Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa Puroranta

700-1 990 €/Wk, Jaakkolankylä, Parkano, Pirkanmaa Cottage-ID 10328. Peräjärventie 254,
39700, PARKANO. Website »
3 rooms,
79 m²
4 beds
2 bedrooms
Building year 2010
Own lakeshore
(Peräjärvi)
Content

Viihtyisä, ympäri vuoden vuokrattava ja siisti mökki kaikilla mukavuuksilla rauhallisen Peräjärven rannalla Parkanossa. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, neljä makuupaikkaa, tupakeittiö sekä suuri terassialue. Samasta rakennuksesta löytyvät myös sisä-wc, pesuhuone sekä sauna, josta avautuu näkymä järvelle. Terassille kulku suoraan myös saunasta, jossa tilava palju. Omasta rannasta mahdollisuus veneilyyn, kalastukseen (hauki ja ahven) sekä uintiin. Pelastusliivit vapaassa käytössä. Uimarannassa on hiekkapohja eikä levää ole havaittu. Laiturin päässä veden syvyys on noin 1m, ranta syvenee vähitellen. Lemmikit ovat mökille tervetulleita. Sovithan kuitenkin lemmikkien tuomisesta aina erikseen vuokraajan kanssa. Pihassa koirankoppi sekä häkki. Lemmikeistä veloitamme 50€/lemmikki. Mökin vesi on juomakelpoista.

Pihassa on hiekkalaatikko sekä keinu pienemmille lapsille. Mökillä on myös erilaisia piha- ja sisäpelejä koko perheelle.

Mahdollisuus lumikenkien ja sauvojen (max. 2 kpl) vuokraukseen 15€/pari/varaus
Mahdollisuus sup-lautojen (max. 2kpl) vuokraukseen 50 €/sup-lauta/varaus
Mikäli haluat vuokrata paljun, sen hinta on alkaen 120 €/varaus. Asiakas lämmittää paljun itse.
Liinavaatteet 15 €/hlö (lakana, pussilakana ja tyynyliina).
Kylpypyyhe 5 €/hlö

Kansallispuistot, patikointireitti sekä keskustan palvelut ovat lähettyvilläsi. Marja- ja sienimetsät löytyvät aivan mökin nurkalta.

Kesäaikana, syys- ja hiihtolomaviikkoina sekä jouluna ja uutena vuotena vuokraamme mökkiä viikoksi kerrallaan. Viikkovuokraus alkaa sunnuntaina klo 16 ja mökin luovutus sunnuntaina klo 12. Viikonloput pe klo 16 - su klo 12.

Vaikka et omistaisikaan omaa autoa, lomailu kohteessa onnistuu mainiosti hyvien liikenneyhteyksien ansiosta sekä yhteistyöstä Scandia Rent Parkanon kanssa. Vuokra-auto lomasi ajaksi voidaan toimittaa sinulle esimerkiksi rautatieasemalle.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä sähköpostilla villapuroranta@gmail.com tai puhelimitse 0503203000. Mikäli haluat tehdä varauksen sähköpostilla tai puhelimitse, myös se onnistuu.

Read more »
Availability calendar
 
February 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
05303112345
06678
07
08
09
10
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
02.01.2023 - 02.04.2023--700
Cleaning 120 €, Sheets/person 15 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 13 km
 • Bus-stop: 5 km
 • Airport: 101 km
 • Railway station: 19 km
 • Neighbor: 0.15 km
 • Seitsemisen kansallispuisto: 17 km
 • Helvetinjärven kansallispuisto: 48 km
 • Helsinki: 265 km
 • Tampere: 84 km
 • Vaasa: 157 km
 • Jyväskylä: 171 km
 • Turku: 201 km
 • Lahti: 221 km
 • Kuopio: 322 km
 • Lappeenranta: 367 km
Reviews (31 pcs)
Olimme mökillä elokuussa 2021 (4 aikuista ja 2 koiraa). Viihdyimme erittäin hyvin ja kommunikointi omistajien kanssa oli sujuvaa. Muutama pieni puute mökistä löytyi: tyynyt voisivat olla...
Olimme mökillä elokuussa 2021 (4 aikuista ja 2 koiraa). Viihdyimme erittäin hyvin ja kommunikointi omistajien kanssa oli sujuvaa.

Muutama pieni puute mökistä löytyi: tyynyt voisivat olla kovemmat/kiinteämmät, makuuhuoneiden tuuletusikkunoissa voisi olla hyttysverkot ja kalastuskoukkuja voisi olla useampia/sen voisi uusia. Keittiön varustelu oli todella hyvä. Jäimme ainoastaan kaipaamaan blenderiä. Osa astioista/kulhoista oli halkeamilla eli ne kaipaisivat uusimista.

Kaiken kaikkiaan vietimme miellyttävän loman ja menisimme mielellämme uudelleen kohteeseen.
Read more »
Nita - Visited in August2021
Mökki oli täydellinen rentoutumispaikka. Seitsemisen kansallispuiston läheisyys oli ehdottomasti suuri plussa. Mökki oli hyvin siisti ja yhteydenpito luotettavaa ja avuliasta. Varustelu oli...
Mökki oli täydellinen rentoutumispaikka. Seitsemisen kansallispuiston läheisyys oli ehdottomasti suuri plussa. Mökki oli hyvin siisti ja yhteydenpito luotettavaa ja avuliasta. Varustelu oli riittävää, kaikki mitä kaivattiinkin löytyi. Suosittelut ehdottomasti!
Read more »
pirjo alahonko - Visited in November2020
Tyylikäs pientalomainen mökki. Hyvä pohjaratkaisu, komea maisema järvelle. Rauhallinen pieni järvi. Saunasta pääsi näppärästi suoraan ulos ja uimaan. Iso hieno terassi. Keittiö hyvin varusteltu....
Tyylikäs pientalomainen mökki. Hyvä pohjaratkaisu, komea maisema järvelle. Rauhallinen pieni järvi. Saunasta pääsi näppärästi suoraan ulos ja uimaan. Iso hieno terassi. Keittiö hyvin varusteltu. Hyvät sängyt. Ilmalämpöpumppu kesän helteillä autuas! Tänne tullaan varmasti uudestaan!
Read more »
Maarit - Visited in August2022
Olimme elokuun ekan viikon 2022. Kiva mökki ja kauniit maisemat. Äärimmäisen rauhallinen sijainti. Marjastus- ja sienestysmaastot vieressä. Hyvä sauna, tosin kiuas oli vailla suojaa, joten lasten...
Olimme elokuun ekan viikon 2022. Kiva mökki ja kauniit maisemat. Äärimmäisen rauhallinen sijainti.
Marjastus- ja sienestysmaastot vieressä. Hyvä sauna, tosin kiuas oli vailla suojaa, joten lasten kanssa pitää olla varovainen. Mukavasti pääsi uimaan, vaikka laiturin päässä oli vettä metrin verran. Palju kannatti ottaa käyttöön.
Sängyt hyvät. Keittiön varustelu hyvä.
Read more »
Tiina - Visited in August2022
Vietimme viikon 21 mökillä (2 aikuista + koira) ja kaikki sujui enemmän kuin hyvin. Kommunikointi vuokranantajan kanssa oli helppoa ja sujuvaa. Itse mökki oli todella siisti ja sisälsi kaikki...
Vietimme viikon 21 mökillä (2 aikuista + koira) ja kaikki sujui enemmän kuin hyvin. Kommunikointi vuokranantajan kanssa oli helppoa ja sujuvaa. Itse mökki oli todella siisti ja sisälsi kaikki tarvittavat varusteet. Paikkana todella rauhallinen ja isolta terassilta sekä paljusta oli mukava seurata joutsenia sekä muita luonnon eläimiä.
Read more »
jani - Visited in May2022
Olimme (2 aikuista ja 2 koiraa) viikon ajan Villa Purorannassa joulu-tammikuussa 2021-2022. Viihdyimme mökillä erittäin hyvin ja kaikki toimi moitteettomasti. Vietimme rauhallisen ja rentouttavan...
Olimme (2 aikuista ja 2 koiraa) viikon ajan Villa Purorannassa joulu-tammikuussa 2021-2022. Viihdyimme mökillä erittäin hyvin ja kaikki toimi moitteettomasti. Vietimme rauhallisen ja rentouttavan viikon kauniissa maisemissa. Palju oli kiva kokemus. Puusaunan löylyistä pääsi suoraan terassille vilvoittelemaan. Huonejärjestys oli hyvä ja olohuoneen/ruokailutilan/löylyhuoneen ikkunoista avautuivat kauniit järvimaisemat. Seitsemisen kansallispuistossa löytyi kivat patikointipolut. Mökin lähimaastoissa oli hyvä lenkkeillä koirien kanssa.
Read more »
Perhe Tuusulasta - Visited in January2022
Hyvä mökki, usean kansallispuiston lähellä ja ongelmaton yhteistyö vuokraajan kanssa. Hintalaatusuhteeltaan varsin hyvä mökki.
AI - Visited in October2021
Vietimme pitkän syysviikonlopun perheen kanssa mökillä ja paikka tarjosi erinomaiset puitteet rentoutumiseen. Mökin varustelutaso on kerrassaan loistava ja parasta on se, että kaikkien tarpeet on...
Vietimme pitkän syysviikonlopun perheen kanssa mökillä ja paikka tarjosi erinomaiset puitteet rentoutumiseen. Mökin varustelutaso on kerrassaan loistava ja parasta on se, että kaikkien tarpeet on huomioitu - jopa lemmikin. Huonommalla säällä on mukava istua mökin olohuoneessa takkatulen ääressä ja katsella ikunasta rauhallista järvimaisemaa tai vaikkapa isosta telkkarista tv-sarjoja. Mökin yhteydessä oleva sauna (puilla lämmitettävä) on tilava ja saunasta pääsee suoraan jäähylle isolle terassille, jossa myös poreileva palju sijaitsee. Lyhyehkön vierailun perusteella jäi tunne, että mökille olisi kiva tulla uudestaankin.
Read more »
Jussi - Visited in September2021
Mökki oli kaikkea sitä mitä oli luvattu. Viihtyisä ja rauhallinen sijainti. Isäntäperheen kanssa kaikki toimi hienosti. Koirakin sai vapaasti temmeltää ilman huolta. Palju ja suppilaudat olivat mukava lisä upeaan lomaviikkoon.
Perhe Vantaalta - Visited in July2021
Hyvin varusteltu ja erittäin toimiva mökki. Vieraiden viihtyvyyteen oli panostettu, mm. hyvät sängyt ja vuodevaatteet. Keittiöstä löytyi kaikki tarpeellinen. Iso terassi oli mukava ja hyvät portaat...
Hyvin varusteltu ja erittäin toimiva mökki. Vieraiden viihtyvyyteen oli panostettu, mm. hyvät sängyt ja vuodevaatteet. Keittiöstä löytyi kaikki tarpeellinen. Iso terassi oli mukava ja hyvät portaat laiturille. Paikka oli rauhallinen ja viihtyisä.
Asiointi omistajan kanssa sujui kiitettävästi.
Read more »
Katriina - Visited in July2021
Parasta oli iso terassi ja upea järvinäkymä. Mökissä oli mukavat sängyt ja hyvät pimennysverhot, astianpesukone ja pyykinpesukone toimivat hyvin. Saunasta sai pehmeät löylyt ja hyvältä laiturilta oli...
Parasta oli iso terassi ja upea järvinäkymä. Mökissä oli mukavat sängyt ja hyvät pimennysverhot, astianpesukone ja pyykinpesukone toimivat hyvin. Saunasta sai pehmeät löylyt ja hyvältä laiturilta oli helppo pulahtaa uimaan. Ainoa pieni miinus oli, että tie oli sen verran lähellä, että koiraa ei uskaltanut pitää irti, vaikka tiellä hyvin harvoin autoja kulkikin.
Read more »
Juha - Visited in July2021
Erittäin siisti ja hyvinvarusteltu mökki. Tuntui että kaikki tarvittava vaativampaankin makuun löytyi, mutta toisaalta mitään turhaa romua ei nurkissa ollut, joten viihtyisyys oli saatu rakennettua...
Erittäin siisti ja hyvinvarusteltu mökki. Tuntui että kaikki tarvittava vaativampaankin makuun löytyi, mutta toisaalta mitään turhaa romua ei nurkissa ollut, joten viihtyisyys oli saatu rakennettua ainakin omaan makuun täydelliseksi. Säät eivät suosineet, mutta palju ja sauna rentouttivat, sängyssä oli hyvä nukkua ja kaapista löytyi pelejä yms tekemistä sisällä oleskeluun. Naapureihin on riittävästi matkaa sopivan yksityisyyden ylläpitämiseksi.
Read more »
Timo - Visited in April2021
Erittäin siisti ja hyväkuntoinen mökki rauhallisella paikalla. Viihdyttiin loistavasti.
Mira - Visited in March2021
Todella tasokkaasti varusteltu siisti mökki hyvällä sijainnilla. Nautimme olostamme koko viikon! Mökin vuokraajat olivat hyvin tavoiteltavissa ja avuliaita!
Meri Myllymäki - Visited in February2021
Mökki rauhallisella paikalla, erittäin siistissä ja hyvässä kunnossa sekä kaikki toimi niinkuin pitikin. Nautimme lomasta!
Jee - Visited in January2021
Siisti ja kodikas mökki rauhallisen, pienen järven rannalla. Varustelutaso oli todella hyvä. Kaikki tarvittava löytyi mökistä. Paljuilu terassilla oli rentouttavaa. Yhteydenpito omistajan kanssa oli...
Siisti ja kodikas mökki rauhallisen, pienen järven rannalla. Varustelutaso oli todella hyvä. Kaikki tarvittava löytyi mökistä. Paljuilu terassilla oli rentouttavaa. Yhteydenpito omistajan kanssa oli sujuvaa ja luotettavaa. Mökki sijaitsee n. 15 min ajomatkan päästä Seitsemisen kansallispuistosta, josta löytyi hienot luontopolut lyhyemmille ja pidemmille retkille.
Read more »
E-M - Visited in December2020
Joulua olimme viettämässä, pukkikin osasi mökille. Mökki on hyvä ympäristöineen,rauhallinen.Lapset elämänsä ensimmäinen kertaa paljussa ja heillä oli hauskaa.Kalastamaan teki mieli, jäät heikot niin...
Joulua olimme viettämässä, pukkikin osasi mökille. Mökki on hyvä ympäristöineen,rauhallinen.Lapset elämänsä ensimmäinen kertaa paljussa ja heillä oli hauskaa.Kalastamaan teki mieli, jäät heikot niin ei menty. Pulkkamäki jäi kokeilematta vähäisen lumen ja heikon jään vuoksi. Todella tyytyväisiä oltiin paikkaan,säälle hän ei voi mitään.
Read more »
Jarspo - Visited in December2020
Olimme oikein tyytyväisiä Villa Purorannan varustelutasoon ja sijaintiin luonnonkauniissa järvimaisemissa. Mökki on todella kodikkaasti sisustettu ja täydellinen kooltaan juuri 5-6 hengen porukalle....
Olimme oikein tyytyväisiä Villa Purorannan varustelutasoon ja sijaintiin luonnonkauniissa järvimaisemissa. Mökki on todella kodikkaasti sisustettu ja täydellinen kooltaan juuri 5-6 hengen porukalle. Hyvät löylyt puusaunassa ja poreilevassa paljussa kruunasivat meidän viikonlopun, voin lämpimästi suositella Villa Purorantaa kaikille, jotka arvostavat luonnon rauhaa nykyajan mukavuuksien kera. Yhteydenpito mökin omistajien kanssa oli todella vaivatonta ja heidät oli helppo tavoittaa tarvittaessa.
Read more »
Mona - Visited in November2020
Rauhallinen sijainti järven rannalla ja todella hyvin varusteltu kaunis mökki. Palju poreilla ja loistava puusauna kruunaa tämän täydellisen mökin. Iso suositus!
Tomi - Visited in November2020
Kaikin puolin ensiluokkainen ja hyvin varusteltu mökki. Paljussa ja saunassa kyllä viihtyy! Hyvät järjestelyt ja ohjeet viimeistelevät kokonaisuuden. Voi taatusti suositella kelle tahansa...
Matti - Visited in October2020
Mökki on rauhallisella ja kauniilla paikalla, ihan järven äärellä. Mökki on hyvin pidetty, siisti ja laadukkaasti varusteltu. Varausjärjestelyt, ohjeistus ja muu kommunikointi sujuivat sutjakkaasti!...
Mökki on rauhallisella ja kauniilla paikalla, ihan järven äärellä. Mökki on hyvin pidetty, siisti ja laadukkaasti varusteltu. Varausjärjestelyt, ohjeistus ja muu kommunikointi sujuivat sutjakkaasti! Viihdyimme mainiosti koko viikon.
Read more »
Sanna - Visited in October2020
Mökki oli todella hieno ja siisti. Perheen pienimmätkin oli otettu hienosti huomioon (löytyi hiekkalaatikko, keinu, syöttötuoli, potta, leluja yms.) Mökin varustelutaso oli todella kattava, emmekä...
Mökki oli todella hieno ja siisti. Perheen pienimmätkin oli otettu hienosti huomioon (löytyi hiekkalaatikko, keinu, syöttötuoli, potta, leluja yms.) Mökin varustelutaso oli todella kattava, emmekä keksineet mitään mitä olisi puuttunut. Puusauna tarjosi hyvät löylyt ja paljussa oli rentouttava loikoilla! Mökillä viihtyi hienosti kaikki vauvasta vaariin :)
Read more »
Piia - Visited in September2020
Siisti, hyvin varusteltu mökki ihanan järven rannalla. Rauhallinen paikka. Suosittelen 👍
Terhi Olin - Visited in August2020
Viihtyisä ja siisti mökki erittäin rauhallisella sijainnilla. Lapsiperheelle löytyi mökiltä sekä sadepäiville että aurinkoisille keleille paljon tekemistä, joista meidän perheen suosikit olivat palju...
Viihtyisä ja siisti mökki erittäin rauhallisella sijainnilla. Lapsiperheelle löytyi mökiltä sekä sadepäiville että aurinkoisille keleille paljon tekemistä, joista meidän perheen suosikit olivat palju sekä veneily/kalastus ja lautapelit. Yhteydenpito sujuvaa ja nopeaa!
Read more »
Pauliina - Visited in August2020
Hyvin varusteltu siisti mökki rauhallisen järven rannalla. Viikko sujui leppoisasti suppaillessa, paljussa, kalassa, saunassa ja lepäillen. Grillissä valmistui melkein kaikki ateriat. Sadepäivänä sai...
Hyvin varusteltu siisti mökki rauhallisen järven rannalla. Viikko sujui leppoisasti suppaillessa, paljussa, kalassa, saunassa ja lepäillen. Grillissä valmistui melkein kaikki ateriat. Sadepäivänä sai rentoutua Netflixin ja wifin äärellä. Viihdyimme koko perhe - lapset 9-14 (4kpl) erinomaisesti. Hyvin varusteltu siivouskaappi helpotti loppusiivouksessa. Mökissä on kaikki tarpeellinen muttei mitään turhaa vanhaa ylimääräistä roinaa.
Read more »
Tomi - Visited in August2020
Siisti ja toimiva mökki kauniilla ja rauhallisella paikalla. Mökin varustelu on erittäin kattava ja mökki on erittäin kaunis. Takka on kaunein näkemäni takka! Mahdollisuus sup-lautojen vuokraamiseen...
Siisti ja toimiva mökki kauniilla ja rauhallisella paikalla. Mökin varustelu on erittäin kattava ja mökki on erittäin kaunis. Takka on kaunein näkemäni takka! Mahdollisuus sup-lautojen vuokraamiseen oli plussaa. Yhteydenpito omistajan kanssa oli välitöntä. Reagonti sup-laudassa ilmenneeseen ongelmaan oli todella nopeaa ja ystävällistä. Voin suositella lämpimästi.
Read more »
Päivi K - Visited in July2020
Upea ja erittäin siisti mökki! Muutama mökki lähellä, mutta ei näköyhteyttä joten saimme lomailla täysin rauhassa. Mökki pihoineen ja hiekkarantoineen sopi erinomaisesti pienille lapsille. Etenkin...
Upea ja erittäin siisti mökki! Muutama mökki lähellä, mutta ei näköyhteyttä joten saimme lomailla täysin rauhassa. Mökki pihoineen ja hiekkarantoineen sopi erinomaisesti pienille lapsille. Etenkin palju ja soutuvene plussaa. Pinnasänky, syöttötuoli ja hiekkalelut löytyivät paikan päältä ja helpottivat lomailuamme. Lasten itse laiturilta onkimat ahvenet kruunasivat mökkiviikon.
Read more »
Heidi - Visited in July2020
Viehättävä, kauniilla sijainnilla oleva hyvätasoinen ja hyvin varusteltu siisti mökki (enemmänkin pieni huvila). Meitä oli neljä aikuista, kaksi nuorta ja koira viettämässä viikon lomaa....
Viehättävä, kauniilla sijainnilla oleva hyvätasoinen ja hyvin varusteltu siisti mökki (enemmänkin pieni huvila). Meitä oli neljä aikuista, kaksi nuorta ja koira viettämässä viikon lomaa. Makuuhuoneissa oli hyvät sängyt ja vuodesohva oli hyvä nukkumiseen. Vaatteiden säilytystilaa oli kiitettävästi. Soutuvene, sup-laudat ja palju tarjosivat mukavaa aktiviteettia. Saunasta pääsi miellyttävästi laituria pitkin suoraan järveen.
Yhteydenpito omistajan kanssa oli sujuvaa ja nopeaa.
Ihana paikka, jonne palaamme vielä uudelleen :)
Read more »
Minna - Visited in July2020
Hyvin varusteltu mökki rauhallisella paikalla! Kommunikointi omistajan kanssa helppoa! Suosittelen!😊
Janina - Visited in July2020
Kaunis mökki ja hyvätasoinen mökki rauhallisella paikalla.
Sh - Visited in June2020
Ihanalla paikalla mökki heti järven läheisyydessä. Siisti mökki ja palju oli loistava, joka lämpesi nopeeta. Kaveriporukalla oli mukavaa viettää lomaa mökissä.
Meeri. - Visited in June2020
Contact

Member since 2 years
Parkano.
Best time to contact: Arkisin 16-21, Viikonloppuisin 8-20
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Metsätähti

  Metsätähti
  135 m², 13 beds, 4 bedroom

  1 000-1 550 €/Wk
 • Villa Pirttijärvi

  Villa Pirttijärvi
  125 m², 11 beds, 1 bedroom

  700 €/Wk
 • Rantavilla

  Rantavilla
  82 m², 6 beds, 2 bedroom

  760-1 290 €/Wk
 • Villa Isosaari

  Villa Isosaari
  65 m², 6 beds

  1 200-2 300 €/Wk
 • SyVilla

  SyVilla
  200 m², 28 beds, 5 bedroom

  1 290 €/Wk
 • Siniranta

  Siniranta
  52 m², 6 beds, 2 bedroom

  370-890 €/Wk
 • Villa Sahiranta, 8-12 henk.

  Villa Sahiranta, 8-12 henk.
  160 m², 12 beds, 4 bedroom

  950-2 000 €/Wk
 • Mökki, Parkano

  Mökki, Parkano
  62 m², 5 beds, 1 bedroom

  600 €/Wk
 • Villa Julius

  Villa Julius
  227 m², 15 beds, 6 bedroom

  1 250-3 000 €/Wk
 • Villa Emma

  Villa Emma
  135 m², 10 beds, 5 bedroom

  770 €/Wk
Most viewed
 • VILLA MAYA

  VILLA MAYA
  110 m², 11 beds, 4 bedroom

  1 000 €/Wk
 • Villa Jyrkäas

  Villa Jyrkäas
  115 m², 12 beds, 3 bedroom

  2 500 €/Wk
 • ARTTURI 1

  ARTTURI 1
  84 m², 8 beds, 3 bedroom

  850 €/Wk
 • Kumparetalo

  Kumparetalo
  68 m², 5 beds, 1 bedroom

  790-890 €/Wk
 • Kiemisaari

  Kiemisaari
  69 m², 6 beds, 2 bedroom

  600-850 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Puroranta

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.