Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.
Map

Villa Masa

1 250-1 350 €/Wk, Lempiäniemi, Ylöjärvi, Pirkanmaa Cottage-ID 11539. Talvialantie 27,
33480, Ylinen. Website »
7 rooms,
220 m²
14 beds
4 bedrooms
Building year 2011
Own lakeshore
(Näsijärvi)
Content

Villa Masa on upea kesänviettopaikka keskellä mitä kauneinta suomen luontoa, Näsijärven rannalla. Myös talviaikaan vietät täällä mitä ikimuistoisimman loman! Vesiteitse Tampereella n. 10km ja Pimeesalmen telakka vierasvenesatamineen ja kesäravintoloineen vain muutaman sadan metrin etäisyydellä.

Mökki on kolmessa kerroksessa, kerroksien välissä portaat. Alakerrassa yksi erillinen makuuhuone (kaksi sänkyä, jotka voidaan halutessa yhdistää parivuoteeksi). Lisäksi alakerrassa oleskelu- ja ruokailutila, pieni keittiönurkkaus varusteineen, wc, takka, sauna- ja pesutilat. Saunassa sekä sähkö- että puukiuas.

Keskikerroksessa iso lasitettu parveketerassi, keittiö varusteineen, olohuone ja ruokailutila, kaksi erillistä makuuhuonetta (molemmissa huoneissa kaksi sänkyä, jotka voidaan halutessa myös yhdistää parivuoteiksi), wc ja suihku. Ylimmässä kerroksessa yksi erillinen makuuhuone (kaksi sänkyä, voidaan halutessa yhdistää parivuoteeksi), oleskelutila jossa kaksi vuodetta, parveke ja wc.

Alimmasta kerroksesta kulku pihaan ja alaterassille. Pihasta lähtee idyllinen polku rantaan. Rannassa laituri ja uintimahdollisuus.

Yöpymismahdollisuus sängyissä kymmenelle (10) henkilölle, sohvilla neljälle (4) henkilölle. Lasten retkisänky ja syöttötuoli kuuluu varusteluun.

Mökin vuokraan sisältyy polttopuut.
Pihassa parkkitilaa.
Mökiltä löytyy kaasu- ja hiiligrilli.

Pihassa palju 8-10 henkilölle. Paljun käytöstä veloitamme vuokran yhteydessä 150€. Puut ja vesi sisältyvät hintaan. Ilmoitathan ennen varauksen tekoa/ sen yhteydessä, mikäli haluat vuokrata myös paljun.


Lemmikit tervetulleita!

HUOM! Jos ETTE ota loppusiivousta, tulee mökki luovuttaa siivottuna, siinä kunnossa, kun se tullessanne on ollut. Siivoamatta jätetystä mökistä lähetämme laskun. Loppusiivouksesta huolimatta, keräättehän aina pullonne/tölkkinne sekä roskat ja laitatte tavarat/huonekalut omille paikoilleen. Eritteiden, kuten oksennuksen siivoaminen ei kuulu koskaan loppusiivoukseen, vaan majoittuja huolehtii siivouksesta itse ja on velvollinen maksamaan esimerkiksi tekstiilien pesusta.

Varausmaksu 30% tulee maksaa heti saatuanne maksuohjeet. Mikäli joudutte perumaan varauksen alle 3 viikkoa ennen varauksen alkua, pidätämme varausmaksun. Mikäli peruutus tehdään alle viikkoa ennen varauksen alkua, veloitamme 50% koko varauksen hinnasta. NÄMÄ PERUUTUSEHDOT PÄIVITETTY 21.6.2022. Sitä aikaisemmin tehdyt varaukset vanhan käytännön mukaan.

Read more »
Availability calendar
 
March 2023
 
Wk Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
133112
14789
Not available
Available
Prices (€)
Days Wnd Wk
01.01.2023 - 31.12.2023-9501350
Cleaning 200 €, Sheets/person 20 €
Features
Leisure and sport activities
Other Distances
 • Pimeesalmen telakka: 0.3 km
 • Helsinki: 207 km
 • Tampere: 25 km
 • Lahti: 165 km
 • Turku: 175 km
 • Jyväskylä: 184 km
 • Vaasa: 229 km
 • Lappeenranta: 312 km
 • Kuopio: 332 km
 • Joensuu: 431 km
 • Oulu: 461 km
 • Rovaniemi: 665 km
Reviews (7 pcs)
Vieraani ja minä pidimme kovasti tästä mökistä/huvilasta. Jos tulee tarvetta, niin saatamme varata tämän uudelleen.
sirkka-liisa ojala - Visited in August2022
Mahtava saunaosasto ja tilaa isommallekin porukalle. Laiturin päässä on heti syvää, eli ei uimataidottomille. Hienot terassit, joissa oli mukava viettää aikaa.
Heli M - Visited in July2022
Upea tilava mökki mahtavalla paikalla. Loistava varustetaso, uusi palju, tilava hieno sauna. Rauhallisella hienolla tontilla, mökin varustetaso korkea ja sijainti, aina voi piipahtaa Telakan...
Upea tilava mökki mahtavalla paikalla. Loistava varustetaso, uusi palju, tilava hieno sauna. Rauhallisella hienolla tontilla, mökin varustetaso korkea ja sijainti, aina voi piipahtaa Telakan ravintolalla syömässä korkeatasoisia siipiä, hampurilaisia, pizzaa yms. Vahva suositus!
Read more »
Jussi Välimäki - Visited in July2022
Aivan loistava paikka pitää esimerkiksi firman vetäytymisiä ja majoittaa porukkaa vähän pidemmäksikin aikaa. Tilaa on yllin kyllin ja erilaisia neuvottelutiloja on tarpeeksi.
Markus Silfverberg - Visited in May2022
Upea mökki ja mahtavat puitteet. Vietettiin mökillä isolla porukalla huikea viikonloppu. Mökin vuokraajalta myös erittäin joustavaa palvelua. Kiitos!
SN - Visited in March2022
Mökki oli hienompi mitä kuvat antoivat ymmärtää. Sauna/suihkutilat olivat upeat.
Topias Mäkiranta - Visited in March2022
Cottage owner's reply 14.03.2022
Kiitos kovasti, mukavaa että viihdyitte! Tulkaa toki uudelleen :)
Olimme isommalla kaveriporukalla viettämässä viikonloppua mökillä ja olimme kaikki sitä mieltä että uudestaan on päästävä . Mökki oli oikein siisti ja viihtyisä, hyvä varustelu. Kiva kun oli...
Olimme isommalla kaveriporukalla viettämässä viikonloppua mökillä ja olimme kaikki sitä mieltä että uudestaan on päästävä . Mökki oli oikein siisti ja viihtyisä, hyvä varustelu. Kiva kun oli yksiyttäisiä huoneitakin majoittumista varten. Ihanat saunaosaston tilat, avara olohuone/keittötila keskikerroksessa. Naapureita vain yksi lähempänä, rauhassa saatiin oleskella kuitenkin.
Read more »
Henriikka Satukangas - Visited in April2022
Contact

Member since 1 building year
Ylöjärvi.
Best time to contact: Milloin vain
Nettimokki.com assumes no responsibility for the accuracy of the information provided by the ad poster. Reported information may also contain unintentional omissions or errors. The information is therefore only binding once it has been confirmed by the ad poster at your request.
Nearby options
Most viewed
 • Inarin Kelomökki

  Inarin Kelomökki
  30 m², 3 beds, 1 bedroom

  450 €/Wk
 • Jontka

  Jontka
  66 m², 8 beds, 1 bedroom

  600-1 400 €/Wk
 • HIMOKSEN TÄHTI A

  HIMOKSEN TÄHTI A
  65 m², 6 beds, 3 bedroom

  950 €/Wk
 • Koskikara

  Koskikara
  121 m², 12 beds, 4 bedroom

  820-2 690 €/Wk
 • Tahko31

  Tahko31
  56 m², 6 beds, 2 bedroom

  600 €/Wk

Ad has been added to favorites

You can view favorite list from top menu Favorites.
 
Show favorites to dealers

Villa Masa

Make a cottage booking form shown below. The cottage reservation after sending you will be contacted for payment and other practical matters.

Cottage Reservation

*Check-in
*Duration
(Departure , at )
*Persons
Select persons
Total Price

0

Contact

Your reservation has been sent

The landlord will communicate with you about payment and other practical issues.

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.