Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa Luoto

400-1 150 €/Wk, Iso-Syöte, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa Cottage-ID 8753. Pikkutalvikintie 13B,
93280, Syöte.
2 rooms,
66 m²
6 beds
1 bedrooms
Building year 2018
Content

Highquality villa with very good location. Right next to the slopes of Iso-Syöte.

Gorgeous skiing-, trekking-, snowmobile driving- and mountainbiking tracks are 50-100 metres away from the villa. The locations of all the facilities of the ski center area are nearby so you'll be able to walk everywhere.

Read more »
Availability calendar
 
January 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
522627282930311
012345678
029101112131415
0316171819202122
0423242526272829
05
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
24.12.2022 - 07.01.2023--1150
08.01.2023 - 17.02.2023130350700
Cleaning 120 €, Sheets/person 25 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 0.4 km
 • Bus-stop: 0.4 km
 • Airport: 152 km
 • Railway station: 139 km
 • Ravintola: 0.4 km
 • Helsinki: 763 km
 • Oulu: 141 km
 • Rovaniemi: 156 km
 • Kuopio: 373 km
 • Joensuu: 417 km
 • Vaasa: 467 km
 • Jyväskylä: 477 km
 • Tampere: 613 km
 • Lappeenranta: 642 km
 • Lahti: 662 km
Reviews (21 pcs)
Kaikin puolin toimiva ja kaunis mökki hyvällä varustelulla ja sijainnilla (ladulle lähes suoraan pihasta ja rinteet kävelymatkan päässä). Vielä pienempien lasten vanhemmat saattais kaivata...
Kaikin puolin toimiva ja kaunis mökki hyvällä varustelulla ja sijainnilla (ladulle lähes suoraan pihasta ja rinteet kävelymatkan päässä). Vielä pienempien lasten vanhemmat saattais kaivata turvaporttia portaisiin ja verhoa ylimmäiseen ikkunaankin, mutta muuta parannettavaa en keksi.
Read more »
Johanna Herrala - Visited in March2020
Loistavalla paikalla sijaitseva valoisa ja kauniisti sisustettu mökki. Ihana sauna ja hyvä sänky. Parvi erittäin tilava, mutta portaat sinne todella jyrkät. Hyvin varusteltu, paahdin olisi kiva lisä....
Loistavalla paikalla sijaitseva valoisa ja kauniisti sisustettu mökki. Ihana sauna ja hyvä sänky. Parvi erittäin tilava, mutta portaat sinne todella jyrkät. Hyvin varusteltu, paahdin olisi kiva lisä. Ulkoterassille kaipasin paria tuolia saunan jäähylle. Omistajalta nopeat vastaukset. Suosittelen lämpimästi.
Read more »
Tarja - Visited in February2021
Erittäin hyvä sijainti, supersiistit tilat, kaikki toimi erittäin hyvin, voi lämpimästi suositella!
Teresa ja Leif Hagnäs - Visited in January2021
Hyvällä paikalla oleva siisti mökki, nelihenkiselle perheelle täydellinen.
Petri Piiroinen - Visited in August2020
Hieno hyvin varusteltu mökki. Positiivinen kokemus.
Juha - Visited in June2020
Tullessa huomasimme portaissa karvoja, liekö jonkin lemmikin karvoja? Ja parven lattia oli hieman likainen, ei pahasti kuitenkaan. En tiedä mitenkä oli siivottu mökki ennen meitä ja väkisin pölyä...
Tullessa huomasimme portaissa karvoja, liekö jonkin lemmikin karvoja? Ja parven lattia oli hieman likainen, ei pahasti kuitenkaan. En tiedä mitenkä oli siivottu mökki ennen meitä ja väkisin pölyä yms.tulee vaikka kuinka siivoaa.
Mökin keittiöstä löytyi kaikki tarpeellinen astiasto yms.meidän kuuden hengen porukalle.
Mökin sijainti on loistava, kävellen pääsee mm. marketille, lähimmälle uimarannalle ja lenkkipoluille.
Mökin terassilla oli mukava istuskella kesä auringosta nauttien, vaikkakin kaksi pientä tuolia ja pieni pöytä olivat ehkä vähän riittämättömät meidän porukalle.
Mökin parvi oli hyvin tilava, hyvin mahtui kaksi aikuista ja kaksi lasta sinne levittäytymään. Yläkerran telkkari jolla pystyi katsomaan myös netflixia (meillä omat tunnukset) oli lasten mieleen. Parvi oli ihan mielettömän kuuma kylläkin kun sattui olemaan juhannuksen aikaan lämpimät ilmat. Alalerran ilmalämpöpumppu (?) ei ollut riittävä viilennys jotta yläkerran olisi saanut viileäksi. Yläkerran ikkunassa ei myöskään sääskiverkkoa joten sitäkään ei voinut pitää auki. Lapset nukkuivat myös vähän huonosti, kun mökin yläosassa olevissa isoissa ikkunoissa ei ollut verhoja mitkä olisi voinut laittaa kiinni, yläkerrassa oli tästä johtuen aika valoisaa. Mökissä olevat portaat myös aika jyrkät eikä mökissä ollut lapsiporttia. Portaat myös hyvin natisevat joten hiljaa ei kyllä portaissa voinut liikkua.
Kaksi aikuista sopi mainiosti alakerran makuuhuoneeseen.
Sauna tosi hieno. Saunan ikkunaan olisimme toivoneet jotakin verhoja tms.kun iso ikkuna oli. Yksi vessa oli vähän hankala näin isolle porukalle, mutta kyllähän tuota viikonloppu pärjättiin.
Vuokraajan kanssa kaikki toimi tosi hienosti.
Suosittelen mökkiä ehdottomasti kaikille.
Read more »
Sirpa - Visited in June2020
Uusi mökki lähellä latuja ja rinteitä.
Suosittelen.
Henttu Markku - Visited in February2018
Hieno ja siisti mökki, hienolla paikalla. Asiakaspalvelusta täydet pisteet. Saatiin lyhyellä varoitusajalla mökki 1:ksi vuorokaudeksi.

Vahva suositus tälle mökille!!
Aki ahonen - Visited in June2022
Vastasi kuvausta, tosi hyvä nelihenkiselle perheelle. Parvitila olisi näin keväällä vaatinut jonkinlaista mahdollisuutta pimennykseen.
Elias Mänttäri - Visited in April2022
Mukava nykyaikainen mökki, jossa erinomaiset tilat lapsiperheelle. Iso parvi, jossa lapsille hyvin leikkitilaa sekä ps3. Erinomainen sijainti. Kävelymatkan päässä rinteestä ja hiihtoladuista....
Mukava nykyaikainen mökki, jossa erinomaiset tilat lapsiperheelle. Iso parvi, jossa lapsille hyvin leikkitilaa sekä ps3.
Erinomainen sijainti. Kävelymatkan päässä rinteestä ja hiihtoladuista.

Miinukset tulee pienestä televisiosta, ja kamiina-tyyppisestä tulisijasta.
Itse tykkään varaavasta takasta, jossa saa polttaa rauhallisesti puita. Kyseisellä tulisijalla mökki lämpiää hetkessä pätsiksi, mutta viilenee pian entiselleen. Tunnelmointi jää lyhytaikaiseksi.

Kokonaisuutena mukava kohde. Voin suositella.
Read more »
Samu Mattila - Visited in March2022
Mökki on kivan väljä ainakin 4 henkilölle. Hyvä siainti, ladut ja mäki vieressä. Kaikki toimi hyvin lomamme aikana....
Kai Viitanen - Visited in December2021
Hyvä mökki kaikin puolin, lähellä palveluita.Olimme siinä toista kertaa.Hella on kimuranttinen käyttää eikä siihen ole käyttöohjetta.
Tepi - Visited in June2021
Moderni ja viihtyisä mökki rauhallisella paikalla, lähellä Syötteen palveluita. Varustelu oli hyvä ja yleisesti ottaen moderni, pois lukien tv. Yhteistyö majoittajan kanssa toimi hienosti alusta...
Moderni ja viihtyisä mökki rauhallisella paikalla, lähellä Syötteen palveluita. Varustelu oli hyvä ja yleisesti ottaen moderni, pois lukien tv. Yhteistyö majoittajan kanssa toimi hienosti alusta saakka. Majoittuisin uudelleenkin.

Ainoa kehitysehdotus voi olla monelle tarpeeton, mutta televisio voisi olla pykälää suurempi ja smart-tv-ominaisuuksilla varusteltu.
Read more »
Kosti Herranen - Visited in May2021
Erittäin hieno ja siisti mökki. Kaikki tarpeellinen löytyi. Vietimme kivan viikon naisporukalla. Kaikki toimi hienosti. Suosittelemme ehdottomasti tätä mökkiä. Kiitos :)
Savonlinnan siskokset - Visited in November2020
Hyvä ja siisti mökki, jossa kaikki toimi. Ainoa häiritsevä asia oli, että naapuritalot todella lähellä. Eli ei varsinaisesti mökkifiilistä, ennemminkin kuin olisi ollut omakotitalossa jossain lähiössä.
Tiina - Visited in November2020
Erittäin siisti, nykyaikainen ja valoisa huvila. Tänne tulisin mielelläni uudestaan. Sopivan kokoinen joko perheelle tai kahdelle ystävä pariskunnalle. Sauna tilava ja keittiö erittäin hyvin...
Erittäin siisti, nykyaikainen ja valoisa huvila. Tänne tulisin mielelläni uudestaan. Sopivan kokoinen joko perheelle tai kahdelle ystävä pariskunnalle. Sauna tilava ja keittiö erittäin hyvin varusteltu, mitään ei puuttunut lukuunottamatta leivänpaahdinta😊Kodassa tuli istuttua joka ilta makkaraa paistellen.
Read more »
Tytti67 - Visited in April2020
Mökki erinomaisessa kunnossa, vain ulko-ovea täytyi säätää että myös naisväki kykeni saamaan sen lukkoon. Lämmityksen säätö pettymys, koska lattiat kylmät, ja ulkllämpötilan laskettua sisällä viileä henkäys vaikka mittari +20.
Pohjalainen - Visited in February2020
Kiva mökki, erillinen ulkovarasto kuivauskaapilla oli iso plussa.
Timo Timperi - Visited in February2020
Mökki sijaitsi hyvällä paikalla, pienen kävelymatkan päässä rinteistä. Hieno mökki ja hyvin viihdyttiin. Suosittelen!
Simo Silander - Visited in April2019
Kaikki arvosteluthan vaikuttavat luotettavuuteen, vai kuinka?
Me olimme kylläkin erittäin tyytyväisiä!
Heikki Kotoneva - Visited in March2019
Hyväkuntoinen "mökki". Kaikki tarvittava varustus löytyi. Sopi hyvin kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Rinteet kävelymatkan päässä. Rauhallinen alue. Hyvä opastus tuli sähköpostiin eikä...
Hyväkuntoinen "mökki". Kaikki tarvittava varustus löytyi. Sopi hyvin kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Rinteet kävelymatkan päässä. Rauhallinen alue. Hyvä opastus tuli sähköpostiin eikä muutenkaan valittamista. Suosittelen.
Read more »
Tuomas - Visited in March2019
Contact

Member since 7 years
Pudasjärvi.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Aamurinne B

  Aamurinne B
  61 m², 6 beds, 2 bedroom

  490-1 060 €/Wk
 • Syöte, Onnela

  Syöte, Onnela
  66 m², 6 beds, 1 bedroom

  380-1 190 €/Wk
 • Villa Kaarto

  Villa Kaarto
  58.50 m², 5 beds, 1 bedroom

  350-930 €/Wk
 • Aihki A

  Aihki A
  60 m², 6 beds, 1 bedroom

  405-1 100 €/Wk
 • Lumovilla

  Lumovilla
  100 m², 8 beds, 4 bedroom

  Not priced
 • Villa Downhill

  Villa Downhill
  83 m², 8 beds, 2 bedroom

  490-1 390 €/Wk
 • Tähtisara

  Tähtisara
  85 m², 8 beds, 3 bedroom

  1 000-1 800 €/Wk
 • Villa Pohjanvalkea

  Villa Pohjanvalkea
  140 m², 10 beds, 5 bedroom

  1 200-1 950 €/Wk
 • Lynx

  Lynx
  46 m², 6 beds, 1 bedroom

  350-1 150 €/Wk
 • Vanamo

  Vanamo
  65 m², 6 beds, 2 bedroom

  725-1 495 €/Wk
Most viewed
 • RukaNeliö

  RukaNeliö
  100 m², 8 beds, 2 bedroom

  1 350-1 950 €/Wk
 • Tervariihi

  Tervariihi
  90 m², 6 beds, 1 bedroom

  580-1 000 €/Wk
 • AINOLA

  AINOLA
  90 m², 8 beds, 2 bedroom

  800-1 250 €/Wk
 • Metsätähti

  Metsätähti
  135 m², 13 beds, 4 bedroom

  1 000-1 550 €/Wk
 • Petäjähovi Ruka

  Petäjähovi Ruka
  90 m², 9 beds, 2 bedroom

  890-1 390 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Luoto

You can book this cottage by contacting the landlord. Contact details are shown below. This cottage can not be booked directly online.

Member since 7 years
Pudasjärvi.

Contact

*Address

Your message has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.