Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Iso kartta

Myllyniemi

400-680 €/vko, Heikkurila, Sulkava, Etelä-Savo Mökki-ID 2470. Myllyjoentie 80,
58700, Sulkava. Www-sivut »
3 huonetta,
70 m²
4 vuodepaikkaa
1 makuuhuoneita
Rakennettu 1987
Oma järvenranta
(Saimaa Pihlajavesi)
Kuvaus

Kohteen rakennukset vain 10-20 metrin päässä rannasta puroon ja Saimaaseen rajoittuvassa luonnonhiekkaniemessä.
2021 talvella on mökkiin uusittu wc, sauna ja pesutilat sekä terassi ja ulkovalaistusta. Ranta soveltuu hyvin pienemmillekin lapsille. Mökin vieressä on myös puulämmitteinen erillinen sauna ja vanhaan aittaan tehty grillauspaikka.
Pihalla lisäksi erillinen sähkölämmitteinen aitta, jossa lisäksi makuupaikat kahdelle. Lisätietoja: www.saimaaholidays.fi

Lue lisää »
Varauskalenteri
 
Joulukuu 2022
 
vko Ma Ti Ke To Pe La Su
4828293012
49
50
51
522930311
01
Ei vapaa
Vapaa
Hinnat (€)
vrk vkl vko
28.11.2022 - 08.01.2023-250400
Loppusiivous 100 €, Liinavaatteet/hlö 10 €
Ominaisuudet
Harrastusmahdollisuudet
Etäisyyksiä
 • Kauppa: 12 km
 • Bussipysäkki: 0,5 km
 • Lentokenttä: 60 km
 • Rautatieasema: 50 km
 • Pysäköinti: 0,01 km
 • Helsinki: 303 km
 • Lappeenranta: 129 km
 • Kuopio: 158 km
 • Jyväskylä: 179 km
 • Joensuu: 189 km
 • Lahti: 202 km
 • Tampere: 330 km
 • Turku: 438 km
 • Oulu: 444 km
 • Vaasa: 448 km
Arvostelut (19 kpl)
Paikka on rauhallinen ja erittäin sopiva lapsiperheelle. Siisteydessä oli hiukan toivomisen varaa. Peitot ja tyynyt voisi vaihtaa useammin uusiin tai ainakin pestä. Astioita oli tarpeeksi, mutta...
Paikka on rauhallinen ja erittäin sopiva lapsiperheelle. Siisteydessä oli hiukan toivomisen varaa. Peitot ja tyynyt voisi vaihtaa useammin uusiin tai ainakin pestä. Astioita oli tarpeeksi, mutta yhtään terävää leipäveistä ei löytynyt puhumattakaan veitsen teroittimesta. Samoin kirves oli tylsynyt melkein käyttökelvottomaksi. Soutuveneen toisen airon lavasta oli jäljellä vain puolikas. Pikkuasioita, mutta kuitenkin olisi hyvä tarkistaa aika ajoin varusteiden kunto.
Lue lisää »
Mummi - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2015
Viihtyisä hyvin varusteltu mökki avaralla paikalla Saimaan rannassa. Mökissä on yksi makuuhuone, joten ei kovin suurelle seurueelle. Sulkavan kirkonkylä pienen ajomatkan päässä. Hienoa seutua ainakin kesällä.
Ilkka - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2021
Mökki oli juuri remontoitu ja kaikki oli kunnossa. Hiekkarantaa riitti joka suuntaa, vesi oli vain liian kylmää. Uudelta terassilta oli kiva katsella Saimaan laineen liplatusta.
Kari Kettu - Vieraillut kohteessa toukokuussa 2021
Thank you Jukka! Me and my family love to relax you . For the past 5 years I book here. The ratio price -quality is excellent, on lake Saimaa are more expensive in other places. The house has all the...
Thank you Jukka! Me and my family love to relax you . For the past 5 years I book here. The ratio price -quality is excellent, on lake Saimaa are more expensive in other places. The house has all the amenities: shower,sauna, washing machine, Internet wifi. Big boat motor take necessarily, although there are at the oars. We love to fish, so come to the lake Saimaa.
Lue lisää »
Alla Kyon - Vieraillut kohteessa elokuussa 2015
Loistavalla paikalla, hieno hiekkaranta. Erinomainen rantasauna. Mökin varustelutaso kattava. Sisäsauna ja khp löytyivät mutta ei käytetty kertaakaan, rantasaunasta pääsi suoraan järveen noin 10...
Loistavalla paikalla, hieno hiekkaranta. Erinomainen rantasauna. Mökin varustelutaso kattava. Sisäsauna ja khp löytyivät mutta ei käytetty kertaakaan, rantasaunasta pääsi suoraan järveen noin 10 metriä. Naapuri tosi mukava ja hänellä kaksi kilttiä sosiaalista koiraa.
Lue lisää »
Eija ja Kari - Vieraillut kohteessa elokuussa 2021
Perusmökki. Aivan ihana piha ja ranta, lapsiperheelle juuri sopiva. Ilmalämpöpumppu takasi ihanan viileyden sisällä vaikka ulkona oli kova helle. Vanhanajan tunnelmaa toi ulkorakennukset ja...
Perusmökki. Aivan ihana piha ja ranta, lapsiperheelle juuri sopiva. Ilmalämpöpumppu takasi ihanan viileyden sisällä vaikka ulkona oli kova helle. Vanhanajan tunnelmaa toi ulkorakennukset ja rantasauna. Mukavat naapurit ja omistaja. Tullaan varmasti toistekin!
Lue lisää »
Nina Gromoff - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2021
Rentouttava loma hienoissa maisemissa. Hiihtokin onnistui, mutta sitten sää lämpeni ja jäätiekin kastui. Lumityöt tehty viimeisen päälle hyvin. Mökki sopi meille erinomaisesti, toimiva keittiö kaiken...
Rentouttava loma hienoissa maisemissa. Hiihtokin onnistui, mutta sitten sää lämpeni ja jäätiekin kastui. Lumityöt tehty viimeisen päälle hyvin. Mökki sopi meille erinomaisesti, toimiva keittiö kaiken keskiössä. Varustelu sopisi pidempäänkin oleiluun ja ulkoiluun. Sisäsauna ja wc oli juuri remontoitu, rantasaunaa emme talvella käyttäneet. Naapurin ihana koira ilahdutti lomaamme. Tänne tulemme uudestaan, toivottavasti jo ensi kesänä.
Lue lisää »
Anu Kare - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2021
Paikka oli rauhallinen, vaikka vieressä onkin toinen mökki, näköyhteyttä ei kuitenkaan kesäaikaan juurikaan ole ja muutenkin sai olla ihan omassa rauhassa. Saunasta rantaan lyhyt matka ja kiva...
Paikka oli rauhallinen, vaikka vieressä onkin toinen mökki, näköyhteyttä ei kuitenkaan kesäaikaan juurikaan ole ja muutenkin sai olla ihan omassa rauhassa.
Saunasta rantaan lyhyt matka ja kiva laituri kahden isttutavalla istuimella. Puhdas kirkas vesi järvessä. Linnavuoren korkea kallio noin 5 km päässä, hyvä kohde soutuveneellä. Aurinko paistaa rantaan suutimman osan päivästä.
Loppukesästä pääsee maistelemaan pihamaalla kasvavia puna-, ja mustaherukoita.
Lue lisää »
Mökkelijät - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2019
Hyvin varusteltu ja siisti mökki helppokulkuisen tien päässä. Loiva hiekkapohjainen ranta ja kirkasta vettä. Parempaa grilliä olisi toivottu, mutta puukäyttöinen tulisija oli ihan kelvollinen...
Hyvin varusteltu ja siisti mökki helppokulkuisen tien päässä. Loiva hiekkapohjainen ranta ja kirkasta vettä. Parempaa grilliä olisi toivottu, mutta puukäyttöinen tulisija oli ihan kelvollinen grillaamiseen. Keittiövälineitä oli riittävästi. Isolla pihalla mahtui touhuta ja loikoilla auringossa. Naapureita aika lähellä, mutta näin elokuun alussa oli aika rauhallista ja monet mökit tyhjillään. Sulkavan linnavuori soutumatkan päässä ja kauppoihin lyhyt matka autolla. Nautimme olostamme ja voisimme tulla toistekin.
Lue lisää »
Timo - Vieraillut kohteessa elokuussa 2018
Mökki ja sijainti vastasivat odotuksiamme. WC-tila vähän ahdas ja epäkäytännöllinen. Varustetaso mökissä muuten ihan riittävä. Maisemat ihan mahtavat. Hiihtolatua vähän kaipasimme.
Kaarina Sacklén - Vieraillut kohteessa maaliskuussa 2018
Aivan mahtava lomaviikko - taas kerran - täällä Saimaan rannalla. Oikeastaan kaikki mitä voi Suomen kesältä toivoa (säät suosivat). Olimme elokuun puolessa välissä viikon ja olisimme olleet...
Aivan mahtava lomaviikko - taas kerran - täällä Saimaan rannalla. Oikeastaan kaikki mitä voi Suomen kesältä toivoa (säät suosivat). Olimme elokuun puolessa välissä viikon ja olisimme olleet toisenkin, jos ei olisi ollut toista varausta. Rantasauna lämpesi joka päivä ja uimassa käytiin pari-kolme kertaa päivässä ennen saunaakin. Sisäsauna näytti siistiltä mutta kuka sitä kesällä käyttää kun on hyvä puusauna noin 5 metriä järvestä? Ohjelmanumerona naapurin Uuno-koira, hyväntahtoinen ahmatti! Meilläkin oli koira mukana. Suosittelen lämpimästi lapsi/koiraperheille! Hieno paikka ja keskellä oikeaa Suomen kauneinta luontoa.
Lue lisää »
Eija ja Kari sekä Jade-koira - Vieraillut kohteessa elokuussa 2022
Rauhallisella paikalla jossa hyvä uimaranta ja iso piha, saunassa saa hyvät löylyt. Koiralle ihanteellinen paikka, naapurissa 2 ihanaa koiraa Uuno ja Pruuno jotka käyvät moikkaamassa ja...
Rauhallisella paikalla jossa hyvä uimaranta ja iso piha, saunassa saa hyvät löylyt.
Koiralle ihanteellinen paikka, naapurissa 2 ihanaa koiraa Uuno ja Pruuno jotka käyvät moikkaamassa ja ilahduttamassa mökkinaapureita.
Olimme viime kesänä täällä viikon, tänä kesänä nyt 2vko ja vielä elokuussa 1vko.
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.
Lue lisää »
mökkilämää - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2022
Kaunis paikka ihan rannassa. Uskomaton näkymä kuutamoyönä. Vesi jo liian kylmää matalassa rannassa kahlailuun. Kauppaan noin 10 km matka eli ei vie kauaa poiketa ostoksille. Mökkiä ja ympäristöä...
Kaunis paikka ihan rannassa. Uskomaton näkymä kuutamoyönä. Vesi jo liian kylmää matalassa rannassa kahlailuun. Kauppaan noin 10 km matka eli ei vie kauaa poiketa ostoksille. Mökkiä ja ympäristöä kunnostettu sitten viime talven ja paikka soveltuu hyvin pienelle perheelle kaikkine mukavuuksineen. Naapurimökin sosiaaliset ja kiltit pienet koirat (cockeri ja seropi) poikkesivat seuraksi katsomaan olisiko leikkikavereita ja ilahduttivat meitä. Tulemme tänne varmasti vielä kesäaikaan, niin pääsemme nauttimaan myös rantaelämästä.
Lue lisää »
Syyslomailijat - Vieraillut kohteessa lokakuussa 2021
Mökin omistajan vastaus 01.11.2021
Kiitos palautteesta.
Kiva "mummonmökki" loistavalla sijainnilla ja mahtavalla pihamaalla. Siisteydessä vähän toivomisen varaa ja kunnon kaasu/hiiligrilli olisi toimiva.
Tapio Eklin - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2019
Rauhallinen sijainti, täydellinen hiljaisuus luonnon ääniä lukuunottamatta. Kodikas pihapiiri ja mukava hiekkaranta. Savonlinnaan lyhyt matka autolla.
Marjatta Syväterä - Vieraillut kohteessa elokuussa 2017
Hyvin varusteltu mökki jossa oli mukava viettää aikaa lapsien kanssa. Varusteita on kyllä uusittu, soutuvene oli kunnossa ja keittiövarusteet myös paikallaan.
Nanna - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2016
Väga ilus koht, kõik asjad töötasid, köögis vajalikud söögiriistad ja tehnika olemas. Eraldi tellitud alumiinium paat, koos mootoriga, toimis ilusti. Soovitan perepuhkuseks ja kalapüüdmiseks. Maja...
Väga ilus koht, kõik asjad töötasid, köögis vajalikud söögiriistad ja tehnika olemas. Eraldi tellitud alumiinium paat, koos mootoriga, toimis ilusti. Soovitan perepuhkuseks ja kalapüüdmiseks. Maja saun oli korralik ja värske. Õue sauna ei proovinud. Gaasigrill oli väga hea. 5+ … külastan tulevikus kindlasti veel. Suvel võib veel eriti ilus ja äge olla. Soovitan pigem nädalaks võtta, kuna Eestist ikkagi suhteliselt pikk maa sõita 🙂
Lue lisää »
Gerd Tamm - Vieraillut kohteessa lokakuussa 2022
moi! yleisilmeessä olisi pientä remontinpaikkaa,samoin siisteydessä! sijainti ja paikka hieno toki rantaan voisi panostaa kun sitä kerran on ja voisi olla rantatuoleja,jotka saa makuuasentoon! Isäntä...
moi! yleisilmeessä olisi pientä remontinpaikkaa,samoin siisteydessä! sijainti ja paikka hieno toki rantaan voisi panostaa kun sitä kerran on ja voisi olla rantatuoleja,jotka saa makuuasentoon! Isäntä avulias ja palvelualtis siitä iso kiitos! Hieno paikka lomailla ja kohtuu hintainen saimaan vesistössä! T.pekka ps.kaasugrillikin oli vaikka enemmän tuli puugrilliä käytettyä!
Lue lisää »
pekka nummi - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2020
Mökki yllätti huonokuntoisuudellaan. Erityisesti terassi oli hirveä ja vaarallinen. Sisätilat myös huonokuntoiset,varsinkin wc järkyttävässä kunnossa. Mökissä ei ollut kaappeja,mihin voisi tavaransa...
Mökki yllätti huonokuntoisuudellaan. Erityisesti terassi oli hirveä ja vaarallinen.
Sisätilat myös huonokuntoiset,varsinkin wc järkyttävässä kunnossa. Mökissä ei ollut kaappeja,mihin voisi tavaransa laittaa. Ainastaan epäkäytännöllisiä lipastoja. Mökki pursusi tavaroista joilla ei mitään funktiota.
Vettä ei voinut käyttää talousvetenä hajuhaitan ja maun vuoksi. Vesi kannattaa hakea muualta.
Parasta on pihapiiri ja ranta,maisema sekä kohdalle sattunut aurinkoinen hellesää.
Isäntä oli ystävällinen ja palvelualtis,siitä kiitokset!
Lue lisää »
Maikki ja Apa - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2020
Yhteystiedot

Jäsenenä 17 vuotta
Sulkava.
Paras aika tavoitella: milloin vain
Nettimokki.com ei ota vastuuta ilmoittajan antamien tietojen paikkansapitävyydestä. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla myös tahattomia puutteita tai virheitä. Tieto on siis sitova vasta kun ilmoittaja on sen pyynnöstäsi vahvistanut.
Vaihtoehtoja lähistöllä
 • Himmeenlahti

  Himmeenlahti
  120 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  Ei hinnoiteltu
 • Haukilahti

  Haukilahti
  100 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  650-1 200 €/vko
 • Koivula

  Koivula
  90 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  400 €/vko
 • Kuoreapaanniemi

  Kuoreapaanniemi
  60 m², 6 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  400-750 €/vko
 • Saajuun mökki

  Saajuun mökki
  25 m², 2 vuodepaikkaa

  390 €/vko
 • Kaijanranta

  Kaijanranta
  76 m², 6 vuodepaikkaa

  770 €/vko
 • Design Villa Saimaa

  Design Villa Saimaa
  90 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  900 €/vko
 • Villa Mannilanniemi

  Villa Mannilanniemi
  200 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  1 800-2 100 €/vko
 • Rantamökki Mäyrä

  Rantamökki Mäyrä
  55 m², 4 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  700-850 €/vko
 • Rantamökki Myyrä

  Rantamökki Myyrä
  55 m², 4 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  700-850 €/vko
Katsotuimmat
 • Himoslokki 1 ja 2

  Himoslokki 1 ja 2
  90 m², 8 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  560 €/vko
 • Pikkutikka

  Pikkutikka
  40 m², 4 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  320-750 €/vko
 • Jaakonkolo 2B

  Jaakonkolo 2B
  50 m², 5 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  129-790 €/vko
 • Syötteen Helmi

  Syötteen Helmi
  72 m², 8 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  250-1 200 €/vko
 • Karhunvartijan Kartano A1

  Karhunvartijan Kartano A1
  47 m², 4 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  350-1 100 €/vko

llmoitus on lisätty Suosikkeihin

Näet omat suosikkisi ylävalikon Suosikit-linkkiä klikkaamalla.
 
Näytä suosikkilista liikkeille

Myllyniemi

Tee mökkivaraus alla näkyvällä lomakkeella. Mökkivarauksen lähettämisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

Mökinvaraus

*Tulopäivä
*Kesto
(Lähtö , klo )
*Henkilöitä
Valitse henkilömäärä
Hinta yhteensä

0

Yhteystiedot

Varauksesi on lähetetty

Vuokranantaja on sinuun yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.