Nettimokki.com

Lisää mökkisi Suomen johtaviin mökkivälityspalveluihin!
Tuplanäkyvyys yhdellä kertaa

Nyt saat halutessasi mökkisi näkyviin sekä Nettimokki.com että Nettivuokraus.com -palveluissa kätevästi yhdellä kertaa. Yhdessä palvelut tavoittavat viikoittain yli 100 000 vuokramökkiä etsivää ihmistä ja meillä on jo yli 3 000 listattua mökkiä.

Vaivaton käyttö

Voit hallinnoida mökkejäsi ja varauksia yhdestä paikasta. Myös tarjoukset, laskutus ja maksuliikenne hoituu ammattimaisesti Nettivuokrauksen kautta.

Maksat vain, kun kauppoja syntyy

Kun valitset Nettimokki.com & Nettivuokraus.com -yhteispaketin, ilmoittaminen on ilmaista ja saamistasi tuloista peritään provisio. Voit vaihtoehtoisesti listata mökkisi kiinteään vuosihintaan pelkkään Nettimokki.com -palveluun ja hoitaa laskutuksen ja muut paperityöt itse.

Nettimökki+Nettivuokraus.com -yhteispaketti

Yhteispaketissa maksat välityspalkkion toteutuneista vuokrauksista. Välityspalkkio on vuokralleantajan maksama osuus Nettivuokrauksen tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Välityspalkkio vähennetään tilitettävästä vuokralleantajan määrittelemästä vuokrasta. Välityspalkkio on 15% ja yli 200€ ylittävästä vuokraosuudesta 10%. Välityspalkkioon sisältyy alv 24%.

Jätä ilmoitus »

Ilmoita vain Nettimökissä

Kiinteä hinta yhdelle mökille on 299 €/vuosi (+alv 24%). Kun haluat ilmoittaa useamman mökin, määräytyy hinta seuraavasti:
2. kohde 299 €/vuosi (+alv 24%)
3. kohde 150 €/vuosi (+alv 24%)
4. kohde 100 €/vuosi (+alv 24%)
5. kohde 100 €/vuosi (+alv 24%)

Jos haluat ilmoittaa yli 5 kohdetta, ota yhteyttä myyntiimme.

Kysy lisää

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.