausehdot.pdf


Hintoihin lisätään 20 euron laskutuslisä/käsittelymaksu.

Read more »
Availability calendar
 
February 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
05303112345
066789101112
07131415161718
082526
0927281234
101112
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
14.01.2023 - 17.02.20231605001000
18.02.2023 - 03.03.2023--2400
04.03.2023 - 31.03.2023--1700
Cleaning 110 €, Sheets/person 18 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 5 km
 • Bus-stop: 0.1 km
 • Airport: 20 km
 • Rinteet: 0.7 km
 • Helsinki: 830 km
 • Rovaniemi: 205 km
 • Oulu: 242 km
 • Kuopio: 441 km
 • Joensuu: 480 km
 • Vaasa: 558 km
 • Jyväskylä: 579 km
 • Lappeenranta: 713 km
 • Lahti: 729 km
 • Tampere: 733 km
 • Turku: 886 km
Reviews (17 pcs)
Erittäin hieno ja tyylikkäästi sisutettu. Alakerrassa kaksi mh (2 erill. sänkyä, toisessa parisänky). Parvelle menee tukevat portaat, joita pitkin helppo nousta ylös aikuisenkin. Parvi vain on tosi...
Erittäin hieno ja tyylikkäästi sisutettu. Alakerrassa kaksi mh (2 erill. sänkyä, toisessa parisänky). Parvelle menee tukevat portaat, joita pitkin helppo nousta ylös aikuisenkin. Parvi vain on tosi matala, eikä siellä pysty seisaaltaan aikuinen olemaan. Lapsille/teineille sopiva paikka siis. Käytännössä siis alakertaan mahtuu 4 ihmistä ja parvelle ehkä 2 lasta. Keittiö hyvin varusteltu, mikrosta valo rikki. Olohuone tilava ja viihtyisä. Kotiteatteri turha, koska ei ollut mitään elokuvia katsottavana eikä niitä muutenkaan olisi tullut katsottua. Terassilla ilmalämpöpumppu, joka oudosti valuttaa kondenssivedet suoraan lautojen päälle (huonosti asennettu). Sauna on tosi tyylikäs, mutta hieman ahdas. Harvian Kivi -kiuas vaatii n. 45 min. lämmityksen, mutta sitten antaa hyvät löylyt. Pyykinpesukone oli kiva lisä. Ladut kulkevat olohuoneen ikkunan takana, mutta lumivallit estivät suoran pääsyn ladulle. Uuttusuon kahvilalle kun kävelee 200-300 m niin siitä on paras mennä hiihtämään. Kokonaisuudessaan siis hyvä 4 tähden mökki, jossa 4-6 ihmistä mahtuu hyvin viettämään lomaa. Saatan joskus tulla uudestaankin. Sesonkiviikkoina tosin hinta nousee liian kalliiksi.
Read more »
Tuukka - Visited in February2020
Cottage owner's reply 22.02.2020
Kiitos palautteesta. Parvella sänkyjä 4, joten parvella mahtuu yöpymään neljä henkilöä. Mökissä ruokailuryhmä kahdeksalle, astiasto kahdeksalle, Joten tässä 100 m2 mökissä mahtuu hyvin lomailemaan 8 henkilöä.
Upeat paksut hirret, jotka näyttävästi esillä myös sisätiloissa, ja moderni sisustus tekevät mökistä hienon. Varustelu riittävä ja kaikki tarvittava löytyi. Mökissä on oma rauha, vaikka se onkin...
Upeat paksut hirret, jotka näyttävästi esillä myös sisätiloissa, ja moderni sisustus tekevät mökistä hienon. Varustelu riittävä ja kaikki tarvittava löytyi. Mökissä on oma rauha, vaikka se onkin lähellä hiihtokeskusta ja useita muita mökkejä. Autokatos on kiva.
Yleisilmeeltään mökki on sisältä siisti, mutta kun tarkastelee lähemmin niin mielestäni se kaipaa perusteellilsen siivouksen, mikä ehkä tehdään jossain kohtaa kautta.
Read more »
Mervi Suominen - Visited in February2017
Erittäin hyvä ja tyylikäs mökki, loistavalla sijainnilla👍👍
Erkki Laakkonen - Visited in November2022
Mökki on hyvällä paikalla aivan latuverkon vieressä. Rinteisiin kuljimme autolla, vaikka skibussikin kyllä kaartaa ihan vierestä. Mökki oli siisti ja tyylikäs mutta WiFin puuttuminen on mielestäni...
Mökki on hyvällä paikalla aivan latuverkon vieressä. Rinteisiin kuljimme autolla, vaikka skibussikin kyllä kaartaa ihan vierestä.
Mökki oli siisti ja tyylikäs mutta WiFin puuttuminen on mielestäni iso puute varsinkin jos on tarve tehdä etätöitä. Saunan kiuas olisi saanut olla makuumme hieman tehokkaampi.

Meitä yöpyi 8henkilöä. Aikuiset makuuhuoneissa ja 4 lasta parvella. Hyvin toimi!
Read more »
Sanna - Visited in February2022
Hieno mökki ja hyvä sijainti hiihtoladun vieressä.
JK - Visited in March2021
Viihtyisä mökki. Rauhallinen sijainti. Sopii hyvin lapsiperheelle.
Pekka Lipsanen - Visited in October2020
Aivan loistavalla paikalla oleva Mökki. Perheellä viihdyimme ja tykkäsimme varustelusta. Mökki on hieno ja suosittelen tänne menemistä. Tänne uudestaan!
Jarkko Puustinen - Visited in March2020
Mökki oli todella kotoisa ja viihtyisä, tilava ja siisti sekä huolella suunniteltu. Kaikki tarpeellinen löytyi ja enemmänkin. Mielellämme tulemme uudelleen.
Pauliina - Visited in January2020
Hyvin varusteltu ja kuvien mukainen mökki. Kaksi makuuhuonetta ja matalahko parvi, palveli erinomaisesti 4hlö ryhmää, muutama olisi hyvin vielä mukaan mahtunut. Ladut vieressä, skibussi menee parin...
Hyvin varusteltu ja kuvien mukainen mökki. Kaksi makuuhuonetta ja matalahko parvi, palveli erinomaisesti 4hlö ryhmää, muutama olisi hyvin vielä mukaan mahtunut. Ladut vieressä, skibussi menee parin tunnin välein läheltä, silti rauhallinen sijainti.
Read more »
Petri N - Visited in February2019
Siisti ja viihtyisä mökki hyvällä sijainnilla. Erityisesti hyvän latuverkoston sijainti 10 metriä mökin takaterassilta oli meidän porukalle iso plussa. Voin suositella muillekin aktiivilomailijoille...
Siisti ja viihtyisä mökki hyvällä sijainnilla. Erityisesti hyvän latuverkoston sijainti 10 metriä mökin takaterassilta oli meidän porukalle iso plussa. Voin suositella muillekin aktiivilomailijoille ketkä tykkää erityisesti hiihtämisestä.
Read more »
Tuomo Ahosola - Visited in February2019
Erittäin hyvät fasiliteetit olen käyttänyt em mökkiä usein Kaikki on viimeisenpäälle
Esko Koo - Visited in October2018
Loistava mökki ja erittäin hyvä sijainti. Olimme erittäin tyytyväisiä. Saunassa oli hyvät löylyt ja hierova suihku oli iso +. Lumikengät ja potkukelkat olivat kovassa käytössä. Mökin varustelutaso oli hyvä.
Minna - Visited in February2018
Tosi sopiva mökki kahdelle perheelle. Alakerran makkarit aikuisille ja nuoriso (4 kpl 11-16v) majoittuivat parvella. Hyvät sängyt! Erittäin toimiva kokonaisuus ja varustelussa yllätti iloisesti...
Tosi sopiva mökki kahdelle perheelle. Alakerran makkarit aikuisille ja nuoriso (4 kpl 11-16v) majoittuivat parvella. Hyvät sängyt! Erittäin toimiva kokonaisuus ja varustelussa yllätti iloisesti laatu, mm Pentikin astiasto joka oli todella kaunis! Mökin sijainti on loistava niin laskettelijoille kuin murtsikan hiihtäjillekin.

Sauna oli pienehkö, joten isolla porukalla ei voi saunoa - parhaimmillaan 2 hengelle. Parvi lämpenee aika lailla, joten takassa ei sen takia viitsinyt poltella tulia. Nämä kuitenkin pikkujuttuja - samaan mökkiin voisi ehdottomasti mennä uudestaankin lomalle ja joulun vietto Kinospolulla oli todella onnistunut. Kiitos!
Read more »
Heli Lehtinen - Visited in December2017
Todella siisti ja hyväkuntoinen mökki lähellä skibus pysäkkiä ja hiihtolatua (jolle pääsee suoraan pihasta). Mökin sauna toimii etäohjauksella, joten jos kiukaassa ei ole virrat päällä mökille...
Todella siisti ja hyväkuntoinen mökki lähellä skibus pysäkkiä ja hiihtolatua (jolle pääsee suoraan pihasta). Mökin sauna toimii etäohjauksella, joten jos kiukaassa ei ole virrat päällä mökille saapuessa, mökin omistaja kytkee ne päälle hänelle soittaessa.
Read more »
Jusa - Visited in November2017
Erinomainen mökki. Hiljainen, siisti, hyvin varusteltu.
Heikki Pullinen - Visited in September2017
kaikin puolin siisti, valoisa, hyvällä maulla sisustettu/varusteltu, hiihtoladut pihasta, hyvin toimiva/nopea huoltopalvelu
lapin hiihtolomaviikko - Visited in March2017
Hyvin varusteltu ja toimiva mökki hyvällä sijainnilla. Kolmehenkinen lapsiperhe viihtyi oikein hyvin viikon laskettelun, hiihdon ja muun ulkoilun merkeissä. Parvitila on kohtuullisen matala mutta...
Hyvin varusteltu ja toimiva mökki hyvällä sijainnilla. Kolmehenkinen lapsiperhe viihtyi oikein hyvin viikon laskettelun, hiihdon ja muun ulkoilun merkeissä. Parvitila on kohtuullisen matala mutta välttää. Saunan kiuas oli kyllä tyylikäs mutta tarjosi melko maltilliset löylyt, siitä pikku miinus. Autokatos on talvikaudella plussaa.
Read more »
PetriN - Visited in February2017
Contact

Member since 15 years
Kuusamo.
Best time to contact: Aina
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • VILLA TUNDRA

  VILLA TUNDRA
  100 m², 6 beds, 3 bedroom

  2 940 €/Wk
 • Villa Kinoskulma

  Villa Kinoskulma
  102 m², 8 beds, 3 bedroom

  800-2 500 €/Wk
 • Rukantrio

  Rukantrio
  77 m², 7 beds, 2 bedroom

  973-1 330 €/Wk
 • Villa Vuosseli

  Villa Vuosseli
  110 m², 10 beds, 4 bedroom

  800-1 200 €/Wk
 • HEPAKKA Huvila

  HEPAKKA Huvila
  125 m², 12 beds, 4 bedroom

  1 200-2 450 €/Wk
 • Tunturin tupa

  Tunturin tupa
  85 m², 10 beds, 4 bedroom

  375 €/Wk
 • Vuosselinjoiku

  Vuosselinjoiku
  95 m², 8 beds, 2 bedroom

  490-1 200 €/Wk
 • Hankikota

  Hankikota
  210 m², 19 beds, 4 bedroom

  2 500-3 450 €/Wk
 • Pohjantähti

  Pohjantähti
  80 m², 7 beds, 2 bedroom

  650-820 €/Wk
 • Vuosselinvalo

  Vuosselinvalo
  75 m², 8 beds, 2 bedroom

  650-1 405 €/Wk
Most viewed
 • Villa Havu B

  Villa Havu B
  84 m², 8 beds, 2 bedroom

  995-2 050 €/Wk
 • VILLA MAYA

  VILLA MAYA
  110 m², 11 beds, 4 bedroom

  1 000 €/Wk
 • Villa Jyrkäas

  Villa Jyrkäas
  115 m², 12 beds, 3 bedroom

  2 500 €/Wk
 • ARTTURI 1

  ARTTURI 1
  84 m², 8 beds, 3 bedroom

  850 €/Wk
 • Kumparetalo

  Kumparetalo
  68 m², 5 beds, 1 bedroom

  790-890 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kinospolku 3

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.