Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Iso kartta

Voionranta

1 550-2 290 €/vko, Ylinen, Ylöjärvi, Pirkanmaa Mökki-ID 9596. Opistontie 41,
34130, YLINEN. Www-sivut »
4 huonetta,
125 m²
8 vuodepaikkaa
3 makuuhuoneita
Rakennettu 2020
Oma järvenranta
(Näsijärvi)
Kuvaus

Voionranta on korkeatasoinen edustustila Ylöjärvellä entisen Voionmaan opiston rannassa, vain 20 min Tampereelta. Ainutlaatuinen järviluonto ja Voionrannan uusittu kiinteistö luovat kokoukselle tai juhlalle rentouttavan ja inspiroivan ympäristön, jossa hermo lepää. Voionrantaan liittyy paljon historiaa, sillä täällä viihtyivät menneinä vuosikymmeninä muun muassa presidentit Urho Kekkonen ja François Mitterrand, sekä pääministerit Kalevi Sorsa ja Olof Palme.

Ainutlaatuisen sijainnin lisäksi Voionrannassa on pitkä hiekkapohjainen ranta. Syksyn ruska ja talven tarjoamat mahdollisuudet esim. retkiluisteluun, hiihtoon ja moottorikelkkailuun tekevät Voionrannasta monipuolisen ympäri vuoden. Viileistä vesistä nauttiville avanto pidetään rannassa auki läpi talven ja Edustussaunan lauteilla nautit lempeistä löylyistä. Rannan 1940-luvulla rakennettu Retrosauna puolestaan tarjoaa tunnelman, joka ei jätä ketään kylmäksi. Molemmista saunoista on esteetön näkymä Näsijärvelle.

Kokoontumisten ja tapahtumien yhteydessä Voionranta tarjoaa ensiluokkaiset makuutilat 6-8 henkilölle.

Hinnat kalenterissa ovat alkaen-hintoja ilman lisäpalveluja ja kokonaishinta muodostuu palvelun laajuuden mukaan.

Tutustu myös verkkosivustoomme: https://www.voionranta.fi

Lue lisää »
Varauskalenteri
 
Maaliskuu 2023
 
Hinnat (€)
vrk vkl vko
01.03.2023 - 31.03.20233908401550
Loppusiivous 120 €, Liinavaatteet/hlö 14 €
Ominaisuudet
Harrastusmahdollisuudet
Etäisyyksiä
 • Kauppa: 2 km
 • Bussipysäkki: 0,4 km
 • Lentokenttä: 30 km
 • Rautatieasema: 24 km
 • Seitseminen: 43 km
 • Helvetinjärvi: 55 km
 • Avantouinti, hiihto, luistelu: 0,1 km
 • Helsinki: 211 km
 • Tampere: 23 km
 • Lahti: 152 km
 • Turku: 179 km
 • Jyväskylä: 188 km
 • Vaasa: 221 km
 • Lappeenranta: 298 km
 • Kuopio: 334 km
Arvostelut (5 kpl)
Hienoin mökki, tai ennemminkin Villa/huvila, jossa itse olen ikinä ollut. Paikan maisemat samaa luokkaa tässä mökin kanssa. Erittäin vahva suositus tälle kohteelle. Sanat eivät riitä kuvaamaan, eikä...
Hienoin mökki, tai ennemminkin Villa/huvila, jossa itse olen ikinä ollut. Paikan maisemat samaa luokkaa tässä mökin kanssa. Erittäin vahva suositus tälle kohteelle. Sanat eivät riitä kuvaamaan, eikä ”kuvat vangitsemaan” tämän kohteen ainutlaatuisuutta. Tämä on pakko kokea itse.

Jo mökkiä varatessa tuli tunne, että tämä tulee olemaan 5-tähden mökkiloma. Ja tämä fiilis ei pettänyt. Mökin vuokraaja oli aidosti kiinnostunut vuokralaisten tarpeista, sekä loman onnistumisesta, ja sen huomasi jo puhelimessa puhuessa vuokrauspäätöstä tehdessä. Paikalle saavuttessa vuokraaja oli vastassa, ja sitä itse tunsi itsensä erittäin tervetulleeksi, vuokraaja näytti paikat, sekä mökin toiminnot huolellisesti läpi.

Mökki on ”isolla rahalla” rakennettu luxus-kohde: Valaistukset, huonekalut, kodinkoneet (kuivausrumpua myöten löytyy), kylpyhuoneiden varustukset, muu tekniikka, grilli (Weberin tietenkin, eli lämpenee oikeasti kuumaksi) ym. ovat sieltä parhaasta päästä valittuja, ja kokonaisuus miellyttää todella silmää ja toimii. Keittiö on täysin varusteltu, ei tullut eteen mitään mikä olisi puuttunut. Viinilaseja(kin) löytyy joka tarpeeseen: valko- ja punaviinilaseja, sekä korkeavartisia samppanjalaseja.

Päärakennus on moderni, joka miellyttää varmasti jokaisen silmää. Retrompaa fiilistä saa halutessaan haettua puulämmitteisestä saunasta, sekä saunarakennuksesta. Eli tämä kohde täyttää yhdellä kertaa useammat toiveet, talvella mahdollisuus oli avantouintiin. Päärakennuksesta taas löytyy iso sähkölämmitteinen sauna, jossa ilmanvaihto toteutettu oikeaoppisesti sekä laadukas, tilaan sopiva kiuas, sekä asteen tarkkuudella säädettävä lämpötila takaavat todella miellyttävät löylyt jokaiseen makuun. Mökin pohja on todella huolellisesti suunniteltu, esimerkkinä tilava erillinen suihku/saunatilan ”pukkari”, josta suora pääsy omalla ovella porealtaalle, joten ei ole ”koko mökki märkänä” kun mennään sauna-suihku-poreallas-väliä.

Alue ei ole mikään mökkikylä alue, vaan omaa tilaa ja rauhaa on. Mökin sijainti tontilla, puusto sekä jättikokoisten ikkunoiden heijastava pinta antavat omaa yksityisyyden suojaa, mutta takaavat kuitenkin mökistä katsellessa upea näkymän. Auringon nousun kokeminen tässä kohteessa on sanoin kuvaamaton.
Lue lisää »
Nikke - Vieraillut kohteessa maaliskuussa 2020
Moni on tätä kehunut, joten olihan se itse koettava. Erittäin laadukas paikka pitää korkeatasoisia illanviettoja tai kokouksia. On kuin omaansa tulisi, eli ei huolta perinteisien vuokramökkien...
Moni on tätä kehunut, joten olihan se itse koettava. Erittäin laadukas paikka pitää korkeatasoisia illanviettoja tai kokouksia. On kuin omaansa tulisi, eli ei huolta perinteisien vuokramökkien siivous- yms tasosta. Omistaja huolehtii mökin lisäksi lämpimästi myös vieraista, eli palvelu on 10+. Paras paikka Ylöjärvellä!
Lue lisää »
Vieras - Vieraillut kohteessa maaliskuussa 2021
Erinomainen valinta,tilava ja laadukkaasti sisustettu.Viihdyttiin kaksi viikkoa ja ensi kesänä palaamme tänne.
Soutuvene olisi mainio lisä.
Riitta-Liisa ja Seppo - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2020
Todella korkeatasoinen paikka. Maisemat olivat todella mykistävät ja puitteet ykköstasoa. Löylyt maistuivat rantasaunassa joka ilta ja uimaan oli helppo mennä. Vietimme ihanan miniloman perheen...
Todella korkeatasoinen paikka. Maisemat olivat todella mykistävät ja puitteet ykköstasoa. Löylyt maistuivat rantasaunassa joka ilta ja uimaan oli helppo mennä.
Vietimme ihanan miniloman perheen kanssa ja arki unohtui täysin. Tälläusessä paikassa huonommat kelitkään ei haittaa kun sisällä on niin viihtyisää ja kaunista. Tänne haluamme uudestaan.
Lue lisää »
Perhe Espoosta - Vieraillut kohteessa elokuussa 2021
Wow, mökki on todella tasokas hyvin varusteltu kokonaisuus. Maisemat oli upeat ja viihdyimme isolla porukalle mahtavasti. Palvelu toimi moitteetta niin veden vaihto poreammeeseen ym... Saimme viettää...
Wow, mökki on todella tasokas hyvin varusteltu kokonaisuus. Maisemat oli upeat ja viihdyimme isolla porukalle mahtavasti. Palvelu toimi moitteetta niin veden vaihto poreammeeseen ym... Saimme viettää unohtumattoman pienen loman sukulaisten kesken ja varmasti tulemme uudestaan.
Annelle iso kiitos!
Lue lisää »
Markus Paasirova - Vieraillut kohteessa kesäkuussa 2021
Yhteystiedot

Jäsenenä 3 vuotta
Ylöjärvi.
Nettimokki.com ei ota vastuuta ilmoittajan antamien tietojen paikkansapitävyydestä. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla myös tahattomia puutteita tai virheitä. Tieto on siis sitova vasta kun ilmoittaja on sen pyynnöstäsi vahvistanut.
Vaihtoehtoja lähistöllä
 • Koivuranta

  Koivuranta
  136 m², 10 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  550-950 €/vko
 • Villa Hannele

  Villa Hannele
  80 m², 4 vuodepaikkaa

  990 €/vko
 • Villa Masa

  Villa Masa
  220 m², 14 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  1 250-1 350 €/vko
 • Ranta-Hannu

  Ranta-Hannu
  100 m², 8 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  800 €/vko
 • Villa Karhenhelmi

  Villa Karhenhelmi
  150 m², 9 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  1 700-2 700 €/vko
 • Villa Karhentimantti

  Villa Karhentimantti
  150 m², 9 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  1 700-2 700 €/vko
 • Villa Hirvas Sappee

  Villa Hirvas Sappee
  112 m², 8 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  1 590 €/vko
 • Maisamökki

  Maisamökki
  54 m², 4 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  349-499 €/vko
 • Koiramäki

  Koiramäki
  25 m², 6 vuodepaikkaa

  550 €/vko
 • Villa Teri

  Villa Teri
  132 m², 10 vuodepaikkaa, 3 makuuhuonetta

  2 000 €/vko
Katsotuimmat
 • Siniranta

  Siniranta
  52 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  370-890 €/vko
 • Seitsemän Savua 6

  Seitsemän Savua 6
  57 m², 6 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  290-1 300 €/vko
 • Rukankuulto

  Rukankuulto
  52 m², 5 vuodepaikkaa, 1 makuuhuonetta

  300-1 050 €/vko
 • Villa 1

  Villa 1
  90 m², 8 vuodepaikkaa, 2 makuuhuonetta

  795 €/vko
 • Peukaloinen

  Peukaloinen
  97 m², 8 vuodepaikkaa, 4 makuuhuonetta

  550-1 700 €/vko

llmoitus on lisätty Suosikkeihin

Näet omat suosikkisi ylävalikon Suosikit-linkkiä klikkaamalla.
 
Näytä suosikkilista liikkeille

Voionranta

Voit varata tämän mökin olemalla yhteydessä vuokranantajaan. Yhteystiedot näkyvät alla. Tätä mökkiä ei voi varata suoraan netistä.

Jäsenenä 3 vuotta
Ylöjärvi.

Yhteystiedot

*Address

Viestisi on lähetetty

Vuokranantaja on sinuun yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännönjärjestelyihin liittyvistä asioista.

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.