Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Pihlajaniemi

Not priced, Muhos, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 5820. Pirttijärvi,
91500, Oulu.
4 rooms,
80 m²
6 beds
2 bedrooms
Building year 2013
Own lakeshore
(Pirttijärvi)
Content

Dear customer, if You want service in english, please contact us by e-mail, thank you!

Read more »
Availability calendar
 
January 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
522627282930311
012345678
029101112131415
0316171819202122
0423242526272829
053031
Not available
Available

Not priced

Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 15 km
 • Bus-stop: 4 km
 • Airport: 50 km
 • Railway station: 45 km
 • Oulu: 45 km
 • Helsinki: 619 km
 • Rovaniemi: 243 km
 • Kuopio: 282 km
 • Vaasa: 344 km
 • Jyväskylä: 352 km
 • Joensuu: 384 km
 • Tampere: 501 km
 • Lahti: 519 km
 • Lappeenranta: 550 km
Reviews (3 pcs)
80 €:n lisämaksusta huolimatta kahdelle ylimääräiselle majoittujalle ei ollut järjestetty asianmukaista nukkumapaikkaa, eikä istumapaikkaa ruokapöydästä. Muuten kiva mökki.
vuokraaja - Visited in January2015
Cottage owner's reply 08.05.2015
Kiitämme palautteesta ja huomioimme saamamme palautteen kehittäessämme Pihlajaniemen toimintaa.
Täyden kympin paikka, Nyt mökille oli tullut uutena ilmalämpöpumppukin niin antoi hienosti viilennystä Juhannus helteillä. Sekä Joulu- että Juhannus onnistui upeesti hyvin varustellussa mökissä....
Täyden kympin paikka, Nyt mökille oli tullut uutena ilmalämpöpumppukin niin antoi hienosti viilennystä Juhannus helteillä. Sekä Joulu- että Juhannus onnistui upeesti hyvin varustellussa mökissä. Sijainti hyvä ja todella rauhallinen.

Me jo suunniteltiin että laiturin päässä olevasta hirsimökistä tulisi loistava rantasauna ;) vaikka sisällä sauna on kyllä huikee, iso kivellinen kiuas antaa pehmoiset löylyt.
Read more »
Marru - Visited in June2020
Loistava sijainti tällä mökillä. Saimme olla kahdestaan järvellä soutelemassa, muita mökkinaapureita emme nähneet. Luonnonrauha ja ihana maisema. Mökissä oli kaikki tarvittava, joten kokkaus ja...
Loistava sijainti tällä mökillä. Saimme olla kahdestaan järvellä soutelemassa, muita mökkinaapureita emme nähneet. Luonnonrauha ja ihana maisema. Mökissä oli kaikki tarvittava, joten kokkaus ja grillaus onnistui. Mökki kaipaisi kuitenkin perusteellista siivousta, oli aika pölyinen ja likainen. Sängyt eivät olleet kovin laadukkaita, vanhoja jo ja petivaatteet kaipaisi pesua sekä tyynyt uusimista. Meillä oli omat mukana. Sauna oli ihana, tosin sekin kaipaisi pesua, näki, että oli likainen. Viihdyimme kuitenkin mukavasti pari yötä, oli kiva kun oli lautapelejä, joiden parissa ilta kului. Varmasti menemme uudestaankin, kun tarvitsee taas luonnon rauhaa ja rentoutumisaikaa.
Read more »
HP - Visited in June2021
Cottage owner's reply 10.06.2021
Kiitos vierailustanne ja palautteestanne!

Olemme todella yllättyneitä, että Teillä on Pihlajaniemestä tällainen kokemus, kysyimmehän lähtiessänne täyttikö mökki toiveenne ja saimme Teiltä vain ilahduttavaa palautetta viestitse, samoin kuin vieraskirjaankin. Palaute poikkeaa aiemmilta vierailijoilta saamastamme. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen majoituskokemukseen, ikävä kuulla, ettemme tällä kertaa siihen yltäneet.

Pihlajaniemi on saanut paljon kiitosta siisteydestään, josta pidämme tarkasti huolta, suhtaudummekin vakavasti antamaanne palautteeseen ja pahoittelemme todella.

Mökki tarkistetaan ja siivotaan huolellisesti aina varausten välissä, petivaatteet tarkistetaan samalla ja pestään sekä vaihdetaan uusiin heti tarvittaessa. Sauna todella on ihana ja tarjoaa pehmeät löylyt, olimme ajatelleet Teidän nauttivat puhtaasta saunasta pesun jäljiltä.

Olisimme toivoneet huomautusta kokemistanne puutteista jo vuokra-aikananne, jotta meillä olisi ollut mahdollsuus reagoida niihin viipymättä. Kiitoksemme palautteestanne, se tietenkin huomioidaan kehittäessämme Pihlajaniemen toimintaa jatkuvasti!

Kiva kuulla, että olette saaneet kokea luonnonrauhan ja hiljaisuuden, joka Pihlajaniemessä ympäröi, kiitos, että kerrotte huomanneenne, että mökillä on hyvä varustelu ja koitte varauskokemuksen luotettavaksi.

Toivomme sivustoomme tutustuvia olemaan yhteydessä mokkiloma.pihlajaniemi@gmail.com tai puhelimitse 044-5776556 heti, jos teillä on mitä tahansa kysyttävää mökistämme tai sen saamasta arvioinnista, kiitos!


Kiitämme arvioijaa palautteestanne, kiva kuulla, että viihdyitte. Olette lämpimästi tervetulleet toistekin, Aurinkoista kesää kaikille!

Ystävällisin terveisin Liisa Sirviö, Pihlajaniemi
Contact

Member since 9 years
Oulu.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Pihlajaniemi

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 9 years
Oulu.

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.