Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Siula

560-1 200 €/Wk, Syötekylä, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 8484. Kurutie 14,
93280, Syöte. Website »
3 rooms,
90 m²
6 beds
2 bedrooms
Building year 2015
Content

Cottage, 5+1 beds
2 BDRM + LR + KIT + LOFT + SHWR + WC + SAUNA
Street address: Kurutie 14
Size: 60 + 30 m2

A cosy and good-equipped two-storey cottage located in a peacefull area of Kelosyöte. Downstairs a living room with fireplace, one bedroom, kitchen/dining area, bathroom with shower, sauna and a separate toilet. Upstairs one bedroom and a spacious lounge. The cottage has a balcony and a furnished porch. Built in 2015.

5+1 sleeping places: a double bed (160 cm) in the bedroom dowstairs, three single beds (3 x 80 cm) in the bedroom upstairs. A convertible sofa for one in the lounge upstairs

Additionally: a baby bed and a highchair, free Wi-Fi connection
At extra charge: linen and towels 15 €/person, beds not ready-made or 20 €/person, beds ready-made

Final cleaning included.

There is both a fenced-in area (9m2) for dogs including a dog house and a fireplace.

Kelosyöte has a good network of hiking, bicycling and cross-country skiing trails. There is a short walk to Aurinkorinnekallio for a view, also reachable with snowshoes during the winter. The area has also the Lappish hut café Kotakahvio and a precious/jewel stone workshop. It also has good fishing possibilities. Young trouts are stocked to the Kovalampi lake during the summer months. Fishing licenses can be purchased in the above mentioned hut café.

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
1327282930311
146789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
18.02.2023 - 11.03.2023--1100
12.03.2023 - 02.04.2023-440960
03.04.2023 - 10.04.2023--1200
Cleaning price included in the price
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 3.5 km
 • Bus-stop: 3 km
 • Neighbor: 0.1 km
 • Isosyöte: 6 km
 • Syötteen kansallispuisto: 0.4 km
 • Luontokeskus: 9 km
 • Ranuan eläinpuisto: 80 km
 • Helsinki: 752 km
 • Oulu: 148 km
 • Rovaniemi: 163 km
 • Kuopio: 381 km
 • Joensuu: 424 km
 • Vaasa: 474 km
 • Jyväskylä: 486 km
 • Tampere: 639 km
Reviews (25 pcs)
Sydämellä rakennettu mökki kauniilla paikalla. Varustelu huippuluokkaa. Samaan aikaan kodikas, tunnelmallinen, laadukas ja nykyaikaisesti varusteltu. Ohjeet mökin mutta myös alueen käyttöön kaikki selkeästi laitettu esille.
Elina Vuorimies - Visited in December2017
Hyvä ja tilava mökki rauhallisella paikalla, ei ole muita häiritsemässä. Aamuaurinko paistaa mukavasti kettiön ikkunasta ja sitä oli mukava ihailla puuroa keitellessä. Mökissä on kaikki...
Hyvä ja tilava mökki rauhallisella paikalla, ei ole muita häiritsemässä. Aamuaurinko paistaa mukavasti kettiön ikkunasta ja sitä oli mukava ihailla puuroa keitellessä.

Mökissä on kaikki tarpeellinen ja vähän enemmänkin. Induktiolieden käytössä oli aluksi hieman ihmeteltävää, mutta kyllä se siitä. Mökki varustettu isolla terassilla, jonka käyttö jäi vähemmälle kun oli sen verran kovat pakkaset, mutta varmaan hieno homma keväämmällä ja kesäaikaan.

Ainoa puute oli se, ettei yläkerrassa ole saniteettitiloja. Mökki, jossa yläkerrassa voidaan majoittaa jopa kuusikin ihmistä ja alakerrassa makuuhuone kahdelle, niin alakerran yksi wc (onneksi erillinen eikä suihkutilan yhteydessä) ei riitä.

Kaappitilaa oli riittävästi ja tuulikaapissa erillinen kuivauskaappikin. Takkapuita oli riittävästi. Hyvä kun niiden suhteen ei olla nuukia, sillä monissa kohteissa saattaa olla vain yksi pieni pussukka puita ja sitten sen jälkeen on maksettava lisähintaa.
Read more »
Terho Tiilikainen - Visited in February2018
Hyvin varusteltu ja viihtyisä mökki, josta lyhyt matka ulkoilureiteille. Yhteydenpito vuokraajiin mutkatonta ja ystävällistä. Ehdottomasti suositeltava kohde.
Tanja - Visited in August2018
Rauhallinen sijainti luonnon keskellä sitä kaipaavalle. Kaikin puolin 5 tähden mökki.
Anette Mikkola - Visited in August2018
Kaunis ja siisti mökki. Hyvinvarusteltu, kaikki tarvittava löytyi mökistä. Mökin sijainti rauhallinen. Hiihdoladut lähellä. Viikon aikana ihailtu tykkylumimaisemia, ja aurinkokin paistoi muutamana päivänä. Suosittelen.
Pariskunta Pyhäjärveltä - Visited in March2018
Siisti, nykyaikainen mökki rauhallisella paikalla.
Mökin omistaja ystävällinen ja häneen helppo olla yhteydessä, kaikki toimi kuten pitikin. Suosittelen!
Noora - Visited in November2021
Erittäin viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki rauhallisella paikalla. Ystävällinen ja sujuva palvelu kaikin puolin. Suosittelen lämpimästi!
Elina T - Visited in December2019
Viikon hiihtoloma Siulassa 3-h porukalla. Mainio mökki: uusi, puhdas ja hyvin varusteltu. Tilat suunniteltu hyvin ja käytännöllisesti. Saunassa erittäin hyvät kosteat löylyt. Sijainti mökkialueen...
Viikon hiihtoloma Siulassa 3-h porukalla. Mainio mökki: uusi, puhdas ja hyvin varusteltu. Tilat suunniteltu hyvin ja käytännöllisesti. Saunassa erittäin hyvät kosteat löylyt. Sijainti mökkialueen reunalla on rauhallinen, josta me pidimme paljon. Lähiladuille lyhyt kävelymatka. Asiointi omistajan kanssa mutkattoman helppoa.
Read more »
JK - Visited in March2019
Erittäin siisti, mukava ja hyvin varusteltu mökki omassa luonnon rauhassa. Ihan vieressä lumikenkäilijälle tykkymaisematerapiaa ja ladullekin vain muutaman sadan metrin matka. Ystävälliset ja...
Erittäin siisti, mukava ja hyvin varusteltu mökki omassa luonnon rauhassa. Ihan vieressä lumikenkäilijälle tykkymaisematerapiaa ja ladullekin vain muutaman sadan metrin matka. Ystävälliset ja luotettavat omistajat, joilta saimme kattavat ohjeet mökille ja hyvät vinkit Syötteellä viihtymiseksi. Suosittelen!
Read more »
Ville Kinnanen - Visited in February2018
Huvilan nettikuvaus vastasi hyvin todellisuutta.
Kirsi Kukkonen - Visited in February2018
Ihana, siisti mökki rauhallisella paikalla! Laskettelu rinteet pienen automatkan päässä, hiihtolatu ihan lähellä. Olimme tammikuun alussa pidennetyllä viikonloppulomalla Siulassa viiden hengen...
Ihana, siisti mökki rauhallisella paikalla! Laskettelu rinteet pienen automatkan päässä, hiihtolatu ihan lähellä. Olimme tammikuun alussa pidennetyllä viikonloppulomalla Siulassa viiden hengen perheellä, ja nautimme olostamme! Erityisen positiivista oli se, että mökki oli allergiavapaa, koska perheessämme on kaksi kissa-allergikkoa. Silti saimme ottaa ulkona viihtyvän koiramme mukaan lomalle, sillä koiralle oli häkki ja koppi pihalla, joissa se viihtyi hyvin. Koiran kanssa lenkkeiltiin ja vietettiin muuten aikaa, eikä se edes sisälle tahtonut. Täydellinen pieni loma!
Read more »
Perhe Raahesta - Visited in January2018
Toista kertaa visiitillä, kaunis ja siisti mökki rauhallisella paikalla kohtuullisen matkan päässä palveluista ja rinteistä. Suosittelen!
Miika - Visited in March2022
Jälleen kerran oli täydellistä!
hannigan - Visited in February2022
Rauhallisella alueella, todella siisti ja hyvin varusteltu mökki. Portaat lapsiystävälliset, tyylikäs sisustus. Hyvät sängyt, takka ja sauna. Pihalla mukava nuotiopaikka, koiralle häkki, siisti iso...
Rauhallisella alueella, todella siisti ja hyvin varusteltu mökki. Portaat lapsiystävälliset, tyylikäs sisustus. Hyvät sängyt, takka ja sauna. Pihalla mukava nuotiopaikka, koiralle häkki, siisti iso terassi. Erinomainen valinta lapsiperheelle.
Read more »
Nannikoo - Visited in January2022
Rauhallinen paikka, mökki siisti ja hyvin varusteltu. Vuokraajien kanssa yhteydenpito sujui erittäin hyvin.
Lahja Parviainen - Visited in January2022
Rauhallinen paikka. Siisti ja toimiva mökki. Lapsiturvalliset portaat. Luonto lähellä. Laadukas.
Perhe - Visited in October2021
Hyvällä maulla laitettu mökki rauhallisella paikalla. Toimii niin kesä- kuin talvikohteena erinomaisesti.
JUK - Visited in July2021
Ihana mökki hyvällä paikalla ja kaikella tarvittavalla varustuksella, suosittelen!
Miika Tilus - Visited in April2021
Viihtyisä mökki rauhallisella sijainnilla.
Tapani Janhunen - Visited in March2021
Mökissä ja sen vuokraamisessa ei mitään moitittavaa tai puutteita. Erityisesti näin talviaikaan myös kaikki aktiviteetit löytyvät kävelymatkan päästä. Peikkopolku oli lapsille mieleen!...
Mökissä ja sen vuokraamisessa ei mitään moitittavaa tai puutteita. Erityisesti näin talviaikaan myös kaikki aktiviteetit löytyvät kävelymatkan päästä. Peikkopolku oli lapsille mieleen! Pikku-Syötteellä rinteet hyvässä kunnossa ja sopivat pienille laskijoille. Mökin siisteys ja varustelu ensiluokkaista, ihanan rauhallinen ympäristö kaikkinensa!
Read more »
Mirja - Visited in March2021
Hieno mökki todella hyvällä varustelulla! Viihdyimme kaksi aikuista ja vauva upeasti loppiaisviikolla lomaillen. Lämmin suositus.
Y&H&L - Visited in January2021
Oikein hyvä mökki
Yrjö Koskimäki - Visited in January2021
Erittäin siistiä ja kaikki toimi. Kirsikkana kakun päällä erinomaiset sängyt ja vuodevaatteet. Suosittelen!
Seija - Visited in December2020
Eipä mittään valittamista, pelkkää kiitosta,
Hannigan - Visited in February2020
Erittäin siisti ja kaikin puolin toimiva mökki mukavan rauhallisella alueella. Maisemat kauniit ja ystävällinen palvelu lähiympäristön kaupoissa/kelkkavuokraamossa. Mökin vuokraaminen yms. asiat...
Erittäin siisti ja kaikin puolin toimiva mökki mukavan rauhallisella alueella. Maisemat kauniit ja ystävällinen palvelu lähiympäristön kaupoissa/kelkkavuokraamossa. Mökin vuokraaminen yms. asiat sujuivat moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi!
Read more »
Minna - Visited in February2019
Contact

Member since 5 years
Pudasjärvi.
Best time to contact: 9.00-21.00
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Siula

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.