Map

Villa Luppolampi

800-1 700 €/Wk, Iso-Syöte, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 11418. Hulhavanahontie 8,
93280, Syöte.
3 rooms,
100 m²
8 beds
2 bedrooms
Building year 2021
Content

HOX! Nyt kesäajan ma-pe vuokrat viikonloppuhinnalla, kysy lisää! Voit myös vuokrata mökin edullisemmin ilman poreammetta, mikäli et koe sitä tarpeelliseksi.

Villa Luppolammen uutena varusteena on ulkoporeallas, jonka poreisiin on mahtava pulahtaa pyöräily- tai hiihtolenkin jälkeen!

Tervetuloa viihtymään uuteen tasokkaaseen loma-asuntoon Syötteen Luppolammen läheisyyteen! Nykyaikaisesti varusteltu erillisasunto tarjoaa loistavat olosuhteet nautinnollisen loman viettoon.

Tällä huippusijainnilla olevalla mökillä rentoudut rauhallisen metsäympäristön keskellä, kuitenkin Iso-Syötteen palvelut kiven heiton päässä! Laskettelurinteille on kävelymatka (n. 600m) lisäksi valaistut hiihtoladut, ensilumenladut ja huikeat maastopyöräreitit avautuvat suoraan pihasta. Kesäaikaan Iso-Syötteen rinteillä palvelee 2021 avattu Bike Park, mikä mahdollistaa urheilullista hauskanpitoa. Luontokeskus ja patikointireitit laavuineen ja tupineen tarjoavat mahdollisuuden arjesta irtautumiseen.

Mökin pohjaratkaisu takaa rentouttavan loman isommallekin porukalle ja korkea huonekorkeus sekä suuret ikkunat antavat avaran tunnelman. Toimivassa tupakeittiössä on mukava seurustella ja laittaa ruokaa yhdessä. Isolla etelään päin avautuvalla terassilla voit nauttia omassa rauhassa kesän auringosta ja valmistaa ruokaa hiiligrillillä (omat hiilet) ja nyt myös ulkoporeammeen hierovista poreista.

Alakerrassa (75m2) on kaksi makuuhuonetta vaatekaappeineen (nukkumapaikat neljälle), tupakeittiö, wc:t, pesuhuone sekä toiminnallinen arkieteinen kuivauskaappeineen. Rauhallisen takapihan puolella on tunnelmallinen saunaosasto ulkoporealtaalla. Yläkerrassa (25m2) sijaitsee neljä vuodetta lisää. Mökiltä löytyy myös varustelut perheen pienimmälle: matkasänky, petivaatteet ja syöttötuoli.

Loppusiivouksen (100€) ja liinavaatteet (20€/hlö) voit tilata erikseen. Takkapuut sisältyvät vuokraan. Haluamme taata jokaiselle viihtyisän loman, joten mökki on savuton ja eläimetön.

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Varaukset netin, puhelimen (myös whatsapp) tai sähköpostin kautta.

Kysy rohkeasti lisää!
Matias Väyrynen
0440924455
matias.vayrynen@gmail.com

Read more »
Availability calendar
 
July 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2627282930123
274
2814151617
29
30
31567
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
27.06.2022 - 07.08.2022200480800
Cleaning 90 €, Sheets/person 20 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 0.5 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Airport: 170 km
 • Railway station: 150 km
 • luontokeskus: 1 km
 • Helsinki: 746 km
 • Oulu: 142 km
 • Rovaniemi: 156 km
 • Kuopio: 375 km
 • Joensuu: 418 km
 • Vaasa: 458 km
 • Jyväskylä: 479 km
 • Tampere: 628 km
 • Lahti: 646 km
 • Lappeenranta: 650 km
Reviews (9 pcs)
Olimme mökissä kuuden aikuisen porukalla, uudenkarhea, hyvinvarusteltu mökki kaikilla herkuilla varustettuna. Täydellinen sijainti maastohiihtäjille, latu 100 metrin päässä. Erinomainen mökki!
Simo Mikkola - Visited in December2021
Ihana skandinaavinen ja kotoisa mökki hyvällä sijainnilla. Hiihtoladut lähtivät vierestä ja laskettelukeskukseen lyhyt matka. Lapsiystävällinen varustelu. Tilaa olisi riittänyt isommallekin...
Ihana skandinaavinen ja kotoisa mökki hyvällä sijainnilla. Hiihtoladut lähtivät vierestä ja laskettelukeskukseen lyhyt matka. Lapsiystävällinen varustelu. Tilaa olisi riittänyt isommallekin porukalle, iso plussa oli lisäeteinen, jonne mahtui lastenrattaat. Rauhallinen alue.
Read more »
Johannes Kellokoski - Visited in December2021
Todella upea ja tilava mökki rauhallisella paikalla. Hyvin oli astiastoa ja muita varusteluja. Vierestä lähti hiihtolatu ja laskettelurinteetkin oli kävelymatkan päässä. Lapset oli myös huomioitu...
Todella upea ja tilava mökki rauhallisella paikalla. Hyvin oli astiastoa ja muita varusteluja. Vierestä lähti hiihtolatu ja laskettelurinteetkin oli kävelymatkan päässä. Lapset oli myös huomioitu esim. heille sopivilla astioilla. Hyvin mahtu isompikin porukka lomailemaan.
Read more »
Marianna - Visited in December2021
Mukava, siisti mökki hyvällä paikalla!
Sara - Visited in November2021
Todella kaunis ja tyylikkäästi sisustettu mökki, heti mökkiin astuessa tuli kotoinen olo. Uudenkarheus tuoksui mökissä. Varustelutaso sekä kodinkoneiden että astiastojen suhteen oli hyvä. Rauhallinen...
Todella kaunis ja tyylikkäästi sisustettu mökki, heti mökkiin astuessa tuli kotoinen olo. Uudenkarheus tuoksui mökissä. Varustelutaso sekä kodinkoneiden että astiastojen suhteen oli hyvä. Rauhallinen sijainti, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä Syöte-keskusta. Mökissä oli tilaa isommallekkin porukalle. Lapset oli huomioitu hyvin niin varustelussa kuin sijainnissakin.
Read more »
Juuso Honkanen - Visited in October2021
Mökistä löytyi kaikki tarpeelliset hyvän loman ainekset. Mökki on siistissä kunnossa, pohjaratkaisu on toimiva ja tilaa on isommallekin porukalle. Sijainti mahdollistaa monenlaisen lomanvieton....
Mökistä löytyi kaikki tarpeelliset hyvän loman ainekset. Mökki on siistissä kunnossa, pohjaratkaisu on toimiva ja tilaa on isommallekin porukalle. Sijainti mahdollistaa monenlaisen lomanvieton. Lapsille löytyy lähistöltä leikkipuistoja, uimareille uimaranta kovan kivenheittäjän heittomatkan päästä, vaeltajille reitit päiväretkiä varten, hiihtäjille ladut aivan vierestä ja laskettelijoille rinteet. Harvoin löytyy nämä kaikki näin läheltä mökkiä.
Read more »
Olli-Pekka Rimpiläinen - Visited in October2021
Hieno, moderni mökki. Perus siisti, edelliset vuokralaiset olisivat omat jälkensä voineet huolehtia paremmin. Ruoanlaitto välineitä voisi olla vähän lisää (kauhoja, kattiloita jne), mutta muutoin...
Hieno, moderni mökki. Perus siisti, edelliset vuokralaiset olisivat omat jälkensä voineet huolehtia paremmin. Ruoanlaitto välineitä voisi olla vähän lisää (kauhoja, kattiloita jne), mutta muutoin varustelu erinomainen. Voin suositella lämpimästi!
Read more »
Piia - Visited in April2022
Mökki oli erinomaisesti varusteltu, uusi ja siisti! Hyvällä paikalla ladun varrella! Iso plussa erittäin kätevästä eteistilasta, missä säilytti isonkin porukan ulkoiluvarusteet helposti!
Alina - Visited in March2022
Selkeät ohjeet. Hyvät paikat autoille pistokepaikkoineen. Takka lämmitti ulkoilupäivän tauolla mukavasti. Rauhallinen alue ja mökki. Kaikki siistiä.
Sami Ronkainen - Visited in January2022
Contact

Member since 14 years
Pudasjärvi.
Tel.
Tel.
Best time to contact: aina
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Villa Reko

  Villa Reko
  100 m², 8 beds, 3 bedroom

  1 150-1 800 €/Wk
 • Villa Lupporanta

  Villa Lupporanta
  100 m², 8 beds, 2 bedroom

  850-2 000 €/Wk
 • LUPPORANTA D

  LUPPORANTA D
  120 m², 9 beds, 2 bedroom

  1 100 €/Wk
 • Huvila hulhavanaho

  Huvila hulhavanaho
  130 m², 10 beds, 4 bedroom

  1 200-2 000 €/Wk
 • Villa Hulhavanhelmi

  Villa Hulhavanhelmi
  83 m², 8 beds, 2 bedroom

  795-1 595 €/Wk
 • Kaarnikka

  Kaarnikka
  72 m², 6 beds, 2 bedroom

  370 €/Wk
 • Syötteen Helmi

  Syötteen Helmi
  72 m², 8 beds, 2 bedroom

  250-1 500 €/Wk
 • Lumisyöte

  Lumisyöte
  83 m², 8 beds, 3 bedroom

  360-1 200 €/Wk
 • Rometie 12B

  Rometie 12B
  90 m², 8 beds, 3 bedroom

  890 €/Wk
 • Rometie 12A

  Rometie 12A
  90 m², 7 beds, 3 bedroom

  550-700 €/Wk
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Luppolampi

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.