Map

Kuoreapaanniemi

400-750 €/Wk, Heikkurila, Sulkava, Etelä-Savo Cottage-ID 600. Kuoreapaanniementie 70,
58700, Sulkava. Website »
2 rooms,
60 m²
6 beds
1 bedrooms
Building year 2006
Own lakeshore
(Saimaa)
Content

Mökki on erittäin rauhallisella alueella. Lähes kaikki mukavuudet (mm. pesutorni, apk, mikro, jk/pakastin,tv+dvd-soitin) rauhallisella seudulla. Niemen molemmin puolin hiekkarantaa ja kärjessä kalliokieleke. Pihalla kaasugrilli ja grillikota sekä rannassa laituri ja soutuvene. Lattilämmitys joka huoneessa. Vuokraajalla metsästys mahdollista mökin välittömästä läheisyydestä noin 100 ha:n alueella. Lisätietoja: www.saimaaholidays.fi

Read more »
Availability calendar
 
August 2022
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
311234567
32891011121314
3315161718192021
3422232425262728
352930311234
3656789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
12.06.2022 - 28.08.2022--700
29.08.2022 - 11.09.2022-250400
Cleaning 100 €, Sheets/person 10 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 23 km
 • Bus-stop: 6 km
 • Airport: 80 km
 • Railway station: 60 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.5 km
 • Helsinki: 304 km
 • Lappeenranta: 128 km
 • Kuopio: 160 km
 • Jyväskylä: 181 km
 • Lahti: 204 km
 • Joensuu: 206 km
 • Tampere: 332 km
 • Turku: 440 km
 • Oulu: 446 km
Reviews (11 pcs)
Mökki todella rauhallisella paikalla niemen kärjessä. Kaikki mukavuudet löytyy sisävessasta astianpesukoneeseen. En suosittele ihan pikkulapsille, kosk heille ei ole kunnon uimapaikkaa ja pihassa ei...
Mökki todella rauhallisella paikalla niemen kärjessä. Kaikki mukavuudet löytyy sisävessasta astianpesukoneeseen. En suosittele ihan pikkulapsille, kosk heille ei ole kunnon uimapaikkaa ja pihassa ei ollut kuin risa keinu. Selvästikin koiraihmisten paikka. Matotkin pidimme koko viikon ulkona, koska haisivat niin pahalle. Edellinen vuokraaja oli tehnyt loppusiivouksen vähän niin ja näin, joten imuroimme ja pesimme itse mökin lattiat. Mattojen ja petivaatteiden tamppaustelinettä jäimme myös kaipaamaan. Hyvät uinti mahdolliisuudet aikuisille ja isommille lapsille, vaikka laituri oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Ihan ok mökki puutteistaan huolimatta ja plussaa isännän ystävällisyydestä. Viihdyimme hyvin.
Read more »
Jari - Visited in July2015
Ihanalla rauhallisella sijainnilla niemen nokassa sijaitseva mökki josta löytyi kaikki tarpellinen. sadepäivänä grillikota ihan huippu. Hyvät marjamaastot. Kiva matala hiekkaranta molemmin puolin...
Ihanalla rauhallisella sijainnilla niemen nokassa sijaitseva mökki josta löytyi kaikki tarpellinen. sadepäivänä grillikota ihan huippu. Hyvät marjamaastot.
Kiva matala hiekkaranta molemmin puolin niemeä ja tukeva laituri.
Palvelu joustavaa josta kiitoksena hommasin sen ainoan valituksen aiheen (huono paistinpannu ) tilalle uuden :)
Read more »
Johanna - Visited in July2016
Mainiosti viihdyimme juhannuksen jälkeisen viikon hyvin varustetulla mökillä. Kiuas oli erinomainen, samoin polttopuut. Ystävällinen omistaja teki vielä paketin ja lähetti unohtamamme tavarat perässä...
Mainiosti viihdyimme juhannuksen jälkeisen viikon hyvin varustetulla mökillä. Kiuas oli erinomainen, samoin polttopuut. Ystävällinen omistaja teki vielä paketin ja lähetti unohtamamme tavarat perässä Saksaan. Siitä lisäpisteitä.
Read more »
Fuhrmannit - Visited in June2018
Hinta/laatusuhteeltaan loistava mökki. Mikäli kaipaat oma rauhaa niin sijainti mitä parhain.
Mikael Saari - Visited in February2017
Rauhallinen sijainti ja mökin perusvarustus hyvä. Kunnissapidossa on kuitenkin toivomisen varaa: suihkun hana vuotaa tauotta, hanavesi ei juomakelpoista (ruskeaa ja haisee raudalle), sohva vanha ja...
Rauhallinen sijainti ja mökin perusvarustus hyvä. Kunnissapidossa on kuitenkin toivomisen varaa: suihkun hana vuotaa tauotta, hanavesi ei juomakelpoista (ruskeaa ja haisee raudalle), sohva vanha ja likainen (ei sama kuin kuvissa), saunan ovi ei avaudu kunnolla, saunanlauteet huterat, paistinpannut ja veitset keittiössä voisi uudistaa.
Read more »
Sanna H. - Visited in October2020
Mukava mökki mahtavalla sijainnilla. Pihasta pääsi suoraan hiihtämään jäälle.
Ystävällinen vuokraaja ja hänen kanssaan oli helppo asioida.
Nita - Visited in March2021
Tämä mökki on rauhaa rakastavan mökkeilijän unelma. Naapureita ei ole ja joka aamu saimme herätä hienoon linnunlaulukonserttiin. Nettimökin esittelyvalokuva on jo vanha ja kuvan ottamisen jälkeen...
Tämä mökki on rauhaa rakastavan mökkeilijän unelma. Naapureita ei ole ja joka aamu saimme herätä hienoon linnunlaulukonserttiin. Nettimökin esittelyvalokuva on jo vanha ja kuvan ottamisen jälkeen mökin suojaksi on kasvanut koivuja. Varustelu on riittävä ja pohjaratkaisu toimiva kahdelle hengelle. Vuodesta 2001 kesät Saimaan vuokramökeissä viettäneenä suosittelen Kuorepaanniemeä mielelläni.
Read more »
pekka kähkönen - Visited in July2020
Oltiin viikko lomalla, mökki on niemen kärjessä aivan omassa rauhassa, lähin talo kilometrin päässä, vastakkaisella rannalla mökkejä n. 100 metrin päässä, mutta nekin jää puiden taakse piiloon,...
Oltiin viikko lomalla, mökki on niemen kärjessä aivan omassa rauhassa, lähin talo kilometrin päässä, vastakkaisella rannalla mökkejä n. 100 metrin päässä, mutta nekin jää puiden taakse piiloon, laiturilla sai olla aivan rauhassa, saunasta helppo mennä suoraan uimaan, laiturilla hyvät tikkaat, itse laituri kaipaa kyllä korjausta, muutama lauta aika huonossa kunnossa, muttei haitannut meitä, vesi oli kirkasta, soutuveneellä pääsee järvelle, varmaan tullaan uudestaankin, suosittelen.
Read more »
Marko - Visited in June2020
Lepo tässä mökissä ei ole ensimmäinen kerta. Naapurithan ovat järven toisella puolella. Kalastus on hyvä asia (ahven, hauki, leipä, torakka). Sieniä ja marjoja paljon. Mökin omistaja on mukava mies....
Lepo tässä mökissä ei ole ensimmäinen kerta. Naapurithan ovat järven toisella puolella. Kalastus on hyvä asia (ahven, hauki, leipä, torakka). Sieniä ja marjoja paljon. Mökin omistaja on mukava mies. Kaikki kysymykset, jotka nousevat esiin lepoprosessissa, ratkaistaan välittömästi. Lepää hyvin.
Read more »
Александр Алексеев - Visited in August2019
Ihanan rauhallinen paikka,koiratkin tykkäsi.Ainoa mitä kaivattiin olisi ollut aurinkotuolit,ne valitettavasti puuttuu monelta vuokramökiltä.
Viihdyttiin hyvin ja tullaan varmasti toistekin.
Linda - Visited in May2022
We loved this place very much and hope to return some time in the future! Jukka, the owner is really friendly and answered immediately when we had questions. Thanks a lot for this great experience!
Quirin - Visited in September2021
Contact

Member since 16 years
Sulkava.
Tel.
Best time to contact: milloin vain
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • Himos Huili

  Himos Huili
  64 m², 8 beds, 2 bedroom

  777 €/Wk
 • Veljesranta

  Veljesranta
  50 m², 6 beds, 2 bedroom

  560 €/Wk
 • Rokuan Tähti

  Rokuan Tähti
  362 m², 20 beds, 10 bedroom

  2 100 €/Wk
 • Villa Marja

  Villa Marja
  83 m², 8 beds, 2 bedroom

  790-2 800 €/Wk
 • Villa Loimukettu

  Villa Loimukettu
  120 m², 10 beds, 5 bedroom

  890-3 490 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kuoreapaanniemi

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.