Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa Marja

790-990 €/Wk, Nissinvaara, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 9846. Nissinvaarantie 22 C,
93800, Kuusamo. Website »
3 rooms,
83 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2020
Content

Welcome to an easy and carefree holiday surrounded by the finest Finnish nature
During the summer you can see reindeer in your backyard every day.

Villa Marja is situated in Nissinvaara, half way between the city of Kuusamo and Ruka Ski Resort. It is a brand new bright wooden cottage with enough space for up to 8+2 persons.

Downstairs you can find a spacious open kitchen and living area next to two bedrooms. Upstairs there are 4 more beds. 2 extra beds are available for bigger groups.

The electric sauna heater is always ready to provide great moments of relaxation in no time.

Enjoy the nice weather by going to lake Nissinjärvi, that is only 1 km away and features a rowing boat in summer for your private use. Nissinvaara mountain bike trail runs by this cottage. In winter time a ski track leading to Ruka as well as the centre of Kuusamo is only a few metres away.

The driving distance to Ruka ski resort is 16 km. The Kuusamo airport is only 7km away. You will find a car being essential to get around.

More information www.rhh.fi

Read more »
Availability calendar
 
February 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
0530311234
06
071819
0820212223242526
09272812345
106789101112
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
09.01.2023 - 05.02.2023--790
06.02.2023 - 19.02.2023--990
20.02.2023 - 23.04.2023--990
Cleaning and sheets included in the price.
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 10 km
 • Bus-stop: 2 km
 • Airport: 9 km
 • Neighbor: 0.2 km
 • Rukan hiihtokeskus: 16 km
 • Lemmikkieläimet sallittu: 0.1 km
 • Erillismökki: 0.1 km
 • Ranta: 0.7 km
 • Helsinki: 805 km
 • Rovaniemi: 191 km
 • Oulu: 217 km
 • Kuopio: 416 km
 • Joensuu: 456 km
 • Vaasa: 533 km
 • Jyväskylä: 561 km
Reviews (16 pcs)
Vietimme (2 aikuista ja koira) heinäkuisen lomaviikon Villa Marjassa Kuusamon Nissinvaarassa. Nykyaikainen mökki oli erittäin hyvin varusteltu ja moitteettoman siisti. Ilmanvaihtokone ja jäähdyttävä...
Vietimme (2 aikuista ja koira) heinäkuisen lomaviikon Villa Marjassa Kuusamon Nissinvaarassa. Nykyaikainen mökki oli erittäin hyvin varusteltu ja moitteettoman siisti. Ilmanvaihtokone ja jäähdyttävä ilmalämpöpumppu pitivät ilman raikkaana ja saunominen oli helppoa, kun käytössä oli heti valmis -kiuas. Nissinvaarasta oli lyhyt matka niin Kuusamon keskustaan kuin Rukallekin. Villa Marja loi hyvät puitteet onnistuneelle lomalle Kuusamossa!
Read more »
Arja - Visited in July2022
Vietimme ihanan loman Villa Marjassa Rukan rinteistä nauttien. Mökki oli siisti ja valoisa. Tila riitti myös isommalle porukalle ja aina valmis kiuas oli iso plussa! Paljusta nautimme parina iltana....
Vietimme ihanan loman Villa Marjassa Rukan rinteistä nauttien. Mökki oli siisti ja valoisa. Tila riitti myös isommalle porukalle ja aina valmis kiuas oli iso plussa! Paljusta nautimme parina iltana. Kaikki toimi hienosti ja iso kiitos palvelualttiille omistajille! Pienenä miinuksena äänten kantautuminen huoneista toiseen.
Read more »
Elisa - Visited in April2022
Olimme uusperheemme kesken lomalla Villa Marjassa 3.4.- 7.4.2022. Meillä oli mukana 7 lasta+ koira ja mökki sopi erityisen hyvin myös meidän isolle poppoolle. Varustelu oli hyvä ja lapsia ja...
Olimme uusperheemme kesken lomalla Villa Marjassa 3.4.- 7.4.2022. Meillä oli mukana 7 lasta+ koira ja mökki sopi erityisen hyvin myös meidän isolle poppoolle. Varustelu oli hyvä ja lapsia ja lemmikkejä ajatellen oma iso piha oli plussaa. Vuokranantajat olivat erittäin avuliaita ja heihin sai helposti yhteyden. Tulisimme varmasti uudestaankin!
Read more »
Kaisa - Visited in April2022
We spent unforgettable ski holidays in this place! The villa Marja is a very new and beautiful cottage. We had everything, what we wished and even more: comfortable beds, kitchen supplies, perfect...
We spent unforgettable ski holidays in this place!
The villa Marja is a very new and beautiful cottage. We had everything, what we wished and even more: comfortable beds, kitchen supplies, perfect sauna, etc.
Many-many thanks to owners for our relaxing holidays! Hopefully, we will be back next year!
Read more »
Maija and family - Visited in February2020
Lomaviikko sujui mukavasti. Mökki oli siisti ja pihan palju saavutti lasten keskuudessa suuren suosion. Me nautimme suuresti mökin rauhallisesta sijainnista sekä lyhyistä etäisyyksistä Kuusamoon ja...
Lomaviikko sujui mukavasti. Mökki oli siisti ja pihan palju saavutti lasten keskuudessa suuren suosion. Me nautimme suuresti mökin rauhallisesta sijainnista sekä lyhyistä etäisyyksistä Kuusamoon ja Rukalle. Iso kiitos myös siitä, että lemmikit ovat tervetulleita näin uuteen mökkiin.
Read more »
Tuija - Visited in April2022
Viihtyisä, kodikas mökki rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä sekä Kuusamon että Rukan palveluja. Mökki oli sopivan kokoinen 6 henkilölle. Autotalli oli tilava ja siellä oli hyvä säilyttää...
Viihtyisä, kodikas mökki rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä sekä Kuusamon että Rukan palveluja. Mökki oli sopivan kokoinen 6 henkilölle. Autotalli oli tilava ja siellä oli hyvä säilyttää pyöriä. Iso plussa loppusiivouksesta ja valmiiksi pedatuista vuoteista ja että koira oli myös tervetullut.
Read more »
Piia perheineen - Visited in September2021
Siisti ja viihtyisä mökki rauhallisella sijainnilla. Mökille oli helppo löytää. Vuokraajaan sai vaivattomasti yhteyden ja viesteihin vastattiin nopeasti.
Piipposet - Visited in September2021
Aivan erinomaiset puitteet yhdistettyyn etätyö- ja lomaviikkoon. Villa Marja on kaunis ja viihtyisä mökki. Ihana rauha tammikuun paukkupakkasissa ja suuri plussa että myös koiratkin olivat...
Aivan erinomaiset puitteet yhdistettyyn etätyö- ja lomaviikkoon. Villa Marja on kaunis ja viihtyisä mökki. Ihana rauha tammikuun paukkupakkasissa ja suuri plussa että myös koiratkin olivat tervetulleita näin uuteen ja upeaan mökkiin. Kelkkareittejä hyödynsimme lähiulkoilussa, aivan mahtavaa otsalampun valossa tähtitaivaan alla. Mökki sopivan matkan päässä eri retkeilyreittejä ajatellen. Vahva suositus Villa Marjalle.
Read more »
Kati - Visited in January2021
Uusi, todella siisti, viihtyisä mökki! Erinomaiset sängyt. Oli ilo palata päivän aktiiviteettien jälkeen Villa Marjaan rentoutumaan. Villa Marja on valintamme ehdottomasti mahdolliseen seuraavaankin Ruka-Kuusamo vierailuun!
Eila+ perhe - Visited in July2021
Vietimme mukavan lomaviikon 6 hengen porukalla Villa Marjassa. Se oli juuri sopivan kokoinen meille. Plussaa oli, kun koiran sai ottaa mukaan, sekä loppusiivous ja liinavaatteet+pyyhkeet. Varustelu...
Vietimme mukavan lomaviikon 6 hengen porukalla Villa Marjassa. Se oli juuri sopivan kokoinen meille. Plussaa oli, kun koiran sai ottaa mukaan, sekä loppusiivous ja liinavaatteet+pyyhkeet. Varustelu oli hyvä, jos jotain haluaisi ruuan laittajille lisätä niin raastinrauta ja kannellinen uunivuoka/-pata.
Kuusamoon ja Rukalle sopiva etäisyys, ja hiihtäjille latu lähti vierestä.
Sängyissä oli hyvä nukkua. Mökki oli kaikenkaikkiaan siisti ja viihtyisä, lomailu siellä oli helppoa ja rentoa! Suosittelen muillekin ehdottomasti!
Read more »
E 18.04.2021
Kauniisti sisustettu ja hyvin toimiva uusi mökki isollekin perheelle. Kaikki tarvittava löytyy ruuanlaittoa ja aktiivista lomailua ajatellen. Ihana rauha metsän keskellä, hiljaisen pikkutuen...
Kauniisti sisustettu ja hyvin toimiva uusi mökki isollekin perheelle. Kaikki tarvittava löytyy ruuanlaittoa ja aktiivista lomailua ajatellen. Ihana rauha metsän keskellä, hiljaisen pikkutuen varrella. Hyvä latu kulkee aivan vierestä. Rukalle ja Kuusamoon lyhyt ajomatka. Suosittelen oikein lämpimästi!
Read more »
Anne - Visited in April2021
Cottage owner's reply 04.04.2021
kiitos! tervetuloa uudelleen!
Vietimme kolmestaan mukavan viikonlopun Villa Marjassa. Mökki oli todella hyvässä kunnossa ja siisti. Perusastiasto oli hyvä. Miinusta pienistä juomalaseista. Paljon ruokaa laittavan kannattaa ottaa...
Vietimme kolmestaan mukavan viikonlopun Villa Marjassa. Mökki oli todella hyvässä kunnossa ja siisti. Perusastiasto oli hyvä. Miinusta pienistä juomalaseista. Paljon ruokaa laittavan kannattaa ottaa oma maustearsenaali ja veitset mukaan. Plussaa liinavaatteista, paljusta ja loppusiivouksesta, jotka kuuluivat hintaan. Erityismaininta sovitelluista tulo ja lähtöajoista ja lainaksi saadusta uunipadasta. Paljun paikka voisi olla suojaisampi ja kota tontin alueelle olisi iso plussa! Kaiken kaikkiaan reissumme oli oikein onnistunut ja voimme suositella tätä mökkiä muillekin!
Read more »
Hanne - Visited in January2021
Cottage owner's reply 27.01.2021
Hei, kiitos paljon palautteestasi! Tervetuloa uudelleen kohteisiimme ja kuten olikin jo puhetta teidän kanssa, että palju siirretään suojaisempaan paikkaan mökin taakse talven jälkeen ja kota on tontille suunnitteilla myös!
Erinomaiset puitteet syysloman viettoon. Autotallissa pystyi säilyttämään pyöriä. Hyvän autontien varresta pääsi helposti retkille ja laskettelemaan.
Perheloma - Visited in October2020
Vietimme viikon Villa Marjassa puolisoni ja koiramme kanssa. Mökki oli aivan ihana ja vastasi täysin odotuksiamme. Mökki on uusi, erinomaisessa kunnossa ja erittäin siisti. Sijainti oli hyvä ja...
Vietimme viikon Villa Marjassa puolisoni ja koiramme kanssa. Mökki oli aivan ihana ja vastasi täysin odotuksiamme. Mökki on uusi, erinomaisessa kunnossa ja erittäin siisti. Sijainti oli hyvä ja ruokakaupat n. 10 min ajomatkan päässä. Suosittelen mökkiä lämpimästi kaikille omaa rauhaa arvostaville. Mökki oli niin kiva, että olisimme viipyneet mielellämme pidempäänkin.
Read more »
Tanja - Visited in September2020
Olimme perheen kanssa johon kuuluu kalsi aikuista, kaksi lasta ja kaksi koiraa kokonaisen kuukauden Villa Marjassa. Mökki on upouusi ja erinomaisessa kunnossa. Valoisa, tilava ja hyvin suunniteltu....
Olimme perheen kanssa johon kuuluu kalsi aikuista, kaksi lasta ja kaksi koiraa kokonaisen kuukauden Villa Marjassa. Mökki on upouusi ja erinomaisessa kunnossa. Valoisa, tilava ja hyvin suunniteltu. Saunassa on Harvian Forte kiuas joka takaa pehmeät löylyt. Mökin ilme on hyvin valoisa ja korkeutta kattoon on olohuoneessa reilust joten tilaa on hengittää. Sijainti on Kuusamon ja Rukan välimaastossa joten ostoksille ja harrastusten pariin on lyhyt matka. Mökin takapihalta pääsee suoraan kauniiseen luontoon ja polit kulkevat Saukkosuvannolle, nyt virveli mukaan! Voimme lämpimästi suositella Villa Marjaa, ja erityisesti apua ja asiantuntevaa palvelua tarjoavaa Rukan Huvila & Huolto!
Read more »
Kim Lehmus - Visited in May2020
Uusi ja viihtyisä mökki, kaikilla mukavuuksilla mitä osattiin vaan kaivata. Tilavat makuuhuoneet ja parvellakin näytti olevan hyvin tilaa. Kelkkailun kannalta ainakin hyvällä sijainnilla... pihasta...
Uusi ja viihtyisä mökki, kaikilla mukavuuksilla mitä osattiin vaan kaivata. Tilavat makuuhuoneet ja parvellakin näytti olevan hyvin tilaa.
Kelkkailun kannalta ainakin hyvällä sijainnilla... pihasta pääsee suoraan yhdysreitille, josta lyhyt matka viralliselle reitille.
Read more »
Mäntyharjun pojat reissulla. - Visited in February2020
Contact

Member since 3 years
Kuusamo.
Best time to contact: 07 - 21
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Marja

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 3 years
Kuusamo. Best time to contact: 07 - 21

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.