Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Myllyniemi

450-700 €/Wk, Heikkurila, Sulkava, Etelä-Savo Cottage-ID 2470. Myllyjoentie 80,
58700, Sulkava. Website »
3 rooms,
70 m²
4 beds
1 bedrooms
Building year 1987
Own lakeshore
(Saimaa Pihlajavesi)
Content

The buildings of the resort are only 10-20 meters from the Lake Saimaa in and sand cape.
In the winter of 2021, the cottage will have a renovated toilet, sauna and washroom, as well as a terrace and outdoor lighting. The beach is well suited for even smaller children. There is also a separate wood-heated sauna and a barbecue area in the old barn next to the cottage.
In the yard there is also a separate electrically heated barn for two person. More information: www.saimaaholidays.fi

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
1327282930
14
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
27.02.2023 - 09.04.2023-280450
Cleaning 100 €, Sheets/person 10 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 12 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Airport: 60 km
 • Railway station: 50 km
 • Parking: 0.01 km
 • Helsinki: 303 km
 • Lappeenranta: 129 km
 • Kuopio: 158 km
 • Jyväskylä: 179 km
 • Joensuu: 189 km
 • Lahti: 202 km
 • Tampere: 330 km
 • Turku: 438 km
 • Oulu: 444 km
 • Vaasa: 448 km
Reviews (19 pcs)
Paikka on rauhallinen ja erittäin sopiva lapsiperheelle. Siisteydessä oli hiukan toivomisen varaa. Peitot ja tyynyt voisi vaihtaa useammin uusiin tai ainakin pestä. Astioita oli tarpeeksi, mutta...
Paikka on rauhallinen ja erittäin sopiva lapsiperheelle. Siisteydessä oli hiukan toivomisen varaa. Peitot ja tyynyt voisi vaihtaa useammin uusiin tai ainakin pestä. Astioita oli tarpeeksi, mutta yhtään terävää leipäveistä ei löytynyt puhumattakaan veitsen teroittimesta. Samoin kirves oli tylsynyt melkein käyttökelvottomaksi. Soutuveneen toisen airon lavasta oli jäljellä vain puolikas. Pikkuasioita, mutta kuitenkin olisi hyvä tarkistaa aika ajoin varusteiden kunto.
Read more »
Mummi - Visited in June2015
Viihtyisä hyvin varusteltu mökki avaralla paikalla Saimaan rannassa. Mökissä on yksi makuuhuone, joten ei kovin suurelle seurueelle. Sulkavan kirkonkylä pienen ajomatkan päässä. Hienoa seutua ainakin kesällä.
Ilkka - Visited in June2021
Mökki oli juuri remontoitu ja kaikki oli kunnossa. Hiekkarantaa riitti joka suuntaa, vesi oli vain liian kylmää. Uudelta terassilta oli kiva katsella Saimaan laineen liplatusta.
Kari Kettu - Visited in May2021
Thank you Jukka! Me and my family love to relax you . For the past 5 years I book here. The ratio price -quality is excellent, on lake Saimaa are more expensive in other places. The house has all the...
Thank you Jukka! Me and my family love to relax you . For the past 5 years I book here. The ratio price -quality is excellent, on lake Saimaa are more expensive in other places. The house has all the amenities: shower,sauna, washing machine, Internet wifi. Big boat motor take necessarily, although there are at the oars. We love to fish, so come to the lake Saimaa.
Read more »
Alla Kyon - Visited in August2015
Loistavalla paikalla, hieno hiekkaranta. Erinomainen rantasauna. Mökin varustelutaso kattava. Sisäsauna ja khp löytyivät mutta ei käytetty kertaakaan, rantasaunasta pääsi suoraan järveen noin 10...
Loistavalla paikalla, hieno hiekkaranta. Erinomainen rantasauna. Mökin varustelutaso kattava. Sisäsauna ja khp löytyivät mutta ei käytetty kertaakaan, rantasaunasta pääsi suoraan järveen noin 10 metriä. Naapuri tosi mukava ja hänellä kaksi kilttiä sosiaalista koiraa.
Read more »
Eija ja Kari - Visited in August2021
Perusmökki. Aivan ihana piha ja ranta, lapsiperheelle juuri sopiva. Ilmalämpöpumppu takasi ihanan viileyden sisällä vaikka ulkona oli kova helle. Vanhanajan tunnelmaa toi ulkorakennukset ja...
Perusmökki. Aivan ihana piha ja ranta, lapsiperheelle juuri sopiva. Ilmalämpöpumppu takasi ihanan viileyden sisällä vaikka ulkona oli kova helle. Vanhanajan tunnelmaa toi ulkorakennukset ja rantasauna. Mukavat naapurit ja omistaja. Tullaan varmasti toistekin!
Read more »
Nina Gromoff - Visited in July2021
Rentouttava loma hienoissa maisemissa. Hiihtokin onnistui, mutta sitten sää lämpeni ja jäätiekin kastui. Lumityöt tehty viimeisen päälle hyvin. Mökki sopi meille erinomaisesti, toimiva keittiö kaiken...
Rentouttava loma hienoissa maisemissa. Hiihtokin onnistui, mutta sitten sää lämpeni ja jäätiekin kastui. Lumityöt tehty viimeisen päälle hyvin. Mökki sopi meille erinomaisesti, toimiva keittiö kaiken keskiössä. Varustelu sopisi pidempäänkin oleiluun ja ulkoiluun. Sisäsauna ja wc oli juuri remontoitu, rantasaunaa emme talvella käyttäneet. Naapurin ihana koira ilahdutti lomaamme. Tänne tulemme uudestaan, toivottavasti jo ensi kesänä.
Read more »
Anu Kare - Visited in February2021
Paikka oli rauhallinen, vaikka vieressä onkin toinen mökki, näköyhteyttä ei kuitenkaan kesäaikaan juurikaan ole ja muutenkin sai olla ihan omassa rauhassa. Saunasta rantaan lyhyt matka ja kiva...
Paikka oli rauhallinen, vaikka vieressä onkin toinen mökki, näköyhteyttä ei kuitenkaan kesäaikaan juurikaan ole ja muutenkin sai olla ihan omassa rauhassa.
Saunasta rantaan lyhyt matka ja kiva laituri kahden isttutavalla istuimella. Puhdas kirkas vesi järvessä. Linnavuoren korkea kallio noin 5 km päässä, hyvä kohde soutuveneellä. Aurinko paistaa rantaan suutimman osan päivästä.
Loppukesästä pääsee maistelemaan pihamaalla kasvavia puna-, ja mustaherukoita.
Read more »
Mökkelijät - Visited in July2019
Hyvin varusteltu ja siisti mökki helppokulkuisen tien päässä. Loiva hiekkapohjainen ranta ja kirkasta vettä. Parempaa grilliä olisi toivottu, mutta puukäyttöinen tulisija oli ihan kelvollinen...
Hyvin varusteltu ja siisti mökki helppokulkuisen tien päässä. Loiva hiekkapohjainen ranta ja kirkasta vettä. Parempaa grilliä olisi toivottu, mutta puukäyttöinen tulisija oli ihan kelvollinen grillaamiseen. Keittiövälineitä oli riittävästi. Isolla pihalla mahtui touhuta ja loikoilla auringossa. Naapureita aika lähellä, mutta näin elokuun alussa oli aika rauhallista ja monet mökit tyhjillään. Sulkavan linnavuori soutumatkan päässä ja kauppoihin lyhyt matka autolla. Nautimme olostamme ja voisimme tulla toistekin.
Read more »
Timo - Visited in August2018
Mökki ja sijainti vastasivat odotuksiamme. WC-tila vähän ahdas ja epäkäytännöllinen. Varustetaso mökissä muuten ihan riittävä. Maisemat ihan mahtavat. Hiihtolatua vähän kaipasimme.
Kaarina Sacklén - Visited in March2018
Aivan mahtava lomaviikko - taas kerran - täällä Saimaan rannalla. Oikeastaan kaikki mitä voi Suomen kesältä toivoa (säät suosivat). Olimme elokuun puolessa välissä viikon ja olisimme olleet...
Aivan mahtava lomaviikko - taas kerran - täällä Saimaan rannalla. Oikeastaan kaikki mitä voi Suomen kesältä toivoa (säät suosivat). Olimme elokuun puolessa välissä viikon ja olisimme olleet toisenkin, jos ei olisi ollut toista varausta. Rantasauna lämpesi joka päivä ja uimassa käytiin pari-kolme kertaa päivässä ennen saunaakin. Sisäsauna näytti siistiltä mutta kuka sitä kesällä käyttää kun on hyvä puusauna noin 5 metriä järvestä? Ohjelmanumerona naapurin Uuno-koira, hyväntahtoinen ahmatti! Meilläkin oli koira mukana. Suosittelen lämpimästi lapsi/koiraperheille! Hieno paikka ja keskellä oikeaa Suomen kauneinta luontoa.
Read more »
Eija ja Kari sekä Jade-koira - Visited in August2022
Rauhallisella paikalla jossa hyvä uimaranta ja iso piha, saunassa saa hyvät löylyt. Koiralle ihanteellinen paikka, naapurissa 2 ihanaa koiraa Uuno ja Pruuno jotka käyvät moikkaamassa ja...
Rauhallisella paikalla jossa hyvä uimaranta ja iso piha, saunassa saa hyvät löylyt.
Koiralle ihanteellinen paikka, naapurissa 2 ihanaa koiraa Uuno ja Pruuno jotka käyvät moikkaamassa ja ilahduttamassa mökkinaapureita.
Olimme viime kesänä täällä viikon, tänä kesänä nyt 2vko ja vielä elokuussa 1vko.
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.
Read more »
mökkilämää - Visited in July2022
Kaunis paikka ihan rannassa. Uskomaton näkymä kuutamoyönä. Vesi jo liian kylmää matalassa rannassa kahlailuun. Kauppaan noin 10 km matka eli ei vie kauaa poiketa ostoksille. Mökkiä ja ympäristöä...
Kaunis paikka ihan rannassa. Uskomaton näkymä kuutamoyönä. Vesi jo liian kylmää matalassa rannassa kahlailuun. Kauppaan noin 10 km matka eli ei vie kauaa poiketa ostoksille. Mökkiä ja ympäristöä kunnostettu sitten viime talven ja paikka soveltuu hyvin pienelle perheelle kaikkine mukavuuksineen. Naapurimökin sosiaaliset ja kiltit pienet koirat (cockeri ja seropi) poikkesivat seuraksi katsomaan olisiko leikkikavereita ja ilahduttivat meitä. Tulemme tänne varmasti vielä kesäaikaan, niin pääsemme nauttimaan myös rantaelämästä.
Read more »
Syyslomailijat - Visited in October2021
Cottage owner's reply 01.11.2021
Kiitos palautteesta.
Kiva "mummonmökki" loistavalla sijainnilla ja mahtavalla pihamaalla. Siisteydessä vähän toivomisen varaa ja kunnon kaasu/hiiligrilli olisi toimiva.
Tapio Eklin - Visited in July2019
Rauhallinen sijainti, täydellinen hiljaisuus luonnon ääniä lukuunottamatta. Kodikas pihapiiri ja mukava hiekkaranta. Savonlinnaan lyhyt matka autolla.
Marjatta Syväterä - Visited in August2017
Hyvin varusteltu mökki jossa oli mukava viettää aikaa lapsien kanssa. Varusteita on kyllä uusittu, soutuvene oli kunnossa ja keittiövarusteet myös paikallaan.
Nanna - Visited in June2016
Väga ilus koht, kõik asjad töötasid, köögis vajalikud söögiriistad ja tehnika olemas. Eraldi tellitud alumiinium paat, koos mootoriga, toimis ilusti. Soovitan perepuhkuseks ja kalapüüdmiseks. Maja...
Väga ilus koht, kõik asjad töötasid, köögis vajalikud söögiriistad ja tehnika olemas. Eraldi tellitud alumiinium paat, koos mootoriga, toimis ilusti. Soovitan perepuhkuseks ja kalapüüdmiseks. Maja saun oli korralik ja värske. Õue sauna ei proovinud. Gaasigrill oli väga hea. 5+ … külastan tulevikus kindlasti veel. Suvel võib veel eriti ilus ja äge olla. Soovitan pigem nädalaks võtta, kuna Eestist ikkagi suhteliselt pikk maa sõita 🙂
Read more »
Gerd Tamm - Visited in October2022
moi! yleisilmeessä olisi pientä remontinpaikkaa,samoin siisteydessä! sijainti ja paikka hieno toki rantaan voisi panostaa kun sitä kerran on ja voisi olla rantatuoleja,jotka saa makuuasentoon! Isäntä...
moi! yleisilmeessä olisi pientä remontinpaikkaa,samoin siisteydessä! sijainti ja paikka hieno toki rantaan voisi panostaa kun sitä kerran on ja voisi olla rantatuoleja,jotka saa makuuasentoon! Isäntä avulias ja palvelualtis siitä iso kiitos! Hieno paikka lomailla ja kohtuu hintainen saimaan vesistössä! T.pekka ps.kaasugrillikin oli vaikka enemmän tuli puugrilliä käytettyä!
Read more »
pekka nummi - Visited in July2020
Mökki yllätti huonokuntoisuudellaan. Erityisesti terassi oli hirveä ja vaarallinen. Sisätilat myös huonokuntoiset,varsinkin wc järkyttävässä kunnossa. Mökissä ei ollut kaappeja,mihin voisi tavaransa...
Mökki yllätti huonokuntoisuudellaan. Erityisesti terassi oli hirveä ja vaarallinen.
Sisätilat myös huonokuntoiset,varsinkin wc järkyttävässä kunnossa. Mökissä ei ollut kaappeja,mihin voisi tavaransa laittaa. Ainastaan epäkäytännöllisiä lipastoja. Mökki pursusi tavaroista joilla ei mitään funktiota.
Vettä ei voinut käyttää talousvetenä hajuhaitan ja maun vuoksi. Vesi kannattaa hakea muualta.
Parasta on pihapiiri ja ranta,maisema sekä kohdalle sattunut aurinkoinen hellesää.
Isäntä oli ystävällinen ja palvelualtis,siitä kiitokset!
Read more »
Maikki ja Apa - Visited in June2020
Contact

Member since 17 years
Sulkava.
Best time to contact: milloin vain
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Myllyniemi

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.