Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa Hulhavanhelmi

795-1 595 €/Wk, Iso-Syöte, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 10595. Syöteojantie 8B,
93280, Syöte. Website »
4 rooms,
83 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2017
Content

Welcome to the Syöte, the southernmost fell area in Finland!

Relax in the outdoor hot tub watching the night sky with stars and northern lights or mid-night sun, depending on the season.

Villa Hulhavanhelmi is a fairly new high-standard apartment in a semi-detached house, located in a peaceful surroundings at the base of Iso-Syöte fell, yet close to all services of the fell area. Illuminated ski trail passes the back-yard. Restaurant, shop, Iso-Syöte slopes, ski and bike rental, mountain bike trails, snowmobile routes, National Park visitor centre, everything is in walking distance.

Downstairs two bedrooms, a living room with fireplace, kitchen, sauna, bathroom with shower and a toilet. Upstairs is a loft equipped with safety gate on the top of the stairs. Built 2017.

8 sleeping places: a double bed in both bedrooms, a four beds on the loft.

Additionally: a baby bed and a highchair, free Wifi, smart-tv and soundbar with Chromecast and AirPlay, Air conditioner. Charcoal grill and dining table set on the terrace. Please bring the briquettes/charcoal and lighter cubes (not lighter fluid) with you.

No smoking, no pets. Allergy friendly.

Check-in at 4 p.m. Check-out at 12 p.m. Unless otherwise agreed.

At extra charge: linen and towels 20 €/person. Final cleaning 90 €.

More information about Syöte: https://syote.fi/en/info/syote/

Please contact me and let's plan your stay!

Warm regards,
Jaakko Louhisalmi
+358503143591
jaakko@louhisalmi.com

Find more and follow us on social media;
@hulhavanhelmi
https://www.facebook.com/hulhavanhelmi
https://www.instagram.com/hulhavanhelmi

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Prices (€)
Days Wnd Wk
18.02.2023 - 10.03.2023--1595
11.03.2023 - 05.04.20231856951295
Cleaning 90 €, Sheets/person 20 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 0.6 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Airport: 170 km
 • Railway station: 150 km
 • Luontokeskus: 1 km
 • Helsinki: 744 km
 • Oulu: 141 km
 • Rovaniemi: 161 km
 • Kuopio: 373 km
 • Joensuu: 417 km
 • Vaasa: 457 km
 • Jyväskylä: 477 km
 • Tampere: 626 km
 • Lahti: 644 km
 • Lappeenranta: 649 km
Reviews (62 pcs)
Kaikki toimi hyvin, viestinnästä porealtaan käyttöön. Erittäin siisti ja hyvin varusteltu mökki. Mahduimme hyvin kolmen pienen perheen voimin (huoneistossa kaksi ovellista makuuhuonetta + parvi)....
Kaikki toimi hyvin, viestinnästä porealtaan käyttöön. Erittäin siisti ja hyvin varusteltu mökki. Mahduimme hyvin kolmen pienen perheen voimin (huoneistossa kaksi ovellista makuuhuonetta + parvi). Ladulle pääsi suoraan ovelta, rinteisiin noin vartin kävelymatka. Läheinen Luontokeskus oli myös mukava ajanviettopaikka perheen pienimmille. Voin suositella!
PS. Huom. mökki on paritalo! Tämä oli jäänyt itseltäni huomaamatta, tosin toisella puolella ei ollut asukkaita meidän vierailumme aikana.
Read more »
Inka Eerola - Visited in February2023
Erittäin ihana, siisti ja kaikinpuolin korkeasti varusteltu mökki. Sydämeni jäi mökin ikkunasta aukeaviin näkymiin ja rauhallisiin yöuniin. Tänne palataan vielä! Lasten mukaan mökki oli luksus ja samaan mieltä olen minäkin. :)
etelän lomailija - Visited in January2023
Olemme viihtyneet Villa Hulhavanhelmi majoituksessa 12 vuorokautta joulukuussa -22. Olemme viihtyneet erittäin hyvin. Latu on aivan vieressä ja siellä olemme hiihtäneet joka päivä. Loman...
Olemme viihtyneet Villa Hulhavanhelmi majoituksessa 12 vuorokautta joulukuussa -22.
Olemme viihtyneet erittäin hyvin. Latu on aivan vieressä ja siellä olemme hiihtäneet joka päivä. Loman loppupuolella saimme lisää latujakin hiihdeltäväksi.
Olemme myös hyödyntäneet majoituksen lumikenkiä lähimaastossa. Olemme nauttineet joka päivä porealtaan lämmöstä.
Pojan perhe oli paikalla yhden viikonlopun ja he hyödynsivät rinteeseen majoituksen kausikortteja.
Lähin kauppa on niin lähellä, ettemme ole tarvinneet autoa koko lomamme aikana.
Asunnossa on kaikki tarvittava ja omistajaan saimme yhteyden helposti pienessä huoltoa tarvinneessa asiassa.
Joulukuusi oli kiva yllätys jouluista tunnelmaa tuomassa. Luminen maisema ikkunoista on mieltä rauhoittava.
Pieni puute on ainoa vessa, joka on pesuhuoneen vieressä. Jos paikalla on paljon väkeä, on vessaankin jonotusta helposti. Kahdestaan asialla ei ole merkitystä.
Tulemme tänne uudelleenkin, koska miellyimme tähän majoitukseen, sekä sen sijaintiin. Tai viereen valmistuviin uusiin loma-asuntoihin.
Read more »
Paavo Turunen - Visited in December2022
Mökki sijaitsi loistavalla paikalla, moderni ja viihtyisä. Mökki oli kaikin puolin siistissä kunnossa ja kaikki tarvittava löytyi poreammetta myöten. Voin suositella lämmöllä kaikille, jotka...
Mökki sijaitsi loistavalla paikalla, moderni ja viihtyisä. Mökki oli kaikin puolin siistissä kunnossa ja kaikki tarvittava löytyi poreammetta myöten. Voin suositella lämmöllä kaikille, jotka nauttivat vaivattomasti mökkeilystä.
Read more »
Anna - Visited in November2022
Kiva mökki, upean isoilla olohuoneen ikkunoilla. Ihanan lämpöinen yllätys oli joulukuusi ja - tähti, jotka toivat tunnelmaa mökkiin. Poreallas kaiken kruununa. Sijainti hyvä, kävelymatkan päässä...
Kiva mökki, upean isoilla olohuoneen ikkunoilla. Ihanan lämpöinen yllätys oli joulukuusi ja - tähti, jotka toivat tunnelmaa mökkiin. Poreallas kaiken kruununa. Sijainti hyvä, kävelymatkan päässä kaupasta ja ravintoloista. Asiointi omistajan kanssa sujuvaa ja miellyttävää. Tänne uudelleen 😊
Read more »
Päivi - Visited in November2022
Toistamiseen vuokrasimme tämän mökin, hyväksi todettu eikä tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Ihana poreamme, loistavat ulkoilupuitteet ja viihtyisä mökki. Myös asiointi omistajan kanssa helppoa...
Toistamiseen vuokrasimme tämän mökin, hyväksi todettu eikä tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Ihana poreamme, loistavat ulkoilupuitteet ja viihtyisä mökki. Myös asiointi omistajan kanssa helppoa ja joustavaa. Vielä kun olisi ulkovesipiste poreammeen täyttelyä varten niin arvosana ois 6/5. 😄
Read more »
Henna H. - Visited in October2022
Mökkeilimme 8 hengen porukalla. Säilytystilaa oli rajallisesti ja kaipasimme enemmän naulakoita ym. mihin vaatteita voisi laittaa. Poreallas oli meidän suosikki ja muutenkin mökki oli siisti ja keskeisellä paikalla!
Katri Hietala - Visited in October2022
Mukava ja viihtyisä mökki lasten kanssa oleskeluun. Mökissä hyvä perusvarustelu ja poreallas mukava plussa.Luonto lähellä.Suosittelen!
Perhe 25.10.2022
Siisti ja viihtyisä loma-asunto. Ulkoilureitit lähellä, ja niistä on hyvä valita sopivimmat. Jos sää ei satu kohdilleen niin sisälläkin viihtyy varmasti. Suuret ikkunat tuovat metsän lähes sisälle....
Siisti ja viihtyisä loma-asunto. Ulkoilureitit lähellä, ja niistä on hyvä valita sopivimmat. Jos sää ei satu kohdilleen niin sisälläkin viihtyy varmasti. Suuret ikkunat tuovat metsän lähes sisälle. Ja saunan jälkeen on mukava pulahtaa poreammeeseen..
Read more »
Kax lomailijaa - Visited in October2022
Siisti ja valoisa mökki , hyvä varustelu . Porealtaasta plussaa. Kaikki toimi kuten pitääkin.
Kari - Visited in September2022
Siisti ja valoisa lomahuoneisto rentoon oleiluun isommallekin porukalle. Yhtenäisen keittiö-oleskelutilan isot ikkunat antoivat kivan näkymän suoraan luontoon. Keittiön varustelu riitti hyvin...
Siisti ja valoisa lomahuoneisto rentoon oleiluun isommallekin porukalle. Yhtenäisen keittiö-oleskelutilan isot ikkunat antoivat kivan näkymän suoraan luontoon. Keittiön varustelu riitti hyvin monenlaiseen kokkailuun. Viestittely omistajan kanssa oli asiallista ja selkeää.
Mukana lomailemassa oli pyörätuolilla liikkuva, jonka siirtymiset ulkoportailla onnistuivat hienosti siirrettävien ramppien avulla. Huoneisto on sisältä esteetön.
Ei voi kuin suositella paikkaa!
Read more »
Naiset lomalla - Visited in August2022
Porealtaan ansiosta paikka viettää sekä leppoisaa lomaa myös kesällä. Retkeilyreiteille pääsi myös suoraan mökin pihasta ja hillasuokin löytyi ihan läheltä. Iso plussa kirjahyllystä, joka sisälsi...
Porealtaan ansiosta paikka viettää sekä leppoisaa lomaa myös kesällä. Retkeilyreiteille pääsi myös suoraan mökin pihasta ja hillasuokin löytyi ihan läheltä. Iso plussa kirjahyllystä, joka sisälsi Kalle Päätalon tuotannon kokonaisuudessaan. Tämä toi hyvän lisän sadepäivien varalle.
Read more »
Kesävieras - Visited in July2022
Erittäin asiallinen mökki, siisteys ja kokonaisuus kaikessa kattavuudessaan olivat kohdallaan. Myös sijainti on hyvä, lähtee sitten palveluihin tai ulkoilemaan/hiihtämään.
Suosittelen lämpimästi.
Timo M. - Visited in July2022
Viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki. Sijainti loistava, mahtavat lenkkeilymaisemat ihan mökin "takapihalla". Mökin käyttöohjeet selkeät. Myös pienen vauvan kanssa mökillä oli helppo olla, ja oman...
Viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki. Sijainti loistava, mahtavat lenkkeilymaisemat ihan mökin "takapihalla". Mökin käyttöohjeet selkeät. Myös pienen vauvan kanssa mökillä oli helppo olla, ja oman hoitoalustan sai helposti kylpyhuoneen tason päälle. Mökki oli tilava, ja myös vauvan vaunut mahtuivat todella näppärästi eteiseen. Kaapista löytyi myös pelejä ja leluja lapsille. Harman Kardonin kaiutin oli myös kiva lisä mökissä. Ulkoporeamme kirsikkana kakun päälle.
Read more »
Pariskunta pienen vauvan kanss - Visited in July2022
Kaikin puolin onnistunut mökkiloma tässä hienossa vapaa-ajan asunnossa 😊 Ulkoporeallas piste iin päälle. Sujuva ja aktiivinen kommunikointi isännän kanssa. Paritalossa oma rauha, terassi eri suuntaan naapurista.
Tiia T. - Visited in July2022
Mökki oli siisti, viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Mökistä löytyi kaikki tarvittava rentouttavaan mökkilomaan. Lapsivieraat oli myös kivasti huomioitu. Yhteydenpito vuokraajan kanssa oli aina nopeaa ja ystävällistä.
Kati - Visited in July2022
Todella hyvä mökki myös lapsiperheen käyttöön. Mökissä kaikki puitteet viihtyä jokaisena vuodenaikana. Sijainti on erinomainen ja paikka rauhallinen. Mökin kunto oli kiitettävä ja sisustus tyylikäs....
Todella hyvä mökki myös lapsiperheen käyttöön. Mökissä kaikki puitteet viihtyä jokaisena vuodenaikana. Sijainti on erinomainen ja paikka rauhallinen. Mökin kunto oli kiitettävä ja sisustus tyylikäs. Voimme suositella mökkiä vilpittömästi erilaisille kohderyhmille. T perhe Tyrnävältä.
Read more »
Perhe Tyrnävältä - Visited in July2022
Yllättävän hyvät sängyt, hyvin nukuttiin. Hieno mökki, kaikki toimi moitteettomasti ja poreamme oli viimeisen päälle ihana! Omistajan kanssa viesteily oli todella sujuvaa!
Sylvi Kyllönen - Visited in April2022
Uusi mökki, valoisa, rauhallinen, rento paikka! Ladut lähtee takapihalta, illaksi poreammeeseen. Oli kyllä täydellisen rentouttava viikonloppu! Sängyt yllätti positiivisesti, nukuttiin kuin tukki...
Uusi mökki, valoisa, rauhallinen, rento paikka! Ladut lähtee takapihalta, illaksi poreammeeseen. Oli kyllä täydellisen rentouttava viikonloppu! Sängyt yllätti positiivisesti, nukuttiin kuin tukki koko yö! Ja meitä oli iso porukka!
Read more »
Syltti - Visited in May2022
Hyvä mökki joka toimi hyvin isommankin porukan majoitteena viikonlopun yli. Latu vieressä ja lyhyt matka Ison-Syötteen rinteisiin ja palveluihin.
Sakari Lauhikari - Visited in April2022
Mökki vastasi odotuksia erittäin hyvin. Kaikki tarpeellinen löytyi ja plussana poreallas, lumikengät ja hissiliput. Yhteydenpito omistajan kanssa todella sujuvaa.
Hiihtävä perhe - Visited in April2022
Ihan huippu majoituskohde, jota kehtaa suositella vaativimmillekkin majoittujille. Todella siisti, tilava, hyvin varusteltu keittiö ja ihanat isot ikkunat luontoon
Retkirinkka - Visited in April2022
Erinomainen mökki, joka vastaa kuvaustavan täydellisesti. Erityisen upeaa oli mökin valoisuus. Rauhallinen paikka, mutta silti kävelymatkan päässä Iso-Syötteen palveluista. Iso suositus uutta ja toimivaa mökkiä arvostavalle.
Keimo - Visited in March2022
Siisti, moderni mökki hyvällä varustuksella. 4 aikuista + 4 lasta mahtui majoittumaan oikein hyvin. Mökin sijainti hyvä. Poreamme kermana kakun päällä, joka toimi moitteettomasti kovallakin...
Siisti, moderni mökki hyvällä varustuksella. 4 aikuista + 4 lasta mahtui majoittumaan oikein hyvin. Mökin sijainti hyvä. Poreamme kermana kakun päällä, joka toimi moitteettomasti kovallakin pakkasella (-26). Sähköauton lataus kiva lisä. Pakko myös mainita mukava vuokraisäntä, yhteydenpito oli vaivatonta ja mukavaa.
Read more »
VeeKoo - Visited in February2022
Vierailtiin toista kertaa tässä mökissä, ja viihdyimme jälleen mainiosti! Uutta olivat lumikengät, jotka olivat huippu lisä muutenkin hyvin varusteltuun mökkiin. Yhteydenpito mökin omistajan kanssa...
Vierailtiin toista kertaa tässä mökissä, ja viihdyimme jälleen mainiosti! Uutta olivat lumikengät, jotka olivat huippu lisä muutenkin hyvin varusteltuun mökkiin. Yhteydenpito mökin omistajan kanssa on helppoa. Mökki on hyvällä sijainnilla, sopivan lähellä rinteitä ja latua, mutta silti rauhallisella paikalla.
Read more »
MV - Visited in February2022
Tosi ihana paikka ja sijainti loistava. Hyvät tilat kaikkinensa vaikka isommallekkin porukalle ja poreallas ulkona oli arjen luksusta. Omistajaankin sai nopeasti yhteyden, kun tarvitsi kysyä jotain.
JH - Visited in January2022
Mökki joka vastasi odotuksia. Oli helppo toimia lasten kanssa. Itselle tärkeä lomailussa, että myös esteettisyys majapaikassa on kunnossa.. Tässä mökissä se toteutui. Toimivat ja raikkaat ratkaisut.. Poreamme arjen luksusta..
Riikka - Visited in February2022
Mökki vastasi prikulleen sitä mitä osasi ajatella tarkkojen kuvausten perusteella, karkkina kakussa oli poreamme. Siistiä, uutta, toimivaa. Kaiken muun hyvän lisäksi haluan nostaa framille...
Mökki vastasi prikulleen sitä mitä osasi ajatella tarkkojen kuvausten perusteella, karkkina kakussa oli poreamme. Siistiä, uutta, toimivaa. Kaiken muun hyvän lisäksi haluan nostaa framille vuokraisännän poikkeuksellisen palveluhalukkuuden, joustavuuden sekä sellaisen asenteen jonka myötä sitä koki itsensä merkitykselliseksi asiakkaaksi.
Read more »
Ari Holm - Visited in December2021
Mökki oli hyvin siisti ja varustelutaso riitti hyvin lapsiperheelle. Vuodepaikkoja oli riittävästi ja vuodevaatteet olivat hyviä. Mökki sopii hyvin allergisellekin. Huoneilma oli hyvälaatuinen ja...
Mökki oli hyvin siisti ja varustelutaso riitti hyvin lapsiperheelle. Vuodepaikkoja oli riittävästi ja vuodevaatteet olivat hyviä.
Mökki sopii hyvin allergisellekin. Huoneilma oli hyvälaatuinen ja ei tarvinnut stressata eläinpölystä.
Tässä mökissä on kaikki puitteet kohdallaan. Kuivauskaappi ja poreallas ovat plussaa :) Suosittelen lämpimästi!
Read more »
Hanna - Visited in January2022
Mökki oli siisti ja viihtyisästi sisustettu. Mökin sijainti oli erinomainen: kävelymatka rinteeseen ja latu aivan vieressä! Poreallas oli ihana lisä! Voin lämpimästi suositella.
Tiina - Visited in January2022
Tässä mökissä kaikki kohdillaan, ja huippulisänä vielä helposti käytettävissä oleva ulkoporeallas! Viestintä, ohjeistus jne toimivat hyvin ja selkeästi. Suosittelen!
Tiina P - Visited in January2022
Kauniisti sisustettu loma-asunto hyvällä sijainnilla. Pore-allas kruunasi loman. Yhteydenpito sujuvaa.
Jani - Visited in December2021
Olimme yrityksen johtoryhmän kanssa viettämässä suunnittelupäiviä kyseisellä mökillä. Meitä vieraili yhteensä 5 henkilöä ja tilat riittivät hyvin. Päivisin löytyi läheltä hyviä lounaspaikkoja ja...
Olimme yrityksen johtoryhmän kanssa viettämässä suunnittelupäiviä kyseisellä mökillä. Meitä vieraili yhteensä 5 henkilöä ja tilat riittivät hyvin. Päivisin löytyi läheltä hyviä lounaspaikkoja ja illallinen hienossa Syötteen huipulla olevassa hotellissa. Kokoustarvikkeet toimme itse. Illalla aktiivisimmat kävivät suoraan ovelta hiihtämässä ja lenkin jälkeen saunaan/poreisiin.
Read more »
JS - Visited in November2021
Hieno, siisti mökki hyvällä paikalla! Vietettiin työporukan kanssa pikkujouluja, ja mökki täytti kyllä kaikki toiveet, ulkoporeammeesta iso plussa! Menisin ehdottomasti uudelleen:)
Veera väisänen - Visited in November2021
Tosi kiva, kompakti, tilava mökki. Riittävästi tilaa jopa 9 aikuisen porukalle. Osa (tarjoilu)astioista voisi kaivata päivitystä, mutta määrällisesti astiastot riittävät. Ulkoporeamme ihan luxusta,...
Tosi kiva, kompakti, tilava mökki. Riittävästi tilaa jopa 9 aikuisen porukalle. Osa (tarjoilu)astioista voisi kaivata päivitystä, mutta määrällisesti astiastot riittävät. Ulkoporeamme ihan luxusta, ja käyttö helppoa ja yksinkertaista, hyvät ohjeetkin käyttöön löytyi useammasta paikasta. Ainoa miinus että vähentynyt vesi piti ammeeseen kantaa ämpäreillä. Letku olisi tähän ollut kovasti paljon kätevämpi, toki ämpärirallistakin isolla porukalla selvittiin. :D
Sijainti on tosi hyvä, ulkoilumaastot ja reititkin menee "takapihalla", rinteet, ravintoloita ja kauppa lyhyen matkan päässä.
Omistajan kanssa asiointi helppoa, joustavaa ja vaivatonta.
Read more »
Henna - Visited in October2021
Kivalla paikalla uudehko, siisti, valoisa ja avaran tuntuinen mökki. Ulkoilemaan ja liikkumaan pääsee kätevästi suoraan mökiltä. Palvelut ja Luontokeskus kävelymatkan päässä. Tilat toimivimmillaan...
Kivalla paikalla uudehko, siisti, valoisa ja avaran tuntuinen mökki. Ulkoilemaan ja liikkumaan pääsee kätevästi suoraan mökiltä. Palvelut ja Luontokeskus kävelymatkan päässä. Tilat toimivimmillaan 4-5 henkilölle, varmasti enemmänkin mahtuu (nukkumapaikkoja enemmän). Ja kyllä, ulkoporeallas on ehdottomasti kiva lisä :) Omistajan kanssa asiointi tosi sujuvaa ja yhteydenotot nopeita! Suosittelemme!
Read more »
Virpi & Jari - Visited in September2021
Mökki oli todella siisti ja tasokas. Hyvä varustelu ainakin meille neljälle hengelle. Poreallas oli ihanaa luksusta päivän aktiviteettien jälkeen. Mökissä oli hyvät ohjeistukset mm. Porealtaan...
Mökki oli todella siisti ja tasokas. Hyvä varustelu ainakin meille neljälle hengelle. Poreallas oli ihanaa luksusta päivän aktiviteettien jälkeen. Mökissä oli hyvät ohjeistukset mm. Porealtaan käyttöön ja yhteydenpito omistajan kanssa oli todella sujuvaa. Voimme suositella. :)
Read more »
Annika - Visited in September2021
Tasokas ja hyvin varusteltu mökki hyvällä sijainnilla. Hyvät puitteet niin rentoutumiseen kuin reippailuunkin.
Marianne - Visited in September2021
Kaksi viikkoa hurahti nopeaan lomaillen, mökiltä pääsi hyvin Luontokeskukselle (josta sitten pyöräreitit esim hyvin sitten etiäpäin) latupohjaa pitkin tai Luppovedelle.
Tapio N - Visited in August2021
Viihtyisä ja toimiva paritalon puolikas, joka toimi loistavana tukikohtana Syötteen pyöräreittejä tutkiessa. Ulkoilureiteille pääsi kätevästi suoraan pihalta. Omistajan kanssa asiointi toimi hyvin!
JS - Visited in July2021
Hyvä sijainti. Toimiva pohjaratkaisu isollekin perheelle. Hyvin varusteltu keittiö. Ilmalämpöpumppu oli loistava apu helteellä.
Reetta - Visited in July2021
Mökki oli oikein siisti ja hyvin varusteltu. Sijainti oli todella hyvä. Varaaminen ja opastus omistajan puolelta oli erittäin mutkatonta ja sujuvaa. Käyttövalmis poreamme ehdoton iso plussa!
Elina - Visited in June2021
Vietimme pidennetyn vkn lopun isommalla porukalla, 9+2 pientä vauvaa. Mielestämme mahtuimme hyvin oleilemaan. Ulkoporeallas oli kovalla käytöllä ja sai loman tuntumaan luksukselta! Omistajan...
Vietimme pidennetyn vkn lopun isommalla porukalla, 9+2 pientä vauvaa. Mielestämme mahtuimme hyvin oleilemaan.
Ulkoporeallas oli kovalla käytöllä ja sai loman tuntumaan luksukselta!
Omistajan kanssa yhteydenpito oli helppoa ja vaivatonta puhelimitse. Saimme todella hyvät ja kattavat ohjeet mm altaan käyttöä varten.
Isot plussat annamme pimennysverhoista makuuhuoneissa sekä mökin hyvästä varustelusta. Lapsiperheitä ajatellen olisi hyvä, että portaiden alapäässä olisi myös lapsiportti, tämä ilmeisesti tulossa? :)
Loma oli kaiken kaikkiaan onnistunut, ja mökki valinta ei pettänyt, kiitos!
Read more »
Julia J. - Visited in May2021
Cottage owner's reply 28.05.2021
Kiitos teille Julia vierailusta! Mukava kuulla, että paikka ja palvelu täytti odotukset! Kiitos myös arvokkaasta palautteesta ja hyvästä vinkistä lapsiportin valinnan suhteen. ;) Portti on nyt tilattu ja asennetaan kesäkuussa. Lämpimästi tervetuloa uudelleen! T. Jaakko
Hieno ja hyvin varustettu mökki mukavalla sijainnilla. Ulkoporeamme oli todella kiva ja helppokäyttöinen. Vuokrauksen suhteen kaikki sujui näppärästi.
Minna 09.05.2021
Todella siisti ja uudenveroinen Villa. Sijainti loistava niin hiihtämiseen, kelkkailuun kuin maastopyöräilyynkin. Poreamme kruunaisi ulkoilupäivät ja oli helppokäyttöinen. Vuokraajalta saimme...
Todella siisti ja uudenveroinen Villa. Sijainti loistava niin hiihtämiseen, kelkkailuun kuin maastopyöräilyynkin. Poreamme kruunaisi ulkoilupäivät ja oli helppokäyttöinen. Vuokraajalta saimme kattavat ohjeet ja asiakaspalvelu oli todella hyvää.
Meidän 4 hengen porukalle todella järkevä ratkaisu, 8 hengelle voisi olla hieman ahdas vaikka nukkumapaikat löytyykin. Kiitos, tänne palaamme. 😊
Read more »
Riina T. - Visited in April2021
Todella laadukas, uusi mökki hyvällä paikalla. Täydellinen sijainti hiihtäjille, latu menee aivan mökin vierestä, mutta ei suinkaan häiritse lomailua. Luontokeskus myös lähellä. Terassilla...
Todella laadukas, uusi mökki hyvällä paikalla. Täydellinen sijainti hiihtäjille, latu menee aivan mökin vierestä, mutta ei suinkaan häiritse lomailua. Luontokeskus myös lähellä. Terassilla ulkoporellas, jossa lämpöä riittää pakkasellakin. Mökissä kaikki tarvittava mukavaa lomailua varten. Yhteydenpito vuokraajan kanssa toimi oikein hyvin.
Read more »
Katja 22.04.2021
Tasokas mökki hyvällä sijainnilla. Luotettava ja sujuva varaaminen, käyttöön liittyvät asiat toimivat moitteettomasti. Parven portaat ovat melko jyrkät, mutta pienemmille tai kömpelimmille löytyy...
Tasokas mökki hyvällä sijainnilla. Luotettava ja sujuva varaaminen, käyttöön liittyvät asiat toimivat moitteettomasti. Parven portaat ovat melko jyrkät, mutta pienemmille tai kömpelimmille löytyy kaksi makuuhuonetta alakerrasta. Keittiön varustelu ok, kaapista löytyi lisäksi jotain perusmausteita. Vaatteiden pesua varten omat pesuaineet mukaan.
Read more »
Urpo Mäkelä - Visited in April2021
Loistava paikka kaikin puolin. Hiihtoladut ihan vieressä, rinteeseen lyhyt matka. Ja poreallas👍 siinä kaikki mitä hyvään lomaan tarvii.
Mikko Ahonen - Visited in March2021
Mukava mökki hyvällä paikalla, hyvä varustelu.
Suosittelen !
Rauno Kortetjärvi - Visited in March2021
Luksusta monin puolin. Asunto oli siisti ja valoisa isoine ikkunoineen. Oli mukava hypätä asunnolta suoraan vaellusreitille tai valaistulle hiihtoladulle. Myös kaikki muut aktiviteetit olivat...
Luksusta monin puolin. Asunto oli siisti ja valoisa isoine ikkunoineen. Oli mukava hypätä asunnolta suoraan vaellusreitille tai valaistulle hiihtoladulle. Myös kaikki muut aktiviteetit olivat lähellä. Saatiin kuitenkin olla ihan omassa rauhassa. Tähän kokonaisuuteen yhdistettynä vielä huikea ulkoporeallas. Omistaja oli myös tehokkaasti tavoitettavissa loman aikana ja ohjeet olivat selkeät ja perusteelliset. Varustuksessa ihan pientä kosmeettista puutetta, mutta omistaja otti jo asian hoitaakseen.

Suosittelen ehdottomasti kohdetta!
Read more »
Tomi - Visited in February2021
Ihana paikka, kaikki oli hyvässä kunnossa ja omistajan kanssa oli helppo asioida.
Inia1962 - Visited in January2021
Oikein viihdyttävä ja toimiva lomahuoneisto hyvällä paikalla, mutta silti aikalailla omassa rauhassa. Ulkoporeamme kruunaa koko paketin ja sille iso plussa!
Toni Suhonen - Visited in January2021
Cottage owner's reply 08.02.2021
Hei Toni. Kiitos palautteestasi! Varustusta on nyt päivitetty ja kohteesta löytyy Smart-TV ja soundbar-kaiutin, joissa molemmissa on monipuoliset suoratoisto-ominaisuudet. Tervetuloa uudestaan! Yt. Jaakko
Loistava sijainti, ihan parasta laskupäivän jälkeen pulahtaa heti valmiiseen porealtaaseen nautiskelemaan!
Matleena Louhisalmi - Visited in December2020
Komia mökki hyvällä sijainnilla.
Johannes - Visited in December2020
Erinomaisesti varusteltu, uusi, tyylikäs ja siisti mökki! Vietimme täällä viikonlopun ja kyllä nautimme. Hiihtolatu näkyi ikkunasta, joten oli kätevä käydä avaamassa myös hiihtokausi. Isäntä todella...
Erinomaisesti varusteltu, uusi, tyylikäs ja siisti mökki! Vietimme täällä viikonlopun ja kyllä nautimme. Hiihtolatu näkyi ikkunasta, joten oli kätevä käydä avaamassa myös hiihtokausi. Isäntä todella asiallinen ja mukava tyyppi, yhteistyö oli mutkatonta. Ulkoporeallas oli todellista luksusta.
Read more »
Mersumies - Visited in December2020
Hyvä ja rauhallinen sijainti. Varaus ym toimi luontevasti vuokraajan kanssa. Mökki tai ehkä kuvaavammin "huvila" oli siisti ja käytännöllinen. Ulkoporeallas kruunasi kaiken.
Aki&M+M+J+j+e - Visited in November2020
"Mökki" oli kaunis paritalon puolikas. Asunto oli uusi, toimiva ja käytännöllinen. Kaikki tarpeellinen löytyi ja ohjeet ulkoporealtaan käyttöön olivat selkeät. Altaassa oli mahtava katsella kirkasta...
"Mökki" oli kaunis paritalon puolikas. Asunto oli uusi, toimiva ja käytännöllinen. Kaikki tarpeellinen löytyi ja ohjeet ulkoporealtaan käyttöön olivat selkeät. Altaassa oli mahtava katsella kirkasta tähtitaivasta. Alue ja naapuristo oli rauhallinen vierailumme aikana. Lähistöltä löytyy hyvät ulkoilumaastot.
Read more »
Leila J. - Visited in November2020
Vietimme osan häälomastamme tässä erinomaisesti varustellussa mökissä. Mökki oli kotoisasti sisustettu ja kaikilla mukavuuksilla. Mökin sijainti on erinomainen, ja maastopyöräilyreitit ja muut...
Vietimme osan häälomastamme tässä erinomaisesti varustellussa mökissä. Mökki oli kotoisasti sisustettu ja kaikilla mukavuuksilla. Mökin sijainti on erinomainen, ja maastopyöräilyreitit ja muut retkeilymahdollisuudet ovat lähellä. Vuokranantajalta sai myös hyviä ideoita aktiviteetteja varten, ja häneltä saimmekin idean käydä maastopyöräilemässä, mikä oli mahtava kokemus.
Kaikenkaikkiaan meillä oli erinomainen vierailu tässä mökissä.
Read more »
Linda - Visited in October2020
Viihtyisä ja moderni mökki lähellä syötteen palveluita sekä harraste mahdollisuuksia. Sujuva kommunikointi mökin omistajan kanssa. 😊
Jasmin J. - Visited in October2020
Kaikinpuolin upea ja hyvin varusteltu mökki. Mukava vuokraisäntä, yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa. Mökillä sai rentoutua omassa rauhassa, mutta tarvittaessa palveluita (esim. Kauppa) löytyy...
Kaikinpuolin upea ja hyvin varusteltu mökki. Mukava vuokraisäntä, yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa. Mökillä sai rentoutua omassa rauhassa, mutta tarvittaessa palveluita (esim. Kauppa) löytyy läheltä. Lähistöllä on myös paljon kauniita luontopolkuja!
Read more »
Jasmin - Visited in October2020
Vietimme loppuviikon (to-su) mökillä. Siisti uusi mökki rauhallisella alueella. Suosittelemme kaikille mökkiä, on tilava ja valoisa.
Ulkoilumaastot vieressä.
Rauno - Visited in October2020
Erittäin hyväkuntoinen ja hyvin varusteltu lomanviettopaikka. Vietimme perheen kanssa unohtumattoman syyslomaviikon täällä. Ovelta pääsee suoraan Iso-Syötteen reiteille pyöräilemään tai hiihtämään....
Erittäin hyväkuntoinen ja hyvin varusteltu lomanviettopaikka. Vietimme perheen kanssa unohtumattoman syyslomaviikon täällä. Ovelta pääsee suoraan Iso-Syötteen reiteille pyöräilemään tai hiihtämään. Itse vuokrasimme läskipyörät ja ajelimme ympäri upeaa Syötteen kansallispuistia. Mökki on lähellä Iso-Syötteen rinteitä ja palveluita, samalla kuitenkin omassa rauhassa luonnon keskellä syrjässä hiihtokeskuksen vilinästä. Myös etätyöt onnistuivat mukavasti tarjolla olevan 5G-yhteyden ansiosta.
Read more »
Hesalainen - Visited in October2020
Cottage owner's reply 25.10.2020
Hei. Kiitos palautteesta. Mukava kuulla että reissu oli onnistunut. Tervetuloa uudelleen! Tarkennuksena, että mökissä ei ole 5G-yhteyttä, mutta nopea WiFi -yhteys löytyy sekä 2.4 GHz että 5 GHz taajudella. :) Yt. Jaakko
Contact

Member since 15 years
Pudasjärvi.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • HUIPPU

  HUIPPU
  44 m², 4 beds, 1 bedroom

  840 €/Wk
 • Kipinä

  Kipinä
  67 m², 6 beds, 2 bedroom

  380-980 €/Wk
 • Iso-Syötteen Kultahuippu

  Iso-Syötteen Kultahuippu
  46 m², 5 beds, 1 bedroom

  370-770 €/Wk
 • Villa Magia

  Villa Magia
  105 m², 8 beds, 2 bedroom

  800-1 300 €/Wk
 • Villa Tykky B

  Villa Tykky B
  65 m², 7 beds, 2 bedroom

  700-1 100 €/Wk
 • Villa Luppo A ja Villa Naava B

  Villa Luppo A ja Villa Naava B
  57 m², 6 beds, 2 bedroom

  490-900 €/Wk
 • Huhta-Rinne

  Huhta-Rinne
  65 m², 6 beds, 2 bedroom

  820-1 600 €/Wk
 • Pikkunalle

  Pikkunalle
  49 m², 6 beds, 1 bedroom

  600 €/Wk
 • VillaCasa

  VillaCasa
  95 m², 8 beds, 2 bedroom

  550-1 300 €/Wk
 • Villa Nätti

  Villa Nätti
  54 m², 7 beds, 2 bedroom

  260 €/Wnd
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Hulhavanhelmi

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 15 years
Pudasjärvi.

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.