Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Lakehouse Saimaa

950 €/Wk, MIKKELI, Mikkeli, Etelä-Savo Cottage-ID 11100. 50800, MIKKELI.
3 rooms,
80 m²
6 beds
2 bedrooms
Building year 1970
Content

Rinnetontilla sijaitseva, upea mökki, Saimaan rannalla, rauhallisessa lahdenpoukamassa, lähellä Mikkelin palveluja, noin 13 km päässä keskustasta.

Mökki remontissa 09-03.22 asti, vapaana taas 1.4.2022 alkaen.
Vankka arkkitehdin suunnittelema paikalla veistetyistä hirsistä luotu, rinnetontilla sijaitseva mökki. Olohuoneen ikkunoista voit nauttia upeista maisemista aamusta iltaan. Täällä sujuu myös etätyöt mitä mukavimmalla tavalla.  Voit istua kuuman saunan lauteilla, katsella suoraan Saimaalle ja peseytyä kunnon suihkussa. 

Kiinteistön yläkerrassa on keittiö, ruokailutila, korkea olohuone ja kaksi makuuhuonetta. Alakerran tilavalla saunaosastolla on myös reilun kokoinen takkatupa, jossa on viileä majoittua kesähelteillä. Jos vierailijoita on enemmänkin, löytyy vielä yksi makuuhuone aitasta ihan talon vierestä. 

Rannasta löytyy iso laiturialue, joka toimii myös upeana grillaus/illallispaikkana ilta-auringon laskiessa juuri oikeassa kulmassa. Venerannasta löytyy myös iso erillinen patio tulisijoineen.

Veneväylät löytyvät kivenheiton päästä omasta rannasta ja koko suur-Saimaa aukeaa käyttöösi. Ajat 10 minuutissa vaikka Graanin kauppakeskuksen laituriin ja hoidat ruoka-ostokset veneilemällä tai muutama minuutti lisää ja olet Mikkelin keskustan satamassa.

Read more »
Availability calendar
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 13 km
 • Bus-stop: 5 km
 • Railway station: 13 km
 • Neighbor: 0.5 km
 • Helsinki: 241 km
 • Lappeenranta: 117 km
 • Jyväskylä: 129 km
 • Lahti: 143 km
 • Kuopio: 173 km
 • Joensuu: 221 km
 • Tampere: 271 km
 • Turku: 377 km
 • Vaasa: 399 km
 • Oulu: 458 km
 • Rovaniemi: 662 km
Reviews (2 pcs)
Mökille oli helppo löytää ja se oli lyhyen ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Mökki oli ihanalla paikalla ja olohuoneesta ja terassilta oli upeat näkymät järvelle. Mökki oli myös hyvin...
Mökille oli helppo löytää ja se oli lyhyen ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Mökki oli ihanalla paikalla ja olohuoneesta ja terassilta oli upeat näkymät järvelle. Mökki oli myös hyvin varusteltu. Yhteydenpito vuokraajan kanssa oli erittäin sujuvaa ja helppoa. Suosittelen!
Read more »
Elisa - Visited in August2021
The location of the cottage was great. Sun until the late evening and right at the side of the lake. Early morning swim around the neighboring island. We happily made use of the sauna, the SUP and...
The location of the cottage was great. Sun until the late evening and right at the side of the lake. Early morning swim around the neighboring island. We happily made use of the sauna, the SUP and rowing boat. BBQ outside until the mosquitoes drove us mad :)
We had a great couple of relaxing days here
Read more »
Henk-Jan - Visited in August2021
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.