Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa-Ansa

1 200-3 300 €/Wk, Risulahti, Puumala, Etelä-Savo Cottage-ID 5670. Kekkolantie,
51890, Risulahti. Website »
7 rooms,
160 m²
13 beds
6 bedrooms
Building year 2010
Own lakeshore
(Saimaa)
Content

Tyylikäs hirsihuvilakokonaisuus Villa Ansa!

Ei vuokrata talvisaikaan ollenkaa. Seuraavat vapaat ajat 15.5.2023 alkaen.

Jos vaadit lomaltasi luonnonrauhaa tasokkaassa ympäristössä Villa Ansa on valintasi. Tämä viiden rakennuksen kokonaisuus on koettava!

www.villa-ansa.com

Käykää tykkäämässä meistä myös Facebookissa!
https://www.facebook.com/pages/Villa-Ansa/14...

Vaihtopäivä kesällä 26.6-21.8 aina maanantai. Minivuokra-aika 7 päivää. 21.8 eteenpäin mahdollista vuokrata pelkkiä viikonloppuja.

Lisäpaikkoja saatavilla yhteensä 17 henkilölle. Lisäpaikoista erillinen lisämaksu 60€/hlö.

· Huvilan pesutiloissa lämmin suihkuvesi. Rantasaunassa lämmin pesuvesi kiukaan yhteydessä olevasta säiliöstä. Muissa vesipisteissä kylmävesi.

·Huvilan terassi on suoraan etelään, jonne aurinko paistaa koko päivän.

·Huvilassa, vierasmajassa ja rantasaunassa tilavat terassit pirttipöydät tai muut kalusteet.

·Huvilan vieressä on sähköistetty grillikatos, jossa kaasu- ja sähkökäyttöinen Weber grilli.

·Huvilan terassilta on laudoitettu käytävä kahdella patiolla ja pirttikalustoilla rantaan. Kaikki patiot on kyllästetty ruskealla värillä.

·Huvilassa jääkaappi-pakastin, liesi uunilla, astianpesukone, pyykinpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä astiastot 13 henkilölle.

·Huvilassa on varaava vuolukivitakka leivinuunilla, 65" smart taulu TV (mm. Netflix, C-more yms)

·Huvilassa erillinen makuuhuone sekä parvella nukkumatilaa yhteensä 7 henkilölle. Parven jakaa erillinen väliseinä. Erikseen sovittaessa lisäpaikkoja saatavilla 4 henkilölle.

·Kaksi vierasmajaa joissa kaapistot, TV:t, terassilla jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro. Molemmista vierasmajoista löytyy yhteensä erilliset sängyt yhteensä 4 henkilölle.

·Kolme vesi wc:tä. Huvilassa sisällä, vierasmajojen yhteydessä sekä rantasaunan yhteydessä.

·Tontilla on oma porakaivo, josta kylmä vesi tulee huvilan keittiöön ja saunatiloihin. Vierasmajan wc:n, rantasaunan keittiöön ja saunatiloihin.

·Rantasauna tilavilla seurustelulauteilla, vesi wc:llä, takkahuoneessa vuolukivitakka ja taulu TV 32". Keittiössä sähköhella, jääkaappi-pakastin, mikro ja kahvinkeitin. Saunassa puulämmitys. Parvella 2 henkilön nukkumapaikat. Rantasaunassa terassi jossa aurinkotuoleja sekä ulkopöytäryhmä.

·Rakennuksia yhdistää painekyllästetyt kulkureitit, joissa iltavalaistus.

·Sotuvene löytyy rannasta. Ei moottoria.

·Palju 6 henkilölle patiolla.

·Laiturin päästä löytyy 3 metriä vettä. Vieressä lapsiystävällinen loiva hiekkaranta. Rannalta löytyy myös betonista tehty veneenlaskuramppi.

HUOM! Lemmikkien tuomisesta mökille peritään lisämaksu 150€ ja niistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Varmistaaksemme siisteyden loppusiivouksen ottaminen kauttamme on edellytys vuokraukselle.

Kysykää lisätietoa ja varauksia, sähköpostilla ja soittamalla!

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Not available
Available

Check availability from landlord

Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Helsinki: 298 km
 • Lappeenranta: 121 km
 • Kuopio: 159 km
 • Jyväskylä: 185 km
 • Lahti: 197 km
 • Joensuu: 205 km
 • Tampere: 327 km
 • Turku: 433 km
 • Oulu: 442 km
 • Vaasa: 447 km
 • Rovaniemi: 665 km
Reviews (10 pcs)
Mökki sijaitsee tosi rauhallisella paikalla. Tilaa on isommallekin porukalle. Jääkaappeja on sijoitettu sopivasti eri puolille. Tilat soveltuvat hyvin esimerkiksi merkkipäivien viettoon,
Leena Tikkanen - Visited in May2016
Mökki sijaitsee erittäin rauhallisella alueella, ei näkyvyyttä naapuriin. Nukkumatiloja on isommallekin porukalle. Erilliset aitat vessan kera oli erittäin kiva.
Mökki kaipaa pientä päivitystä.
Mari - Visited in July2019
Siisti, tilava ja avara. Lähinaapuri ei ihan vieressä, joten yksityisyys taattu. Kaunis paikka ja hyvin hoidettu. Laiturin päässä riittävän syvää, joten lapsille riitti viihdykettä "pommien" teossa,...
Siisti, tilava ja avara. Lähinaapuri ei ihan vieressä, joten yksityisyys taattu. Kaunis paikka ja hyvin hoidettu. Laiturin päässä riittävän syvää, joten lapsille riitti viihdykettä "pommien" teossa, ehkä vähän aikuisillekin. Erinomainen kahden perheen lomanviettoon (7 hlö) ja sopii isommallekin porukalle.
Read more »
Sari - Visited in July2016
Kaunis maisema ja rauhallinen sijainti. Palju ihanalla paikalla katsella auringonlaskua.
Mökki kaipaa päivitystä.
Juhannus mökillä - Visited in June2018
Keskeltä luonnon rauhaa löytyi huikea paratiisi. Varustelutasoltaan ylitti kyllä odotukset ja viikonloppu sujui oikein jouheasti isommallakin seurueella. Erityisesti kylpytynnyrissä kelpasi ihailla...
Keskeltä luonnon rauhaa löytyi huikea paratiisi. Varustelutasoltaan ylitti kyllä odotukset ja viikonloppu sujui oikein jouheasti isommallakin seurueella. Erityisesti kylpytynnyrissä kelpasi ihailla syysiltojen auringonlaskua.
Read more »
Sami Räbinä - Visited in August2017
Aivan ihana paikka juhlien viettämiseen ystäväporukalla! Erityisesti oma rauha, upea maisema, luonnon äänet ympärillä, palju, sauna, hyvät opasteet perille ja erilliset majoittumistilat saavat...
Aivan ihana paikka juhlien viettämiseen ystäväporukalla! Erityisesti oma rauha, upea maisema, luonnon äänet ympärillä, palju, sauna, hyvät opasteet perille ja erilliset majoittumistilat saavat kiitosta. Hieman tarkempi saisi olla edellisen vuokraajan jälkien siivoamisessa pihapiirissä. Irrallisia lautoja kulkuväylillä voisi korjata. Lahoava terassipöytäkin rannassa vaatisi päivitystä. Voisin mieluusti vuokrata joskus tämän mökin pidemmäksikin aikaa!
Read more »
Maria - Visited in June2022
Mökki oli hyvä isolle porukalle. Sijainti oli hyvä ja rauhallisella paikalla. Syksyllä ei kannata mennä kun mökki oli aivan kylmä ensimmäinen ilta meni lämmittäessä (sisällä oli 11 astetta lämmintä...
Mökki oli hyvä isolle porukalle. Sijainti oli hyvä ja rauhallisella paikalla. Syksyllä ei kannata mennä kun mökki oli aivan kylmä ensimmäinen ilta meni lämmittäessä (sisällä oli 11 astetta lämmintä kun tultiin) Parhaat päivänsä mökki on jo nähnyt! Etenkin Lapsille ja miksi ei myös vanhemmillekkin löytyy erittäin vaarallinen kohta rappusten ja rantasaunan välissä. Siinä on reilu 20 cm rako ja pudotusta reilu metri johon voi tippua!
Read more »
Draugr - Visited in September2021
Kaveriporukalla oltiin mökkeilemässä 3 yötä. Hieno ja toimiva kokonaisuus, sisälsi kaiken tarvittavan. Täällä sai todella olla omassa rauhassa. Päämökin lisäksi oli vielä kaksi erillistä mökkiä,...
Kaveriporukalla oltiin mökkeilemässä 3 yötä. Hieno ja toimiva kokonaisuus, sisälsi kaiken tarvittavan. Täällä sai todella olla omassa rauhassa. Päämökin lisäksi oli vielä kaksi erillistä mökkiä, joten myös oman porukan kesken sai omaa rauhaa tarvittaessa. Myös vuokraaminen sujui vaivattomasti ja vuokraisäntä oli ystävällinen.
Read more »
Maija - Visited in May2021
Villa Ansa on erittäin rauhallisella paikalla luonnon helmassa. Kolme rakennusta on sijoitettu tontille erittäin toimivasti suurine terassikatoksineen. Hyvällä kelillä isompikin porukka viihtyy...
Villa Ansa on erittäin rauhallisella paikalla luonnon helmassa. Kolme rakennusta on sijoitettu tontille erittäin toimivasti suurine terassikatoksineen. Hyvällä kelillä isompikin porukka viihtyy mökillä erinomaisesti, sillä pihapiirissä on useita tosi kivoja pöytäryhmiä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että mökkikokonaisuus on tarkoitettu enintään 13 ihmiselle ja jos mökkiläisiä on tulossa yhtään enempää niin niistä kannattaa sopia vuokraajan kanssa ennen varauksen tekemistä. Huvila ja ulkosauna kaipaisivat hieman pientä päivitystä, mutta toimivat silti tosi hyvin.

Voin suositella paikkaa ehdottomasti, mutta minun fiilistäni heikentää kommunikointi välittäjän kanssa. Siitä minulla jäi hieman pettynyt olo, mutta mökin omistajan kanssa saimme sovittua mökin henkilömäärään liittyvät erimielisyydet tosi asiallisesti.
Read more »
Elias - Visited in July2020
Olimme lomailemassa isommalla porukalla kohteessa. Tilat toimi hyvin ja astiasto oli kattava! Toimii varmasti myös perhelomailuun. Kelpaa suositella muillekin.
Leena Heinälehto - Visited in July2018
Contact

Member since 15 years
Puumala.
Best time to contact: Aina
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Kervilä

  Kervilä
  170 m², 14 beds, 4 bedroom

  950 €/Wk
 • Saimaatupa

  Saimaatupa
  60 m², 5 beds, 2 bedroom

  535-840 €/Wk
 • Aaltoranta

  Aaltoranta
  125 m², 10 beds, 2 bedroom

  950-1 950 €/Wk
 • Rantamaja

  Rantamaja
  45 m², 6 beds, 3 bedroom

  450 €/Wk
 • Kaijanranta

  Kaijanranta
  76 m², 6 beds

  770 €/Wk
 • Mäntyniemi, Saimaan rannalla

  Mäntyniemi, Saimaan rannalla
  90 m², 9 beds, 2 bedroom

  770-900 €/Wk
 • Cottage

  Cottage
  175 m², 10 beds, 4 bedroom

  1 150 €/Wk
 • Cottage

  Cottage
  80 m², 8 beds, 1 bedroom

  900 €/Wk
 • Design Villa Saimaa

  Design Villa Saimaa
  90 m², 6 beds, 2 bedroom

  900 €/Wk
 • Rantamökki Mäyrä

  Rantamökki Mäyrä
  55 m², 4 beds, 2 bedroom

  700-850 €/Wk
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa-Ansa

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.