Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Lyly

350 €/Wk, Vehmaskylä, Mikkeli, Etelä-Savo Cottage-ID 7197. Kontinpellontie ,
50300, Mikkeli.
2 rooms,
35 m²
6 beds
1 bedrooms
Building year 1993
Own lakeshore
(Lyly )
Content

Peruutuksen vuoksi vapaana 26-28.8.2022 200€
Varauskalenteri ei käytössä!! Mikäli tämä mökki on haluammalesi ajalle varattu, toinen mökki löytyy nimellä Majavesi.
Tästä hyvältä aurinkoiselta paikalta sähköistetty mökki vuokralle, matkaa Mikkelin keskustaan 20km.
Kesällä mökillä käytössäsi kaasugrilli, soutuvene, sekä saunassa puuhtaalle vedelle "hana" josta saa esim. pesuveden, mikäli ei halua ainoastaan järvivedelle peseytyä.
Juomaveden voin tuoda sovittaessa erikseen tai voit tuoda sen halutessasi itse.
Saunasta löytyy myös vedenlämmityspönttö.
Pihassa 3 rakennusta mökki, kesäkeittiö sekä puuvaja/huussi.
Mökissä hyvä puusauna, olohuone, yläkerrassa nukkumapaikat sekä parvi. Sänkyinä 1 parisänky , 2 yhden hengen sänkyä sekä 1 levitettävä sänky, joka vaatii erillisen patjan.
Alamökissä/kesäkeittiössä iso vuodesohva, jossa nukkumapaikat kahdelle.
Mökillä hyvä 40 tuumainen älytelevisio sekä ps3 pelikonsoli.
Myös WiFi löytyy, mikäli oman puhelimesi nettiyhteys ei toimi.
Kesäkeittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen ruoanlaittoon..
Minihella(2 keittolevyä sekä uuni), mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, pannut, kattilat jne..
Löytyy myös hyvät äänentoistolaitteet, joihin saat puhelimen suoraan kiinni ja voit sitä kautta kuunnella musiikkia.
Ranta aikoinaan ruopattu, joten hiekkapohja laiturin päähän asti.
Mökkiä kehuttu vieraskirjassa todella rauhalliseksi paikaksi, vaikka lähistöllä on pysyvääkin asutusta..
Noin 1km päästä löytyy yleinen uimaranta, jalkapallokenttä sekä myrynlava jossa yleensä juhannuksena ollut lavatanssit.

Hinnat;
Loka-huhtikuu 330e/vk 180/vkl (Pääsiäinen 160e)
Syys ja toukokuu 280e/vk 210e/vkl
Kesäkuu 450e/vk 300/vkl 100e/pv ( Juhannus 600e/vk 650/vkl (to-su)
Heinäkuu 600e/vk 300e/vkl 130e/pv
Elokuu 450e/vk 200e/vkl 100e/pv
Varausajat sovittavissa joustavasti, esim jos haluat kesällä olla vain vaikka 3 päivää jne..
Lisähinnasta:
Loppusiivous 50e ( mikäli jätät tekemättä tämä peritään jälkikäteen)
Lakanat 10e/henkilö
Kysy lisää soittamalla, viestillä tai laittamalla sähköpostia!
antti.paasonen@hotmail.com
0503410152

Read more »
Availability calendar
 
December 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
4828293012
49
50
51
52
01
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
28.11.2022 - 08.01.202350200-
Cleaning 50 €, Sheets/person 10 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 20 km
 • Bus-stop: 1 km
 • Helsinki: 249 km
 • Jyväskylä: 127 km
 • Lappeenranta: 129 km
 • Lahti: 149 km
 • Kuopio: 160 km
 • Joensuu: 199 km
 • Tampere: 277 km
 • Turku: 385 km
 • Vaasa: 398 km
 • Oulu: 421 km
 • Rovaniemi: 624 km
Reviews (13 pcs)
Loistava perusmökki, hyvällä puusaunalla. Kaikki oli hyvin hoidettu valmiiksi saavuttamme. ( lämmitys, polttopuut ja saunavedet ) Isäntä vielä opasti perille. Kesäkeittiön terassilla vietettiin...
Loistava perusmökki, hyvällä puusaunalla. Kaikki oli hyvin hoidettu valmiiksi saavuttamme. ( lämmitys, polttopuut ja saunavedet ) Isäntä vielä opasti perille.
Kesäkeittiön terassilla vietettiin koko päivä grillaillen upouudella kaasugrillillä ja löhöillen. Mielellään palaamme tänne uudelleen. Kaikenkaikkiaan rauhallinen paikka.
Read more »
Pariskunta Espoosta - Visited in May2016
Cottage owner's reply 08.12.2016
Kiitos teille hyvästä palautteesta! :)
Olemme vuokranneet mökkiä lähinnä pikkuviikonlopun tarpeisiin. Rauhallista aluetta, sekä kiva pikkumökki. Olimme mökillä 23.4-24.4-16. Kevät on vasta alkamassa, joten tiesimme ettei mökille pääse...
Olemme vuokranneet mökkiä lähinnä pikkuviikonlopun tarpeisiin. Rauhallista aluetta, sekä kiva pikkumökki. Olimme mökillä 23.4-24.4-16. Kevät on vasta alkamassa, joten tiesimme ettei mökille pääse autolla. Hämmästykseni oli arvostelu joka mökiin kohdistui tällä palstalla. Toki luxusta saa, mutta siihen pitää etsiä itselleen sopiva vaihtoehto. Niitä on lukuisia omassa maassamme sekä Euroopassa. Mökillä on kaikki tarpeellinen jota sähköistetyssä mökissä tarvitsee. Pakastin, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä sähköhella, jossa on myös uuni. Ulkohuussin löytää helposti. Sinne on selkeä polku ja lyhyt matka. Mutta jos eletään ns. "amerikanmalliin",varoitu: jos ulkona saattaa sataa, pysy sisätiloissa tai muuten saatat kastua. Käytä jalkalihaksia kun kävelet, jne... olen lukenut mökin vieraskirjaa. Siinä on ollut lukuisia asiallisia arvosteluja. Plussia on paljon. Viihtyisiä hetkiä muille mökin vierailijoille.
Read more »
vaatimaton on kaunista - Visited in April2016
Cottage owner's reply 08.12.2016
Kiitos teille :)
Hyvä mökki rauhaa rakastavalle eikä niin luksusta kaipaavalle (omasta mielestäni mökillä on kaikki mitä mökkielämiseen tarvitaan). Puulämmitteinen sauna toi hyvät löylyt, ja veden kanto avannosta...
Hyvä mökki rauhaa rakastavalle eikä niin luksusta kaipaavalle (omasta mielestäni mökillä on kaikki mitä mökkielämiseen tarvitaan). Puulämmitteinen sauna toi hyvät löylyt, ja veden kanto avannosta kävi alkuverryttelystä. Grillattiin pihvit ulkotulella, vaikka oli 25 astetta pakkasta, tuli todella hyvät. Grillipaikka on tuulelta melko hyvin suojassa niin siinä saa hyvin tulen.
Parven rappuset ovat hieman jyrkät, eli huonojalkaisen on se hyvä huomioida (tai jos kanniskelee koiria rappusissa). Mutta ilmeisesti kesällä voi nukkua myös vaikka alamökissä, että siltä osin ei varmasti ongelmaa.
Read more »
Leena - Visited in January2017
Sympaattinen ja kaunis paikka.Ystävällinen,luotettava ja asiallinen omistaja. Marraskuun viimeinen viikonloppu pikkujoulun merkeissä sujui hyvin Kiitos!
Päivi - Visited in November2016
Cottage owner's reply 08.12.2016
Kiitos teille!
Kiitos hyvästä mökistä! Hieno mökki ja sauna ja kaikki!
Elena Vaissero - Visited in August2016
Cottage owner's reply 08.12.2016
Kiitos teille! :)
Kyseistä mökkiä olemme lähinnä vuokranneet lyhyeen viikonlopun viettoon. Vuokraaja on ollut avulias sekä luetettava. Jos haluaa Luxusta, siitä on myös maksettava. Pikku mökki hyvään hintaan. Kaikki...
Kyseistä mökkiä olemme lähinnä vuokranneet lyhyeen viikonlopun viettoon. Vuokraaja on ollut avulias sekä luetettava. Jos haluaa Luxusta, siitä on myös maksettava. Pikku mökki hyvään hintaan. Kaikki tarpeeliset sähkövarustelut ovat käytettävissä. Rauhallinen sijainti ja ihastuttavalla paikalla. Kiitos monista, ihanista viikonloppulomista.
Read more »
Sinitaivas - Visited in April2016
Cottage owner's reply 08.12.2016
Kiitos hyvästä palautteesta!
Näin ensikertalaisiksi mökin vuokraajiksi, onnistuimme hyvin ja paikankin löysimme pienellä tarkennus soitolla. Mökki oli sopivasti varusteltu ja ilmoituksesta käy kaikki ilmi mitä olikin vastassa....
Näin ensikertalaisiksi mökin vuokraajiksi, onnistuimme hyvin ja paikankin löysimme pienellä tarkennus soitolla. Mökki oli sopivasti varusteltu ja ilmoituksesta käy kaikki ilmi mitä olikin vastassa.
Ihana oma pikku ranta veneineen. Terassilla oli kiva istuskella ja nauttia maisemasta. Saunassa tuli hyvät löylyt.
Kiitos vielä isännälle!
Read more »
Turun matkaajat - Visited in June2017
Erittäin tunnelmallinen ja hienolla tontilla oleva mökki. Antoi hyvät puitteet rentouttavalle viikonlopulle todella edulliseen hintaan. Sauna jotakuinkin paras mitä olen eläessäni kokenut ja samaa...
Erittäin tunnelmallinen ja hienolla tontilla oleva mökki. Antoi hyvät puitteet rentouttavalle viikonlopulle todella edulliseen hintaan.
Sauna jotakuinkin paras mitä olen eläessäni kokenut ja samaa oli muutkin matkalaiset mieltä.

Kauheasti pahaa sanottavaa ei mökistä kyllä keksi ainakaan kun hintaan vertaa. Ulkohuussi tai vedensaannin rajallisuuskaan ei haittaa kunhan asennoituu reissuun oikein ;).
Read more »
Matias - Visited in April2018
Mukava ja rauhallinen pieni mökki. On tullut käytyä muutaman kerran ja aina viihtynyt! Mökistä löytyy kaikki mitä tarvitsee ja on ajateltu vieraita erilaisilla tarpeilla kuten kaiuttimet tms.
M-H - Visited in September2016
Oltiin Toukokuun puolessa välissä pari yötä mökillä. Kaikki tarpeellinen löytyi ja oli niin kuin ilmoituksessakin. Mökillekin löysi heti eikä tarvinnut ajella ympyrää missään. Rauhaisa paikka missä...
Oltiin Toukokuun puolessa välissä pari yötä mökillä. Kaikki tarpeellinen löytyi ja oli niin kuin ilmoituksessakin. Mökillekin löysi heti eikä tarvinnut ajella ympyrää missään. Rauhaisa paikka missä sai olla rauhassa. Tarvittaessa kaupatkaan ei pitkän ajomatkan päässä ole. Mökillä on kaikki tarvittava perusmökkeilyyn.
Read more »
Pariskunta Kouvolasta - Visited in May2018
Rauhallinen paikka. Pieniä puutteita oli mutta varmaan korjaavat ajan myötä. Sauna hyvä. Grillikota on talvella aika kylmä vaikka oli pattereita. Kurmee kokille ei tarkoitettu. Hinta ja laatu suhde...
Rauhallinen paikka. Pieniä puutteita oli mutta varmaan korjaavat ajan myötä. Sauna hyvä. Grillikota on talvella aika kylmä vaikka oli pattereita. Kurmee kokille ei tarkoitettu. Hinta ja laatu suhde ihan ok. ei enempää kuin 150 e/vko. Tässä kunnossa. Siisteys ei paras mahdollinen, omistaja ei ole panostanu siivoukseen. Paranettavaa aika paljon.
Read more »
moskuku - Visited in April2016
Cottage owner's reply 26.04.2016
Kiitos palautteesta :) Mutta olisi hyvä tietää tarkemmin noista puutteista? Vai oliko puutteena ainoastaan tuo, että et löytänyt huussia, kun ei ollut kylttiä opasteena. Entäs varustelu? Omasta mielestäni mökillä on oikein hyvät edellytykset ruoanlaittoon vaikka en kurmee kokki olekkaan..Löytyy kaasugrilli, puugrilli, minihella(jossa myös uuni) leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin jne..
Mökin kunto? Toki rappuset terassille ja mökille vievä tie oli huonossa kunnossa, mutta nuo tiesitkin ennen mökille tuloa. Nyt nuokin on jo uusittu.
Tai luotettavuus? Oliko tuossakin kyse siitä että vesipumppu ei toiminut, kun järvi oli vielä umpijäässä?Tuosta soititkin ja sanoin, että jos veden kanto on hankalaa, niin voidaan tulla asentamaan tuo kesäksi tuleva vesijärjestelmä(olisi mennyt noin 30min) mutta vastaus oli että löit luuria korvaan. Vai kun et löytänyt mökille vaikka sanoin, että tarvittaessa voi soittamalla kysyä ajo-ohjeita.. Olit kuitenkin ajellut tuolla missä asutusta pitkin nurmikoita ja käyttäytynyt todella törkeästi, vaikka ystävällisesti olivat sinua neuvoneet. Siisteyteen en pystynyt vaikuttamaan, koska vaihto oli suoraan edelliseltä vuokralaiselta sinulle.
Eihän tämä 5 tähden mökki ole, mutta kolmen ainakin ;)
Fiksua palautetta saa ja pitää antaa, jotta tiedän parantaa mökkiä :) Hyvää kesän jatkoa!
Sopiva perusmökki viikonlopun Mikkelin vierailulle! Lyhyt ajomatka keskustaan, illalla sai rauhoittua oman porukan kesken saunomalla ja avotulesta ja luonnon rauhasta nauttien. Kaikki tarpeellinen löytyi.
Korhonen - Visited in June2019
Kauniilla ja rauhallisella paikalla oleva hurmaava mökki. Hinta-laatusuhde loistava. Kaikki tarvittava löytyy rentoon lomailuun! Hieman oli ensin vaikeuksia yhdistää WiFi älytelkkariin mutta se oli...
Kauniilla ja rauhallisella paikalla oleva hurmaava mökki. Hinta-laatusuhde loistava. Kaikki tarvittava löytyy rentoon lomailuun! Hieman oli ensin vaikeuksia yhdistää WiFi älytelkkariin mutta se oli varmasti enemmänkin käyttäjälähtöinen ongelma :D
Read more »
Taru 13.06.2020
Contact

Member since 16 years
Mikkeli.
Best time to contact: aina
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Käpälämäki

  Käpälämäki
  43 m², 8 beds, 3 bedroom

  650 €/Wk
 • Villa Suvi

  Villa Suvi
  100 m², 6 beds, 3 bedroom

  900 €/Wk
 • Ihastjärvi Liukkonen

  Ihastjärvi Liukkonen
  97 m², 6 beds, 2 bedroom

  590-790 €/Wk
 • Villa Runo

  Villa Runo
  93 m², 6 beds, 3 bedroom

  900 €/Wk
 • Mökki Kemijoen rannalla

  Mökki Kemijoen rannalla
  45 m², 4 beds, 1 bedroom

  119 €/Wk
 • Villa Ronja

  Villa Ronja
  150 m², 10 beds, 3 bedroom

  1 350 €/Wk
 • vesala

  vesala
  40 m², 4 beds

  410-430 €/Wk
 • Rantakivi

  Rantakivi
  80 m², 6 beds, 2 bedroom

  470 €/Wk
 • Rantamänty

  Rantamänty
  80 m², 8 beds, 3 bedroom

  500 €/Wk
 • Tuulenpesä

  Tuulenpesä
  66 m², 4 beds, 2 bedroom

  600-720 €/Wk
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Lyly

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 16 years
Mikkeli. Best time to contact: aina

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.