Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Nettimokki.com

Lisää mökkisi Suomen johtaviin mökkivälityspalveluihin!
Tuplanäkyvyys yhdellä kertaa

Nyt saat halutessasi mökkisi näkyviin sekä Nettimokki.com että Nettivuokraus.com -palveluissa kätevästi yhdellä kertaa. Yhdessä palvelut tavoittavat viikoittain yli 100 000 vuokramökkiä etsivää ihmistä ja meillä on jo yli 3 000 listattua mökkiä.

Vaivaton käyttö

Voit hallinnoida mökkejäsi ja varauksia yhdestä paikasta. Myös tarjoukset, laskutus ja maksuliikenne hoituu ammattimaisesti Nettivuokrauksen kautta.

Maksat vain, kun kauppoja syntyy

Kun valitset Nettimokki.com & Nettivuokraus.com -yhteispaketin, ilmoittaminen on ilmaista ja saamistasi tuloista peritään provisio. Voit vaihtoehtoisesti listata mökkisi kiinteään vuosihintaan pelkkään Nettimokki.com -palveluun ja hoitaa laskutuksen ja muut paperityöt itse.

Nettimökki+Nettivuokraus.com -yhteispaketti

Yhteispaketissa maksat välityspalkkion toteutuneista vuokrauksista. Välityspalkkio on vuokralleantajan maksama osuus Nettivuokrauksen tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Välityspalkkio vähennetään tilitettävästä vuokralleantajan määrittelemästä vuokrasta. Välityspalkkio on 15% ja yli 200€ ylittävästä vuokraosuudesta 10%. Välityspalkkioon sisältyy alv 24%.

Jätä ilmoitus »

Ilmoita vain Nettimökissä

Kiinteä hinta yhdelle mökille on 299 €/vuosi (+alv 24%). Kun haluat ilmoittaa useamman mökin, määräytyy hinta seuraavasti:
2. kohde 299 €/vuosi (+alv 24%)
3. kohde 150 €/vuosi (+alv 24%)
4. kohde 100 €/vuosi (+alv 24%)
5. kohde 100 €/vuosi (+alv 24%)

Jos haluat ilmoittaa yli 5 kohdetta, ota yhteyttä myyntiimme.

Kysy lisää

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.