Iso kartta

Kinospolku 3

450-900 €/vko, Ruka, vuosseli, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Mökki-ID 5922. Kinospolku 3,
93825, Ruka. Www-sivut »
3 huonetta,
100 m²
8 vuodepaikkaa
2 makuuhuoneita
Rakennettu 2008
Kuvaus

Tunnelmallinen loma-asunto 8 hengelle Vuosselissa, puistoon rajoittuvalla kulmatontilla. 100m2 + parvi 30m2, 2mh ,parvella sängyt neljälle. Valaistu hiihtolatu lähtee mökin välittömästä läheisyydestä, laskettelurinteisiin n. 800m, skibussi 100 m. Kohteessa käytettävissä, 2 potkukelkkaa, 2 pulkkaa, 2 liukuria, kahdet lumikengät, blu-ray kotiteatterijärjestelmä sekä playstation 3.
Tästä kohde kun et tyydy tavanomaiseen!!
Varauskalenteri ajantasalla aina ! Hinnan kyseiselle ajanjaksolle löydät kalenterin alla olevasta hinnastosta tai tee varaus kohdasta .

Viikkovaraukset, vaihtopäivä lauantai !Katso varausehdot www.mokittaako.fi/varausehdot.pdf


Hintoihin lisätään 20 euron laskutuslisä/käsittelymaksu.

Lue lisää »
Varauskalenteri
 
Heinäkuu 2022
 
vko Ma Ti Ke To Pe La Su
2627282930123
274
28
29
30
31
Ei vapaa
Vapaa
Hinnat (€)
vrk vkl vko
14.06.2022 - 29.10.2022--900
Loppusiivous 100 €, Liinavaatteet/hlö 16 €
Ominaisuudet
Harrastusmahdollisuudet
Etäisyyksiä
 • Kauppa: 5 km
 • Bussipysäkki: 0,1 km
 • Lentokenttä: 20 km
 • Rinteet: 0,7 km
 • Helsinki: 830 km
 • Rovaniemi: 205 km
 • Oulu: 242 km
 • Kuopio: 441 km
 • Joensuu: 480 km
 • Vaasa: 558 km
 • Jyväskylä: 579 km
 • Lappeenranta: 713 km
 • Lahti: 729 km
 • Tampere: 733 km
 • Turku: 886 km
Arvostelut (16 kpl)
Erittäin hieno ja tyylikkäästi sisutettu. Alakerrassa kaksi mh (2 erill. sänkyä, toisessa parisänky). Parvelle menee tukevat portaat, joita pitkin helppo nousta ylös aikuisenkin. Parvi vain on tosi...
Erittäin hieno ja tyylikkäästi sisutettu. Alakerrassa kaksi mh (2 erill. sänkyä, toisessa parisänky). Parvelle menee tukevat portaat, joita pitkin helppo nousta ylös aikuisenkin. Parvi vain on tosi matala, eikä siellä pysty seisaaltaan aikuinen olemaan. Lapsille/teineille sopiva paikka siis. Käytännössä siis alakertaan mahtuu 4 ihmistä ja parvelle ehkä 2 lasta. Keittiö hyvin varusteltu, mikrosta valo rikki. Olohuone tilava ja viihtyisä. Kotiteatteri turha, koska ei ollut mitään elokuvia katsottavana eikä niitä muutenkaan olisi tullut katsottua. Terassilla ilmalämpöpumppu, joka oudosti valuttaa kondenssivedet suoraan lautojen päälle (huonosti asennettu). Sauna on tosi tyylikäs, mutta hieman ahdas. Harvian Kivi -kiuas vaatii n. 45 min. lämmityksen, mutta sitten antaa hyvät löylyt. Pyykinpesukone oli kiva lisä. Ladut kulkevat olohuoneen ikkunan takana, mutta lumivallit estivät suoran pääsyn ladulle. Uuttusuon kahvilalle kun kävelee 200-300 m niin siitä on paras mennä hiihtämään. Kokonaisuudessaan siis hyvä 4 tähden mökki, jossa 4-6 ihmistä mahtuu hyvin viettämään lomaa. Saatan joskus tulla uudestaankin. Sesonkiviikkoina tosin hinta nousee liian kalliiksi.
Lue lisää »
Tuukka - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2020
Mökin omistajan vastaus 22.02.2020
Kiitos palautteesta. Parvella sänkyjä 4, joten parvella mahtuu yöpymään neljä henkilöä. Mökissä ruokailuryhmä kahdeksalle, astiasto kahdeksalle, Joten tässä 100 m2 mökissä mahtuu hyvin lomailemaan 8 henkilöä.
Upeat paksut hirret, jotka näyttävästi esillä myös sisätiloissa, ja moderni sisustus tekevät mökistä hienon. Varustelu riittävä ja kaikki tarvittava löytyi. Mökissä on oma rauha, vaikka se onkin...
Upeat paksut hirret, jotka näyttävästi esillä myös sisätiloissa, ja moderni sisustus tekevät mökistä hienon. Varustelu riittävä ja kaikki tarvittava löytyi. Mökissä on oma rauha, vaikka se onkin lähellä hiihtokeskusta ja useita muita mökkejä. Autokatos on kiva.
Yleisilmeeltään mökki on sisältä siisti, mutta kun tarkastelee lähemmin niin mielestäni se kaipaa perusteellilsen siivouksen, mikä ehkä tehdään jossain kohtaa kautta.
Lue lisää »
Mervi Suominen - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2017
Mökki on hyvällä paikalla aivan latuverkon vieressä. Rinteisiin kuljimme autolla, vaikka skibussikin kyllä kaartaa ihan vierestä. Mökki oli siisti ja tyylikäs mutta WiFin puuttuminen on mielestäni...
Mökki on hyvällä paikalla aivan latuverkon vieressä. Rinteisiin kuljimme autolla, vaikka skibussikin kyllä kaartaa ihan vierestä.
Mökki oli siisti ja tyylikäs mutta WiFin puuttuminen on mielestäni iso puute varsinkin jos on tarve tehdä etätöitä. Saunan kiuas olisi saanut olla makuumme hieman tehokkaampi.

Meitä yöpyi 8henkilöä. Aikuiset makuuhuoneissa ja 4 lasta parvella. Hyvin toimi!
Lue lisää »
Sanna - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2022
Hieno mökki ja hyvä sijainti hiihtoladun vieressä.
JK - Vieraillut kohteessa maaliskuussa 2021
Viihtyisä mökki. Rauhallinen sijainti. Sopii hyvin lapsiperheelle.
Pekka Lipsanen - Vieraillut kohteessa lokakuussa 2020
Aivan loistavalla paikalla oleva Mökki. Perheellä viihdyimme ja tykkäsimme varustelusta. Mökki on hieno ja suosittelen tänne menemistä. Tänne uudestaan!
Jarkko Puustinen - Vieraillut kohteessa maaliskuussa 2020
Mökki oli todella kotoisa ja viihtyisä, tilava ja siisti sekä huolella suunniteltu. Kaikki tarpeellinen löytyi ja enemmänkin. Mielellämme tulemme uudelleen.
Pauliina - Vieraillut kohteessa tammikuussa 2020
Hyvin varusteltu ja kuvien mukainen mökki. Kaksi makuuhuonetta ja matalahko parvi, palveli erinomaisesti 4hlö ryhmää, muutama olisi hyvin vielä mukaan mahtunut. Ladut vieressä, skibussi menee parin...
Hyvin varusteltu ja kuvien mukainen mökki. Kaksi makuuhuonetta ja matalahko parvi, palveli erinomaisesti 4hlö ryhmää, muutama olisi hyvin vielä mukaan mahtunut. Ladut vieressä, skibussi menee parin tunnin välein läheltä, silti rauhallinen sijainti.
Lue lisää »
Petri N - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2019
Siisti ja viihtyisä mökki hyvällä sijainnilla. Erityisesti hyvän latuverkoston sijainti 10 metriä mökin takaterassilta oli meidän porukalle iso plussa. Voin suositella muillekin aktiivilomailijoille...
Siisti ja viihtyisä mökki hyvällä sijainnilla. Erityisesti hyvän latuverkoston sijainti 10 metriä mökin takaterassilta oli meidän porukalle iso plussa. Voin suositella muillekin aktiivilomailijoille ketkä tykkää erityisesti hiihtämisestä.
Lue lisää »
Tuomo Ahosola - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2019
Erittäin hyvät fasiliteetit olen käyttänyt em mökkiä usein Kaikki on viimeisenpäälle
Esko Koo - Vieraillut kohteessa lokakuussa 2018
Loistava mökki ja erittäin hyvä sijainti. Olimme erittäin tyytyväisiä. Saunassa oli hyvät löylyt ja hierova suihku oli iso +. Lumikengät ja potkukelkat olivat kovassa käytössä. Mökin varustelutaso oli hyvä.
Minna - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2018
Tosi sopiva mökki kahdelle perheelle. Alakerran makkarit aikuisille ja nuoriso (4 kpl 11-16v) majoittuivat parvella. Hyvät sängyt! Erittäin toimiva kokonaisuus ja varustelussa yllätti iloisesti...
Tosi sopiva mökki kahdelle perheelle. Alakerran makkarit aikuisille ja nuoriso (4 kpl 11-16v) majoittuivat parvella. Hyvät sängyt! Erittäin toimiva kokonaisuus ja varustelussa yllätti iloisesti laatu, mm Pentikin astiasto joka oli todella kaunis! Mökin sijainti on loistava niin laskettelijoille kuin murtsikan hiihtäjillekin.

Sauna oli pienehkö, joten isolla porukalla ei voi saunoa - parhaimmillaan 2 hengelle. Parvi lämpenee aika lailla, joten takassa ei sen takia viitsinyt poltella tulia. Nämä kuitenkin pikkujuttuja - samaan mökkiin voisi ehdottomasti mennä uudestaankin lomalle ja joulun vietto Kinospolulla oli todella onnistunut. Kiitos!
Lue lisää »
Heli Lehtinen - Vieraillut kohteessa joulukuussa 2017
Todella siisti ja hyväkuntoinen mökki lähellä skibus pysäkkiä ja hiihtolatua (jolle pääsee suoraan pihasta). Mökin sauna toimii etäohjauksella, joten jos kiukaassa ei ole virrat päällä mökille...
Todella siisti ja hyväkuntoinen mökki lähellä skibus pysäkkiä ja hiihtolatua (jolle pääsee suoraan pihasta). Mökin sauna toimii etäohjauksella, joten jos kiukaassa ei ole virrat päällä mökille saapuessa, mökin omistaja kytkee ne päälle hänelle soittaessa.
Lue lisää »
Jusa - Vieraillut kohteessa marraskuussa 2017
Erinomainen mökki. Hiljainen, siisti, hyvin varusteltu.
Heikki Pullinen - Vieraillut kohteessa syyskuussa 2017
kaikin puolin siisti, valoisa, hyvällä maulla sisustettu/varusteltu, hiihtoladut pihasta, hyvin toimiva/nopea huoltopalvelu
lapin hiihtolomaviikko - Vieraillut kohteessa maaliskuussa 2017
Hyvin varusteltu ja toimiva mökki hyvällä sijainnilla. Kolmehenkinen lapsiperhe viihtyi oikein hyvin viikon laskettelun, hiihdon ja muun ulkoilun merkeissä. Parvitila on kohtuullisen matala mutta...
Hyvin varusteltu ja toimiva mökki hyvällä sijainnilla. Kolmehenkinen lapsiperhe viihtyi oikein hyvin viikon laskettelun, hiihdon ja muun ulkoilun merkeissä. Parvitila on kohtuullisen matala mutta välttää. Saunan kiuas oli kyllä tyylikäs mutta tarjosi melko maltilliset löylyt, siitä pikku miinus. Autokatos on talvikaudella plussaa.
Lue lisää »
PetriN - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2017
Yhteystiedot

Jäsenenä 15 vuotta
Kuusamo.
Puh.
Paras aika tavoitella: Aina
Nettimokki.com ei ota vastuuta ilmoittajan antamien tietojen paikkansapitävyydestä. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla myös tahattomia puutteita tai virheitä. Tieto on siis sitova vasta kun ilmoittaja on sen pyynnöstäsi vahvistanut.
Vaihtoehtoja lähistöllä
 • VILLA TUNDRA

  VILLA TUNDRA
  100 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  630-1 400 €/vko
 • Rukantrio

  Rukantrio
  77 m², 7 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  693 €/vko
 • Villa Vuosseli

  Villa Vuosseli
  130 m², 10 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  800 €/vko
 • HEPAKKA Huvila

  HEPAKKA Huvila
  125 m², 12 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  1 600 €/vko
 • Tunturin tupa

  Tunturin tupa
  85 m², 10 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  375 €/vko
 • Vuosselinjoiku

  Vuosselinjoiku
  95 m², 8 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  490-1 200 €/vko
 • Hankikota

  Hankikota
  210 m², 19 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  2 500-3 460 €/vko
 • Pohjantähti

  Pohjantähti
  80 m², 7 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  790-820 €/vko
 • Vuosselinvalo

  Vuosselinvalo
  75 m², 8 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  650-1 395 €/vko
 • Ruka Extreme 1

  Ruka Extreme 1
  75 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  490-1 400 €/vko
Katsotuimmat
 • Herralan huvila

  Herralan huvila
  109 m², 8 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  980 €/vko
 • Huvimäen Mökki

  Huvimäen Mökki
  50 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  630 €/vko
 • Nellim Holiday Home 2

  Nellim Holiday Home 2
  35 m², 4 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  350-650 €/vko
 • Rukaspirit Kouta

  Rukaspirit Kouta
  75 m², 8 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  900-950 €/vko
 • Maston Helmi

  Maston Helmi
  80 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  490-1 400 €/vko

llmoitus on lisätty Suosikkeihin

Näet omat suosikkisi ylävalikon Suosikit-linkkiä klikkaamalla.
 
Näytä suosikkilista liikkeille

Kinospolku 3

Tee mökkivaraus alla näkyvällä lomakkeella. Mökkivarauksen lähettämisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

Mökinvaraus

*Tulopäivä
*Kesto
(Lähtö , klo )
*Henkilöitä
Valitse henkilömäärä
Hinta yhteensä

0

Yhteystiedot

Varauksesi on lähetetty

Vuokranantaja on sinuun yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.