Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Kuoreapaanniemi

450-750 €/Wk, Heikkurila, Sulkava, Etelä-Savo Cottage-ID 600. Kuoreapaanniementie 70,
58700, Sulkava. Website »
2 rooms,
60 m²
6 beds
1 bedrooms
Building year 2006
Own lakeshore
(Saimaa)
Content

Mökki on erittäin rauhallisella alueella. Lähes kaikki mukavuudet (mm. pesutorni, apk, mikro, jk/pakastin,tv+dvd-soitin) rauhallisella seudulla. Niemen molemmin puolin hiekkarantaa ja kärjessä kalliokieleke. Pihalla kaasugrilli ja grillikota sekä rannassa laituri ja soutuvene. Lattilämmitys joka huoneessa. Vuokraajalla metsästys mahdollista mökin välittömästä läheisyydestä noin 100 ha:n alueella. Lisätietoja: www.saimaaholidays.fi

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
12202122232425
13
14789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
27.02.2023 - 09.04.2023-280450
Cleaning 100 €, Sheets/person 10 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 23 km
 • Bus-stop: 6 km
 • Airport: 80 km
 • Railway station: 60 km
 • Parking: 0.01 km
 • Neighbor: 0.5 km
 • Helsinki: 304 km
 • Lappeenranta: 128 km
 • Kuopio: 160 km
 • Jyväskylä: 181 km
 • Lahti: 204 km
 • Joensuu: 206 km
 • Tampere: 332 km
 • Turku: 440 km
 • Oulu: 446 km
Reviews (11 pcs)
Mökki todella rauhallisella paikalla niemen kärjessä. Kaikki mukavuudet löytyy sisävessasta astianpesukoneeseen. En suosittele ihan pikkulapsille, kosk heille ei ole kunnon uimapaikkaa ja pihassa ei...
Mökki todella rauhallisella paikalla niemen kärjessä. Kaikki mukavuudet löytyy sisävessasta astianpesukoneeseen. En suosittele ihan pikkulapsille, kosk heille ei ole kunnon uimapaikkaa ja pihassa ei ollut kuin risa keinu. Selvästikin koiraihmisten paikka. Matotkin pidimme koko viikon ulkona, koska haisivat niin pahalle. Edellinen vuokraaja oli tehnyt loppusiivouksen vähän niin ja näin, joten imuroimme ja pesimme itse mökin lattiat. Mattojen ja petivaatteiden tamppaustelinettä jäimme myös kaipaamaan. Hyvät uinti mahdolliisuudet aikuisille ja isommille lapsille, vaikka laituri oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Ihan ok mökki puutteistaan huolimatta ja plussaa isännän ystävällisyydestä. Viihdyimme hyvin.
Read more »
Jari - Visited in July2015
Ihanalla rauhallisella sijainnilla niemen nokassa sijaitseva mökki josta löytyi kaikki tarpellinen. sadepäivänä grillikota ihan huippu. Hyvät marjamaastot. Kiva matala hiekkaranta molemmin puolin...
Ihanalla rauhallisella sijainnilla niemen nokassa sijaitseva mökki josta löytyi kaikki tarpellinen. sadepäivänä grillikota ihan huippu. Hyvät marjamaastot.
Kiva matala hiekkaranta molemmin puolin niemeä ja tukeva laituri.
Palvelu joustavaa josta kiitoksena hommasin sen ainoan valituksen aiheen (huono paistinpannu ) tilalle uuden :)
Read more »
Johanna - Visited in July2016
Mainiosti viihdyimme juhannuksen jälkeisen viikon hyvin varustetulla mökillä. Kiuas oli erinomainen, samoin polttopuut. Ystävällinen omistaja teki vielä paketin ja lähetti unohtamamme tavarat perässä...
Mainiosti viihdyimme juhannuksen jälkeisen viikon hyvin varustetulla mökillä. Kiuas oli erinomainen, samoin polttopuut. Ystävällinen omistaja teki vielä paketin ja lähetti unohtamamme tavarat perässä Saksaan. Siitä lisäpisteitä.
Read more »
Fuhrmannit - Visited in June2018
Hinta/laatusuhteeltaan loistava mökki. Mikäli kaipaat oma rauhaa niin sijainti mitä parhain.
Mikael Saari - Visited in February2017
Rauhallinen sijainti ja mökin perusvarustus hyvä. Kunnissapidossa on kuitenkin toivomisen varaa: suihkun hana vuotaa tauotta, hanavesi ei juomakelpoista (ruskeaa ja haisee raudalle), sohva vanha ja...
Rauhallinen sijainti ja mökin perusvarustus hyvä. Kunnissapidossa on kuitenkin toivomisen varaa: suihkun hana vuotaa tauotta, hanavesi ei juomakelpoista (ruskeaa ja haisee raudalle), sohva vanha ja likainen (ei sama kuin kuvissa), saunan ovi ei avaudu kunnolla, saunanlauteet huterat, paistinpannut ja veitset keittiössä voisi uudistaa.
Read more »
Sanna H. - Visited in October2020
Mukava mökki mahtavalla sijainnilla. Pihasta pääsi suoraan hiihtämään jäälle.
Ystävällinen vuokraaja ja hänen kanssaan oli helppo asioida.
Nita - Visited in March2021
Tämä mökki on rauhaa rakastavan mökkeilijän unelma. Naapureita ei ole ja joka aamu saimme herätä hienoon linnunlaulukonserttiin. Nettimökin esittelyvalokuva on jo vanha ja kuvan ottamisen jälkeen...
Tämä mökki on rauhaa rakastavan mökkeilijän unelma. Naapureita ei ole ja joka aamu saimme herätä hienoon linnunlaulukonserttiin. Nettimökin esittelyvalokuva on jo vanha ja kuvan ottamisen jälkeen mökin suojaksi on kasvanut koivuja. Varustelu on riittävä ja pohjaratkaisu toimiva kahdelle hengelle. Vuodesta 2001 kesät Saimaan vuokramökeissä viettäneenä suosittelen Kuorepaanniemeä mielelläni.
Read more »
pekka kähkönen - Visited in July2020
Oltiin viikko lomalla, mökki on niemen kärjessä aivan omassa rauhassa, lähin talo kilometrin päässä, vastakkaisella rannalla mökkejä n. 100 metrin päässä, mutta nekin jää puiden taakse piiloon,...
Oltiin viikko lomalla, mökki on niemen kärjessä aivan omassa rauhassa, lähin talo kilometrin päässä, vastakkaisella rannalla mökkejä n. 100 metrin päässä, mutta nekin jää puiden taakse piiloon, laiturilla sai olla aivan rauhassa, saunasta helppo mennä suoraan uimaan, laiturilla hyvät tikkaat, itse laituri kaipaa kyllä korjausta, muutama lauta aika huonossa kunnossa, muttei haitannut meitä, vesi oli kirkasta, soutuveneellä pääsee järvelle, varmaan tullaan uudestaankin, suosittelen.
Read more »
Marko - Visited in June2020
Lepo tässä mökissä ei ole ensimmäinen kerta. Naapurithan ovat järven toisella puolella. Kalastus on hyvä asia (ahven, hauki, leipä, torakka). Sieniä ja marjoja paljon. Mökin omistaja on mukava mies....
Lepo tässä mökissä ei ole ensimmäinen kerta. Naapurithan ovat järven toisella puolella. Kalastus on hyvä asia (ahven, hauki, leipä, torakka). Sieniä ja marjoja paljon. Mökin omistaja on mukava mies. Kaikki kysymykset, jotka nousevat esiin lepoprosessissa, ratkaistaan välittömästi. Lepää hyvin.
Read more »
Александр Алексеев - Visited in August2019
Ihanan rauhallinen paikka,koiratkin tykkäsi.Ainoa mitä kaivattiin olisi ollut aurinkotuolit,ne valitettavasti puuttuu monelta vuokramökiltä.
Viihdyttiin hyvin ja tullaan varmasti toistekin.
Linda - Visited in May2022
We loved this place very much and hope to return some time in the future! Jukka, the owner is really friendly and answered immediately when we had questions. Thanks a lot for this great experience!
Quirin - Visited in September2021
Contact

Member since 17 years
Sulkava.
Best time to contact: milloin vain
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • Inarin Kelomökki

  Inarin Kelomökki
  30 m², 3 beds, 1 bedroom

  450 €/Wk
 • Jontka

  Jontka
  66 m², 8 beds, 1 bedroom

  600-1 400 €/Wk
 • HIMOKSEN TÄHTI A

  HIMOKSEN TÄHTI A
  65 m², 6 beds, 3 bedroom

  950 €/Wk
 • Koskikara

  Koskikara
  121 m², 12 beds, 4 bedroom

  820-2 690 €/Wk
 • Tahko31

  Tahko31
  56 m², 6 beds, 2 bedroom

  600 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Kuoreapaanniemi

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.