Map

Lumikko

420 €/Wk, Ruka, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 7830. Kesäjoentie 1,
93830, Rukatunturi.
4 rooms,
82 m²
10 beds
3 bedrooms
Building year 2005
Content

Tule nauttimaan mahtavasta luonnosta, upeissa olosuhteissa. Edulliseen hintaan, todella upea mökki Rukalta.
Mökki sijaitsee lähellä rinteitä ja pihalta pääsee suoraan hiihtoladuille ja moottorikelkkareitille. Kävelymatka Rukan keskustaan ja lähin kauppa on parin sadan metrin päässä, missä on myös ski-bussipysäkki. Muutaman kymmenen metrin päässä mökistä on myös kirkasvetinen ja kalaisa Kesäjärvi. Voit nauttia upeista maisemista koko mökin pituisella ja levyisellä aurinkoterassilla. Mökki soveltuu loistavasti niin pariskunnalle kuin myös isommallekkin porukalle. Mökillä on kaksi makuuhuonetta ja parvi. Makuupaikkoja on kaikkiaan kymmenelle henkilölle ja lisäksi pinnasänky ja syöttötuoli lapsille. Mökissä on kaikki tarvittavat onnistuneen loman takaamiseksi, heti valmis sähkösauna ja vuolukivitakka takaavat tunnelman. Kaksi wc:tä, pesukone, astianpesukone, kuivauskaappi, kaksi tv:tä sekä muut kodinkoneet helpottavat loman onnistumista. Olohuoneen suurista ikkunoista on näkymät Rukan tuntureille.
Käytössänne on myös:
vene
kaksi maastopyörää
grilli

Erittäin edullisesti esimerkiksi viikoilla 19, 20 ja 21.

Ilmoituksen hinta on alkaen hinta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Read more »
Availability calendar
 
May 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
172526272829301
182345678
199101112131415
201617
21
22
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
25.04.2022 - 05.06.202260--
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 0.2 km
 • Bus-stop: 0.2 km
 • Airport: 22 km
 • Railway station: 160 km
 • Hiihtokeskus: 0.6 km
 • Hiihto: 0.01 km
 • Kauppa: 0.2 km
 • Helsinki: 821 km
 • Rovaniemi: 201 km
 • Oulu: 241 km
 • Kuopio: 440 km
 • Joensuu: 479 km
 • Vaasa: 557 km
 • Jyväskylä: 578 km
 • Lappeenranta: 712 km
Reviews (3 pcs)
Mökki on jo parhaat päivänsä nähnyt. Ilmoituksessa olisi hyvä mainita, että yksi makuuhuoneista sijaitsee erillään ja kulku sieltä yhteisiin tiloihin on kylmän rappukäytävän kautta. Myös sauna ja...
Mökki on jo parhaat päivänsä nähnyt. Ilmoituksessa olisi hyvä mainita, että yksi makuuhuoneista sijaitsee erillään ja kulku sieltä yhteisiin tiloihin on kylmän rappukäytävän kautta. Myös sauna ja pesuhuone sijatsevat tuon yhden makuuhuoneen yhteydessä. Sijainti hyvä.
Read more »
Sanna - Visited in January2019
Mökin sijainti hyvä. Erillisestä huoneesta ja siinä sijaitsevasta saunasta ei ollut mainintaa. Erilliseen huoneeseen kuljetaan ulkoportaita pitkin. Haasteellinen pienlapsiperheelle kun ainoastaan...
Mökin sijainti hyvä. Erillisestä huoneesta ja siinä sijaitsevasta saunasta ei ollut mainintaa. Erilliseen huoneeseen kuljetaan ulkoportaita pitkin. Haasteellinen pienlapsiperheelle kun ainoastaan yksi makuuhuone pääkerroksessa, parvelle jyrkät portaat. Huoneistossa ollut lemmikkieläimiä josta ei mainintaa että ”lemmikkieläimet sallittu”- allergikoille tärkeä tieto. Monet huonekalut olisi päivitystä vailla ja petivaatteet uusittavissa kunnossa.
Read more »
Jonna - Visited in January2021
Kivalla paikalla oleva mökki. Kauppa lähellä. Rukatunturin reitit lähellä. Samoin Rukakylä.Kaikki tarvittava löytyy mökistä. Saunatilat ja suihkut olivat erillään, alakerrassa. Portaat ja eteisaula...
Kivalla paikalla oleva mökki. Kauppa lähellä. Rukatunturin reitit lähellä. Samoin Rukakylä.Kaikki tarvittava löytyy mökistä. Saunatilat ja suihkut olivat erillään, alakerrassa. Portaat ja eteisaula on mukavasti katettu niin, että hyttyset eivät pääse sisälle. Meidän nelihenkinen perhe nautti olostaan. Poroja pääsi välillä ihailemaan parveķkeelta. Joskin käväisivät levittämässä roskat kerran pihalle! Omistaja antoi auliisti ja ystävällisesti ohjeita ennen vierailua. Suosittelen.
Read more »
Anne Dormeus - Visited in July2020
Contact

Member since 14 years
Kuusamo.
Tel.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Lumikko

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 14 years
Kuusamo.
Tel.

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.