Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa Vaskiranta

1 400-2 000 €/Wk, Ulkoporeallasmökki, Virrat, Pirkanmaa Cottage-ID 5874. Vaskikalliontie 116,
34800, Virrat. Website »
6 rooms,
132 m²
11 beds
4 bedrooms
Building year 2014
Own lakeshore
(Näsijärvi)
Content

Villa Vaskiranta is constructed in 2014 and is located near very beautiful boat route called Runoilijantie.

Villas luxurious equipment includes Radio, 2x TV (50" and 32"), Internet (1000 MB/s), Karaoke, PS4 etc. There is also hot tub for 9 persons which is always warm and ready for bathing. All this is included in the price shown in calendar.

In winter there is option to rent a snowmobile and in summer you can rent an outboard motor, all terrain vehicle or paintball set amongst other things.

Prices for snowmobile Polaris 550 Trail Touring:
-120€ / day
-220€ / 2 days

Prices for outboard motor 2hp Honda:
-20€ / day
-100€ / week.

Prices for Paintball set:
-45€/person inc. gun, mask, suit and 200 paintball pods

You can also buy tickets to downhill skiing center Pukkivuori or to cross country riding at Tinden Talli stables. For example 2 hour riding 50€/person. You may ask price for bigger groups.

Pets not accepted.

Booking conditions are same as with Lomarengas:
http://lomarengasuusi.infoweb.as.tietotalo.f... (excluding booking fee which we don't have).

Security alarm, area security 24/7

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
14789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
20.02.2023 - 12.03.20232758201600
13.03.2023 - 09.04.20232057301400
Cleaning 180 €, Sheets/person 15 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 5 km
 • Bus-stop: 5 km
 • Airport: 100 km
 • Railway station: 50 km
 • Parking: 0.01 km
 • Tuurin kyläkauppa: 55 km
 • Ähtärin eläinpuisto: 53 km
 • PowerPark: 146 km
 • Särkänniemi: 109 km
 • Helsinki: 288 km
 • Tampere: 111 km
 • Jyväskylä: 122 km
 • Vaasa: 177 km
 • Lahti: 211 km
 • Turku: 259 km
Reviews (26 pcs)
Iso plussa vuokra-aikojen joustavuudelle, ja muutenkin kaikelle :)
Arto ja Carita - Visited in March2015
Mökki oli kaikin puolin hieno ja loistokuntoinen. Siisteys oli pääosin hyvä, paitsi vessa, joka oli likainen sekä poreamme, jossa oli hiekkaa ja muuta likaa saapuessamme mökille. Suuren...
Mökki oli kaikin puolin hieno ja loistokuntoinen. Siisteys oli pääosin hyvä, paitsi vessa, joka oli likainen sekä poreamme, jossa oli hiekkaa ja muuta likaa saapuessamme mökille.

Suuren pettymyksen toi mökin vesi. Vesi haisi kananmunalle, vaikka minulle vakuuteltiinkin vuokrauksen yhteydessä ottaessani yhteyttä puhelimitse, että veden haju- ja makuhaitat ovat vain keväinen ongelma, siksi myös luotettavuus ei niin hyvä. Vesi haisi, joten suihku ja vessakin haisi, puhumattakaan poreammeen hajusta veden takia!!

Keittiön varustelu oli aika vähäinen. Astioita ja tarvikkeita ruoanlaittoon, kuten muovikulhoja ja kattiloita ei ollut kuin yhdet, joka ei riitä, ottaen huomioon kuinka usealle henkilölle mökki oli suunnattu. Ja ne vähäiset veitset, mitä oli, olivat tylsiä. Sähkövatkain olisi ollut myös hyvä olla mökillä.
Read more »
Silja Timlin - Visited in August2016
Cottage owner's reply 24.09.2016
Kiitos palautteestanne. Vesiongelma ei tänä vuonna rajoittunutkaan vain kevääseen, joten oma porakaivovesi on nyt korvattu kunnallisella vesijohtovedellä. Myös keittiön varustelutasoa on paranneltu.
Todella hieno mökki! Vietimme luokkakavereiden kanssa mahtavan vikonlopun Vaskirannassa. Kaikki pelit ja vehkeet löytyy, viihtyisä ja siisti mökki kaikin puolin. talvella ei kuitenkaan...
Todella hieno mökki! Vietimme luokkakavereiden kanssa mahtavan vikonlopun Vaskirannassa. Kaikki pelit ja vehkeet löytyy, viihtyisä ja siisti mökki kaikin puolin. talvella ei kuitenkaan rantasijainnin puolesta ollut mahdollisuutta esim. avantoon. Keittiön varustelu tosi hyvä, induktioliesi oli kovassa käytössä. Kannattaa kuitenkin varautua pieneen pakastimeen. Vuokraajat ovat todella joustavia ja asiointi sujui, mutta hieman palvelualttiimpi voisi olla ja viesteihin vastata hanakammin :). Mökissä oli muutama asia hieman rempallaan, mistä ilmoitimme vuokraajalle. Kuitenkin voin lämpimästi suositella mökin vuokrausta, ja aiomme itsekin vierailla siellä jälleen ensi vuonna.
Read more »
Laura S. - Visited in January2019
Mökki on erittäin, ERITTÄIN, hieno ja aivan upealla paikalla. Todella siisti kaikin puolin. Miinuksena on lähes käyttökelvottoman pahan makuinen vesi ja ilmastoinnin puute. Yläkerrassa lämpö kipusi...
Mökki on erittäin, ERITTÄIN, hieno ja aivan upealla paikalla. Todella siisti kaikin puolin. Miinuksena on lähes käyttökelvottoman pahan makuinen vesi ja ilmastoinnin puute. Yläkerrassa lämpö kipusi yli kolmenkymmen asteen vaikka päivän ylin oli hädin tuskin kahtakymmentä. Hyttysiä myös riitti.
Read more »
A - Visited in July2016
Cottage owner's reply 24.09.2016
Kiitos palautteestanne. Porakaivoveden huonontuneen laadun vuoksi mökki on nyt liitetty kunnalliseen vesijohtoverkostoon. Lämpötilan kohoaminen johtui ilmanvaihtolaitteen virheellisistä säädöistä, ne on nyt tarkistettu ja myös yläkerrassa on nyt sopivan viihtyisä lämpötila.
Mökki oli hieno! Asiakaspalvelu toimi hienosti ja joustoa löytyi lähtö ajassa. Ehdottomasti toistenkin kerran!
Iida - Visited in November2015
Mökki oli todella siisti. Vesi oli hyvää. Porealtaassa ihana seurustella tummassa yössä. Metsäpolut ja - tiet sopivat rauhoittavaan vaelteluun. Suosittelen. Vain Suomesta voi löytää tällaisen rauhan tyyssijan.
Oili - Visited in October2016
"Mökissä" viihtyi loistavasti kuusi aikuista ja neljä eri-ikäistä lasta. Tilat sopivat perhejuhlien pitämiseen mainiosti- jääkaappi oli tilava ja sisätilat toimivat! Ulkoporeamme oli kaikille iloinen...
"Mökissä" viihtyi loistavasti kuusi aikuista ja neljä eri-ikäistä lasta. Tilat sopivat perhejuhlien pitämiseen mainiosti- jääkaappi oli tilava ja sisätilat toimivat! Ulkoporeamme oli kaikille iloinen yllätys positiivisuudessaan, lapset viihtyivät siinäkin useamman kerran päivän aikana. Hienot puitteet lomalle niin sisä kuin ulkotiloilta!
Read more »
Ansku - Visited in October2016
Vietimme Vaskirannas Vietimme Vaskirannassa viikonlopun tammikuussa 2021. Mukava mökki ja hieno paikka. Hinta-laatusuhde vain ei ollut kohdallaan tässä mökissä. Edelliset vuokraajat olivat toimineet...
Vietimme Vaskirannas
Vietimme Vaskirannassa viikonlopun tammikuussa 2021. Mukava mökki ja hieno paikka. Hinta-laatusuhde vain ei ollut kohdallaan tässä mökissä. Edelliset vuokraajat olivat toimineet taitamattomasti, mistä saimmekin ilmoituksen menomatkalla.
Poreamme oli kyllä mukava, mutta perjantai-iltana ammeessa ei voinut olla edellisten vuokraajien töppäilyn vuoksi. Ammeeseen oli laitettu niin vahvat kemikaalit että silmiä kirveli ja yhdellä meistä meni henki niin ahtaalle, että piti lopettaa. Myös hopeakorut menivät pilalle. Vuokraaja aikoi hyvittää meille perjantai-illan altaan käytön, jos allasta ei voi käyttää. Laittaessani asiasta viestiä, en ole saanut vastausta viestiini.
Käyttöehdoissa lukee että tunnin sisällä saapumisesta pitää ilmoittaa epäkohdista. Kukapa meistä tunnin sisällä olisi kiirehtinyt poreammeeseen.
Ruokailuvälineitä mökissä oli 9 hengelle, vaikka esittelyssä on jopa 11 hengen mökki.
Siivousvälineet olivat puutteelliset, siivousohjeessa ohjeistetaan harjaamaan tarvittaessa pesutilojen lattia, mutta ei ole harjaa millä harjata. Muutenkaan mökin siisteystaso ei ollut sitä tasoa, mitä siivousohje edellyttää.
Miinuksena myös se että mökissä on sokeritoukkia. Tästä ilmoitin vuokraajalle, mutta en ole saanut viestiini vastausta.
Jo syksyllä laitoin sähköpostia asiakaspalveluun korona-viruksen tiimoilta, mutta vielä tähän päivään mennessä en ole saanut vastausta viestiini.
Asiakaspalvelu ansaitsee miinuksen.
Mukava mökki muuten ja hieno paikka, mutta viesteihin saisi vastata hanakammin. Antaa huonon kuvan asiakaspalvelusta.
Read more »
Naiset asialla - Visited in January2021
Ryhmällämme oli täydellinen aika viettää viihtyisä, rento talviviikko keskellä missään. Rakasti sitä! Kiitos kaikesta!
Susa - Visited in December2018
Cozy, spacious, newest technique and a great place to be!
Patrick - Visited in December2015
Luonnonläheinen paikka, jossa tarvittavat mukaavudet tarjolla. Viihtyisä! Perheille sopiva lomakohde.
Eija Lepistö - Visited in October2015
Mökin vuoraaminen oli helpppoa. Mökki vastasi annettua kuvausta. Omistajiin sai hyvin yhteyden sähköpostilla. Mökki oli hyväkuntoinen ja tilava. Grillaajina olisimme toivoneet kaasugrilliä toki...
Mökin vuoraaminen oli helpppoa. Mökki vastasi annettua kuvausta. Omistajiin sai hyvin yhteyden sähköpostilla. Mökki oli hyväkuntoinen ja tilava. Grillaajina olisimme toivoneet kaasugrilliä toki grillikota oli mainio lisä. Voimme suositella kyseistä mökkiä myös muille.
Read more »
Maria-Leena Ryhänen - Visited in September2018
Meidän porukalle sopiva varustelu, mutta mikäli ajattelee isommalla porukalla niin keittiön varustelu hieman suppea. Mahtavat puitteet kaikkineen. Ainoat jotka häiritsi oli mädäntyneen kananmunan...
Meidän porukalle sopiva varustelu, mutta mikäli ajattelee isommalla porukalla niin keittiön varustelu hieman suppea.
Mahtavat puitteet kaikkineen. Ainoat jotka häiritsi oli mädäntyneen kananmunan löyhkä pesutiloissa kun päästi vettävettä. Saattoi tulla viemäristä. Ja toinen oli rautapitoinfn vesi jota ei maun sekä värin vuoksi iljennyt käyttää edes perunoiden keittoon.
Muuten kyllä suosittelen lämpimästi tätä ainutlaatuisen upeaa paikkaa. Isoa kiitosta tulee myös joustavuudesta sekä palvelualttiudesta sekä opastuksesta laitteiden käyttöön että koko paketin kertomisesta.
Read more »
Mikko - Visited in September2016
Cottage owner's reply 24.09.2016
Kiitos palautteestanne. Vesiongelma on nyt korjattu liittymällä kunnalliseen vesijohtoverkostoon. Eli mökille tulee nyt Virtain Kaupungin toimittama kirkas, hajuton ja hyvänmakuinen vesijohtovesi. Keittiön varustelutasoa on myös paranneltu.
Todella hieno ja uudenveroinen luksusmökki. Varsinkin hintaan kuuluva poreamme keräsi meiltä paljon kehuja. Mökin varustelu on muutenkin huippuluokkaa, langallinen ja WLAN-verkko käytössä ja kaksi...
Todella hieno ja uudenveroinen luksusmökki. Varsinkin hintaan kuuluva poreamme keräsi meiltä paljon kehuja. Mökin varustelu on muutenkin huippuluokkaa, langallinen ja WLAN-verkko käytössä ja kaksi kunnon televisiota. Mökissä on puukiuas ja onneksi polttopuina on huippulaatuista koivua.
Ainoa isompi miinus tulee kaivovedestä joka sai paljon kritiikkiä. Maku- ja hakuhaittaa oli vieraillemme hieman liikaa. Toinen juttu on puugrilli, joka ei käytössä ole kauhean kätevä pienempään grillailuun.
Read more »
Timo - Visited in April2016
Cottage owner's reply 24.09.2016
Kiitos palautteestanne. Vesiongelma on nyt korjattu liittymällä kunnalliseen vesijohtoverkostoon. Eli mökille tulee nyt Virtain Kaupungin toimittama kirkas, hajuton ja hyvänmakuinen vesijohtovesi. Grilliasia on nyt mietinnässä, katsotaan mihin ratkaisuun päädymme.
very nice cottage. we recommend it !
pasher - Visited in October2015
Huvila-tasoista mukavuutta kauniilla paikalla, lähellä Virtain kattavia palveluita. Isohko poreallas täydentää rentoutumisen. Siistit ja hyvät puitteet. Tämä paikka varmisti ihanan ja leppoisan loman!
Johanna Uimonen - Visited in February2020
Kommenttini hävinnyt jostain syystä. Olimme uuden vuoden pintaan kaveriporukalla mökillä. Ihastuimme kaikki isoon porealtaaseen, siisteyteen, kotaan ja hyvään sijaintiin. Kaksi televisiota,...
Kommenttini hävinnyt jostain syystä.
Olimme uuden vuoden pintaan kaveriporukalla mökillä. Ihastuimme kaikki isoon porealtaaseen, siisteyteen, kotaan ja hyvään sijaintiin. Kaksi televisiota, karaokelaitteet ja hyvät kaiuttimet plussaa.

Miinuksena vaarallisesti huojuvat kaiteet varsinkin saunassa, mutta myös parvella, vuokranantajaa oli ihan mahdoton saada kiinni, todella pieni pakastin, keittiön ulko-oven kahva jäi koko ajan käteen tai tippui lattialle, sauna oli pieni 9-10 henkilölle, kun kerralla mahtui 4henk. Tilat isommat kuvien perusteella, mutta se ei meitä haitannut.

Tunnelma oli kyllä erinomainen koko reissun, joten osa meistä tulee varmasti uudelleen!
Read more »
Laura V - Visited in December2019
mökki ja poreallas todella hienoja.
jari hytönen - Visited in November2019
Mökki oli kiva ja varusteluineen sai kivasti koko viikonlopun kulumaan. Sijainti keskustasta oli loistava, nopeasti pääsi hakemaan tarvikkeita vaikka silti oli omassa rauhassaan järven rannalla....
Mökki oli kiva ja varusteluineen sai kivasti koko viikonlopun kulumaan. Sijainti keskustasta oli loistava, nopeasti pääsi hakemaan tarvikkeita vaikka silti oli omassa rauhassaan järven rannalla. Hyvin mahtui iso porukka yöksi, ainoa miinus oli vain yksi vessa. Näin talviaikaan poreallas oli ihan paras!
Read more »
Rosanna - Visited in November2019
Siisti ja viihtyisä mökki kaiken kaikkiaan. Porealtaassa viihtyi niin lapset kuin aikuisetkin.
Mari Alerinne - Visited in September2019
Kaikki toimi loistavasti ja sovitusti, vuokraajan sai aina kiinni tarvittaessa ja vastaukset kysymyksiin. Mökki itsessään kuvauksen mukainen ja erittäin hyväkuntoinen. Ulkoporeammeesta erityisplussa!
VilleK - Visited in September2019
Kauniilla paikalla oleva hyvätasoinen mökki, johon mahtui hyvin 10 henkeä. Poreallas oli luksusta. Voisin tulla uudestaan.
Hester - Visited in February2019
Siisti mökki ja mukavan joustavasti hoitui vuokraaminen. Kysymyksiin vastattiin nopeasti ja varustelu oli hyvä.
Vierailija - Visited in March2018
viihtyisä, lapselle syöttötuoli ja matkasänky,(meillä oli kyllä oma mukana).
Taina - Visited in August2017
Hieno mökki, hienolla paikalla ja hyvillä varusteilla.
Pekka Virtanen - Visited in July2017
Hyvä, kuvauksen mukainen mökki! Voi suositella. Kaivon vesi hieman ruskeaa.
Ilkka Rahkola - Visited in August2016
Contact

Member since 17 years
Virrat.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
 • Villa Mäkivaski

  Villa Mäkivaski
  45 m², 6 beds, 1 bedroom

  650-1 200 €/Wk
 • Villa Vaskela

  Villa Vaskela
  45 m², 6 beds, 1 bedroom

  650-1 200 €/Wk
 • ULKOPOREAMMEMÖKKI 1

  ULKOPOREAMMEMÖKKI 1
  80 m², 11 beds, 3 bedroom

  700-1 950 €/Wk
 • Villa Nurminiemi

  Villa Nurminiemi
  89 m², 8 beds, 2 bedroom

  700-1 900 €/Wk
 • Ekin Lomakoti

  Ekin Lomakoti
  250 m², 12 beds, 5 bedroom

  1 100 €/Wk
 • Telkänkolo

  Telkänkolo
  25 m², 4 beds, 1 bedroom

  430-520 €/Wk
 • Villa Siirtola

  Villa Siirtola
  170 m², 13 beds, 4 bedroom

  1 600-2 100 €/Wk
 • Pyynpesä

  Pyynpesä
  85 m², 8 beds, 3 bedroom

  660-1 150 €/Wk
 • Teerenpeli

  Teerenpeli
  115 m², 10 beds, 3 bedroom

  700-1 250 €/Wk
 • HUONEISTO ,Virrat

  HUONEISTO ,Virrat
  45 m², 3 beds, 1 bedroom

  Not priced
Most viewed

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Vaskiranta

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.