Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Iso kartta

Kolukallio

480-640 €/vko, Vattulankylä, Tampere, Pirkanmaa Mökki-ID 7411. Jaakkolantien 28,
34240, Kämmenniemi.
5 huonetta,
70 m²
7 vuodepaikkaa
2 makuuhuoneita
Rakennettu 1963
Oma järvenranta
(Kalliojärvi)
Kuvaus

Vuokrataan mökkiä Tampereen Teiskon Vattulassa
Kalliojärven rannalla.
Rauhallinen sijainti luonnon läheisyydessä, puhtaan ylävesi vesistön varrella. Kalaisat vedet, (kalastajat). Ylentävät terassin järvimaisemat kallioisen järven taakse olevaan metsikköön.

Mökin sijainti ihanteellinen aamua nauttivan ja iltaa terassilla istuvan mukaisesti. Savusaunan käyttö kuuluu vuokraan

Mökillä on hiilillä toimiva pallokrilli, ota hiilet ja sytytysneste mukaan.

Lue lisää »
Varauskalenteri
 
Maaliskuu 2023
 
vko Ma Ti Ke To Pe La Su
09272812345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
13272829303112
143456789
Ei vapaa
Vapaa

Tarkista mökin saatavuus vuokranantajalta.

Ominaisuudet
Harrastusmahdollisuudet
Etäisyyksiä
 • Kauppa: 10 km
 • Bussipysäkki: 2,5 km
 • Lentokenttä: 40 km
 • Rautatieasema: 35 km
 • Naapuriin: 0,1 km
 • Tampereen keskusta: 35 km
 • Näsinneula: 35 km
 • Helsinki: 200 km
 • Sappee : 62 km
 • Tampere: 36 km
 • Jyväskylä: 131 km
 • Lahti: 145 km
 • Turku: 189 km
 • Vaasa: 253 km
Arvostelut (25 kpl)
Ihana rauhan kehto, ei huippuvarustelua, mutta täydellinen lomamökki suomalaisittain, kiitos!
Tt - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2016
Mökki sijaitsi hienolla paikalla, omassa rauhassa. Viikonloppu kului nopeasti!
Teemu - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2016
Ihana rauhan kehto, luotettavaa mökkeilyä. Mökki on perusmökki Suomi-maisemassa. Pieni laituri / etätyöskentelypaikka rannassa plussaa. Varustelu tosin on vanhaa, joten jos jotain korjattavaa, niin...
Ihana rauhan kehto, luotettavaa mökkeilyä. Mökki on perusmökki Suomi-maisemassa. Pieni laituri / etätyöskentelypaikka rannassa plussaa. Varustelu tosin on vanhaa, joten jos jotain korjattavaa, niin kalusteiden ja varsinkin ulkokalusteiden uusiminen, saunan ja keittiön oven korjaaminen, verhojen hankkiminen ikkunoihin sekä nettiyhteyden hankkiminen parantaisi mökkikokemusta (työskentelyä ja nukkumista) paljon. Kiitos!
Lue lisää »
Perhematkalla - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2021
Mökki tilava ja rauhallisella sijainnilla, keittiövarustus oikein hyvä, mutta pallogrilli käyttökelvoton ja vessapaperia liian vähän. Onneksi oli oma grilli ja vessapaperiakin hieman mukana.
Krista - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2020
Vietimme ystävieni kanssa mahtavan viikonlopun mökillä. Mökki oli erittäin tilava, siisti ja kodikkan tuntuinen, sisäsaunalta oli mukava mennä avantoonkin pulahtamaan (savusaunalta mukavampi...
Vietimme ystävieni kanssa mahtavan viikonlopun mökillä. Mökki oli erittäin tilava, siisti ja kodikkan tuntuinen, sisäsaunalta oli mukava mennä avantoonkin pulahtamaan (savusaunalta mukavampi varmasti). Tilavalla katetulla terassilla oli mahtavaa juoda kahvia aamuisen talvi auringon paistaessa. Mökin laatu on hintaansanähden erinomainen. Tulen varmasti uudellen vierailulle.
Lue lisää »
Markku Syrjä - Vieraillut kohteessa helmikuussa 2017
Very nice cottage for a big group also. Nice natural view and enough beds and kitchen equipment. Very nice swimming and boating facility. We had a great time there. Very thankful to the owner 🙏. Only...
Very nice cottage for a big group also. Nice natural view and enough beds and kitchen equipment. Very nice swimming and boating facility. We had a great time there. Very thankful to the owner 🙏. Only thing the grill coukd be updated to better one. But we were happy with place so left out ball grill as a thanks. So there is now 2 ball grill. Sauna was also great.
Lue lisää »
Himak - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2020
Rauhallinen paikka ja hienot maisemat. Runsaasti tilaa ja hyvä keittiövarustus. Sisäsauna asiallinen. Savusauna mukava kokemus, mutta kiuaskivet vaatisivat vaihtoa, koska löyly loppuu yllättävän...
Rauhallinen paikka ja hienot maisemat. Runsaasti tilaa ja hyvä keittiövarustus. Sisäsauna asiallinen. Savusauna mukava kokemus, mutta kiuaskivet vaatisivat vaihtoa, koska löyly loppuu yllättävän nopeasti. Pihalla oleva pallogrilli alkaa olla ruostunut puhki, sen vaihtaminen uutteen on pikku juttu.
Lue lisää »
Juhani - Vieraillut kohteessa toukokuussa 2020
Rauhallinen,kaunis järvi,kirkasvetinen.Oma rauha,ei naapureita lähellä.Saunimisesta ja uimisesta pitävälle,myös metsää ympärillä.
Aune leppänen - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2017
My Erasmus friends and I were looking to spend the weekend in a Finnish cottage, quiet cheap, not too far from Tampere and easily reachable by bus. So we found this lovely cottage with everything we...
My Erasmus friends and I were looking to spend the weekend in a Finnish cottage, quiet cheap, not too far from Tampere and easily reachable by bus. So we found this lovely cottage with everything we need to enjoy: enough beds, pillows and blankets, kitchen equipments, barbecue, terrace, frozen lake, forest and great nature, quietness, warm place in winter, and on the top of 2 Sauna in very good quality (A outdoor smokey Sauna, and indoor wood-fired/stove sauna). The owner, despite is low level in English managed to explain us the important points of the cottage and has been a very kind man and very flexible and complaisant for our arrival and check-out time. A lovely weekend in total.
Lue lisää »
Antonin and Erasmus friends - Vieraillut kohteessa tammikuussa 2017
Tosi kivalla paikalla ihan järven rannalla mukava, hyvinvarusteltu mökki. Oli savusauna sekä tavallinen puulämmitteinen sauna. Suihku ja wc olivat sisällä, oikein siistit. Keittiö hyvin varusteltu....
Tosi kivalla paikalla ihan järven rannalla mukava, hyvinvarusteltu mökki. Oli savusauna sekä tavallinen puulämmitteinen sauna. Suihku ja wc olivat sisällä, oikein siistit. Keittiö hyvin varusteltu. Muutoinkin kaikki toimi hienosti.
Kiitos paljon, tulemme mieluusti uudelleen!
Lue lisää »
Piia Salomaa - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2016
Mökki sijaitsee hyvällä paikalla,ihan järven äärellä. Laiturille vievät jyrkät portaat eivät sovi huonojalkaisille. Mökistä löytyy kaikki perusjutut, mutta mökki kaipaisi sisustuksen osalta...
Mökki sijaitsee hyvällä paikalla,ihan järven äärellä. Laiturille vievät jyrkät portaat eivät sovi huonojalkaisille. Mökistä löytyy kaikki perusjutut, mutta mökki kaipaisi sisustuksen osalta päivitystä ja turhan tavaramäärän vähentämistä, esim terassin kaksi sohvaa tuntuivat erikoiselta ratkaisulta.
Lue lisää »
Lomalainen - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2022
Mökki vastasi odotuksia. Muutamia pieniä korjauksia olisi hyvä tehdä . Siistiä paikkoja ja päivittää mökin tarvikkeita. Kiva ja rauhallinen paikka. Mökin omistajalta ensiluokkaista toimintaa meitä kohtaan. Kiitos.
ari - Vieraillut kohteessa marraskuussa 2021
Mökki on hyvällä paikalla ja maisema kaunis. Varustelussa on kaikki tarpeellinen.
Pohjolan Linjahuolto Oy - Vieraillut kohteessa elokuussa 2021
Mökki vastasi todella hyvin kuvaustaan: viikko elokuisella mökillä kului korviahuumaavassa hiljaisuudessa. Välillä tunnelma oli kuin olisi ollut kauempanakin erämaassa mökkeilemässä: ihanan...
Mökki vastasi todella hyvin kuvaustaan: viikko elokuisella mökillä kului korviahuumaavassa hiljaisuudessa. Välillä tunnelma oli kuin olisi ollut kauempanakin erämaassa mökkeilemässä: ihanan hiljaisuuden rikkoivat lähinnä lintujen äänet ja aamu-uinnilla vastaan uinut laulujoutsen.

Mökki oli todella siistissä kunnossa, ja varustelu oli kelpo. Keittiövälineistöstä löytyi kippoa, kuppia, aterimia ja vuokaa. Savusauna oli myös positiivinen yllätys!

Miinusta täytyy antaa toisen makuuhuoneen patjoista, jotka alkavat olla loppuunnukutut ja kuopalla. Myös pallogrilli kaipaisi vaihtoa - samoin laiturin portaat alkavat olla elämänsä ehtoopuolella.

Viikko meni nopeasti ja tänne voisi hyvinkin palata uudestaan.
Lue lisää »
El Frio - Vieraillut kohteessa elokuussa 2021
Mökki on aika lailla ilmoituksen mukainen. Varustelutaso vesivessoineen ja pesukoneineen sekä kaksine saunoineen on hyvä. Pintaremppa tekisi mökille hyvää. Yhteys vuokraajaan oli toimiva eli...
Mökki on aika lailla ilmoituksen mukainen. Varustelutaso vesivessoineen ja pesukoneineen sekä kaksine saunoineen on hyvä. Pintaremppa tekisi mökille hyvää. Yhteys vuokraajaan oli toimiva eli kommunikaatio sujui hyvin. Mökki on tilava. Siisteyteen voisi hieman panostaa.
Lue lisää »
Kuusankosken kuningas - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2021
Mökki on erittäin kauniilla ja rauhallisella paikalla. Savusaunassa sai mukavan leppeät löylyt viikon päätteeksi, eikä sisäsuihkustakaan lämmin vesi päässyt loppumaan. Asiointi isännän kanssa...
Mökki on erittäin kauniilla ja rauhallisella paikalla. Savusaunassa sai mukavan leppeät löylyt viikon päätteeksi, eikä sisäsuihkustakaan lämmin vesi päässyt loppumaan. Asiointi isännän kanssa erittäin sujuvaa, apua sai yllättäviinkin tilanteisiin.
Lue lisää »
Susanna - Vieraillut kohteessa syyskuussa 2020
Kaikki tieto oli ilmoitettu!
Jarmo Haukkasalo - Vieraillut kohteessa elokuussa 2020
Mökin sijainti suhteessa Tampereen palveluihin on kertakaikkisen loistava. Pidimme myös mökin sijainnista järvellä, naapureita on ihan vieressä vaan 1 eli siellä todella sai olla rauhassa. Mökki...
Mökin sijainti suhteessa Tampereen palveluihin on kertakaikkisen loistava. Pidimme myös mökin sijainnista järvellä, naapureita on ihan vieressä vaan 1 eli siellä todella sai olla rauhassa. Mökki itsessään perusvarusteltu, mutta toimii hyvin, kun ei odota luksusta. Asia jolle vuokraaja ei mitään voi, on järven vesi, joka oli kalliojärvenä kovin kylmää. Eli jos et odota uimalomaa, vaan riittää järven ihailu, tämä on loisto löytö.
Lue lisää »
MT - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2020
Perusmökki, jossa kaikki tarvittava. Sijainti loistavalla paikalla, aivan järvessä kiinni. Paljon rappusia ja ranta äkkisyvä joten ei aivan pienille lapsille sopiva. Naapurit sopivan kaukana.
Tibu & Ribu - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2019
Tilava ja hyvin varusteltu mökki, jossa oli kaikki olennainen isonkin porukan majoittumista varten! Ei välttämättä mikään luksusmökki, mutta kaikki tärkeät asiat kunnossa. Vuokraisännän kanssa...
Tilava ja hyvin varusteltu mökki, jossa oli kaikki olennainen isonkin porukan
majoittumista varten! Ei välttämättä mikään luksusmökki, mutta kaikki tärkeät asiat kunnossa. Vuokraisännän kanssa kaikki toimi juuri niin kuin pitääkin
ja luotettavasti. Mökki sijaitsee upealla paikalla.
Lue lisää »
Sampo - Vieraillut kohteessa huhtikuussa 2019
Kaikki tarpeellinen oli mökissä. Rauhallinen sijainti. Sopi hyvin meidän tarpeisiin. Aikuisille ja isommille lapsille hyvä uimaranta. Pienille ei niinkään sopiva. Oli niin kuuma viikko ,ettei...
Kaikki tarpeellinen oli mökissä.
Rauhallinen sijainti. Sopi hyvin meidän tarpeisiin.
Aikuisille ja isommille lapsille hyvä uimaranta.
Pienille ei niinkään sopiva.
Oli niin kuuma viikko ,ettei jaksettu lämmittää savusaunaa.HARMI!
Lue lisää »
Seija Junnonen - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2018
Mökin vuokraaminen sujui hyvin. Kaikki eteni sovitun mukaisesti. Sijainti oli erinomainen ja lisäksi sää suosi olemista. Savusaunan lämittämisestä oli hyvät ohjeet. ja kokemus positiivinen. Puuvarastoa piti hieman etsiskellä.
Väinö Kuoppala - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2018
Mukava mökki aivan järven rannalla, suosittelen.
Suomi Teline Oy - Vieraillut kohteessa huhtikuussa 2018
Savusauna oli oikein hyvä, kerralla lauteille mahtuu 4 henkilöä - pientä savusaunaa tarvitsee lämmittää vain 4 tuntia, poltimme 3 pesällistä; kesällä riittänee 2 pesällistä. Vaatteet kyllä haisivat...
Savusauna oli oikein hyvä, kerralla lauteille mahtuu 4 henkilöä - pientä savusaunaa tarvitsee lämmittää vain 4 tuntia, poltimme 3 pesällistä; kesällä riittänee 2 pesällistä. Vaatteet kyllä haisivat savulle jälkeenpäin, mutta voihan sen välttää lämmittämällä saunan vaikka uimahousuissa. Myös puulämmitteinen sisäsauna oli hyvä, mutta kannattaa laittaa halkovajasta kunnon puita, koska pienistä risuista tulee liikaa savua. Molemmista saunasta pääsee hyvin laiturille, joka on erinomainen uintipaikka. Myös kuistilla voi jäähdytellä saunomisen lomassa. Mukava sisätakka antoi tunnelmaa, savuimuri takaa ettei tule savua sisään. Toisessa makuuhuoneessa oli vain lattialämmitys ja se oli ensimmäisenä yönä vähän liian kylmä. Kokonaisuudessaan oikein hyvä paikka!
Lue lisää »
Jukka Salminen - Vieraillut kohteessa huhtikuussa 2017
Two Estonian families with children visited the cottage in August and enjoyed being there very much. Fishing and boating with children was a daily activity. It was also nice to spend evenings with...
Two Estonian families with children visited the cottage in August and enjoyed being there very much. Fishing and boating with children was a daily activity. It was also nice to spend evenings with sauna and go for a swim in the lake.

In addition, the place is located close enough to the Särkänniemi Amusement Park, where it is planned to visit.

By the way, living room furnishings have been updated, there is now also a large dining table with chairs, where two families can eat pancakes in the morning :)

Thank you Simo!
Lue lisää »
Markko - Vieraillut kohteessa elokuussa 2016
Yhteystiedot

Jäsenenä 12 vuotta
Tampere.
Nettimokki.com ei ota vastuuta ilmoittajan antamien tietojen paikkansapitävyydestä. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla myös tahattomia puutteita tai virheitä. Tieto on siis sitova vasta kun ilmoittaja on sen pyynnöstäsi vahvistanut.
Vaihtoehtoja lähistöllä
 • Vääräjärven Keidas

  Vääräjärven Keidas
  145 m², 11 vuodepaikkaa

  1 060-1 160 €/vko
 • Villa Kahkaro

  Villa Kahkaro
  100 m², 6 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  1 200-1 400 €/vko
 • Maisamökki

  Maisamökki
  54 m², 4 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  349-499 €/vko
 • Villa Teri

  Villa Teri
  132 m², 10 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  2 000 €/vko
 • rustmokki

  rustmokki
  50 m², 5 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  450 €/vko
 • Suvikumpu

  Suvikumpu
  83 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  800-1 100 €/vko
 • Villa Valkee

  Villa Valkee
  104 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  550-750 €/vko
 • Villa Masa

  Villa Masa
  220 m², 14 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  1 250-1 350 €/vko
 • Villa Hannele

  Villa Hannele
  80 m², 4 vuodepaikkaa

  990 €/vko
 • Lahtua

  Lahtua
  76 m², 10 vuodepaikkaa

  700-950 €/vko
Katsotuimmat
 • Inarin Kelomökki

  Inarin Kelomökki
  30 m², 3 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  450 €/vko
 • Jontka

  Jontka
  66 m², 8 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  600-1 400 €/vko
 • HIMOKSEN TÄHTI A

  HIMOKSEN TÄHTI A
  65 m², 6 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  950 €/vko
 • Koskikara

  Koskikara
  121 m², 12 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  820-2 690 €/vko
 • Tahko31

  Tahko31
  56 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  600 €/vko

llmoitus on lisätty Suosikkeihin

Näet omat suosikkisi ylävalikon Suosikit-linkkiä klikkaamalla.
 
Näytä suosikkilista liikkeille

Kolukallio

Tee mökkivaraus alla näkyvällä lomakkeella. Mökkivarauksen lähettämisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

Mökinvaraus

*Tulopäivä
*Kesto
(Lähtö , klo )
*Henkilöitä
Valitse henkilömäärä
Hinta yhteensä

0

Yhteystiedot

Varauksesi on lähetetty

Vuokranantaja on sinuun yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.