Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Iltarusko 16B

800-1 400 €/Wk, PALJUMÖKKI Syötteen huipulla, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 2814. Syötekeskuksentie 16 B,
92380, SyöteTunturin huippu. Website »
6 rooms,
135 m²
13 beds
5 bedrooms
Building year 2008
Content

Heti/ensi viikonloppu on vapaa. Ennen hiihtolomia ÄKKILÄHTÖHINNOIN. Varauskalenteri on aina ajan tasalla täällä nettimökissä. Koe syötteen tykkytalven aika. Isolla syötteellä alkaa olemaan rinteet kattavasti auki. Pää latuverkko on auki ja mökin vierestä pääsee hiihtämään. Lähimetsät ja viereinen tunturin huippu kallio rinteineen on huikean upea tykkypuiden ja värivalo valaistuksen vuoksi. Katso kuva. Löytyy tarvittaessa altai hok liukulumikenkiä loman ajaksi maisemien ihasteluun: kysy . https://www.youtube.com/watch?v=Ft6fV7RY7-I Mökin ympäristö ja sen viereinen tunturin laki 400m päässä on liukulumikenkäilijän paratiisi.
https://syote.fluentprogress.fi/outdoors/

Arkiviikot 4.2 asti (Su-pe 5 vrk)vain 600e sisältää paljun. Arkipäivät vain 140e Su-pe ennen hiihtolomia. Palju/kylpykuutio kuuluu vuokrahintaan aina 2vrk varauksissa.
koko Viikot mitä jäljellä:
5 su-su ainoastaan 850e
6 su-la vain 850e kysy tarjous musta ajoista kun koko viikosta.
13 SU-SU 1400E
14 SU-TO 800E Ennen pääsiäistä.

Hyvä ja tilava sekä avara mökki, joka on myös näköalahuoneisto sillä, maisema avautuu suomen eteläisimpään tunturiin. Mökki on 365 metrin korkeudessa. Mökki on suomen korkeimmilla paikoilla olevia lomamökkejä josta on huikeat revontuli näkymät suoraan mökistä. Alakerrassa viilentävä ilmalämpöpumppu. Oma nuotiopaikka tunturimaisemalla jonka yhteydessä on myös Vekas Hot Cube 6 hengen kylpykuutio laavukatoksessa.

Auringon laskut on valokuvauskohteita joka ilta. Kuvaa punainen auringolasku suoraan kylpykuutiosta. Mökki on kahdessa kerroksessa. Kaikki tilat maisemineen on kuvissa.
Mökille tuloaika kello 17.00 ja lähtö kello 14.00.
Reilusti vapaata. Arkena todella edullisesti. Sopii hyvin myös etätyöhön. Alueella on hyvä ja ruuhkaton data kuuluvuus kaikilla operaattoreilla.

Mökissä on Vekas Hot Cube 6 hengen kylpykuutio/palju laavukatoksessa + nuotiopaikka. Kylpykuution ja käyttö kuuluu perusvuokraan aina. Sydäntalvena käytölle on pakkasraja -15 astetta. (kylpykuution käyttö edellyttää min. 2 päivän varausta tai kahden päivän maksua). Mökin vesipostilla paljun täyttö kestää 40min. Lisäksi paljussa on 37kw halko kamina (markkinoiden tehokkain rst kamina. Lämmitys noin 2h). (Asiakas täyttää, lämmittää, tyhjentää ja siivoaa paljun.) Paljun siivous kuuluu asiakkaalle vaikka loppusiivous on maksettu.) Jatka "kesäkautta" 38 asteen lämmössä pimenevässä illassa ja koe punainen auringonlasku suoraan kylpykuutiosta.

Kesä ja Talvireitit: Pyöräily ja patikointi. Syöte on maastopyöräilyn Mekka. Alamäkireitit syöte bikepark on auki kesäisin.
https://www.luontoon.fi/syote/kesareitit
https://www.luontoon.fi/syote/talvireitit
https://www.luontoon.fi/syote/pyorailyreitit
https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esi...

Katso varauskalenterista sopiva vapaa aika ja tee varaus viereisestä napista. Tai ota yhteyttä.
Paritalon toinen puoli on http://www.nettimokki.com/pudasjarvi/2797
Tai pienempi näköalahuoneistoni huippumaisemalla myös:
https://www.nettimokki.com/pudasjarvi/12297

Varaukset / tiedustelut sähköpostilla, puhelimella tai Online.
jukka.airaksinen at hotmail.com
Puh. 0408052979

Kohteen tiedot / esittely
Kohteen nimi: NÄKÖALAHUONEISTO AAMUNKAJO 16A/ ILTARUSKO 16B
Sijaintipaikkakunta: Pudasjärvi
Mökkikylä: Syötekeskus huippu
Vapaamuotoinen kuvaus: Paritalo on jyrkässä rinteessä 365m korkeudessa. Päämaisema länteen.
Vuodemäärä 11 aikuisten runkosänkyä 2 lastensänkyä 1 pinnasänky.

Mökki on tarkoitettu 11 aikuiselle ja 2 lapselle.
Kalusteet ja astiat on mitoitettu Max 13 hengelle. Joista osa on lapsia.

Huoneistoon ei saa tuoda koti/lemmikkieläimiä.

Jos seurueesi on suuri, vuokraamalla molemmat puolet paritalosta pystyy majoittumaan jopa 26 henkeä. Paritalo kokonaisuutena tämä mökki on majoituskapasiteetiltaan syötteen suurin, samoin lattia pinta-alaltaan ja todennäköisesti myös mökin tilavuuden osalta...

Mökki on aivan Syötekeskuksen hotellin (200m) tuntumasta. Hotellin vieressä on hyvin varustettu leikkipuisto, lähiliikuntapaikka ja jalkapallo/pelikenttä.
Lisäksi harva tunturi rinne metsikkö, kalliot tarjoavat lapsille viihtymisen paikkoja kaikkina vuoden aikoina. Paikka on turvallinen myös pienille lapsille. Perinteisesti tunturin huippu on käytännössä täysin itikka vapaa kesäisin!
Mökissä on korkea varustetaso, suuret ikkunat länteen, josta näkymä Isosyötteen tunturiin. Mökin länsisivulla on tilava terassi.
TERASSILTA PÄÄSEE TALVELLA SUKSILLA SUORAAN RINTEESEEN TAI HIIHTOLADULLE. Kesällä tarjolla Syötteen tunturialueen monipuolistuvat palvelut sekä komeat luontopolut yms.

Mökki on tunnelmakoristeltu aina marras ja joulukuussa valmiiksi.

Mökin kuvaus: Näköalahuoneisto, tupakeittiö 30m2 + 2 mh 8.5m2 +ph+s+et+wc yläparvi 30m2 + alaparvi 35m2
Tilojen kuvaus: Alakerrassa on avara olohuone ja hyvin varusteltu keittiö - tammikalusteet.
Kahdessa makuuhuoneessa on jenkkisängyt, pesutilat ja eteisessä on kuivauskaappi ja pyykinpesukone. Wc on portaiden alla sekä toinen pytty pesuhuoneessa.

Yläkerran tilat ovat kahdessa tasossa, tila on jaettu kolmeen erilliseen tilaan. Alakerran koko 72,6m2, yläkerta n.65m2.
Yläparven korkeus 1.6m ja alaparven korkeus 235cm - 50cm. Kaikista tiloista on suurista ikkunoista näkymä länteen Isosyötteelle.
Lapsille on oma huone lasten huonekaluilla kalustettuna.
Mökki on esteetön, joten sopii myös liikuntaesteisille.

Alakerta. Huoneet / sängyt:
Huone 1. 1 kpl 140*200 muhkea mukava jenkkisänky + pinnasänky.
Huone 2. 1 kpl 160*200 muhkea mukava jenkkisänky.

Yläkerta. Huoneet / sängyt:
Huone 1: lastensängyt 2 kpl 65*170. 1 kpl 80 * 200 "vara" runko sänky.
Huone 2: 2 kpl 80 * 200 ja 1 kpl 120*200 runkosänkyjä.
Huone 3: 4 kpl 80 * 200 runkosänkyjä.
Kaikissa runko sängyissä on erillinen petauspatja.

Varustus keittiö:
Jääkaappi/pakastin 175cm korkea.
Asianpesukone 60cm
Kalusteisiin integroitu uuni
Keraaminen keittotaso.
Liesituuletin
Mokkamaster kahvinkeitin.
Mikroaaltouuni
Leivänpaahdin
Vatkain
Vedenkeitin

Kodinhoitohuonevarustus:
Kuivauskaappi
Pyykinpesukone

Viihdevarustus:
Taulu TV 55" ja 32" Hdmi tulot: Ota hdmi kaapeli ja kytke pleikkari / läppäri ja katso mitä haluat.
Radio/CD

Lapsiperhevarusteet:
Ilmalämpöpumpulla jäähdytys/lämmitys alakerrassa.
Lapsiportti yläkerrassa
Pinnasänky
Syöttötuoli
Potta
2 wc tilaa altaalla joista toinen pesuhuoneessa.

Terassi / piha varustus:
Terassilla 6-8 hengen pöytä. Terassilta on portaat paljukatokseen. Portaita ei pidetä auki talvella. Paljukatokseen on kulku talvella mökin vierestä polkua pitkin. Hiiligrilli ja oma nuotiopaikka alarinteen puolella.
Vekaksen 6 hengen kylpykuutio 37kw kaminalla laavukatoksessa.
Kuulu perushintaan toistaiseksi
Paljun käytölle on pakkasraja -15 astetta.
Mökin varastossa on useampi pulkka ja liukuri valmiina talven rientoihin. Oma pulkkamäki suoraan mökin vieressä takapihalle 40-50m pitkä ja noin 8-10 metriä korkeuseroa.

Paljun käyttö on jaettu kolmeen käyttökauteen: Kesä, (kevät ja syksy) sekä talvi. Kaudet alkavat ja päätyvät joustavasti lähinnä kelin mukaan. 2-4 vuorokauden vuokrasopimukset sisältävät 1 allas veden ja puut. 5-7VRK kahdet vedet ja puut. Uusi/lisä vesi ja puut on xxe. kaudesta riippuen. Lisä maksu samalla viiteviestillä kuin vuokra. Kylpykuution luvaton ylimääräinen käyttö on vuokrasopimuksen välittömän keskeytyksen peruste.

1. Kesäkausi: Kesäkaudella 5-9kk vesi pysyy mukavan lämpimänä koko loman. Täytä allas loman alussa lämpenemään ja tyhjennä loman lopuksi. Lämmitystä tarpeen mukaan. Kesäkaudella 5-9kk voit käyttää paljua samoilla vesillä yllä olevan ohjeen mukaan vaikka joka päivä. Lisä vesi 50e.

2. kevät ja syys kausi. Kevätkaudella ja myöhäissyksyllä 4kk ja 10kk 2-4 vuorokauden vuokrasopimukset sisältää 1 allas veden ja puut. Paljun käyttö yhtenä päivänä. 5-7VRK kahdet vedet ja puut. Paljun käyttö kahtena päivänä. Uusi/lisä vesi ja puut on 50e. Lisäkäyttöpäivää kohti.

3. Lumikausi/Talvikausi. Lumikaudella 2-4 vuorokauden vuokrasopimukset sisältää 1 allas veden ja puut. Paljun käyttö yhtenä päivänä. 5-7VRK kahdet vedet ja puut. Paljun käyttö kahtena päivänä. Uusi/lisä vesi ja puut on 100e lisäkäyttöpäivää kohti. Pakkasraja käytölle on -15 astetta, jonka jälkeen käyttö ei ole terveellistä eikä turvallista. Jos paljua ei voi esim, pakkasen vuoksi käyttää sitä ei hyvitetä.

Rajoitukset:
Ei tupakointia tai lemmikkieläimiä sisällä mökissä.
Sähköautojen lataus ei ole sallittu. (Sulakkeet ei riitä)
Mökissä ja pihaalueella alkaa hiljaisuus klo 23.00!!
Ei omaa tai vuokra kylpypaljua kiinteistön alueelle. Syy: Vuokrapaljut on aiheuttaneet useita vesivahinkoja epävirallisten liitoksien vuoksi suomessa vuokramökeissä.

VUOKRAAJAN JATKO.
Esim. sunnuntain kello 14.00 päättymisaikaa voi jatkaa aina, jos uusia vuokralaisia ei ole tulossa. Vuokraajan jatko on maksaa kesällä 10 € tunti lumikaudella 15€ tunti. Vuokra ajan jatkosta pitää sopia aina etukäteen mökin omistajan kanssa. Puh 040 8052979 vähintään 4 tuntia ennen vuokra-ajan päättymistä. Maksu on enintään normaali päivävuokra.

Liinavaatteet tarvittaessa 15E setti. Sisältää: aluslakana, pussilakana, tyynyliina, kasvopyyhe, vartalopyyhe

Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimella
jukka.airaksinen"at"hotmail.com
Puh. 0408052979

Varaukset pyydän tekemään aina nettimökin TEE VARAUS kohdan kautta. Näet samalla helposti lomasi hinnan. Varauskalenteri nettimökissä on aina ajan tasalla.

Vastaan nettimökin varaus sähköpostiin kirjallisella ohjeella, vuokrasopimuksella ja laskulla. Kaikki maksut tapahtuvat vain pakin kautta.

Varausaikasuositukset:(Aina sovitellaan ... kysy)
Joulu 2022(su-ma 8vrk/ma-ma viikko) kysy muita aikoja.
Uusi vuosi vuokrataan ma-ma ja
Loppianen 2023 ma-su.
Juhannus, itsenäisyyspäivä 3vrk min
Joulu / Uusivuosi / loppianen / viikot 8 ja 9 Viikko on minimivarausaika
Pääsiäinen 4vrk tai enemmän.
Viikko 7 viikkovuokra = su-la 6vrk
Viikko 10 vuokrataan tänä vuonna vain la-ke 4vrk ja ke-su 4vrk tai 8vrk.
Viikko varaukset mielellään muulloin SU-SU.
Voi varata myös yhden vuorokauden, jolloin hinta on hinnasto +20€
Kysy jos haluat poiketa ohjeista.

Tulo ja lähtöaikoja säädetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.
Seuraava talvikausi on nyt auki "pitkille varauksille"

MÖKIN LÄHIETÄISYYDELLÄ ON SEURAAVAA:
KOSKEMATON, HARVA, SÄÄSKIVAPAA JA KIVINEN TUNTURILUONTO 30M
LASKETTELURINNE 30M
PULKKAMÄKI 50M
LUONTOPOLKU 50M
LEIKKIPUISTO 200M
LÄHILIIKUNTAPAIKKA 200M
KATUKORIS 200M
JALKAPALLOKENTTÄ 200M
RAVINTOLA 250M
LAKIKALLIOT 300M
HIIHTOLATU 300M TAI 30M
NÄKÖALAPAIKKA 400M (PIKKUSYÖTTEEN TAKARINTEIDEN HUIPU. (PAREMPI MAISEMA KUIN ISOLTA SYÖTEELTÄ))
PEIKONPOLKU 2,5KM (KELOSYÖTTEELLÄ)
AURINKOKALLIOT (KELOSYÖTEELLÄ) 2.5KM
UIMARANTA VUOKRATTAVALLA SAVUSAUNALLA 3KM
ISOSYÖTE 4-5KM
PUROMYLLY 6KM (TIE SINNE JO KOKEMISEN ARVOINEN)
VATTUKURU 6KM
LAUTTALAMPI 8KM
KELLARILAMPI 12KM
KAUNISLAMPI 40 KM (vetää vertoja jopa karhunkierroksen kallioihin...)
+ KAIKKI MUUT METSÄHALLITUKSEN PAIKAT. :)

Nähtävyyksiä:
Pikisyyteen luontopolku: 50m. 3km pitkä rengaspolku. Polku kulkee tien toiselta puolelta. Polulla huikeat näkymät. Luontopolulla on korkeuseroa noin 100m. Ei siis kovin kevyt/helppo polku.
Syötekeskuksen huipulle ja näköalapaikalle pääsee takaterassilta laskettelu uraa vasemmalle 500m ja 100 metriä takarinteistä eteenpäin näköalapaikalle.
Näköalapaikalle pääsee myös luontopolkua pitkin.
Suosittelen lautalammen ja kellarilammen nähtävyyksiä ja makkaranpaistopaikkoja.
Vattukuru & kaunislampi kannattaa käydä katsomassa.
Laavut, kodat, kämpät:
http://www.infokartta.fi/pudasjarvi/
Vattukuru on 8km päässä. 2.6km luontopolku kuru ja vaara maastossa. (Todella näkemisen arvoinen paikka)
Kaunislampi. Suomen jyrkkäkallioisimpia ja syvimpiä lampia.
http://www.retkikartta.fi
http://www.luontoon.fi

Jos tämä on varattu, katso muut mökki vaihtoehtoni:
https://www.nettimokki.com/pudasjarvi/2797 135m2 / 13 henkeä huipulla.
https://www.nettimokki.com/pudasjarvi/2814 135m2 / 13 henkeä huipulla.
https://www.nettimokki.com/pudasjarvi/8846 60m2 / 6 henkeä huipulla.
https://www.nettimokki.com/kalajoki/8962 94m2 / 10 henkeä meren rannalla.
https://www.nettimokki.com/kalajoki/9144 94m2 / 10 henkeä meren rannalla.
https://www.nettimokki.com/kalajoki/9145 94m2 / 10 henkeä meren rannalla.
https://www.nettimokki.com/kalajoki/10571 94m2 / 10 henkeä meren rannalla.

Hakusanoja:
Iso-Syöte
isosyöte
Isosyöte
Mökki
Näköalahuoneisto
Maisema
Tunturi
Hiihtokeskus
Pyöräily Syöte
Laskettelu Syöte
Hiihto Syöte
Ruka Levi Ylläs Pyhä Pallas Luosto
Rovaniemi Suomu Vuokatti Olos Ounasvaara
Taivalvaara Paljakka Ukkohalla Syötekeskus Koli
Majoitus Mökkiloma Paljumökki Oulu Kuusamo Pudasjärvi

Read more »
Availability calendar
 
February 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
05303112
061112
0713141516171819
0820212223242526
09272812345
106789101112
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
30.01.2023 - 17.02.2023140450850
18.02.2023 - 11.03.2023300--
Cleaning 120 - 150 €, Sheets/person 15 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 3 km
 • Bus-stop: 0.3 km
 • Airport: 150 km
 • Railway station: 140 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.05 km
 • Lähiliikuntapaikka, katukoris: 0.2 km
 • HYVÄ LEIKKIPUISTO, frispeerata: 0.2 km
 • Komea luontopolku: 0.05 km
 • Ravintola, Näköalapaikka: 0.3 km
 • Helsinki: 749 km
 • Oulu: 146 km
 • Rovaniemi: 163 km
 • Kuopio: 378 km
 • Joensuu: 422 km
Reviews (10 pcs)
Rauhallinen ja siisti paikka. Tunturimaisema on hieno.
Hyvin varusteltu. Tulemme uudestaan.
Jonna Mehtälä - Visited in August2019
Avarat ja siistit tilat.
Rauhallinen paikka.
Upeat maisemat.
Hyvä ruokaravintola vieressä.
Lapsille pulkkamäki takapihalla.
Samuel Tirkkonen - Visited in January2019
Kaikki ok. Loma meni hyvin.
Timo Nieminen - Visited in August2017
Hyvä ja toimiva kokonaisuus jopa useammalle perheelle. Pariskunnille ihan mainio setti yöpymiseen liikunnalliselle lomalle. Huoneiston vuokraajalta erinomaista asiakaspalvelua. Osasi vastata...
Hyvä ja toimiva kokonaisuus jopa useammalle perheelle. Pariskunnille ihan mainio setti yöpymiseen liikunnalliselle lomalle.

Huoneiston vuokraajalta erinomaista asiakaspalvelua. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiin niin huoneistosta kuin Syötteen palveluistakin vuokraamista suunnitellessa. Vuokrasopimus sisältää todella kattavat ohjeet vuokra-ajalle niin huoneiston käyttöön kuin loppusiivoukseen liittyvistä asioista. Epäselvyyksiä ei näiltä osin jää. Vuokraaja on myös hyvin tavoitettavissa ja vastaa mielellään kysymyksiin/auttaa tarvittaessa. Vuokrasopimus sisälsi kattavan esittelyn mm. Syötteen ulkoilureiteistä ja nähtävyyksistä. Mökki sijaitsee keskeisellä paikalla Syötteen huipulla. Helpot siirtymät aktiviteetteihin. Plussaa useista autopaikoista. Vuokrauksen hinta oli kohdallaan.

Keittiö on varusteltu hyvin ja ruoanlaitto onnistuu helposti, koska kaikki perustarvikkeet ja laitteet löytyy. Jääkaappiin mahtuu hyvin ainakin usean ihmisen ruoat ja juomat usealle päivälle. Pakastimeen saa retkiä varten kylmäkallet jäähtymään. Liesi, uuni ja tiskari ovat nykyaikaiset.

Huoneisto on perussiistissä kunnossa kalusteiltaan ja pinnoiltaan. Sauna ja ph toimivat myös hyvin. Jäähdytin on kesällä todella hyvä ja toimiva lisä. Ilman olisi todella kuuma nukkua.

Toinen parisänky on todella pehmeä. Toimii pehmeästä patjasta pitäville, ei kahdelle jämäkämpää patjaa kaipaavalle viereisessä makuuhuoneessa jämäkkä/kova sänky. Liinavaatteet ja pyyhkeet tuli vuokraajalta mukavasti sopimuksen mukaisesti ja niitä oli riittävästi. Mökissä oli korkeita ja matalia tyynyjä ja sai valita mieleisen. Samoin oli valita asti ohuita ja paksuja peittoja. tuokin selvästi mietitty.
Ehdoton suositus ja tullaan uudestaan.
Read more »
Tiina R - Visited in July2022
Tilava, siisti ja varustelutasoltaan huippuluokkaa oleva mökki. Sijainti myös erinomainen; lähellä rinteitä mutta silti rauhallinen paikka.
Tuplavaraus ja 25 henkeä paikalla kaikki toimi hienosti.
Jaana P - Visited in October2021
Kiva mökki hyvillä maisemilla ja loistavalla varustelulla. Varattiin molemmat paritalon puolet isolle porukalle ja hyvin mahduttiin. Voin suositella työ-/järjestöporukoille, jotka esim Oulusta...
Kiva mökki hyvillä maisemilla ja loistavalla varustelulla. Varattiin molemmat paritalon puolet isolle porukalle ja hyvin mahduttiin. Voin suositella työ-/järjestöporukoille, jotka esim Oulusta ajomatkan päästä mökkiä etsivät. Ei ollut yhtään hyttysiä, joten terassilla sai nauttia rauhassa kesäillasta.
Read more »
Atte T - Visited in July2021
Valtavasti lunta ja tykkyä maisemassa. 5 pariskuntaa mökissä ja majoittuminen sujui mukavasti. Hyvin varusteltu. Mahtui 5 autoa ja peräkärry pihalle.
Mari majuri - Visited in February2020
Viihtyisä, hieno mökki hyvällä paikalla. Maisemat kohdillaan sekä meidän 9 hengen perhe mahtui vaivattomasti mökkiin. Lapset oli hyvin huomioitu. Ehdottomasti suosittelen mökkiä.
Isoperhe - Visited in September2022
Hyvä mökki mukavilla sängyillä. Upea maisema. Palju oli kokemus.
Mari - Visited in September2022
Hienolla paikalla ja kaikki mitä voi mökiltä kaivata
Jaana P - Visited in July2022
Contact

Member since 16 years
Pudasjärvi.
Best time to contact: 7-22 Soittele kerron kyllä lisää.Useita mökkejä.Esitä aika.Esitän vapaan mökin
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • Horisontti

  Horisontti
  130 m², 18 beds, 6 bedroom

  800 €/Wk
 • Kumparetalo

  Kumparetalo
  68 m², 5 beds, 1 bedroom

  790-890 €/Wk
 • Kaukola

  Kaukola
  103 m², 7 beds, 2 bedroom

  790-1 200 €/Wk
 • Villa Pearl White

  Villa Pearl White
  139 m², 12 beds, 4 bedroom

  1 295 €/Wk
 • Hakojärven Kelomaja 1

  Hakojärven Kelomaja 1
  35 m², 4 beds, 1 bedroom

  450-790 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Iltarusko 16B

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.