Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Kotaniemi

595 €/Wk, Oivanki, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 9415. Rovaniementie 33 c,
93800, KUUSAMO.
3 rooms,
52 m²
4 beds
Building year 1994
Own lakeshore
(Oivanki)
Content

Pieni mökki ja tynnyrisauna,Oivankijärven rannalla, mökissä olohuone, keittiö, parvi ja pesuhuone, remontoitu v. 2016, hyvä uimaranta.
Kuusamon keskustan ja Rukan puolessavälissä

Read more »
Availability calendar
 
January 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
522627282930311
012345678
029101112131415
0316171819202122
0423242526272829
0530311234
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
26.12.2022 - 05.02.202385170595
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 13 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Airport: 15 km
 • Ruka: 20 km
 • Kuusamon keskusta: 13 km
 • Oivangin kosteikko: 2 km
 • Lintutorni: 2 km
 • Helsinki: 817 km
 • Rovaniemi: 178 km
 • Oulu: 229 km
 • Kuopio: 428 km
 • Joensuu: 468 km
 • Vaasa: 545 km
 • Jyväskylä: 573 km
 • Lappeenranta: 700 km
Reviews (13 pcs)
Mökki oli siisti ja hyvin varusteltu. Astianpesukone ja pyykinpesukone ehdottomasti plussaa. Kun talvella ulkoilee koko päivän, on mökin lattialämmitys ja takka aivan ihanat! Sauna oli hieno ja...
Mökki oli siisti ja hyvin varusteltu. Astianpesukone ja pyykinpesukone ehdottomasti plussaa. Kun talvella ulkoilee koko päivän, on mökin lattialämmitys ja takka aivan ihanat! Sauna oli hieno ja siisti, ja lauteilta näkymä järvelle. Hyvät löylyt! Oma rauha ainakin talvella.
Sängyksi levitimme alakerran sohvan.

Hyvä sijainti! Ruka, Kuusamon tropiikki, Oulangan kansallispuisto ja Riisitunturi kaikki ajomatkan päässä! Lähimmälle ladulle 1 km ja valaistu latukin vain pienen ajomatkan päässä. Viihdyimme loistavasti ja suosittelemme!
Read more »
Väkisinhiihtäjät :-) - Visited in February2019
Aivan mahtava mökki sieltä ei meidän tarpeisiin puuttunut mitään ja koiratkin tykkäsivät olla. Erittäin siisti ja huolella tehty ja ylläpidetty mökin viihtyisyyttä ja kuntoa. Kaikin puolin hyvä sisäilma.
Risto Pekki - Visited in October2022
Todella kiva ja siisti mökki hienolla paikalla. Viihdyttiin hyvin koirien kanssa. Sauna on ihana. Matkat nähtävyyksille ovat myös kohtuulliset.
Tuuli Söderlund - Visited in August2022
Oikein siisti, huolella varusteltu mökki hyvällä ja rauhallisella sijainnilla. Mökissä oli hauskoja humoristisia yksityiskohtia. Saunassa oli hyvät löylyt ja upea tunnelma. Kovasti haaveilimme...
Oikein siisti, huolella varusteltu mökki hyvällä ja rauhallisella sijainnilla. Mökissä oli hauskoja humoristisia yksityiskohtia. Saunassa oli hyvät löylyt ja upea tunnelma. Kovasti haaveilimme veneilystä, mutta vene oli parhaat päivänsä nähnyt, joten sillä ei uskallettu lähteä vesille. Tästä huolimatta suosittelen todella lämpimästi mökkiä.
Read more »
Emppu - Visited in August2022
Vintille kulku oli hankalaa, koska olemme kumpikin jalkavaivassa. Teimme nukkumapaikan alakertaan, ja siinä ei ollut hääppöistä. Sivut tuli kipiäksi. Ja tilankäyttö meni ahtaaksi levitetyn sohvan...
Vintille kulku oli hankalaa, koska olemme kumpikin jalkavaivassa. Teimme nukkumapaikan alakertaan, ja siinä ei ollut hääppöistä. Sivut tuli kipiäksi. Ja tilankäyttö meni ahtaaksi levitetyn sohvan vuoksi.
Mökissä ei säilytystilaa (tavara/vaate kaappeja) alakerrassa. Sauna ok (vetää hyvin, ei savua sisälle sytytettäessä). Polttopuut hyvät. Kööki ok. Grilli/nuotiopaikka oikein kiva.
Uimapaikalle ei ollut asiaa: isoja koloja rannassa ja kohtuullisen iso hyppy olisi tehtävä kanervikosta veteen, jotta olisi järvessä. Jalkavammat olivat vaarassa pahentua, jos olisimme menneet veteen. Ennakkotietoa näistä asioista ei ollut.
Vene oli vanha, veden pitävä, mutta vaapperan oloinen.
Read more »
Vm 52 ja 53 - Visited in August2022
Hyvin varusteltu, pieni mökki. Viihtyisä ja siisti. Ihana tynnyrisauna josta aukeaa loistava näköala järvelle ja saa hyvät löylyt. Viihdyimme koirien kanssa hyvin koko viikon ihastellen ruskaa....
Hyvin varusteltu, pieni mökki. Viihtyisä ja siisti. Ihana tynnyrisauna josta aukeaa loistava näköala järvelle ja saa hyvät löylyt.
Viihdyimme koirien kanssa hyvin koko viikon ihastellen ruskaa. Mökki on hyvällä paikalla josta on kohtalaiset etäisyydet joka paikkaan.
Read more »
Minnah. - Visited in September2021
Mökki oli kiva ja hyvin siisti. Varustelu oli muuten riittävä, paitsi pikkupakastin puuttui. Oleskeluterassi oli mainio näin helteisellä säällä - riittävästi varjoisa. Tynnyrisaunasta oli mahtavat...
Mökki oli kiva ja hyvin siisti. Varustelu oli muuten riittävä, paitsi pikkupakastin puuttui. Oleskeluterassi oli mainio näin helteisellä säällä - riittävästi varjoisa. Tynnyrisaunasta oli mahtavat näkymät järvelle. Sääskiä ei juurikaan näkynyt, mutta paarmat kiusasivat sitäkin enemmän. Saunominen, uinti ja suppailu olivat parasta mökkilomassa.
Read more »
Sirpa - Visited in July2021
Hyvinvarusteltu, pieni, siisti, suloinen mökki hyvien yhteyksien päässä autoilijalle. Tynnyrisaunasta satumainen järvimaisema. Järven jäällä pilkittiin ja katseltiin revontulia. Hyvin hoidettu latu...
Hyvinvarusteltu, pieni, siisti, suloinen mökki hyvien yhteyksien päässä autoilijalle. Tynnyrisaunasta satumainen järvimaisema. Järven jäällä pilkittiin ja katseltiin revontulia. Hyvin hoidettu latu muutaman sadan metrin päässä päätien toisella puolella, josta hiihtää halutessaan vaikka Rukalle asti. Me nautimme lomasta ihan täysillä! :-)
Read more »
Fantastic Four ;-) - Visited in March2021
Mökin keittiö on nykyaikainen ja hyvin varusteltu, ainoastaan jäimme kaipaamaan pakastinta? Kylpyhuone on myös uuden karhea hyvine suihkuineen ja myös lattialämmitys ansaitsee tulla mainituksi....
Mökin keittiö on nykyaikainen ja hyvin varusteltu, ainoastaan jäimme kaipaamaan pakastinta? Kylpyhuone on myös uuden karhea hyvine suihkuineen ja myös lattialämmitys ansaitsee tulla mainituksi. Tynnyrisaunasta sai kyllä hyvät löylyt, lämmittäessä saunaa kannattaa pitää ovet auki ulos asti niin veto paranee kiukaassa. Ranta on hyvin matala laiturilta ei pääse heti uimaan vaan joutuu kahlaamaan kauemmas, mutta ranta on siis hyvin lapsiystävällinen. Soutuvene oli kyllä parhaat päivänsä nähnyt? Mökin sijainti oli kyllä hyvä n. Kuusamon ja Rukan puolivälissä. Pikku puutteita mutta suosittelen kyllä mökkiä, hyvä hinta laatusuhde.
Read more »
Lasse Erkinantti - Visited in September2020
Siisti, hyvin varusteltu, pieni, ihana mökki järven rannalla. Maailman parhaat löylyt tynnyrisaunassa, josta upeat maisemat järvelle. Uudet runkopatjat yläkerrassa antoi hyvät unet. Hyvin...
Siisti, hyvin varusteltu, pieni, ihana mökki järven rannalla. Maailman parhaat löylyt tynnyrisaunassa, josta upeat maisemat järvelle.
Uudet runkopatjat yläkerrassa antoi hyvät unet. Hyvin varustellussa keittiössä valmistui herkullinen poronkäristys joka haettiin läheiseltä Kujalan porotilalta. Riisitunturi, Ruka, Kuusamo kaikki suht lähellä.
Read more »
Kati Pärssinen - Visited in October2020
Siisti mökki hyvällä paikalla, tynnyrisauna aivan upea ja mitkä maisemat! Mökin varustelu huippuluokkaa, oli astianpesukone, pyykinpesukone ja keittiössä kaikki tarvittava. Oli myös erittäin siistiä....
Siisti mökki hyvällä paikalla, tynnyrisauna aivan upea ja mitkä maisemat! Mökin varustelu huippuluokkaa, oli astianpesukone, pyykinpesukone ja keittiössä kaikki tarvittava. Oli myös erittäin siistiä. Ainoat miinuspuolet että ei sänkyjä, tosin erillistä makuuhuonetta ei edes ollut eikä parvelle mahdu sänkyä huonekorkeuden takia. Kyllä patjoilla ja sohvalla silti ihan hyvin nukkui. Ja veneessä oli tosi huonot airot.
Mutta hintalaatusuhde 5/5.
Read more »
Laura A - Visited in August2020
viikonloppu meni hyvin.patjat nukkumiseen huonot,voisivat olla runkopatjat parvella.
Sivonen - Visited in May2020
Erinomaisesti varusteltu siisti pieni mökki. Saunassa loistavat löylyt.
Jukka Syrjänen - Visited in September2019
Contact

Member since 16 years
Kuusamo.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • LOMALOUE

  LOMALOUE
  70 m², 6 beds, 2 bedroom

  670-1 490 €/Wk
 • Levinlento 2

  Levinlento 2
  54 m², 6 beds, 1 bedroom

  400-990 €/Wk
 • Chalet Lily

  Chalet Lily
  86 m², 8 beds, 3 bedroom

  690-1 990 €/Wk
 • Rantamökki 28

  Rantamökki 28
  48 m², 4 beds, 2 bedroom

  795 €/Wk
 • Villa Kieppi, 2B

  Villa Kieppi, 2B
  72 m², 8 beds, 2 bedroom

  1-1 890 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kotaniemi

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.