Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Koivuranta

550-950 €/Wk, Vahantaniemi, Ylöjärvi, Pirkanmaa Cottage-ID 10576. Vahantaniementie 36,
33480, Ylöjärvi.
6 rooms,
136 m²
10 beds
3 bedrooms
Building year 1978
Content

Two-story cabin with separate sauna-cabin on the shore of Vahantajoki-river, just 100 meters from the lake Näsijärvi. Beach, rowboat, sauna and swimming pier.

The cabin is cozy year round, and it as spacious living and dining area, as well as kitchen, balcony, 3 bedrooms, terrace, and bathroom. One bedroom with double bed, 2 bedrooms with 2 single beds (one with option to widen to a double). Well-equipped kitchen with refrigerator, freezer, electric stove and oven, coffee-maker, electric kettle, toaster and microwave oven. Dining table seats 8. Fireplace, electric heating with air source heat pump. TV, DVD and WLAN. Gas-barbeque on the terrace, charcoal barbeque on the riverside.

Separate sauna-cabin with sauna and private balcony with beds for 2 – 3, as well as small kitchen.

Swimming in the river (pier with ladders as well as small sandy bay). Beach Volley court, which also functions as a small football pitch. Several yard games (darts, petanque, mökky).

Nearby horse ranch, Kaitinvuori nature reserve just 2 kilometers away, public beach 800 meters, Ylöjärvi center 6 kilometers, Tampere center 18 kilometers Seitseminen nature reserve 60 kilometers, Pimeesalmen telakka summer restaurant 6 kilometers. You can also reach the cabin with a city bus.

Cabin is on a large plot, but in a residential area, so please also take neighbors into consideration also when celebrating. Therefore we also wish that the main tenant is at least 25 years of age.

We ask that quests bring their own bed linen, but can provide limited amount of bed linen if necessary. Don’t hesitate to contact us.

We charges 150 euro retainer that is deducted from the rent. Retainer will not be refunded, if reservation is cancelled less than 2 weeks before the start of stay.

Week starts from sunday and ends on sunday. If you wish to rent the cabin for some other period, please contact us. We aim to respond during the same or the next day. If you do not hear from us, please check your junkmail-folder or contact us again.

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
12202122232425
13
14789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
27.02.2023 - 09.04.2023-400550
Cleaning 100 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Shop: 3 km
 • Bus-stop: 0.5 km
 • Airport: 25 km
 • Railway station: 20 km
 • Särkänniemen huvipuisto: 17 km
 • Kuuselan uimaranta: 0.8 km
 • Pimeesalmen telakka: 6 km
 • Seitsemisen kansallispuisto: 60 km
 • Helsinki: 201 km
 • Tampere: 19 km
 • Lahti: 148 km
 • Turku: 170 km
 • Jyväskylä: 179 km
 • Vaasa: 225 km
 • Lappeenranta: 294 km
Reviews (14 pcs)
Mökki oli puhdas ja siisti. Mökki on vanhahko, mutta toimiva. Varustelutaso oli hyvä. Astioita ja keittiövälineitä oli runsaasti. Pihasauna oli aivan ihana. Ja kesällä pihasta voi varmasti myös...
Mökki oli puhdas ja siisti. Mökki on vanhahko, mutta toimiva. Varustelutaso oli hyvä. Astioita ja keittiövälineitä oli runsaasti. Pihasauna oli aivan ihana. Ja kesällä pihasta voi varmasti myös nauttia todella paljon. Sijainti on hyvä, Tampereen keskustaan on lyhyt matka. Myös ruokakauppa löytyy läheltä. Omistajan kanssa asiointi oli erittäin sujuvaa ja toimivaa.
Read more »
Jasmin - Visited in October2020
Cottage owner's reply 25.10.2020
Kiitos palautteesta. Hienoa, että viihdyitte!
Hieno
Rahaf Al Mansour - Visited in February2023
Cottage owner's reply 09.03.2023
Kiva kuulla. Kiitos.
Tilava ja viihtyisä kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien päässä. Terassi takkoineen kruunasi illat ja lomalle sattuneen sadepäivän. Lentopallokenttä toimi hyvin petankkikenttänä myös, vaikka hieman...
Tilava ja viihtyisä kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien päässä. Terassi takkoineen kruunasi illat ja lomalle sattuneen sadepäivän. Lentopallokenttä toimi hyvin petankkikenttänä myös, vaikka hieman pehmeää hiekkaa olikin. Viikko kului vikkelään.
Read more »
Marja Mäkelä - Visited in July2022
Vietimme kivan loma viikon kohteessa. Mökki oli siisti, mutta hieman ns kulunut. Varustetaso hyvä. Sijainti hyvä. Ylöjärven keskusta lähellä, josta löytyy kaupat yms. Tampereelle ajaa n 30 Min....
Vietimme kivan loma viikon kohteessa. Mökki oli siisti, mutta hieman ns kulunut. Varustetaso hyvä. Sijainti hyvä. Ylöjärven keskusta lähellä, josta löytyy kaupat yms. Tampereelle ajaa n 30 Min. Kohde oli helppo löytyy ja omistaja oli todella mukava.
Read more »
Tiuku - Visited in July2022
Ihana ja tunnelmallinen mökki hyvällä sijainnilla lähellä Tamperetta. Kesällä piha, rantasauna ja uintimahdollisuus takasivat viihtyisän viikonlopun. Omistajan kanssa asiointi oli sujuvaa ja...
Ihana ja tunnelmallinen mökki hyvällä sijainnilla lähellä Tamperetta. Kesällä piha, rantasauna ja uintimahdollisuus takasivat viihtyisän viikonlopun. Omistajan kanssa asiointi oli sujuvaa ja joustavaa, saimme myös tuoda oman paljun joenrantaan, mikä kruunasi kesäillat. Mökin varustelu oli hyvä ja tilaa riitti isommallekkin porukalle. Suosittelen!
Read more »
Mari - Visited in June2022
Cottage owner's reply 19.06.2022
Hienoa kuulla, että viihdyitte. Tällainen palaute lämmittää mieltä.
Mökki täytti toiveemme järjestää suuren joukkomme yhteinen viikonloppu. Tilaa on ja varustelu on hyvä. Helppo saavuttaa, kaupat likellä ja kaikki toimi hienosti vuokraajan kanssa. Bonuksena...
Mökki täytti toiveemme järjestää suuren joukkomme yhteinen viikonloppu. Tilaa on ja varustelu on hyvä. Helppo saavuttaa, kaupat likellä ja kaikki toimi hienosti vuokraajan kanssa. Bonuksena saunarakennuksessa olevassa tuvassa keittiövarustelu. Suosittelen.
Read more »
Jaana Ohra-aho - Visited in December2021
Cottage owner's reply 20.12.2021
Hienoa, että vietitte mukavan viikonlopun. Kiitos kovasti arvostelusta.
Hieno ja erilainen mökki hyvällä sijainnilla!
Vesa-Matti - Visited in November2021
Cottage owner's reply 06.12.2021
Kiitos arvostelusta. Kiva, että viihdyitte!
Kiva, tilava ja siisti mökki. Kaikki tarpeelinen löytyi helposti, omistaja mukava ja asiallinen. Hyvä kokemus, voisimme käydä toistekin.
Ritva - Visited in November2021
Cottage owner's reply 21.11.2021
Hienoa, että kokemus oli mukava. Tervetuloa uudellenkin!
Ihana mökki vallan ihanteellisella paikalla. Vietimme viikon mökillä ja täytyy sanoa, että elämäni paras mökkiviikko; rentouduttiin rantasaunassa, ja istuttiin lämpimät illat tunnelmallisella terassilla.
Tiina Laukka - Visited in August2021
Cottage owner's reply 16.08.2021
Kiitos kovasti ihanasta palautteesta. Mahtavaa, että viihdyitte.
Mökki on viihtyisä ja persoonallinen. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä ja silti ihan maalla on todella mukava. Pihassa on sekä varjoa, että aurinkoa ja sadepäivän sattuessa mökissä on tilaa...
Mökki on viihtyisä ja persoonallinen. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä ja silti ihan maalla on todella mukava. Pihassa on sekä varjoa, että aurinkoa ja sadepäivän sattuessa mökissä on tilaa viettää mukavasti aikaa myös sisällä. Rantaan pääsee hyvin myös rollaattorin tai lastenvaunujen kanssa. Rantasauna ja mökki ovat ihastuttavat ja pienessä joessa on elämyksellistä uida riittävän syvässä tummassa vedessä, jossa on vesikasviton väylä. Meillä oli mukana Sup- lauta, jolla oli myös kiva meloa joella ja läheisellä Näsijärven lahdella. Pihapeleille on myös kiva hiekka kenttä. Viihdyimme erinomaisesti!
Read more »
Heli Eischer - Visited in July2021
Cottage owner's reply 09.08.2021
Kiitos palautteesta, se lämmitti mieltä. Hienoa, että viihdyitte. Sup-lauta on käynyt mielessä itselläkin, ja pitänee hankkia ensi kesäksi.
Mökki on ihanalta ja rauhallisella alueella. Kaupat ovat lähellä ja tilaa oli riittävästi.
Jouni Kivimaa - Visited in June2021
Cottage owner's reply 11.07.2021
Hienoa, että viihdyitte. Kiitos kovasti palautteesta.
Kiva talo lähellä Tampereen keskustaa. Loistava sauna ja hyvät aktiviteettit.
Soveltuu loistavasti lapsiperheille
Olli-Matti Turunen - Visited in June2021
Cottage owner's reply 28.06.2021
Kiitos palautteesta. Mukavaa, että viihdyitte.
Asunto oli varsin tilava ja soveltui hyvin isommankin porukan majoitukseen. Mökki oli erittäin hyvin varusteltu astiolla ja viihdykkeillä. Hyvä sisustus ja erilaiset oleskelutilat olivat myös...
Asunto oli varsin tilava ja soveltui hyvin isommankin porukan majoitukseen. Mökki oli erittäin hyvin varusteltu astiolla ja viihdykkeillä. Hyvä sisustus ja erilaiset oleskelutilat olivat myös plussaa. Yhteydenpito mökin isännöitsijän kanssa olin erittäin sujuvaa ja helppoa. Suosittelen!
Read more »
AK - Visited in February2021
Cottage owner's reply 01.03.2021
Kiitos palautteesta. Hienoa, että viihdyitte.
Olimme seitsemän aikuisen porukalla mökillä. Mökin sijainti oli ihanteellinen, rauhallinen ja luonnonläheinen, vaikkakin asutusta oli vieressä. Heti joen toisella puolella oli hevosia, joiden touhuja...
Olimme seitsemän aikuisen porukalla mökillä. Mökin sijainti oli ihanteellinen, rauhallinen ja luonnonläheinen, vaikkakin asutusta oli vieressä. Heti joen toisella puolella oli hevosia, joiden touhuja oli ilo seurata. Mökiltä löytyi kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Ruoanlaitto oli erittäin mielekästä keittiön runsaan varustelun myötä. Saunarakennus tuotti suurta iloa takkoineen, saunan löylyt olivat ihanan kosteat ja toiveemme avannon teosta toteutui myös. Yhteydenpito vuokraajan kanssa oli sujuvaa, nopeaa ja helppoa! Tulemme mielellämme uudelleen. Lämmin suositus Koivurannalle.
Read more »
Essi - Visited in February2021
Cottage owner's reply 28.02.2021
Kiitos palautteesta, se lämmitti mieltä. Hienoa, että viihdyitte.
Contact

Member since 2 years
Ylöjärvi.
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • Inarin Kelomökki

  Inarin Kelomökki
  30 m², 3 beds, 1 bedroom

  450 €/Wk
 • Jontka

  Jontka
  66 m², 8 beds, 1 bedroom

  600-1 400 €/Wk
 • HIMOKSEN TÄHTI A

  HIMOKSEN TÄHTI A
  65 m², 6 beds, 3 bedroom

  950 €/Wk
 • Koskikara

  Koskikara
  121 m², 12 beds, 4 bedroom

  820-2 690 €/Wk
 • Tahko31

  Tahko31
  56 m², 6 beds, 2 bedroom

  600 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Koivuranta

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.